Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kospicar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 04, 2017 8:14 pm

Plakat cemo mi za sesarom :kafa:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Brkoo
Kontakt:

pet avg 04, 2017 8:15 pm

Trener Celika dosao u sorcu na utakmicu :klanjase: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 8:16 pm

pale gavranove dionice...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

Zabio je i Stevo Gorazdu :kafa:

Hurmasica
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
pet avg 04, 2017 8:15 pm
Trener Celika dosao u sorcu na utakmicu :klanjase: :placeodsmijeha:
Obuci ti trenerku/odijelo po ovom džehenemu :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 04, 2017 8:33 pm

Yebo to. To i nije problem. Ali gdje je logika suspendovati stadion, smanjiti suspenziju, pa je na kraju krajeva svesti da je suspendovana jedna tribina, i na kraju domaći navijači prešli na drugu tribinu a suspenzija važi za gostujuće navijače.
Pa dal je ovo realno
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exbabilon
Kontakt:

pet avg 04, 2017 8:51 pm

I opet ce se ovaj Celik nekako dici iz pepela i nama otkinuti bod u Zenici. A sad izgledaju ko da su ih pokupili iz kafane pola sata prije utakmice.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:29 pm

Stanje u drzavi se reflektuje na sve pore zivota pa i na fudbal i sve oko fudbala.Stanje u drzavi uredjuje narod,kreira sebi ugodno i sigurno okruzenje kako sa finansijskog tako i sigurnosnog aspekta.Kako ga narod u BiH uredjue vidi se a kad slušaš i citaš šta taj isti narod govori i piše pomislio bi da smo najpametnija nacija na svijetu.Taj isti narod bi vrhunski sport sa vrhunskim rezultatima a sposobnog i normalnog nacelnika opštine nisu u stanju izabrati.Kritikovati sve i svašta a taj isti narod izabra nekog Ferida Radeljaša u prlament i još ga postave da upravlja sa njihovih 360 miliona km u Fondu zdravstvenog osiguranja i nikad se ne upitaju gdje i u šta idu njihove pare ali zato svi moraju znati gdje svaka marka iz Zelje ide.Milion je primjera kod nas koji potvrdjuju onu kakav narod takva vlast a i takva drzava.Kad narod bude bolji i pametniji bit ce i drzava bolja i naprednija a onda i fudbal.Do tada budimo sretni da imamo ovih nekoliko entuzijasta u klubu koji rade ovo što rade.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:45 pm

Bitno je da je nabavljen neki software za OP, pa dajte ljudi ulozite u prvi tim. Nikada bitnija sezona nije bila a mi nikada slabiji sa igracima.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

1921.ba
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:46 pm

slika

NAJAVA: Željezničar dočekuje Vitez

http://1921.ba/najava-zeljeznicar-docekuje-vitez-3770
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:56 pm

Kako izgubi Lendrina ekipa u 4 minute.
A mogli dat 2. gol i da zavrse mec.
Ovo je razocaravajuce kako su sebicna ekipa. Lik izgubi loptu i ne vraca se, isto kao kod nas :D

ChWilla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:59 pm

kusur prebrojte odmah, naknadne reklamacije ne uvažavamo :kafa:
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

pet avg 04, 2017 10:01 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Bitno je da je nabavljen neki software za OP, pa dajte ljudi ulozite u prvi tim. Nikada bitnija sezona nije bila a mi nikada slabiji sa igracima.
Taj softver je odlicna stvar.Nema potrebe da se to omalovazava. Koliko sam ja shvatio od pionira do seniora, za svakog igraca ce se moci pratiti njihov napredak. Meni je ova recenica kljucna: Imamo razne module za sama testiranja igrača, ko može još napredovati u nekom segmentu igre i koliko. Imamo niz funkcionalnosti koje je Željezničar prepoznao.

To za igrace si u pravu, jako neozbiljno se uslo u ovaj transfer rok. Sutra je trece kolo lige, a nama fale 3-4 igraca, kvalitetna igraca, da bi se borili za trofeje. Mada kakav smo mi narod, nek Nikolic zabije golove Vitezu i Borcu i ako tu ostvarimo pobjede(a nadam se da hocemo), svi ce zaboraviti da nam trebaju pojacanja i onda kad nas lupi to po glavi na kraju sezone, trazit cemo krivce..

MATORI
Kontakt:

pet avg 04, 2017 10:23 pm

ChWilla je napisao/la:
pet avg 04, 2017 9:42 am
vukotića krupa dovede iz treće srpske lige, koja ima četiri zone. četiri. znači to je vjerovatno nivo prilično ispod prve lige federacije. vidjeli visok dva metra, a pokretljiv i nešto umije, i eto ti. danas se sve više i po tome skautiraju igrači. ja bih recimo sad bez pitanja ako će potpisati za hiljadu doveo onog iz čapljine od 203 što može preći i na beka :D jer je čovjek 203, a trči i kreće se k'o da je 188. to se ne može naučiti, a ti pravi od njega igrača i uči ga šta se može naučiti. evo zrinjskog nimalo nije stid dovesti igrača iz čapljine. a nama bi kao bilo ispod dostojanstva, mogu misliti komentara da se potpiše neko takav.

možda je taj crnac što je na probi takav igrač, možda...tu je ogroman potencijal da se bolje radi.
Gledao sam jednom Ćiru kad je rekao: "Dajte mi brzog i hrabrog - ostalo ću ga ja sve naučiti"...

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 04, 2017 10:27 pm

MATORI je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
pet avg 04, 2017 9:42 am
vukotića krupa dovede iz treće srpske lige, koja ima četiri zone. četiri. znači to je vjerovatno nivo prilično ispod prve lige federacije. vidjeli visok dva metra, a pokretljiv i nešto umije, i eto ti. danas se sve više i po tome skautiraju igrači. ja bih recimo sad bez pitanja ako će potpisati za hiljadu doveo onog iz čapljine od 203 što može preći i na beka :D jer je čovjek 203, a trči i kreće se k'o da je 188. to se ne može naučiti, a ti pravi od njega igrača i uči ga šta se može naučiti. evo zrinjskog nimalo nije stid dovesti igrača iz čapljine. a nama bi kao bilo ispod dostojanstva, mogu misliti komentara da se potpiše neko takav.

možda je taj crnac što je na probi takav igrač, možda...tu je ogroman potencijal da se bolje radi.
Gledao sam jednom Ćiru kad je rekao: "Dajte mi brzog i hrabrog - ostalo ću ga ja sve naučiti"...
Danas svaki sport zahtjeva na prvom mjestu fizičke predispozicije. Sve ostalo se nauci. Danas su fudbaler u prvom planu atlete pa onda fudbaleri. Jedino se kod nas zadržalo ono "zna lopte" dok toga više nema u modernom fudbalu gdje se svelo na sablon. Ali po šablonu je lakše oni striktno uklapaju profile igrača u sablon. Prije ili kasnije moracemo se okrenuti tome.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 04, 2017 10:32 pm

To su Dinamovi skauti govorili prije 10 godina.
Dovoljno.

MileZeljovac

Zna li neko sastav za sutra?

Kospicar
Kontakt:

pet avg 04, 2017 10:34 pm

MileZeljovac je napisao/la:
Zna li neko sastav za sutra?
Ne zna ni adzem, a kamol mi
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Brkoo
Kontakt:

pet avg 04, 2017 10:36 pm

Da je Slavko trener znali bi sastav, cak bi znali i ko ce biti na klupi i u kojoj minuti ce nekoga zamijeniti..

storm_raider
Kontakt:

pet avg 04, 2017 10:36 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Prvo da klub stane na zdrave noge. Titule ce onda biti posljedica. Tu 'nikada bitniju sezonu' moze da zasjeni Dzekin transfer.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

Prijava