pet avg 11, 2017 11:10 am
Vidim spominjete mix mladosti i iskustva, tacno je to, ali smatram da je puno bitnije da to iskustvo bude vrlo kvalitetno.
Mislim da nama treba jedan igrac tipa Blagojevica koji igra svaku tekmu onako kako je Blagojevic odigrao protiv Goska. Jedan izuzetno kvalitetan igrac na kojem ce se bazirati pocetak svakog napada. Neko uz koga Saban moze stasati.
Nakon toga smatram da nam treba jedan, isto toliko kvalitetan spic, ali iskreno ne znam kojeg tipa. Razmisljam ako su nam svi spicevi trenutno (sem Zajmovica jer blage nemam sta je on) tip grtalice, nama treba jedan Lendircast spic. Ili Recimo da Zec preuzme tu ulogu zakucavaca, a da nam drugi spic bude npr Mujagic(ako se nametne naravno).
Zatim nama definitivno fali krilnih igraca i opet onaj Govedarica mi se cini kao fino rjesenje za tu ulogu "popunjavanja". Ja sam se prestao nadati Crnovu zbog njegovih ozljeda, iako svaki put kada on uzme loptu, to je izgledalo nekako mocno. Ali istrpili smo Zakarica, sto ne bi i njega, neka ga jebaji ga hahahaha.
Pored toga jedan jeben desni bek nam treba, tipa Kerim Memija. Neko ko zna da naprivi probleme protivnickim igracima.
Dakle mladost + prije svega kvalitetni igraci "u godinama". Nra kraju krajeva, posudbe za to nisu lose. Ova 3 igraca ce biti fakat skupa, ali kontam da ce se moci do sljedece sezone dovesti, radi raskida ugovora i sta sve ne.