Moderator/ica: storm_raider

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.
 
Ukupno glasova: 15
 
Avatar
chile
Postovi: 1375
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 8:25 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 2:52 pm

storm_raider je napisao/la:
chile je napisao/la:
ned jul 30, 2017 2:34 pm
[Malo dopunih post, ali kakvu nam je to promjenu dobio Slavko. Igra yebeno ista kao kod Mulalica izbi nabi na Miru i Ivana. Pa nas je Metalege u 16 uguravao, tu ne vidim neko znanje i definitivno se necemo sloziti.
Nema problema, ne moramo se sloziti, diskutujemo. Slozimo se da se necemo sloziti. :D

Promjena u odnosu na Mulalica je Europa koja nam je donijela, tj. tek ce donijeti velik novac. Ta Europa je donijela i onaj ugovor sa SportKlubom. Sve ostalo, igra - ni ja nisam zadovoljan. Cak, sta vise, razocaran sam. Ali statistiku mu niko ne moze oduzeti.
Ma statistika je bikini i to od dama sa stupske petlje .. cesto zavara.
Ja se nadam da ce sad Adzem izgurati i dobiti podrsku, ali opet me brine njegova klupa svi se oni mjenjaju a tu su Karic ( iskreno pojma nemam kakvim zaslugom) i Alihodzic... Njemu trebaju nova imena pored njega da bi nesto i uspio.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !
 
Dr. Adzem
Postovi: 2157
Pridružen/a: pet jul 08, 2016 6:27 pm
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 2:53 pm

Amar je sve objasnio prije 7 dana. Pored lose partije nasih ima tu i los teren katastrofalno vrijeme. Sve dok se infrastruktura ne promjeni izabrani igranje na onakvim livadama mi nikad necemo napravit iskorak. Pored svega za dobrog igraca i da imas pare da ga kupis koji bi to dosao da igra na livadama pored 300 navijaca i pored nekih krkana koji ti moze sjebat karijeru.
Cuva Bog Zelju svog!
 
Avatar
Amidza
Postovi: 2571
Pridružen/a: sri apr 26, 2017 11:43 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 2:57 pm

Ma ako ga platis igrace odbojku na pijesku ako treba, samo je pitanje da li ga mozes platit i koga mozes platit. Naravno da je infrastruktura katastrofalna i da to utice na kvalitet fudbala koji gledamo, ali dvije ekipe su na terenu i igraju pod istim uslovima.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj
 
Haklapuc
Postovi: 1173
Pridružen/a: sri jun 29, 2016 12:55 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:00 pm

Ali fakat je nevjerovatno da mora doći jedan Graovac iz Zrinjskog da pokaže šta znači igrati za Željezničar i kako to treba cijeniti.
Ja da sam trener Blagojević mi ne bi igrao samo zbog onog potcjenjivačkog pogleda prema treneru prilikom izmjene u Švedskoj. Igrači kod nas su previše nerealni prema svojim partijama, šta si to ti Jovane uradio na terenu za tih 70tak minuta da ne budeš zamijenjen? Čime si ti Zajko zaslužio da ne budeš zamijenjen protiv Zete na Grbavici, a još si i povrijeđen.
Zamijeniti ove đuturume mlađim momcima tipa Žerića i Šabanadžovića koji shvataju moderni fudbal i još važnije - kojima je privilegija igrati za najveći klub u državi. To su momci željni dokazivanja, ne vidjeh ni jednom da su se Denis ili Anel sakrivali od lopte kao što to redovno rade Uglješa i Zajko. Greške se mogu i moraju dešavati mladim igračima, ali bar pristup i muda neće biti upitna u svakoj utakmici. Dodajmo da će postepeno i sazrijevati kao igrači i za godinu uz prava pojačanja imamo respektabilnu ekipu, koja ne igra staromodan fudbal koji je pročitan već u svlačionici pred utakmicu.

Dosta je više staraca koji misle da su igračine i da su Bogom dani.
 
GMAZ1921
Postovi: 64
Pridružen/a: sub jul 22, 2017 2:33 pm
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:01 pm

ChWilla je napisao/la:
ned jul 30, 2017 2:19 pm
šupljoglavci svih uzrasta igraju isto. što bi uglješi morala biti zadnja stanica ili najbolje gdje će dobaciti? samo zato što je šupljoglavac, ni po godinama ni po talentu apsolutno ne bi moralo biti tako...a ima šta i izgubiti definitivno, ako ovako nastavi sa 30 će biti konobar.
Sta fali konobaru,imas ih svakakvih.
Imas cak jednog,zna sve o fudbalu i kako klub treba funkcionisati.
Konobari su raja
REZULTAT JE TREND,IDEAL JE VJEČAN
 
Dr. Adzem
Postovi: 2157
Pridružen/a: pet jul 08, 2016 6:27 pm
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:02 pm

Amidza je napisao/la:
ned jul 30, 2017 2:57 pm
Ma ako ga platis igrace odbojku na pijesku ako treba, samo je pitanje da li ga mozes platit i koga mozes platit. Naravno da je infrastruktura katastrofalna i da to utice na kvalitet fudbala koji gledamo, ali dvije ekipe su na terenu i igraju pod istim uslovima.
Da dvije ekipe koje su u par deka kvalitetom. Htjeli smo Vukotica ok al ne vrijedi davati neke velike pare za njega kad imas Kemu koji su opet slicni igraci. Htjeli smo ordagica a 100%,je zeric bolji. 9 od 12 ekipa su iste kvalitete tako da u ovoj ligi ne mozes naci dobrog igraca za nas. Treba se ovo sve iz temelja promjenit
Cuva Bog Zelju svog!
 
Avatar
Leon_Professional
Postovi: 19810
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:31 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:02 pm

storm_raider je napisao/la:
ned jul 30, 2017 1:48 pm
pile87 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 1:22 pm
sergejevic je napisao/la:
ned jul 30, 2017 1:13 pm
Da je Petrovic ostao sigurno bi osvojili titulu ove godine. Imao je i prosle godine najvise bodova od trenutka kada je sjeo na nasu klupu.
Trazili ste Adzema i kadete, i napadacki fudbal, golove na utakmicama sada uzivajte.
Vrijedi procitati vise puta. Ko hoce da shvati shvatice evo ovi koji su bili za otkaz Slavki sta sad ? Koga sad treba otjerati a koga dovesti ?
+1.

Definitivno ovo sto je @sergejevic napisao.
Ne.bi uzeli titulu sa Slavkom, u to sam uvjedjen.
Kad se prosle god.nije uzela ne bi ni sada.

Znate i vi da nije do trenera i da mi s ovakvim igracima i strujama nema sanse da uzmemo titulu, ko god bio trener.

Adzem nimalo nije los trener. Njegovim radom mozemo samo profitirati na mladim igracima, a Evropa valjda ne bi smjela bit upitna.
Ko pokvarena ploca se ponavljam, samo smjena trenera nista postici nece.
 
Avatar
Leon_Professional
Postovi: 19810
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:31 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:12 pm

I da, Adzemu je dat jedan od losijih timova. On jucer nije imao bukvalno sta uvest s klupe. Jedino je logicno bilo Zera jer je vec malo i ulazio pa ga je i ubacio.
Momak se pokazao, a ostalo nista.

Izmisljao je i mjenjao sistem igre s ovim sto ima.

Rece jucer neko, nije nedovedeni napadac kriv za ono jucer. Kriv je jer ga nisi imao da igra, samim tim bi Ramovic igrao u sredini i imao bi jednog manje loseg i jednog manje za izvesti.
 
Avatar
Plava Porodica
Postovi: 14819
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 4:46 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:14 pm

I rijetko kojeg igrača zagotiviš na početku ko što sam ja Graovca.. Prelazi iz prvaka u BiH, iz ekipe koja se polahko odmiče od dvije ekipe iz glavnog grada, najviše njihovom krivicom, da dođeš u viceprvaka a znaš kakva je sredina za rad i sa kakvom bagrom moraš dijeliti svlačionicu. Ali nije ga to dojmilo, nego ona brojka navijača koja je juče bila tu, koja je punila Grbavicu ma ko god bio protivnik iako nisi imao šta vidjeti i on tu zahvalnost pokazuje na najbolji mogući način. Može on još puno bolje, ali ovo je sve početni pritisak jer zna gdje je došao pa su i noge malo teške u tom slučaju. Onaj prodor od juče ja odavno ne vidjeh od naših veznih i krilnih igrača. Ono su muda, a baš nam muda i fale. Prvenstveno od uprave, šefa stručnog štaba te do igrača.
Ima ovde finog materijala i finih momaka da se napravi nešto.. Kemo, Graovac, Veca, Šabanadžović, Ramović, Zec, Zakarić, Žerić..
Zadnja izmjena: Plava Porodica, dana/u ned jul 30, 2017 3:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
 
MrkiMedo
Postovi: 1927
Pridružen/a: sub apr 29, 2017 11:44 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:14 pm

Adzem je odlican trener i ko je pratio nas OP zna kako ti momci igraju. Razumijem da je teze raditi sa seniorima, ali ako je sa njima mogao imati neku igru onda moze i sa ovim hajvanima.
Kemo i Graovac su imali i imat ce jos gresaka tokom sezone dok se ne uigraju. Ako ovo znaci da ce Kemo biti starter umjesto Bogicevica, moze, ja sam zadovoljan. Lakse mi je kad on pogrijesi pa se moze opravdati na mladost i neiskustvo. Projic je dobar igrac, trudio se i malo mi nije jasno sto je as njega vadio. Stanu cijenim kao covjek, ''vojnik'' Zeljin, ali ne treba nam u prvih 11 niti zasluzuje. Kako ne zna Sinisa centrirati tako ne zna ni on.
Da onaj frajer proda hemijski u toku 90 minuta koliko Blagojevic proda lopti, imao bi vilu na Poljinama sigurno. Protiv GOSK-a je bio odlican, dobro odigrao, al sad vjerovatno idu tri lose tekme u nizu. Mozda bi mu i lakse bilo igrati da ispred sebe ima Zerica i Ramovica koji se nece skrivati iza igraca. Ja sam uvijek branio Ugljesu jer sam se uvjerio da zna dok je bio u Borcu. Sad ni sam ne znam sta d amislim. Proslu ko na bobama, jucer katastrofa.
Zakaric i Zec na krilima nisu bili los, al Zec ne da lopte materi. Dobar je igrac, al treba ga malo uhavizati i reci da je ovo timska igra pa ce biti jso bolji.
Ramovic ne smije vise biti spic, samo pojacavamo protivnika tako.
Zebi nogometna karijera zavrsava, ali uvijek se moze na aerodromu zaposliti. Nekad imam osjecaj da mu muhe stalno oko glave letaju pa se brani.
Istrpiti Adzema cijelu sezonu pa sta bude. Tek su dva kola prosla i nema smisla pricati da necemo uzeti titulu ili sta kad j konkurencija prelosa ove godine. Ne treba siriti negativu i odbijati narod od stadiona
 
Avatar
voltron30
Postovi: 674
Pridružen/a: čet feb 18, 2016 5:11 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:17 pm

Sve dok nama igrači sklapaju tim i dumaju koju utakmicu da igraju, koju ne, nema od nas ništa kao kluba. Po meni tu Uprava snosi najveću krivicu jer ne staje u zaštitu trenera. Nakon Kostića, igrači sjebaše u Slavka, a sjebat će i Adžema čim se usudi da dirne u osinjak (čitaj Zeba).
 
Avatar
Amidza
Postovi: 2571
Pridružen/a: sri apr 26, 2017 11:43 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:18 pm

MrkiMedo je napisao/la:
ned jul 30, 2017 3:14 pm
Adzem je odlican trener i ko je pratio nas OP zna kako ti momci igraju. Razumijem da je teze raditi sa seniorima, ali ako je sa njima mogao imati neku igru onda moze i sa ovim hajvanima.
Kemo i Graovac su imali i imat ce jos gresaka tokom sezone dok se ne uigraju. Ako ovo znaci da ce Kemo biti starter umjesto Bogicevica, moze, ja sam zadovoljan. Lakse mi je kad on pogrijesi pa se moze opravdati na mladost i neiskustvo. Projic je dobar igrac, trudio se i malo mi nije jasno sto je as njega vadio. Stanu cijenim kao covjek, ''vojnik'' Zeljin, ali ne treba nam u prvih 11 niti zasluzuje. Kako ne zna Sinisa centrirati tako ne zna ni on.
Da onaj frajer proda hemijski u toku 90 minuta koliko Blagojevic proda lopti, imao bi vilu na Poljinama sigurno
. Protiv GOSK-a je bio odlican, dobro odigrao, al sad vjerovatno idu tri lose tekme u nizu. Mozda bi mu i lakse bilo igrati da ispred sebe ima Zerica i Ramovica koji se nece skrivati iza igraca. Ja sam uvijek branio Ugljesu jer sam se uvjerio da zna dok je bio u Borcu. Sad ni sam ne znam sta d amislim. Proslu ko na bobama, jucer katastrofa.
Zakaric i Zec na krilima nisu bili los, al Zec ne da lopte materi. Dobar je igrac, al treba ga malo uhavizati i reci da je ovo timska igra pa ce biti jso bolji.
Ramovic ne smije vise biti spic, samo pojacavamo protivnika tako.
Zebi nogometna karijera zavrsava, ali uvijek se moze na aerodromu zaposliti. Nekad imam osjecaj da mu muhe stalno oko glave letaju pa se brani.
Istrpiti Adzema cijelu sezonu pa sta bude. Tek su dva kola prosla i nema smisla pricati da necemo uzeti titulu ili sta kad j konkurencija prelosa ove godine. Ne treba siriti negativu i odbijati narod od stadiona
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :klanjase2:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj
 
LARSSON
Propali kladioničar
Postovi: 24759
Pridružen/a: čet maj 05, 2016 7:15 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:18 pm

Slavko oprosti nam, nafataj Bekrića i prebij ga
 
Avatar
Omar500
Moderator
Postovi: 6615
Pridružen/a: čet maj 12, 2016 6:39 pm
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:20 pm

Amidza je napisao/la:
ned jul 30, 2017 3:18 pm
MrkiMedo je napisao/la:
ned jul 30, 2017 3:14 pm
Adzem je odlican trener i ko je pratio nas OP zna kako ti momci igraju. Razumijem da je teze raditi sa seniorima, ali ako je sa njima mogao imati neku igru onda moze i sa ovim hajvanima.
Kemo i Graovac su imali i imat ce jos gresaka tokom sezone dok se ne uigraju. Ako ovo znaci da ce Kemo biti starter umjesto Bogicevica, moze, ja sam zadovoljan. Lakse mi je kad on pogrijesi pa se moze opravdati na mladost i neiskustvo. Projic je dobar igrac, trudio se i malo mi nije jasno sto je as njega vadio. Stanu cijenim kao covjek, ''vojnik'' Zeljin, ali ne treba nam u prvih 11 niti zasluzuje. Kako ne zna Sinisa centrirati tako ne zna ni on.
Da onaj frajer proda hemijski u toku 90 minuta koliko Blagojevic proda lopti, imao bi vilu na Poljinama sigurno
. Protiv GOSK-a je bio odlican, dobro odigrao, al sad vjerovatno idu tri lose tekme u nizu. Mozda bi mu i lakse bilo igrati da ispred sebe ima Zerica i Ramovica koji se nece skrivati iza igraca. Ja sam uvijek branio Ugljesu jer sam se uvjerio da zna dok je bio u Borcu. Sad ni sam ne znam sta d amislim. Proslu ko na bobama, jucer katastrofa.
Zakaric i Zec na krilima nisu bili los, al Zec ne da lopte materi. Dobar je igrac, al treba ga malo uhavizati i reci da je ovo timska igra pa ce biti jso bolji.
Ramovic ne smije vise biti spic, samo pojacavamo protivnika tako.
Zebi nogometna karijera zavrsava, ali uvijek se moze na aerodromu zaposliti. Nekad imam osjecaj da mu muhe stalno oko glave letaju pa se brani.
Istrpiti Adzema cijelu sezonu pa sta bude. Tek su dva kola prosla i nema smisla pricati da necemo uzeti titulu ili sta kad j konkurencija prelosa ove godine. Ne treba siriti negativu i odbijati narod od stadiona
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :klanjase2:
Pobjeda :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?
 
Avatar
pile87
Postovi: 3188
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:42 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:24 pm

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.
 
Avatar
GoodisonPark
Postovi: 1495
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:10 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:25 pm

Adžem je odmah našao prostora da ubaci mlađe igrače i igrače koji su budućnost, dao im je više minuta u dvije utakmice nego Slavko za cijelu sezonu. Izgubili pa šta, ali smo opet jurišali na gol kako smo znali i umjeli, nismo ko zadnji pi*ići (i pored svih nesretnih okolnosti) pali bez ispaljenog metka ko u kupu u Širokom kada ne pogledaš na gol protivnika i još dobro prođeš a izgubiš samo 1:0, kao ima revanš. kada na toj utakmici gledaš mrtvilo svih 90 minuta ko da smo na sprovod došli a ne da sa ponosom nosimo dres i Grb našeg kluba.

Što neko napisa draže mi je vidjeti i poraz ali da je i trener razočaran i ljut kao i mi. Na njemu se vidi da mu je stalo kao i nama svima, nego da slušam floskule i laži Petrovića još jednu sezonu.

Preuzeo je Ado od Petrovića tim koji to nije i igrače koji do juče nisu znali smislenu akciju odigrati, težak posao je pred njim i "odstranjivanje trulih jabuka" ali ne sumnjam da će to znati odraditi. Ako ništa ima mu*a da sve njih zamjeni sa juniorima ako zatreba.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!
 
Avatar
fcz
Postovi: 4127
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 11:19 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:28 pm

GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 30, 2017 3:25 pm
Adžem je odmah našao prostora da ubaci mlađe igrače i igrače koji su budućnost, dao im je više minuta u dvije utakmice nego Slavko za cijelu sezonu. Izgubili pa šta, ali smo opet jurišali na gol kako smo znali i umjeli, nismo ko zadnji pi*ići (i pored svih nesretnihpali bez ispaljenog metka ko u kupu u Širokom kada ne pogledaš na gol protivnika i još dobro prođeš a izgubiš samo 1:0, kao ima revanš. kada na toj utakmici gledaš mrtvilo svih 90 minuta ko da smo na sprovod došli a ne da sa ponosom nosimo dres i Grb našeg kluba.

Što neko napisa draže mi je vidjeti i poraz ali da je i trener razočaran i ljut kao i mi. Na njemu se vidi da mu je stalo kao i nama svima, nego da slušam floskule i laži Petrovića još jednu sezonu.

Preuzeo je Ado od Petrovića tim koji to nije i igrače koji do juče nisu znali smislenu akciju odigrati, težak posao je pred njim i "odstranjivanje trulih jabuka" ali ne sumnjam da će to znati odraditi. Ako ništa ima mu*a da sve njih zamjeni sa juniorima ako zatreba.
Jesi li ti siguran da si juče gledao Želju?!? Jesmo, baš smo izgubili k'o pi*ići, par igrača je izginulo a ostali - pi*ići.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.
 
Avatar
GoodisonPark
Postovi: 1495
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:10 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:33 pm

fcz je napisao/la:
ned jul 30, 2017 3:28 pm
GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 30, 2017 3:25 pm
Adžem je odmah našao prostora da ubaci mlađe igrače i igrače koji su budućnost, dao im je više minuta u dvije utakmice nego Slavko za cijelu sezonu. Izgubili pa šta, ali smo opet jurišali na gol kako smo znali i umjeli, nismo ko zadnji pi*ići (i pored svih nesretnihpali bez ispaljenog metka ko u kupu u Širokom kada ne pogledaš na gol protivnika i još dobro prođeš a izgubiš samo 1:0, kao ima revanš. kada na toj utakmici gledaš mrtvilo svih 90 minuta ko da smo na sprovod došli a ne da sa ponosom nosimo dres i Grb našeg kluba.

Što neko napisa draže mi je vidjeti i poraz ali da je i trener razočaran i ljut kao i mi. Na njemu se vidi da mu je stalo kao i nama svima, nego da slušam floskule i laži Petrovića još jednu sezonu.

Preuzeo je Ado od Petrovića tim koji to nije i igrače koji do juče nisu znali smislenu akciju odigrati, težak posao je pred njim i "odstranjivanje trulih jabuka" ali ne sumnjam da će to znati odraditi. Ako ništa ima mu*a da sve njih zamjeni sa juniorima ako zatreba.
Jesi li ti siguran da si juče gledao Želju?!? Jesmo, baš smo izgubili k'o pi*ići, par igrača je izginulo a ostali - pi*ići.
Mani me se ovih doskočica!

To ti kažeš i zašto to mora biti tačno? Ko su bili pi*ići a ko nisu? Ako ne znaš objektivno da posmatraš cijeli tok utakmice i okolnosti koje su bile nesvakidašnje onda nemamo o čemu diskutovati. Bolje ti pogledaj snimak još jednom pa ćeš vidjeti da smo napadali više nego sa Slavkom u bilo kojoj utakmici.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!
 
LARSSON
Propali kladioničar
Postovi: 24759
Pridružen/a: čet maj 05, 2016 7:15 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:34 pm

Jest, Petroviću bilo drago jer je izgubio :lol:
 
Avatar
avlami97
Postovi: 5234
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 9:33 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 3:42 pm

@GoodisonPark,

fakat cijenim tvoje mišljenje, ali jučer smo do poluvremena trebali primiti 5 komada. Samo sreća nas je spasila što se to nije desilo. Ja ne pamtim kada je neka ekipa u prvom poluvremenu imala 62% posjed lopte kontra Želje. Čak ni u Evropi. Adžemu zamjeram što je u utakmicu ušao bez klasičnog špica. Dženisa ostavio na klupi, a Zajmovića u Sarajevu. Priča kako Petrović SADA ne bi davao šansu mlađim igračima je u sferi fikcije, ŠBBKBB.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Online

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 124 gosta.
 

 

Prijava  •  Registracija