I onda nase dijete odluci derbi prosli put. Precijenjena prica. Puno bitnije od toga je da su oni profesionalci. Bila to nasa djeca ili neki 'placenici' sa Istoka.Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 12:19 amUvjek sam govorio da što više igraca u timu koji su izašli iz naše škole to blize pobjedi u Derbiju.Mislim da oni u timu jedini znaju koliko nama pobjeda nad onim prodanim dušama znaci.A znaci i njima puno.Isto je tako i sa klupom.To se najbolje vidjelo u zadnjem derbiju koliko je onim drugim stalo.Zato se nadam da ce Adzem poceti,koliko je moguce,sa svim onim kojima je Zeljo u srcu a mogu odgovoriti zadatku.
To što je lopta pogodila Kerlu u ruku ne znaci da je on odlucio Derbi.Trebali smo zabiti dva i pobjedili bi.Ili bar jedan da uzmemo titulu.Ali nije im se htjelo.Profesionalci su za uzeti pare a na tom Derbiju niti su pokazali profesionalnost,ni zelju a o ljubavi prema klubu i navijacima da i ne govorim.Uvjek ce neko ko je navijac Zelje od malih nogu,kao npr Ramovic ili neko ko je ponikao u Zelji imati vecu zelju i motiv od onoga sa Istoka.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 12:53 amI onda nase dijete odluci derbi prosli put. Precijenjena prica. Puno bitnije od toga je da su oni profesionalci. Bila to nasa djeca ili neki 'placenici' sa Istoka.Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 12:19 amUvjek sam govorio da što više igraca u timu koji su izašli iz naše škole to blize pobjedi u Derbiju.Mislim da oni u timu jedini znaju koliko nama pobjeda nad onim prodanim dušama znaci.A znaci i njima puno.Isto je tako i sa klupom.To se najbolje vidjelo u zadnjem derbiju koliko je onim drugim stalo.Zato se nadam da ce Adzem poceti,koliko je moguce,sa svim onim kojima je Zeljo u srcu a mogu odgovoriti zadatku.
Al im se zato svezu protiv Mladosti i Viteza.Derbi ti odlucuje zelja i veci motiv.Mulalic je to u dva navrata pokazao.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 12:56 amSto vise profesionalaca citaj stranaca, kojem je derbi kao i druga tekma i kome se noge nece zavezat kao Zebi i ostalim NASIM amaterima.
Lijepo je to sve ali ima i druga, bitnija strana medalje.shzna je napisao/la: ↑pet avg 18, 2017 6:37 pmSutra oko 4000 vojnika ovog kluba krece u 6 sa mosta Suade, ljudi koji zive za ovaj klub, ljudi koji ce sutra dati sve od sebe da sutra skroje jednu pravu ultra priredbu na onako neakusticnom i ruznom stadionu.
Svi u korteo, uz brata, pokazimo koja je grupa no1 u BiH po ko zna koji put, i koja grupa moze rame uz rame sa navijackim velikanima na Balkanu.
Oni dolje na terenu nisu bitni, oni su danas tu a sutra odose a ostajemo mi sa svojim Zeljom.
Sutra za Manijake i prvenstveno za nasu svetinju!
Yebiiii malo sarajvooo oooooi