Odlican potez. Samo udaraj Ado. Imas znanje, ali ti je mrsko trcati. Sada u B timu setaj
Zeba je za jokera, zadnjih 20-30 minuta. Gdje nam treba slobodni, zadnji pas ili nesto na iskustvo.
pa i protiv mladosti je zajko napravio tri šanse, a iz jedne smo dali go. jednom proturio loptu ramoviću ali golman je odbranio i treći put bio malo sebičan pa skoro iz mrtvog ugla šutirao. evropske utakmice bio najbolji, pretrčao više nego uglješa za sezonu, u ligi odigro korektno, donio nam pobjedu protiv radnika, al' yebi ga, pojedinci guraju priču da je on veći od trenera. smiješno je porediti njega i uglješu, a Boga mi i sve ostale veznjake.salle86 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 12:02 pmJa fakat ne znam kako to izgleda vama koji pratite Želju preko tva i čitate vijesti preko portala, pa i povjerujete u ono što pročitate.
Ja vjerujem samo svojim očima i to 99%, ostalo sve sa rezervom uzimam.
Uglješa od kad je došao u Želju, samo je onaj derbi odigrao kako treba, ostalo je sve podbacio. Haj i to, ali igrač njegovih godina i karakteristika da se krije od lopte, da se ne nudi suigraču...to je odma za noge.
Recimo ja ni Sinanom nisam bio previše zadovoljan protiv Goška jer je bar 5 puta mogao da se otvori i krene naprijed, on je samo stajao ili sporo se kretao. Kasnije sam to shvatio kao "trenuntnu nespremnost"
Za Uglješu je Blagojević Ronaldinjo glavom i bradom. On griješi, svaku utakmicu većinom zasere ali on uvijek traži loptu, nije samo figura na terenu.
Zajko, i on kakav god da je kad je došao i upao umjesto Bekrić vidjelo se na šta liči igra. Ja kad gledam želju, a to je većinom uživo, ne pratim samo igrača sa loptom ko kamera što radi već malo širu sliku. A ona govori da je Zeba dosta bolji i korisniji od Uglješe, nudi se i on, dok može istina. Gura nekad i nazor.
Od Zebe Željo i dalje može imati najviše koristi kad su svi vezanjaci u pitanju, ali nekih 60-ak minuta, ili zadnjih pola sata. Od Uglješe nema haman nikakve koristi, stavio njega ili Irfana Fejzića u vezu, isto ti ga dođe.
Vjerujem da i Zeba i Adžem su svjesni da Zajko ne može više od ovog što sam gore napisao, i da će to tako i biti kad Sinan uđe u takmičarsku formu a Žerić "sazri" kroz koju utakmicu u kontinuitetu
So agresivan
Nastavlja se prodaja sezonskih ulaznica
FK Željezničar obavještava navijače, prijatelje i članove Kluba da se nastavlja prodaja sezonskih ulaznica za domaće utakmice FK Željezničar u sezoni 2017/2018.
Ulaznice je moguće kupiti radnim danima u periodu od 10 do 17 sati. U subotu na dan odigravanja utakmice protiv NK Vitez , ulaznice će biti moguće kupiti u periodu od 12 do 16 sati. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.
Podsjećamo, mogućnost kupovine sezonskih ulaznica imaju samo aktivni članovi FK Željezničar. Jedan član može kupiti jednu sezonsku ulaznicu na koju sa sobom na stadion može uvesti jedno dijete starosti do devet godina.
Cijene sezonskih ulaznica su:
Južna tribina – 40 KM
Sjeverna tribina – 70 KM
Istočna tribina – 100 KM
Zapadna tribina – 250 KM
Zapadna tribina VIP Gold – 1.500 KM
Sjeverna tribina (penzionerska) – 30 KM
Mi smo Željini, Željo je naš!
Lagano idemo kao komsije,I oni svake godine redovno idu na duplu tamo negdje do oktobra,u decembru se okrecu ligi,u aprilu fataju zalet za mjesta koja vode u evropu...vidim Adzem je poceo neke korake da preduzima,bice interesantno kad dodje vrijeme za krupnije ribeModel1964 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 11:59 amUzimamo dupluza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 11:25 ame sto bi volio da uzmemo titulu..............![]()
Duplu možeš dobiti samo kada ti je Chwilin haver donese ispred Makijata... a on samo donosi, pa donosi....Model1964 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 11:59 amUzimamo dupluza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 11:25 ame sto bi volio da uzmemo titulu..............![]()
što mu nisu stavili na tm ?