Kakvu posjetu očekivati u subotu? Je li realno (i moguće) da poslije Mladosti i onog antifudbala protiv Viteza očekujem 4 milje? Dosta momaka koje upitam (pa čak i one koji su tu na jugu godinama i koji dugo nisu propustili tekme) kažu da će napraviti mini pauzu. Što se tiče Kajkuta, ja podržavam njegovo dovođenje, iako smo vjerovatno mogli dovesti boljeg napadača. Zašto podržavam? Eto na šta smo mi spali, pa da jednog Kajkuta, koji ima 30 i kusur godina, smatram pojačanjem... Normalno kada u napadu imamo Beganovića i Nikolića koji nisu za ozbiljnog fudbala, te Zajmovića za kojeg ništa ne mogu reći jer ga nikad nisam gledao. Valjda će Mujaga i Saša biti dovoljno dobri... Najbitnije je da pobjedimo Borca, makar to bio autogol ponovo. Ako kojim slučajem, pu pu, izgubimo ne želim ni pomisliti kakva bi bila atmosfera i da li bi bilo hiljadu ljudi na Grbavici. Zato moraju poginuti, propišati krv i odužiti nam se za ono prošlog vikenda! Hoćemo da gledamo onog našeg Želju! Podrška Adžemu, nadam se da zna šta radi.
Predivna vijest ako je Veca produžio ugovor.
Valjda smo uvidjeli greške od prošle tekme.
Ja bih protiv Borca krenuo ovako:
Kjosevski- Stanić (samo zato što čini mi se Siniša ima kartone i prijeti mu suspenzija, a mislim da je bolje da Stevanović igra derbi), Graovac, Bogičević (prije Osmankovića samo zbog iskustva), Projić- Blagojević, Zeba (ako već mora igrati, volio bih ga vidjeti na zadnjem veznom, možda bi tako i Jovanu bilo lakše igrati, naravno ako se Zeba neće sakrivati pa da ovaj nema kome dodati lopte, ubijedjen sam da bi Jovan igrao 30% bolje i rasterećenije, ali problem je može li Zajko trčati onoliko koliko je potrebno?)- Zakarić, Ramović, Zec (mora igrati, ima brzinu, i protiv Viteza smo ubrzali igru njegovim ulaskom i za malo vrijeme je stvorio neke prilike, ako se mogu tako nazvati)- Zajmović (ako Kajkut i Mujaga nemaju pravo nastupa, onda bih izabrao Zajmovića, Stevo i Dženis su pokazali da to nije to, ali teško da ćemo vidjeti Zajmovića). Formacija 4-2-3-1
Izmjene Nikolić-Zajmović, Žerić- Zeba, Hasanović-Blagojević. U trenutku kada bi Žera ušao prebacili bi se u 4-1-4-1, jer smatram da će vjerovatno biti neriješen rezultat, i mijenjamo formaciju, napadamo i zabijamo ga! Joj jesam sve zamislio, još kad bi to moglo tako...
Eto ja bih tako da sam trener. Naravno sve zavisi od rezultata. Moramo dobiti, to bi bila odlična atmosfera pred gostovanje na lavoru. Ipak ja očekujem X
Nadam se da nisam u pravu. Kako god, SVI NA GRBAVICU.
P.S.
Šta je sa Markovićem? Ubijedjen sam da bi nam još mogao pomoći, kompletniji je od Uglješe, imao pristojnih nastupa, ali izgleda da se više ne računa na njega.