Zato sto smo mahmurni, sto je nedelja...

Volim ovako glumiti trenera pa se fokusirati samo na jednog (ili par igrača) na utakmiciChWilla je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 9:01 amja sam za ramovića glasao za igrača utakmice. jer bez obzira na vidljivu tremu, on je kad smo gubili najviše i najuspješnije vukao naprijed, a tad je najteže.
a zec i kad je najgluplji, drži odbranu u pometnji i dumanju, jer ni sam ne zna šta će uraditi sljedećei kad se ima sistem, treba jedan-dva igrača da budu van njega. da se ne zna uvijek šta slijedi. kad je mogao jedan greg popović prihvatiti da manu igra van sistema, može i adžem
nije isti sport ali princip je isti.
🤍
🤍
🤍
trenutno se ništa ne radi na istoku, gdje su zamišljeni poslovni udaren je tampon šljunak, pijesak šta već, i na ulate armaturna ogradatheOriginals 1921 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 9:07 amda li mi neko moze odgovoriti kada bi se istok mogao u potpunosti zavrsit tj.svi poslovni prostori..i da li se radi trenutno na njima,a vidim svaki prihod od ulazanica se usmjeruje u to.Hvala!
🤍
🤍
🤍
)
17 ljudi, 17 pogleda na utakmicu i aktere. Fenomen smo. ALI za Zajmovica. Mi smo kroz pracenje kluba na pripremama, te neki dan kad je bila utakmica A protiv B tima fakat vidjeli da od momka moze biti nestl. Ima finu tehniku za svoju visinu. Cak je na utakmici A protiv B igrao desno krilo. U nekoliko navrata sinoc smo sa zapada mu davali podrsku, licno njemu, momak presretan, lupa se po grbu Zelje. Sa takvim psristupom mozemo sve. Ako ih uhvati kurcobolja, nema nas nigdje. Ko izostane ubacuj mene..LARS1921 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 3:08 amKrenuli smo sa tipovanjem, imate skoro cijelih 6 dana da tipujete. Svi takmičari će dobiti i PP, tako da nadam se da nećete zakasniti
S1 Premijer Liga - Tipovanje 1. kolo
viewtopic.php?f=79&t=536
S1 Prva Liga - Tipovanje 1. kolo
viewtopic.php?f=79&t=537