Obuci ti trenerku/odijelo po ovom džehenemu
Taj softver je odlicna stvar.Nema potrebe da se to omalovazava. Koliko sam ja shvatio od pionira do seniora, za svakog igraca ce se moci pratiti njihov napredak. Meni je ova recenica kljucna: Imamo razne module za sama testiranja igrača, ko može još napredovati u nekom segmentu igre i koliko. Imamo niz funkcionalnosti koje je Željezničar prepoznao.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet avg 04, 2017 9:45 pmBitno je da je nabavljen neki software za OP, pa dajte ljudi ulozite u prvi tim. Nikada bitnija sezona nije bila a mi nikada slabiji sa igracima.
Gledao sam jednom Ćiru kad je rekao: "Dajte mi brzog i hrabrog - ostalo ću ga ja sve naučiti"...ChWilla je napisao/la: ↑pet avg 04, 2017 9:42 amvukotića krupa dovede iz treće srpske lige, koja ima četiri zone. četiri. znači to je vjerovatno nivo prilično ispod prve lige federacije. vidjeli visok dva metra, a pokretljiv i nešto umije, i eto ti. danas se sve više i po tome skautiraju igrači. ja bih recimo sad bez pitanja ako će potpisati za hiljadu doveo onog iz čapljine od 203 što može preći i na bekajer je čovjek 203, a trči i kreće se k'o da je 188. to se ne može naučiti, a ti pravi od njega igrača i uči ga šta se može naučiti. evo zrinjskog nimalo nije stid dovesti igrača iz čapljine. a nama bi kao bilo ispod dostojanstva, mogu misliti komentara da se potpiše neko takav.
možda je taj crnac što je na probi takav igrač, možda...tu je ogroman potencijal da se bolje radi.
Danas svaki sport zahtjeva na prvom mjestu fizičke predispozicije. Sve ostalo se nauci. Danas su fudbaler u prvom planu atlete pa onda fudbaleri. Jedino se kod nas zadržalo ono "zna lopte" dok toga više nema u modernom fudbalu gdje se svelo na sablon. Ali po šablonu je lakše oni striktno uklapaju profile igrača u sablon. Prije ili kasnije moracemo se okrenuti tome.MATORI je napisao/la:Gledao sam jednom Ćiru kad je rekao: "Dajte mi brzog i hrabrog - ostalo ću ga ja sve naučiti"...ChWilla je napisao/la: ↑pet avg 04, 2017 9:42 amvukotića krupa dovede iz treće srpske lige, koja ima četiri zone. četiri. znači to je vjerovatno nivo prilično ispod prve lige federacije. vidjeli visok dva metra, a pokretljiv i nešto umije, i eto ti. danas se sve više i po tome skautiraju igrači. ja bih recimo sad bez pitanja ako će potpisati za hiljadu doveo onog iz čapljine od 203 što može preći i na bekajer je čovjek 203, a trči i kreće se k'o da je 188. to se ne može naučiti, a ti pravi od njega igrača i uči ga šta se može naučiti. evo zrinjskog nimalo nije stid dovesti igrača iz čapljine. a nama bi kao bilo ispod dostojanstva, mogu misliti komentara da se potpiše neko takav.
možda je taj crnac što je na probi takav igrač, možda...tu je ogroman potencijal da se bolje radi.
Ne zna ni adzem, a kamol mi
Prvo da klub stane na zdrave noge. Titule ce onda biti posljedica. Tu 'nikada bitniju sezonu' moze da zasjeni Dzekin transfer.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet avg 04, 2017 9:45 pmBitno je da je nabavljen neki software za OP, pa dajte ljudi ulozite u prvi tim. Nikada bitnija sezona nije bila a mi nikada slabiji sa igracima.