Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 17, 2017 11:30 am

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

nookey
Kontakt:

čet avg 17, 2017 11:35 am

Eric Cantona je napisao/la:
čet avg 17, 2017 11:01 am
mamba21 je napisao/la:
čet avg 17, 2017 10:55 am
ne mogu da vjerujem da je na prethodnoj stranici neko spomenuo sta bi bilo kad bi jug tjerao upravu i da ste vi o tome raspravljali, isto ko da se to desilo vec.
NIsam stigao pročitati, jeli se to vraća Samir Landžo ili šta?
violina sd

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 17, 2017 11:41 am

Nama je svima Željo treći roditelj.
Starac koji je osijedio tokom ratova i raznoraznih borbi, ali i dalje u punoj snazi..
Roditelj od kojeg si nastao, i roditelj koji te nosa 9.mjeseci u stomaku, te kroz život uče da postaneš dobar i pošten čovjek, dobar učenik a kasnije i roditelj.
Željo te nauči šta je drugarstvo, ljubav.. Svi smo isto odgojeni. Svima nama je neko uzor bio, i dan danas je. Svi smo mi porodica, jer ja zaista sve koji dođu Želju podržati smatram porodicom. Možda to jeste floskula, ali za mene nije. Željo te uči kako pomagati drugome. Željo je sve ono u praksi što su ti roditelji u pričama kroz život govorili. Imam druga koji je imao sreću da i prvu ljubav, sada svoju ženu, upozna baš na utakmici Želje.
Mnogi su i živote svoje dali da bi Željo i dalje bio smjernica nekim novim naraštajima, onoj djeci što trčkaraju po betonu ispod Južne tribine, ili pored ograde na dnu sjeverne tribine. Željo je filozofija života. Kratko i jasno.
Zato, ja ne mogu povjerovati da ijedan Željovac, koji je prve korake, prije nego što je i u školu krenuo, u pratnji oca i djeda, može ići kontra Želje. Da se može potplatiti ili pasti pod uticaj onih osoba koji su "veliki" Željovci, jer da jesu, da su koračali Grbavicom kao djeca, bili bi kao ostala armija, a ne gledali sopstvenu korist. To je najgora sorta ljudi, a mi ih imamo na svakom ćošku države, zato nam i društvo propada.
Srećom, u Želji su sad pravi ljudi, ljudi koji vole Želju, a rade kao da su na baterije. Neprestano, u tišini. Da ih ovi gore pobrojani stalno ne spominju u javnosti putem plaćenih tekstova i raznoraznih zavrzlama, ne bi se ova tema provlačila koliko se sad provlači. Tek tako bi ih spomenuli kako su od ničega napravili nešto. I dalje bi u miru, uz svu pomoć armije širom svijeta, pravili korake. Sitne korake, ali za nas velike toliko da prekoračimo baru zvanu BiH, gdje je sve naopako.
Ali, ono što još više fascinira kod tih ljudi, su ogromna mu.da. Pored svakodnevnih podapinjanja, oni i dalje vedra lica nastavljaju još bržem tempu. Bez umora. Slika i prilika pravog navijača Želje po ponašanju. A po zvanju i znanju su na mjestima, na kojim mi nismo. I uživamo u svakom njihovom koraku. Cijenimo njihov rad, cijene ga i mnogi partneri iz zemalja u kojima je rad normalna pojava, ali u ovom okruženju to nije, tim više je sve na većem nivou.
I jednostavno, ne mogu sastaviti dva i dva, da se neko koji je sve ovo prošao i koji je tek na početku, koji će još mnogo toga da prođe, da ima neku lošu namjeru.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

čet avg 17, 2017 11:43 am

4 hiljade karata za Jug nije cijeli Jug! Majku vam ***** uhljupi!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet avg 17, 2017 11:45 am

Al su se pitari usrali sto ce nas biti mnogo vise nego njih na Kosevu. Cak i karte prodaju po 5 maraka i dijele ih gdje god stignu samo da brojcano ne budu ponizeni. Jos malo i pravac na stadion da se kupi kasta.
Gazi, gazi, gazi pitare
Alea iacta est!

azbaha
Kontakt:

čet avg 17, 2017 11:47 am

AsharaK je napisao/la:
čet avg 17, 2017 10:16 am
Hocemo transparent, ni milimetra :D
phpBB [video]

"Ni makac"

ChWilla
Kontakt:

čet avg 17, 2017 11:55 am

bogovi sporta iz redakcije bi i barseloni riješili probleme u sportskom segmentu. samo da ih puste i prepoznaju njihovo znanje... :kafa:
gradi željo boli te *****

shzna
Kontakt:

čet avg 17, 2017 11:58 am

Iako sam odlucio da ne pisem na ovom forumu zbog mnogo cega, morao sam uci da napisem post povodom prepiske oko jednog clana grupe Manijaci 1987.

Gospodo forumasi, previse sebi uzimate za pravo. Prozivate momka koji je pod imenom i prezimenom iznio svoje misljenje oko desevanja u sportskom segmentu, a vi se "krijete" iza nickova. Jedva cekate da prozivate Jug, kako kazete, nadrogiranu i pijanu djecu i busate se u prsa kako vi vise volite Zelju od svih iz Kopa i uzimate cak sebi za pravo da komentarisete ko na tribini zna ko je Cenan, ko je ovaj ko je onaj.

Hajde sve to, obrusite se na momka jer je, pazi sad, iznio svoje misljenje. Cekaj, je l to nesto zabranjeno? Zasto se niko od vas velikih navijaca nije javio covjeku i napisao: "Sto to brate tako mislis, ja mislim da je ova uprava dosta dobrog donijela Zelji blablabla.."

Sramotno je da prozivate momka koji bukvalno zivi Zeljeznicar i ima puno pravo da bude nezadovoljan jer post traje koliko vec godina!? Taj momak je nedavno izgubio najboljeg druga, a bio je na "duznosti". Sramota je sta se sve na ovom forumu uzima za pravo pa ste od, ne tako davno, uzeli sebi za pravo da komentarisete kolika je cija ljubav prema Zelji. Bezveze vam je to.
1987

svraka
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:06 pm

shzna je napisao/la:
Iako sam odlucio da ne pisem na ovom forumu zbog mnogo cega, morao sam uci da napisem post povodom prepiske oko jednog clana grupe Manijaci 1987.

Gospodo forumasi, previse sebi uzimate za pravo. Prozivate momka koji je pod imenom i prezimenom iznio svoje misljenje oko desevanja u sportskom segmentu, a vi se "krijete" iza nickova. Jedva cekate da prozivate Jug, kako kazete, nadrogiranu i pijanu djecu i busate se u prsa kako vi vise volite Zelju od svih iz Kopa i uzimate cak sebi za pravo da komentarisete ko na tribini zna ko je Cenan, ko je ovaj ko je onaj.

Hajde sve to, obrusite se na momka jer je, pazi sad, iznio svoje misljenje. Cekaj, je l to nesto zabranjeno? Zasto se niko od vas velikih navijaca nije javio covjeku i napisao: "Sto to brate tako mislis, ja mislim da je ova uprava dosta dobrog donijela Zelji blablabla.."

Sramotno je da prozivate momka koji bukvalno zivi Zeljeznicar i ima puno pravo da bude nezadovoljan jer post traje koliko vec godina!? Taj momak je nedavno izgubio najboljeg druga, a bio je na "duznosti". Sramota je sta se sve na ovom forumu uzima za pravo pa ste od, ne tako davno, uzeli sebi za pravo da komentarisete kolika je cija ljubav prema Zelji. Bezveze vam je to.
U pravu si. Kada se naprave dobre koreografije, dignu parole s jakom porukom, napravi strasna bakljada, organizuju humanitarne akcije... tada prvi na fb sheruju postove i objavljuju slike. Stanite u kop i navijaj i pomozi grupi, ako vec neces to, stanite sa strane i ne.se*ite puno.
Forza 1921!

Oda majstore!

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:19 pm

Hajmo od sada pa do derbija napraviti veselu atmosferu, širiti pozitivu i pozitivu ponijeti na Hadison. Dosta je prepucavanja i ostalih za*ebancija. Hocemo pobjedu hajmo onda i mi pridonijeti tome. :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

bogi
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:23 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
čet avg 17, 2017 12:19 pm
Hajmo od sada pa do derbija napraviti veselu atmosferu, širiti pozitivu i pozitivu ponijeti na Hadison. Dosta je prepucavanja i ostalih za*ebancija. Hocemo pobjedu hajmo onda i mi pridonijeti tome. :zeljeznicar1:
I na kraju da ih počastimo sa A sad Adio a sad adio :D :zeljeznicar1:
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Brkoo
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:28 pm

shzna je napisao/la:

Misliti i srati nije isto. Misljenje se ne iznosi na onaj nacin, kad izneses misljenje onda valjda to i obrazlozis izneses neke cinjenice a ono je bilo cisto pljuvanje. Ko je to na ovom forumu za jug govorio na takav nacin, da su tu nadrogirana i pijana djeca?
Zasto bih ja ili bilo ko drugi se javljao tom liku na fb i pisao mu zasto brate to mislis, ja mislim drugacije bla bla?

Raja ga proziva jer se radi o liku koji je iz kopa, sta onda misli ostatak grupe, kad ugledni clan napise 'nestrucna upravo', jel se na takav nacin izrazava nezadovoljstvo? Svi ostali nisu nezadovoljni sto par godina nismo uzeli trofej, samo je on nezadovoljan, daj ba.. Za sve ostalo i tom liku i ostalim koji 24 sata zive za klub, skidam kapu. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:34 pm

Brkoo je napisao/la:
čet avg 17, 2017 12:28 pm
shzna je napisao/la:

Misliti i srati nije isto. Misljenje se ne iznosi na onaj nacin, kad izneses misljenje onda valjda to i obrazlozis izneses neke cinjenice a ono je bilo cisto pljuvanje. Ko je to na ovom forumu za jug govorio na takav nacin, da su tu nadrogirana i pijana djeca?
Zasto bih ja ili bilo ko drugi se javljao tom liku na fb i pisao mu zasto brate to mislis, ja mislim drugacije bla bla?

Raja ga proziva jer se radi o liku koji je iz kopa, sta onda misli ostatak grupe, kad ugledni clan napise 'nestrucna upravo', jel se na takav nacin izrazava nezadovoljstvo? Svi ostali nisu nezadovoljni sto par godina nismo uzeli trofej, samo je on nezadovoljan, daj ba.. Za sve ostalo i tom liku i ostalim koji 24 sata zive za klub, skidam kapu. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Kao prvo,

sta ces mu se javljati, ali zato mozete palamuditi na forumu o tom sta je napisao? Nije li to malo licemjerno?

Kao drugo,

Napisao je ono sto i mi svi mislimo, ova uprava je nestrucna sto se sportskog segmenta tice. Gdje je greska?

Kao trece,

Vrlo dobro znas kako se na ovom forumu pise o Kopu, kako se uvijek ponizava neko ko nesto napise "van skripte" i diskreditira se automatski njegova ljubav prema Zelji.

Kao cetvrto,

momak je jedinka sama za sebe, i iznio je SVOJE misljenje. Grupa kao cjelina nema veze s tim.
A on nigdje nije napisao "Uprava napolje".
1987

zubanovic89
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:45 pm

Udjete na PDF Barcelone ista prica ko ovdje poslije neke lose utakmice :D

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:48 pm

zubanovic89 je napisao/la:
princip je isti, sve ostalo su nijanse :kafa:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

boja mora
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:49 pm

Ja mislim što se sastava tiče največa dilema da li staviti Osmankovića na zadnjeg veznog

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:50 pm

zubanovic89 je napisao/la:
Oni su u većim govnima nego mi :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 17, 2017 12:51 pm

Ma jok samo Zeljini navijaci pisu tj. pljuju i samo Zeljo ima strucnjake od navijaca. :kafa:

Brkoo
Kontakt:

čet avg 17, 2017 1:07 pm

@shzna, Kao prvo vidi nesto, ne vidim razlog da se bilo kome javljam po fb i pokusavam da uticem na nekoga a ne vidim razlog zasto ne bi komentarisali komentar lika koji je iz jezgra grupe, cija rijec ipak ima neku tezinu,? Nije napisao komentar neko ko je nebitan..

Kao drugo, Zar se i u sportskom segmentu ne primjeti odredjeni napredak? Ja koji sam to ovdje najvise kritikovao(na argumentovan nacin) sam to prvi primjetio, nije to sve tako crno kako se zeli predstaviti. Dovodjenje igraca koji su gladni uspjeha, produzenje ugovora sa mladim igracima su super stvarii, ako se dovedu jos 2-3 bas pojacanja, to ce biti odlicno. Da se prosle godine osvojila titula, sve bi bilo sjajno i bajno zar ne? Cim se osvoji trofej sve ce biti idealno, u tome je bit. Rijetko ko od navijaca razmislja dugorocno, svi su u fazonu da zele instant rezultat, daj titulu pa makar i u stecaj otisli, sto je klasicno Balkansko razmisljanje. Ko to moze unaprijediti jos vise sportski dio, da bude jos bolje, ja cu prvi biti za tog covjeka koji je spreman da radi jos bolje nego sto se sad radi, a tjerati nekoga samo da bi tjerali jer je to 'in' je glupost.

Kao trece, Svako pljuvanje po kopu je zavrsavalo banom, ta prica da ce te neko ponizavati ili banovati ili diskreditovati tvoju ljubav prema Zelji ako izneses drugacije misljenje je smijesna. Samo je problem sto ljudi kad im se neko suprostavi sa drugacijim misljenjem od njihovog previse licno to prime, ponasaju se nezrelo, pocnu da se ponasaju kao uvrijedjene mlade i misle da neko ima nesto protiv njih, da ih se mrzi, prijete napustanjem foruma itd. @storm i ja smo milion puta imali razlicito misljenje oko nekih stvari ali smo argumentovano diskutovali oko toga, nekad se ni nakon svega nismo mogli sloziti oko necega, ali imamo isti cilj na kraju, a to je jak Zeljo..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

patacoboy
Kontakt:

čet avg 17, 2017 1:20 pm

ZGAZITE IH!
Oteli su nam titulu - gurnite ih u ligu za opstanak

.... i dalje i dalje, da slavimo taj go, taj go....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava