Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 14, 2017 5:29 pm

Kospicar je napisao/la:
pon avg 14, 2017 5:19 pm
Dobili smo cijeli jug
Nema veze opet im se sjetim najmilijih onom udruzenju a pogotovo pederu Benji
Cuva Bog Zelju svog!

Grbavica
Kontakt:

pon avg 14, 2017 5:30 pm

ja ne bih gore više otišo da je besplatan ulaz.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ivicahuljev
Kontakt:

pon avg 14, 2017 5:36 pm

Veca :pljesak:
Kajkut...pozitivno sam iznenadjen,nadam se da nije samo bljesak
Sad nek zapnu na derbiju I bar malo ublaze bol koju nam priredise na zadnjem

LARSSON
Kontakt:

pon avg 14, 2017 5:47 pm

Postavljeni snimci mečeva

viewforum.php?f=67

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 14, 2017 5:49 pm

Joj baš dumam ići ili ne ići yebli majku svoju i antifudbal
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nookey
Kontakt:

pon avg 14, 2017 5:59 pm

Ja idem nek sve ide u pm ima da ih izdominiramo ostao sam im duzan prosli put

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:06 pm

E ebo ih grob i mojatv. Zayebaše me. :r Pomjeriše u 20... Ionako je bilo klimavo, al evo sad pogotovo ne mogu ići. :zid:
Zajebavaju sa prenosima, ne rade ni njih kako treba, kamera im ko da snimaju mobitelom, sad evo utiču i na promjenu termina utakmice da bi je mogli prenositi... Dokle jbt?

P.S. Joj što Eldar Hasanović rešeta u Kini :D
6 utakmica 3 gola

Do kad ima ugovor? :D :lol:
Treba nam veznjak, a evo sve vraćamo bivše igrače... Jbg, treba razmisliti i o njemu :lol: :lol: :lol:
Ćenane reaguj :ganja:
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

vobznaazna
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:07 pm

Ne znam ni ja sam nekako sam trenutnog misljenje da netreba ici nikako nek' udruženje tople brace pune jug mozda ih i bude ukupno na lavoru 2 milje nek' se dive svojim pulenima..... Al opet mi nekako to baca na njih i njihov bojkot pa treba otic u sto vecem broju i zadacu im Zadat .... Sam sebe bacam u neki Duman ... Ne znam ni ja sam sta bi i kako bi
Zadnja izmjena: vobznaazna, dana/u pon avg 14, 2017 6:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:11 pm

Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
pon avg 14, 2017 4:12 pm
Bolje nasih 9,10 i njihovih dvije milje koji su pravi da se napravi fina atmosfera i vrhunski derbi u odnosu na amaterizam na terenu.Drugo je da mi imamo prosjek 10 milja,a ne pet I to zahvaljujuci derbijima.
Covjek ne smije imat' drugacije misljenje da odmah ne docekate kao provalu. Ja se evo slažem da je bolje da tu utakmicu imaju priliku gledati pravi navijaci i jednog i drugog kluba koji idu redovno na utakmice nego navijaci koji ce doci za europske, derbi, eventualno jos neku bitniju da se uslikaju.. neki ovdje provodite politiku slicnu ovoj našoj vladajucoj garnituri, samo nek su naši, nije vazno kakvi su ali nemoj protiv naših. Ne branite tako identitet kluba, valjda bi se identitet nas kao navijaca trebao ogledati u zajednistvu i suradnji (osim tih 90 minuta), nisu tako davno neki stariji forumasi ovdje cucali u rovovima na okolnim brdima zajedno s njima. A sad pravimo neke tampon zone između. I to ime samo pokazuje kakve smo pi*** (da ne koristim neke druge izraze) postali i jedni i drugi, bakljama, nozevima stolicama jedni na druge. Valjda je to naša menstruacija pa da ne prljamo jedni druge daj jednu tampon zonu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

ChWilla
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:15 pm

svi znate ko pravi tampon zone. a znate i zbog koga i kakvih. samo se malo pravite blesavi.
gradi željo boli te *****

Bergeron
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:21 pm

Zafalilo im love, pa evo cijeli jug ne bi li im napunili kasu.... Izracunali gubitke od zadnjeg derbija, pa skontali neke stvari. Tuzno, jadno i bijedno. Za nadati se da ovdje nece dobiti nista (ili onaj proslogodisnji minimum zbog kojeg nece ni doci) i da ce sa ovim samo ispasti jos vece dno :D

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:23 pm

Ma joj tačno bih sebi džigericu isčupo da ih oderemo a ne budem tamo..
Pa sigurno više od deset godina nijedan derbi nisam tamo propustio, ali nekad sam čeko derbi po mjesec ranije mi je samo to u glavi bilo. Sad je totalno drugačije. Ja sam cijelu sedmicu pred Borac toliko sretan bio jer kakva god da su stoka, ova liga je bolja kad su oni tu. Od jučer mi je u glavi samo da mi je prespavat ovu sedmicu da ne slušam priče oko tih 5%, oko tampon zona, pompeznih pres konferencija.. Čovjek ne može ni pisati o nekim očekivanjima, o nekim taktikama kad tu nema fudbala. Općenito izgubila se priča o tome ko će biti glavni baja kad pocijepa druge. Neke druge stvari su sad bitne, a najmanje fudbal.
Prošle sezone prvi derbi na lavoru, završen 0-0 gdje smo jedinu šansu imali preko Križmana, na derbiju gdje je bilo rekordnih preko 50.faulova, poslije utakmice mi je takav pogan osjećaj bio da bih sam sebe od muke htio udarati. Da ne govorim o zadnjem derbiju, gdje sam ipak molio Boga da se ponovi onakav antifudbal, a mi na kraju ispadosmo jedini koji su to ispoštvovali.

Ali opet Željo igra..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:27 pm

6. Asim Zec 2020 (23)
9. Sinan Ramovic 2020 (24)
13. Vedran Kjosevski 2020 (22)
19. Anel Sabanadzovic 2020 (18)
27. Kemal Osmankovic 2020 (20)
39. Denis Zeric 2020 (19)
Vernes Karavdic 2020 (19)
Haris Kurtovic 2020 (18)
Mirza Subo 2020 (19)
Ajdin Mujagic 2020 (19)

:karanje: :karanje: :zeljeznicar1:

ellaxaz
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:29 pm

ChWilla je napisao/la:
svi znate ko pravi tampon zone. a znate i zbog koga i kakvih. samo se malo pravite blesavi.
:palacgore:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

salle86
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:34 pm

vobznaazna je napisao/la:
pon avg 14, 2017 6:07 pm
Ne znam ni ja sam nekako sam trenutnog misljenje da netreba ici nikako nek' udruženje tople brace pune jug mozda ih i bude ukupno na lavoru 2 milje nek' se dive svojim pulenima.
nikad nisam bio zagovornik "pitari su nam najveći dušmani" jer imam dosta poznanika, drugova, prijatelja koji navijaju za taj pogani klub
i znam kakvi su momci, znam da ne razmišljaju ko ovi njihovi iz uprave i ti famozni bp
ovi drugi jesu nam dušmani, taj dušmanluk proizilazi iz kompleksa koji smo im nabijali od njihoog postanka pa do dan danas
ko ih jebbe, ja znam da svakako ne idem u lavor više, sredio da radim (kako bih bio slobodan protiv širokog) i sav sretan :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:40 pm

ChWilla je napisao/la:
Naši moraju konačno i ovo pitanje staviti na dnevni red. Stadion nam je takav da pitare "moramo" staviti gdje ih stavljamo oduvijek :) mada bih ja više volio ili da su na sjeverozapadu ili jugoistoku, mada su obje želje (haman) neostvarive.
Ali zato je moguće da se napravi famozni kavez...ne mora to biti bukvalno kavez kako neki to zamišljaju, ali da se ovaj dio za gostujuće navijače ogradi i napravi sigurnim i za one unutar njega ali i one izvan. A i da se samim tim smanje tampon zone i osigura veći kapacitet na derbijima
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Tryg
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:45 pm

Ja ne mogu da vjerujem sta citam, oni cak i razmisljaju da li da idu na derbi. Ovo nisu istine eto majke mi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plavi orkestar
Kontakt:

pon avg 14, 2017 6:49 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
pon avg 14, 2017 6:11 pm
Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
pon avg 14, 2017 4:12 pm
Bolje nasih 9,10 i njihovih dvije milje koji su pravi da se napravi fina atmosfera i vrhunski derbi u odnosu na amaterizam na terenu.Drugo je da mi imamo prosjek 10 milja,a ne pet I to zahvaljujuci derbijima.
Covjek ne smije imat' drugacije misljenje da odmah ne docekate kao provalu. Ja se evo slažem da je bolje da tu utakmicu imaju priliku gledati pravi navijaci i jednog i drugog kluba koji idu redovno na utakmice nego navijaci koji ce doci za europske, derbi, eventualno jos neku bitniju da se uslikaju.. neki ovdje provodite politiku slicnu ovoj našoj vladajucoj garnituri, samo nek su naši, nije vazno kakvi su ali nemoj protiv naših. Ne branite tako identitet kluba, valjda bi se identitet nas kao navijaca trebao ogledati u zajednistvu i suradnji (osim tih 90 minuta), nisu tako davno neki stariji forumasi ovdje cucali u rovovima na okolnim brdima zajedno s njima. A sad pravimo neke tampon zone između. I to ime samo pokazuje kakve smo pi*** (da ne koristim neke druge izraze) postali i jedni i drugi, bakljama, nozevima stolicama jedni na druge. Valjda je to naša menstruacija pa da ne prljamo jedni druge daj jednu tampon zonu.
Te njihove,kako ih ti nazva,prave navijace kuci vodite pa nek vam po kuci lome i pale a da se ja pitam nikad ni jedan od njih nebi ušao više na Grbavicu.Vi zaboravili ono trganje i paljenje stolica i uništavanje svega što su mogli uništiti ili niste nego bi vi krivicu za ova dešavanja oko karti da svalite na nas.Zašto???Ono što ima malo i njih normalnih komotno mogu na Istok sa našom rajom.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

MrkiMedo
Kontakt:

pon avg 14, 2017 7:08 pm

Grbavica je napisao/la:
pon avg 14, 2017 3:33 pm
MrkiMedo je napisao/la:
pon avg 14, 2017 3:28 pm
mirzoni1921 je napisao/la:
pon avg 14, 2017 3:25 pm

:pljesak: :pljesak: :pljesak: bravo za post. Al bitno je nekog na zub uzeti i citavu sezonu ga prozivati
Kakav god da je bio, bolji je bio od Bogija. Bogi je isto plivao sad, par puta se pogubio, skoro je napravio i penal u onoj situaciji kad je Veca odbranio.
Ispadao je i Graovac, stoji. Dade protiv Viteza jednu loptu u kontru, al je sigurno bolji igrac od Bogicevica. Na stranu i sindikat i sve, al kroz sezonu Graovac treba biti prvi stoper.
Ps. ja nisam nigdje nista "pljuvao", samo sam pitao sta je bilo jer me zanima :D
što treba biti prvi stoper? čovjek ima ogroman broj grešaka na svakoj utakmici. od loše predaje lopte, izbijanja, bespotrebno komplikovanja, 1 na 1 ga obilaze ko porez u međugorju. kad bude u boljoj formi neka igra, trenutno je bogičević u boljoj formi. ne pravite problem gdje ga nema.

Ne slazem se da je Bogi u boljoj formi trenutno. Ovo sto je on odigrao par solidnih utakmica na pocetku je bilo u tandemu sa Graovcem koji donosi dosta sigurnosti. Ne kazem da ej Bogi los i nemam nista protiv njega, ali smatram da je Graovac bolji. Ne znam zasto spominjes da ima losu predaju lopte kad mu se par puta desilo nekih glupih dodavanja sto se isto desi Blagojevicu, Zericu i ostalim igracima kojima se ne bi trebalo desavati. Ima muda, povukao je par puta loptu i kroz sredinu prosao i onda tu nastane problem jer nema kome dati loptu. Iznosis sad tu kao da je Graovac bio najlosiji igrac u dosadasnjim utakmicama, a nije.
Ne daj boze da je onaj igrac Borca pao i da je Bogi napravio penal, razapeli bi ga ovdje

Grbavica
Kontakt:

pon avg 14, 2017 7:14 pm

Nije njegov poso da ima muda i da povlači loptu kroz sredinu. Njegovo je da zaustavi protivničke napade, da je nabije u njihovu avliju ako nema šta sa loptom. Njegovo pogrešno dodavanje može biti kobno po nas.Blagojević, Žerić i ostali veznjaci opet imaju osigurače iza sebe koji imaju neku šansu da isprave njihovu grešku, Danijel nema. Vidjeli smo protiv Zete u Podgorici.
Nemoj me pogrešno shvatiti, Graovac je dobar igrač, pojačanje za odbrambenu liniju, samo nije Kanavaro da se svi ibretimo ako ne odigra jednu utakmicu, pogotovo kod Adžema koji vrlo često rotira.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava