sri avg 09, 2017 3:58 pm
U karijeri ste igrali za sedam klubova, od Želje do Chelseaja. Možete li izdvojiti jedan koji vam je ipak najdraži, klub u kojem ste se ipak osjećali najbolje?
''Željo je moja prva ljubav. U Želji sam odrastao i to je nešto što se ne može s ničim usporediti. Nakon Želje sam postao profesionalac. Kad zaigrate za klub iz svog grada, za klub za koji navijate od malena, više od toga se ne može, to zauvijek ostaje u srcu. Kad pređete u te profesionalne vode, sve je nekako drugačije. Nije to isto. Tamo odrađujete ono za što ste plaćeni.
Imao sam sreću da sam u svojoj karijeri igrao za sjajne klubove u kojima mi je zaista bilo divno. Uživao sam u gradovima u kojima sam živio, no sve je zapravo najviše ovisno o rezultatu. Čim igrate u klubu koji pobjeđuje, a niste povrijeđeni, automatski vam je tamo lijepo. Ipak, Željo je Željo.''
Izjava Stanica na hrvatskom portalu. Covjek s jednom takvom karijerom, a ipak je i dalje tu uz svoj klub kada moze biti gdje god zeli. Onda se covjek zapita sta su to neki napravili danas da uzivaju u nekim statusima heroja, igracina i legendi. Ovo treba pokazati Jahicu, Bekricu, Stevanovicima, Blagojevicu, Bogicevicu, Radinovicu da vide koliko su mali u cijeloj prici oko ovog kluba. Mozda i navijacima da shvate da navijaju za Zelju, a da je sve ostalo prolazno.