Ne vrijeđan gospodina Hafizovića ! Ovo ti je opomena

Hajde kokote
Ne vrijeđan gospodina Hafizovića ! Ovo ti je opomena
Nek se on najede i mesa i hljeba od fudbala, ali neka ne glumi neku moralnu vertikalu, na glavu se nasadio da nas dobije a protiv njih ni u pola zara i borbe, bezvoljno.1950 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 7:41 pmI to je njegov hljeb tako da nije fino vagatmirzza je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 7:35 pmSta napisati za Sablju, protiv nas poginu, danas ni pola od toga i mrtvo Sarajevo im uzima bod i jos onako proslavi protiv nas.
Samo da izdrzi na klupi do Grbavice da ih sameljemo i ugasimo i njega i Musiju
Sto se go.va.na tice, imali smo sansu da ih predzadnje kolo dotucemo nakon njihovog kupa u Sirokom i zakucamo ekser u tabut nismo to iskoristili i nakon toga ne vjerujem ni u kakve favorite, forme i p.m, otici gore odigrati muski pa sta bude. Oni ce tuci ko i danas, odgovorili su Edisu njegovom taktikom, tako ce i protiv nas biti.
Hehehehe miševiLeon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 7:51 pmHvala kralju
Joj ahmetovicu ***** ti sve izbi mi pare.
Misliš da ne bi dobio šansu u Zrinjskom da ima kvalitet za nešto više? Za Sarajevo si u pravu ali kod njih se svakako ne zna ko pije a ko plaća. Ne znam, možda može biti igrač za rotaciju ali da se može ozbiljnije računati na njega, mislim da ne.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 7:34 pmNije imao sanse ni u Zrinjskom,a pogotovo ne u Sarajevu.Nisam siguran ni da je odigrao ijednu utakmicu na Kosevu od pocetka,tako da ne znam da cemo se sloziti za to da je igrac za "male" klubove.Hurmasica je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 5:27 pmIgrao je u Sarajevu i Zrinjskom kao "većim" klubovima i nije ništa pokazao posebno. Najbolje odigrao u Travniku a tako će izgleda biti i dok je u Čeliku. Očigledno igrač za "male" klubove koji igraju bez pretjeranog pritiska.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 5:03 pmSamo cu jednu stvar reci....Couadio je ZVIJER napadac za nasu ligu i volio bih ga vidjeti kod nas sto prije.Nevjerovatno je da ovakav igrac igra u propalom Celiku!!
E stvarno, cuj da ugasimo i njega i Musiju. Taj Sablja je godinama bio kapiten naseg kluba i miljenik navijaca. Musija je sportski prijatelj i cesto gleda utakmice sa Zapada. Ima i desetogodisnju. Protiv Europe je svaku ispratio, cak je i u CG zamalo otisao. Oni su sportski rivali i prijatelji. Dajte ljudi, nadjite neku mjeru majku mu...mirzza je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 7:35 pmSta napisati za Sablju, protiv nas poginu, danas ni pola od toga i mrtvo Sarajevo im uzima bod i jos onako proslavi protiv nas.
Samo da izdrzi na klupi do Grbavice da ih sameljemo i ugasimo i njega i Musiju
Sto se go.va.na tice, imali smo sansu da ih predzadnje kolo dotucemo nakon njihovog kupa u Sirokom i zakucamo ekser u tabut nismo to iskoristili i nakon toga ne vjerujem ni u kakve favorite, forme i p.m, otici gore odigrati muski pa sta bude. Oni ce tuci ko i danas, odgovorili su Edisu njegovom taktikom, tako ce i protiv nas biti.
Ako misle da se malo operu od majske blamaze moraju poderati utrpane makar tri razlike.Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 8:33 pmDajte ljudi sta nam je cilj na svakoj utakmici? Sta je cilj na derbiju? Jel idemo da se naguzimo ili idemo da ih razbijemo? Normalno kao navijac da cu zahtijevati pobjedu protiv komsinice i najvećeg rivala. Normalno da ocekujem pobjedu kao i svaku utakmicu. Ocekujem pobjedu i da im El Bekaru na dzenazi proucim
njegovo trenesko znanje ne znam ali da je čovjek i kao igrač i kao trener davao 200% od sebe to svi znamo (mislim da je to taj DNK koji želimo)
100% imaju jedinstvenu priliku da se iskupe i gurnu utrpanim do krajaModel1964 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 8:47 pmAko misle da se malo operu od majske blamaze moraju poderati utrpane makar tri razlike.Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 8:33 pmDajte ljudi sta nam je cilj na svakoj utakmici? Sta je cilj na derbiju? Jel idemo da se naguzimo ili idemo da ih razbijemo? Normalno kao navijac da cu zahtijevati pobjedu protiv komsinice i najvećeg rivala. Normalno da ocekujem pobjedu kao i svaku utakmicu. Ocekujem pobjedu i da im El Bekaru na dzenazi proucim
Ja sam godinama cuvao ulaznice i ima tome mozda i 10 godina...vratim se jedan dan iz skole, mati mi cistila sobu i pobacala "milion nekakvih papirica". Kad nisam skocio kroz prozor od mukestorm_raider je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 8:33 pmviewforum.php?f=70
Forumas @sudanikos je osvjezio nasu temu na Podforumu Historija svojom arhivom karti sa Zeljinih utakmica:
viewtopic.php?f=70&t=400&p=245813#p245813
Ukoliko neko zeli da doprinese ocuvanju nase Historije neka se javi nekome od moderatora, ili meni. Takodjer, moze i sam na navedenoj temi napisati sta zeli.
Kolekcija sjecanja od @sudanikosa:
Spoiler: