Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bogi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 23, 2017 2:07 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri avg 23, 2017 2:00 pm
Masinovodja je napisao/la:
sri avg 23, 2017 1:56 pm
Koliko jos traje prelazni rok i imal sanse da nas jos neko pojaca?
Prelazni je davno zavrsen.
Sada mozes dovesti kao i bilo kad u sezoni, slobodnog igraca koji je imao ciste papire prije kraja prelaznog. ( ne znam tacno koji je to datum )
Ima sanse :D
21.7 ja mislim, nemojte me držati za riječ :D
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

ponosannavas
Kontakt:

sri avg 23, 2017 2:11 pm

ublehas je napisao/la:
sri avg 23, 2017 1:55 pm
@ ponosannavas

Ma sve si ti u pravu, samo mislim da mi svi to olako uzimamo. hoćemo stadion, hoćemo pojačanja, hoćemo OP, hoćemo svašta nešto, a dođe nas 4-5 hiljada na tekme. Sada ima para u klubu, ali nema za sve. Nešto se mora skratiti. Ti smatraš da je OP najbitniji (ja se poprilično slažem). Međutim neko misli da je trenutno bitnija infrastruktura. Treći misle da je ipak prvi tim prioritet. Četvrti opet da opet sve treba podjednaku podržavati. Iskreno, mogu se naći argumenti za sve tvrdnje, ali nema garancije da će se ijedna pokazati boljiom od ostalih.
Npr. dinamo je Dadu pandžu platio 300.000 eura... koliko li je još takvih prošlo kroz Dinamo.
Ma i mi ćemo fuliti. Fule svi, ali moraš pokušavati. Nema tu ovaj misli ovo ili ono. Sve je bitno ali na ovom stepenu razvoja klub aimaju prioriteti. A prioriteti se gledaju na način da vidiš odakle se vraća najviše love. Stadion, prvi tim i omladinski pogon. Sve ostalo je ***** trenutno. To troje treba balansirati. I zato ne kažem da trebaš imati dvadeset talenata nego deset, ali ne može samo dva. Jer ako od deset fuliš dvojicu imaš osam DŽeka. A ovako ako oba pogodiš imaš samo dva. A Dežko ti donio tri godišnja budžeta kluba u zadnjih deset godina. TO ne može nijedan fan shop, muzeji, kurci palci da namaknu. Stadion gradi dalje od države i od raje. Vuci za rukav, a ovo što zaradiš od Evrope prvi tim i to da si siguran u Evropi i djeca, juniori, kadeti, uslovi. TO je argument. Nema šta ko da misli i da daje mišljenja. Zna se to.

Leon_Professional
Kontakt:

A za sta da te drzimo onda Bogi :D

@Nookey, dolazak Djelmica sada s tim da on ne moze igrati do proljeca, za mene bi bila glupost. Hajd da odmah moze igrati i pomoci, za to sam tu i tamo saglasan i neki manji ugovor.
Mada nadam se da cemo nekog drugog dogovoriti :ganja:

bogi
Kontakt:

sri avg 23, 2017 2:12 pm

Leon_Professional je napisao/la:
A zasta da te drzimo onda Bogi :D

@Nookey, dolazak Djelmica sada s tim da on ne moze igrati do proljeca, za mene bi bila glupost. Hajd da odmah moze igrati i pomoci, za to sam tu i tamo saglasan i neki manji ugovor.
Mada nadam se da cemo nekog drugog dogovoriti :ganja:
Drži me za partiju protiv jufki, rasturio sam onu slinu Ahmetovića :D
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Brkoo
Kontakt:

sri avg 23, 2017 2:15 pm

Cuj trebalo bi mozda vratiti Behrama. :placeodsmijeha: :klanjase2:
Hajmo onda vratiti i sve ostale propale talente. To nafurano deriste sad grije klupu u ligi koja je milion puta slabija od nase..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

sri avg 23, 2017 2:16 pm

@ponosannavas

Nedavno smo bas ti i ja, i jos par forumasa, diskutovali o OP-u i slicnim stvarima. Cinjenica je da tu stvari nisu ni blizu kakve bi trebale i morale biti. Umjesto da pravimo korake naprijed, idemo nazad. Slicne stvari koje ti je govorio taj prijatelj sam ti i ja prenio, ako se sjecas. Za nadat se da ce nekad doci na svoje mjesto, jer to mora biti prioritet broj 1, iz milion razloga i jedina je pravilna dugorocna strategija za rast i razvoj kluba u svim segmentima. Ne ide mi se sad u detalje, jer sam o tome milion puta pisao, ali mislim da se razumijemo.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Model1964

sri avg 23, 2017 2:17 pm

Budi Željo je napisao/la:
sri avg 23, 2017 2:05 pm
Nije nama probelm Zuban, već mu poslovni partner Hrapa koji voli eure više nego najmilije. Svojim ušima sam čuo kako govori prošlu utakmicu kako mu je Miske ukro 100 milja nečega i da ne može da ga smisli očima te da feninga necemo dobiti od Amira(razlog mi nije poznat)....
Ja sam napisao nekoliko kilometarskih postova kako menađeri u sprezi sa novinarima nasrcu na klub.
Svi napadi su od njih. Amara koriste kao oružje jer nemaju muda sami jurišati.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

mirzoni1921
Kontakt:

sri avg 23, 2017 2:19 pm

Model1964 je napisao/la:
Nije nama probelm Zuban, već mu poslovni partner Hrapa koji voli eure više nego najmilije. Svojim ušima sam čuo kako govori prošlu utakmicu kako mu je Miske ukro 100 milja nečega i da ne može da ga smisli očima te da feninga necemo dobiti od Amira(razlog mi nije poznat)....
Ja sam napisao nekoliko kilometarskih postova kako menađeri u sprezi sa novinarima nasrcu na klub.
jel Hrapa ima menadžersku licencu ili je samo privjesak Zubanu?

Model1964

sri avg 23, 2017 2:24 pm

mirzoni1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Mislim da ima. Nisam siguran.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 23, 2017 2:29 pm

Može on mahat ušima ako u ugovoru stoji procenat koji ide nama, a stoji.. ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Brkoo je napisao/la:Cuj trebalo bi mozda vratiti Behrama. :placeodsmijeha: :klanjase2:
Hajmo onda vratiti i sve ostale propale talente. To nafurano deriste sad grije klupu u ligi koja je milion puta slabija od nase..
Zasto mislis, da je propali talenat? Nista nije manje talentovan od Zerica, a tu su po godinama. Mozda mladji. Da je propao ne bi ga Reading uzeo i bio na pragu potpisa za Lil. Govorim samo o talentu.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri avg 23, 2017 2:30 pm

@pile čini mi se da je bilo 70000 € za Behrama u pitanju
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Grbavica
Kontakt:

sri avg 23, 2017 2:49 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri avg 23, 2017 12:13 pm
Grbavica je napisao/la:
sri avg 23, 2017 12:09 pm
Samo sistem 8 od 10 i ako prodje to nam je GS :D
:rofl: :rofl: :rofl:
tu nek se klub obrati @arelinhu kao saradniku, mislim da bi čovjek pomogo svom klubu. legende se trebaju pitati nešto, ne trebaju se štreberi učiti na tome, pa da padamo na jednom paru dvije sezone...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ponosannavas
Kontakt:

sri avg 23, 2017 3:01 pm

Amidza je napisao/la:
sri avg 23, 2017 2:16 pm
@ponosannavas

Nedavno smo bas ti i ja, i jos par forumasa, diskutovali o OP-u i slicnim stvarima. Cinjenica je da tu stvari nisu ni blizu kakve bi trebale i morale biti. Umjesto da pravimo korake naprijed, idemo nazad. Slicne stvari koje ti je govorio taj prijatelj sam ti i ja prenio, ako se sjecas. Za nadat se da ce nekad doci na svoje mjesto, jer to mora biti prioritet broj 1, iz milion razloga i jedina je pravilna dugorocna strategija za rast i razvoj kluba u svim segmentima. Ne ide mi se sad u detalje, jer sam o tome milion puta pisao, ali mislim da se razumijemo.
Znam sve. Jesi. RAzumijemo se. Nego eto jbg sad mi je on to dodatno objasnio pa sam se upalio pa potegao ponovo priču.

avlami97
Kontakt:

sri avg 23, 2017 3:08 pm

U Ervinu Zukanovicu nisu prepoznali igraca. Momak se potucao po kojekakvim njemackim i austrijskim nizeligasima. U raspalom Velezu morao placati raskid ugovora, jer nije igrao, a zelio. Radio i igrao. Na kraju uspio.

Nije sramota priznati gresku. Sramota je ne ispraviti je, ako postoji sansa. Zato sam da se razgovara i pokusa vratiti Said Behram.

Osim Zukanovica, greska je napravljena i sa Sipovicem, Gojakom, Hajradinovicem...

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Budi Željo
Kontakt:

sri avg 23, 2017 3:14 pm

mirzoni1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Mislim da je privjesak, ali ima veliki uticaj kod Zubana. Da nisam svojim ušima čuo sve te silne gadosti ne bi možda ni vjerovao. Bukvalno spominje da je miske spisko 8 miliona na igrače raskide da je sve u k.urcu i tako, al vrhunac da je ukrao Miske njegovih sto milja i da marke nije uzeto Za Baju i Amira vec eto kao halal za ŽElju bilo hahahaha Htjedoh reagovati okle je to Višća sa Sorbone došao,...
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Nije onaj crnac ni los. Danas igrali neku tekmu izmedju sebe i crnjo i ponajbolji bar kada je b tim u pitanju.. Tehnicki najpotkovaniji, jedino sto je onako, pomalo neodgovoran.. Imao je nekoliko onih "Blagojevic" poteza kad je nicim izazvan pogrijesio u pasu ali u kompletu trenutno bolji igrac od Hasanovica i onih nekih juniora.. Zanimljivo da Bekrica danas nije bilo ni na ovoj tekmi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

sri avg 23, 2017 3:15 pm

Igrači Radnika sa dva žuta: Serbecic, Glisic, Franic.

Brkoo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 23, 2017 3:17 pm

avlami97 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Cuj trebalo bi mozda vratiti Behrama. :placeodsmijeha: :klanjase2:
Zasto mislis, da je propali talenat? Nista nije manje talentovan od Zerica, a tu su po godinama. Mozda mladji. Da je propao ne bi ga Reading uzeo i bio na pragu potpisa za Lil. Govorim samo o talentu.

Nije sve u talentu, ima nesto i u glavi,a naravno ima jos faktora koji uticu na karijeru. Zeric ce mozda i napraviti nesto u karijeri a ovaj nafurani talenat nece nikad. I onaj nas bivsi igrac Hervas bio je u Sevilji, prije toga potpisao i predugovor sa Realom, sta mu to sad vrijedi? Sta Behramu znaci sto je bio u Readingu i sto je bio na pragu potpisa za Lil, kad sad igra u Luksemburgu, odnosno sjedi na klupi. Ogromna je razlika izmedju omladinskih kategorija i seniorskog fudbala, ne uspiju svi da se snadju u seniorskom fudbalu, ne samo kod nas nego i u svijetu ima mnogo primjera gdje su talenti iz omladinskih pogona propali zato sto su umislili da su zvijezde a neki malo manji talenti koji su jos vise radili uspjeli u fudbalu. Najbolji primjer ovoga za nas je Dzeko, koji nije bio neki vrhunski talenat ali je uz naporan i kvalitetan rad uz puno odricanja napravio vrhunsku karijeru a veci talenti od njega iz te generacije su sad konobari, doktori itd..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sri avg 23, 2017 3:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

sri avg 23, 2017 3:17 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Nije onaj crnac ni los. Danas igrali neku tekmu izmedju sebe i crnjo i ponajbolji bar kada je b tim u pitanju.. Tehnicki najpotkovaniji, jedino sto je onako, pomalo neodgovoran.. Imao je nekoliko onih "Blagojevic" poteza kad je nicim izazvan pogrijesio u pasu ali u kompletu trenutno bolji igrac od Hasanovica i onih nekih juniora.. Zanimljivo da Bekrica danas nije bilo ni na ovoj tekmi..
Jesi gledao drugo poluvrijeme ?
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava