Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 31, 2017 2:38 pm

Ako nista barem se drzimo filozofije. Stara koka dobra juha :D

Mirek11
Kontakt:

pon jul 31, 2017 2:38 pm

Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Reha1921
Kontakt:

pon jul 31, 2017 2:39 pm

Ogromna je razlika u mnogim segmentima. Moj najvažniji zadatak je sada da unaprijedimo klub, a na meni je puno posla a malo vremena. Najvažnije je da imam samopuzdanje, vjerujem u sebe, a ljudi koji se boje ne mogu biti vođe. Ne smijete imati strah a ja ću učiniti sve da podignemo naš klub na veći nivo“.

Kazao je kako iz razloga jer se nema dovoljna novca da bi se kupovali kvalitetni igrači, moraju sami da ih stvaraju.

“Osuđeni smo da stvaramo dobre igrače jer mi ne možemo kupovati i svaki je dobar igrač skup. Također, svake godine nam Evropa pokaže gdje smo, i jedini ispravan put je da stvaramo igrače i da omladinskom pogonu posvetimo mnogo više pažnju jer nam Evropa otima igrače, a to je problem društva. Mi moramo stvoriti pretpostavku da mladi vide da se na njih računa i da svoju egzistenciju mogu ostvariti kroz Željezničar, a ne bježeći iz Željezničara“, istakao je za N1.

Naveo je i kako je bitno imati viziju i imati sposoban tim ljudi, kao i imati ljude koje Željo ima, a to su fanataci koji svaki minut svog vremena posvećuju tom klubu.

“Ja sam izrabran u nedjelju i prva utakmica mi je bila protiv GOŠK-a i imao sam sedam dana da analiziram naš tim, a to mi je bilo dovoljno da shvatim kakav imamo igrački kadar i šta nam treba. Kraj je prelaznog roka, a ja ne želim da ulazimo opet u greške i da dovodimo igrače zato što moramo. Mi ćemo dovesti igrača koji će nam pomoći i već smo u pregovorima i pokušaćemo što prije to završiti“, kazao je.

O njegovom cilju je kazao:

“Željezničar nema puno mudrovanja, on mora biti u vrhu prvenstva BiH, i uz ovaj kadar mi možemo i moramo te ciljeve ostvariti. Željo mora igrati napadački jer drugačijeg Želju navijači neće da gledaju“.

Rekao je i kako je odnos igrača prema njemu takav da su još u fazi privikavanja, ali da iz treninga u trening ide bolje.

“Novi je sistem rada, nova filozofija, sve je novo i trebamo što prije da se uklopimo. Ja nemam sata slobodnog jer je svaki sat izgubljen“, istakao je.

Okolele
Kontakt:

pon jul 31, 2017 2:39 pm

Ma mozda Sasa bude dobar,polahko ljudi..Evo i za Projica smo kukali a trenutno jedan od boljih igraca u ekipi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

pon jul 31, 2017 2:43 pm

jel ado prije kotrljao "r"? nešto se ne sjećam. još bi pomislio čovjek da se fura na nekoga... :D
gradi željo boli te *****

Amidza
Kontakt:

pon jul 31, 2017 2:47 pm

Haj sad ozbiljno. Ogroman, ogroman je kiks da znas da ti prvi napadac odlazi cca 6 mjeseci prije, a ne dovedes mu zamjenu. Za to neko apsolutno mora odgovarati, jer to je presedan. Pregovaras s Gotalom i s kim jos? Sto je najtuznije, na klupi ti Stevo Nikolic (svaka njemu cast, ali na zalasku karijere), Dzenis Beganovic (koji se upropastio i jos upropasteniji vratio s posudbe) i Dzenan Zajmovic (igrac iz federalne lige koji nikad nije ni dobio sansu da igra).

U ovom momentu i s obzirom na okolnosti, tesko je naci boljeg od Kajkuta. Neka dodje. Samo se pitam koliko ce nas ostetit njegova plata, jer tesko da igrac u njegovim godinama dok jos moze nesto uzet pristaje na par milja maraka, i da li ce iko, ikad odgovarati za ovo?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 31, 2017 2:50 pm

slika

Dobrodosao Sasa. :zid: :zid: :zid:

6 mjeseci se trazi napadac i u nas klub dodje Zaimovic i Sasa Kajkut.
Strasan posao. Dajte Bianco cek covjeku nek napise cifru, jer to je to, nema bolje.

Kakav sistem. :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

ChWilla
Kontakt:

pon jul 31, 2017 2:52 pm

ovo što ja kažem je najveći kiks. jer ti u ostade u limbu i ono što si mogao, dok vidiš šta će i kako će novi trener...u periodu kad najviše koliko-toliko dobrih igrača slijeće u naše klubove, pred sami početak i prvih par sedmica prvenstva.

Elegant
Kontakt:

pon jul 31, 2017 2:52 pm

Raja jel ovo prvo aprlska na 31. juli ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

damirfile
Kontakt:

pon jul 31, 2017 2:54 pm

Kajkut je baloteli za beganovica realno.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 31, 2017 2:56 pm

Ma @ChWilla, kad nisu nasli napadaca 5 i po mjeseci eto nasli bi ga sad za ovih 7 dana odkako je Adzem tu.

Nas prvi napadac ce biti neko ko ima 33 godine i gazi 34.
Uz to je bio prosle sezone 2. napadac prvaka, a ove sezone vise nije clan tog kluba ( prvaka ).
I bas takav igrac ce nama bit prva opcija.

Elhamdulllah! Bravo za sve koji su zaduzeni za transfere :klanjase: :klanjase:

cikazubo
Kontakt:

pon jul 31, 2017 2:58 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon jul 31, 2017 2:50 pm
slika

Dobrodosao Sasa. :zid: :zid: :zid:

6 mjeseci se trazi napadac i u nas klub dodje Zaimovic i Sasa Kajkut.
Strasan posao. Dajte Bianco cek covjeku nek napise cifru, jer to je to, nema bolje.

Kakav sistem. :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
:lol: :lol: :lol:

Al to je baš da ne znaš bil se smijao il plakao.
Hajd da si iznnada ostao bez najboljeg špica lige, i najboljeg igrača lige (88), nego si znao pola godine unaprijed da ostaješ bez tog dvojca, a zamjene su Zajmović, Kajkut i Zec :pljesak:

Vrag

pon jul 31, 2017 3:00 pm

Zec nije los

Ma sve je to dobro. Taktika pozitivan sok. Adzem do 6. kola od 7. Oda do kraja polusezone pa opet novi i tako u krug. Svaki starac dobro dosao kod nas ionako smo postali dom penzionera, dio nase filozofije.
Sa ovom upravo halaliti sve sto ima veze sa terenom, titule... Kada je utakmica otici na sjever, istok, zapad i gledati kako jug raste pjevati mu pjesmice
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u pon jul 31, 2017 3:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

mislim da nije u pitanju samo tih sedam dana, i da nije baš u tu nedjelju odlučeno da je slavko bivši. pa i neki su forumaši znali prije, sve lijepo piše. i to me još više brine...

damirfile
Kontakt:

Pretjerujemo, tako smo ismijavali Krstanovica a on redovno zabija za siroki i prvi im napadac.

cikazubo
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:03 pm

Vrag je napisao/la:
Zec nije los
Nije loš, al ti je zamjena za najbljeg igrača lige, Asim koji je došao iz Slobode, i koji kao što sam kažeš nije loš, i to je to..
Na to još dodai invalida Crnova koji je vjerovatno odigrao svoje u našem dresu, i ostao si na 2 krila Zecu i Zakariću, te malom Hrvanoviću koji nije osjetio seniorski fudbal..

Amidza
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:05 pm

slika

:doktor:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

cikazubo
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:07 pm

Amidza je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:05 pm
slika

:doktor:
:oops1:

E da smo znali šta nas čeka, slavili bi Krstanovića prije par mjeseci..

ChWilla
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:07 pm

na šta je to komentar?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava