Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 04, 2017 6:42 pm

Offtopic:

Tan nije vlasnik Sarajeva :kafa:

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pet avg 04, 2017 7:00 pm

Ispao sam iz navike da cekam poluvrijeme, zna li neko gdje se moze pogledat' sad ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 04, 2017 7:06 pm

http://sport1.ba/seria-a/kolumna-jos-je ... reke/90643

Kakav tekst.. Autoru kapa do poda. Na najbolji način je opisao njegovo biće od dana rođenja..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

pet avg 04, 2017 7:07 pm

ChWilla je napisao/la:
pet avg 04, 2017 5:51 pm
glavni argument protiv je to što ti još nemaš šta ponuditi investitoru da zauzvrat tražiš nešto - nešto što bi napravilo veliku razliku u odnosu na ovo kako je sad. mi hoćemo dva miliona eura svake godine za igrače i trening centar. a gdje je on tu?
vazda sam nekako razmišljao da je nekom ko ima "viška" para bolje da uloži u klub iz BiH (ne mora nužno biti BiH već tog rejtinga) jer ovde uloženih 5 miliona znači ko 50 u italiji, engleskoj, španiji :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

mirzza
Kontakt:

pet avg 04, 2017 7:11 pm

Hurmasica je napisao/la:
pet avg 04, 2017 4:00 pm
Potpisan ugovor između FK Željezničar i kompanije Sophico: Plavi prvi klub u regionu sa ovakvim softverom

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/potp ... erom/90625
Zar nam nije Parac trebao napraviti softver ili biti samo posrednik u kupovini.
Jako pojačanje u upravi, rekao sam davno da nema referenci a bio ubjedjivan u pravljenje programa.
Danas vidimo situaciju.

Bosnia

pet avg 04, 2017 7:20 pm

salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
glavni argument protiv je to što ti još nemaš šta ponuditi investitoru da zauzvrat tražiš nešto - nešto što bi napravilo veliku razliku u odnosu na ovo kako je sad. mi hoćemo dva miliona eura svake godine za igrače i trening centar. a gdje je on tu?
vazda sam nekako razmišljao da je nekom ko ima "viška" para bolje da uloži u klub iz BiH (ne mora nužno biti BiH već tog rejtinga) jer ovde uloženih 5 miliona znači ko 50 u italiji, engleskoj, španiji :D
Kojom logikom ti dobijas 50 miliona?

Demografija nam je katastrofalna, najvecu posjetu ima Zeljo i od toga vidi mozda 400k KM godisnje, sto utice na sponzore, nema privrede da podrzi sponzorski ugovor, ne racunam kriminalce zrinjski i siroki gdje drzava mora da ulaze u njih da bi se "ispostovao" nacionalni kljuc majoriziranih.

Nema konkurencije, svi ostali klubovi su poluamateri, nema infrastrukture itd... pogledaj sistem takmicenja, nikakve veze sa sportom nema, sve je podredjeno da srbi moraju imati zagarantovano mjesto u premijer ligi kakav god kvalitet bio.

BH fudbal je rupetina zesca, to je i Tan uvidio. Dok se stvari ne promjene iz korjena nema smisla ni investirati. Ne gradi se kuca od krova nego od temelja.

To sto mislis da ako neko ulozi 5-10 miliona maraka u klub da ce magicno igrati ligu prvaka je smijesno i djetinjasto.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet avg 04, 2017 7:25 pm

Ima li gdje stream siroki-celik da pogledam tamburanje zenicana
Alea iacta est!

Model1964

pet avg 04, 2017 7:27 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
pet avg 04, 2017 6:41 pm
Model1964 je napisao/la:
pet avg 04, 2017 6:17 pm
ChWilla je napisao/la:
Ozbiljam ulagac trazi stabilnost i uređenost. Onaj koji ima namjeru ulagati u sadasnje stanje nije dobronamjeran, to bi bio lov u mutnom.
Ozbiljan ulagac se rađe odluci za recomo, 5 miliona u uredenu sredinu nego 1milion u haos od sistema.
Nije prodati klub ko na pijaci vrecu kupusa.
Jedino kljukusa radi tako.
Zivjele azijske kladare!😆
Kljukušari izlevatili utrpanog i maglu mu prodali.Zaboravljate da mi za razliku od njih imamo zemljište,poslovne prostore,stadion...Mi imamo vrijednost koja se mjeri puno više nego što utrpani dade za kupovinu magle.I nadam se da nikada necemo krenuti njihovim stopama a i ne mozemo jer naš statut ne dozvoljava nekome kupovinu 51%.
Nisu oni njega izlevatili.
On je to njihovo hapanje ukalkulirao kao poslovni rizik/planirani gubitak. On je za malo para dobio klub sa kojim može obrnuti pare na kladari, što i radi.
Poguglajte malo kolike i kakve su kvote bile na meceve posoljenih i kljukuše u prošlom prvenstvu pa ce stvari biti jasne.
Vidimo na njihovom primjeru da kada dođe vlasnik da su navijaci nemocni. Može i radi šta hoce.
Bolja je varijanta prodaja dionica navijacima kao što su radili u Hajduku. Na stranu dalmatinski lopovluk koji je isti kao i naš ali oni imaju klub u svom vlasništvu. Nikakvi utrpani, brkati i kosooki. Kod velikih klubova su stvari jasne. Vlasnik je prisiljen pravilno raditi. Kod malih je sve moguce. Ko garantuje Vardaru da ce sve ici dobro? Rapidan pad Rusa na burzama, hipoteticno, dovodi do žestokih promjena na gore.Tada su padovi brži i jaci nego uzleti.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Model1964

pet avg 04, 2017 7:30 pm

Bosnia je napisao/la:
pet avg 04, 2017 7:20 pm
salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Kojom logikom ti dobijas 50 miliona?

Demografija nam je katastrofalna, najvecu posjetu ima Zeljo i od toga vidi mozda 400k KM godisnje, sto utice na sponzore, nema privrede da podrzi sponzorski ugovor, ne racunam kriminalce zrinjski i siroki gdje drzava mora da ulaze u njih da bi se "ispostovao" nacionalni kljuc majoriziranih.

Nema konkurencije, svi ostali klubovi su poluamateri, nema infrastrukture itd... pogledaj sistem takmicenja, nikakve veze sa sportom nema, sve je podredjeno da srbi moraju imati zagarantovano mjesto u premijer ligi kakav god kvalitet bio.

BH fudbal je rupetina zesca, to je i Tan uvidio. Dok se stvari ne promjene iz korjena nema smisla ni investirati. Ne gradi se kuca od krova nego od temelja.

To sto mislis da ako neko ulozi 5-10 miliona maraka u klub da ce magicno igrati ligu prvaka je smijesno i djetinjasto.
Imašti pravo :rofl:
Mi Bošnjaci!

Cistije gujice a prljavijeg obraza nejma na dunjaluku. :kafa:

Bosnia

pet avg 04, 2017 7:32 pm

Model1964 je napisao/la:

Mi Bošnjaci!

Mozes li demantovati argument? Jesam li sta pogresno rekao?

Model1964

pet avg 04, 2017 7:35 pm

Bosnia je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:

Mi Bošnjaci!

Nemam šta demantovati kada je sve krivo postavljeno.
Kada mi odgovoriš na pitanje Gdje smo mi Bošnjaci u toj tvojoj jednacbi? odgovori ce biti moj argument.

Bosnia

pet avg 04, 2017 7:38 pm

Model1964 je napisao/la:
pet avg 04, 2017 7:35 pm
Bosnia je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:

Mi Bošnjaci!

Nemam šta demantovati kada je sve krivo postavljeno.
Kada mi odgovoriš na pitanje Gdje smo mi Bošnjaci u toj tvojoj jednacbi? odgovori ce biti moj argument.
Odgovor je jedinstvena liga gdje najbolji ide gore, najgori ispada. bez protekcije prema bilo kome gdje je jednostavno lopta najbitnija. toga nema kod nas niti ce biti napretka u fudbalu bez toga.

lako je iz slovenije pametovati

sad ti meni reci je li tako kod nas ili se sve svodi po nacionalnom kljucu??

ChWilla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 7:48 pm

ama nije tačno. postoje lige svjetlosnim godinama ispred koje nisu poštenije. takva je bila i liga bivše države.
gradi željo boli te *****

Bosnia

pet avg 04, 2017 7:54 pm

ChWilla je napisao/la:
pet avg 04, 2017 7:48 pm
ama nije tačno. postoje lige svjetlosnim godinama ispred koje nisu poštenije. takva je bila i liga bivše države.
Jugoslovenska liga je bila svjetlosnim godinama ispred ove nase sto se korupcije tice to stoji, ali je tada velika cetvorka bila drzavni projekat gdje su se pare i pare u to doba sljegale u te klubove... to su nastavili poslije rata, a danas mini verziju toga vidite u vidu zrinjskog, sirokog, prije je bio borac sada se to prebacilo na krupu (zaboravio sam na laktase i modricu). klubovi koji zive od pojedinih ratnih profitera. to nije normalno i to treba iskorjeniti. svaki klub treba da bude apolitican i treba da zivi od sporta i samo sporta.

gdje su danas laktasi? u 4-5 rangu, gdje je modrica, isto tako nekako... gdje je brotnjo, gdje je posusje... sve politicki klubovi koji su bili na drzavnoj sisi i na sisi ratnih profitera... ista sudbina ako bog da ce docekati i siroki.

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 04, 2017 7:58 pm

cipiripi je napisao/la:
pet avg 04, 2017 7:25 pm
Ima li gdje stream siroki-celik da pogledam tamburanje zenicana
Ja ne znam, gledam kod kuce, ali ovo je sve osim tamburanja. :D

**** ligu u kojoj je Siroki favorit, a raspalog Celika koji je za sredine tabele lige Federacije ne mogu stisnut, i osutati u gol na domacem terenu za 25 minuta.
Ili ce naplatiti od prosle godine, pa se nece umarati i nabijati.

ChWilla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 7:59 pm

nek' nam bošnjačine prvo obezbjede vodu u glavnom gradu gdje ih je 97%. kad me već vučeš za jezik...
gradi željo boli te *****

SanMan
Kontakt:

pet avg 04, 2017 8:06 pm

ChWilla je napisao/la:
pet avg 04, 2017 7:59 pm
nek' nam bošnjačine prvo obezbjede vodu u glavnom gradu gdje ih je 97%. kad me već vučeš za jezik...
samo da ti javim da je od večeras redukcija od 23.00 do 06.00

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 04, 2017 8:09 pm

A nama ne valja Krstanović :kafa: :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

gavran
Kontakt:

pet avg 04, 2017 8:11 pm

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Hurmasica
Kontakt:

pet avg 04, 2017 8:13 pm

mirzza je napisao/la:
pet avg 04, 2017 7:11 pm
Hurmasica je napisao/la:
pet avg 04, 2017 4:00 pm
Potpisan ugovor između FK Željezničar i kompanije Sophico: Plavi prvi klub u regionu sa ovakvim softverom

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/potp ... erom/90625
Zar nam nije Parac trebao napraviti softver ili biti samo posrednik u kupovini.
Jako pojačanje u upravi, rekao sam davno da nema referenci a bio ubjedjivan u pravljenje programa.
Danas vidimo situaciju.
Prisutan je bio danas na potpisu ugovora.

Mi konstantno nastojimo da poboljšamo sve procese. Omladinska škola je vrlo važan segment i najbrojniji organizacioni dio Kluba. Implementacijom softvera želimo da unaprijedimo procese i olakšamo administrativne procedure, ali i da poboljšamo komunikaciju sa polaznicima i sa roditeljima. Administracija članova, zakazivanje treninga, komunikacija sa igračima i izvještavanje će sada biti informatički podržano što će znatno olakšati sve te procese i povećati transparentnost. Posebno želimo poboljšati komunikaciju sa roditeljima i to će nam ova aplikacija omogućiti. Roditelji će se moći prijaviti na web stranicu ili će putem mobilne aplikacije moći primati informacije i pratiti rezultate svoje djece. Ono na šta smo posebno ponosni je da je ova aplikacija rezultat domaće pameti. Analizirali smo nekoliko dostupnih rješenja za potrebe Omladinske škole i na kraju smo se odlučili za rješenje kreirano u Bosni i Hercegovini. To znači da će aplikacija biti dostupna i na bosanskom jeziku. Također, moram pohvaliti i momke iz Sophica koji su bili vrlo susretljivi, strpljivi i koji su vrlo brzo i efikasno odgovarali na naše zahtjeve i želje u vezi aplikacije. Potpisivanjem ovog Ugovora danas mi počinjemo sa implementacijom, prvi smo u regiji koji uvode ovakav projekat u Omladinsku školu, i siguran sam da će rezultati biti vidljivi vrlo brzo, rekao je Dalibor Parać.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava