Loše, užasno, nemoćno i muka gledati...
Igrač utakmice? Onaj ko je najmanje griješio- Vedran Kjosevski
Stanić- udaljiti što više od prvog tima, muka mi je gledati ga više
Graovac- u odnosu na prethodne utakmice, loše. Individualno gledajući današnju partiju ikad se uporedi sa ostalim onda može proći. Lijep prodor, borben, vidi se da želi, ljuti se kad ne ide...
Osmanković- dosta grešaka, prva nas koštala gola, kasnije još dosta puta pogriješio, jednom imao sreće pa nekako lopta ostade kod njega, a moglo je biti opasno... Čestitke za gol, ali Kemo može igrati protiv Goška i sličnih ekipa. Naravno kad smo opraštali i trpili Jadranka onda možemo i Kemu.
Projić- nisam ga ni primjetio...
Blagojević- katastrofalno, bezbroj grešaka, milion izgubljenih lopti, pogrešna dodavanja
Radinović- bolje bi mu bilo da je odradio još koji trening nego što je ofarbao onu glavu bez mozga. Još uvijek žalim što ga se nismo riješili. Izgleda da njega boli k.urac za sve.
Zakarić- trudio se, pokušavao, borio, ali ne ide
Zeba- loše
Zec- takodjer loše, sebičan
Ramović- možda bi bolje bilo da je igrao na svojoj prirodnoj poziciji, slabo takodjer
Žerić- ništa nije pokazao, a imao je vremena
Stevanović- mora igrati prije Stanića, kakav god da je
Beganović- kao što komentator reče, više na zemlji nego na nogama. Ozbiljna ekipa ne može imati Beganovića u kadru.
Dakle, Bogičević treba igrati ovakve utakmice, a ne Osmanković. Bilo je potrebno iskustvo.... Al' eto imao je i Bogi ovakvih grešaka. Stevanović je morao početi, a ne Stanić. Prije je trebao igrati Marković nego Radinović... Ramović nije trebao igrati u napadu, već gurnuti Zajmovića. Što smo ga onda doveli kad mu trener ne vjeruje? Ramović bi bio mnogo korisniji na svojoj poziciji. Ako već ne moze Zajmović onda je Zec trebao u napad. I ubijedjen sam da bismo osvojili bar bod, sa ovim promjenama koje sam naveo.
Adžem je po meni napravio mnogo grešaka, loše postavljena igra, nikakve želje, pristup katastrofalan, a komentar poslije utakmice bolje ne spominjati. Izašao je pred kamere kao neki klošar, umjesto da gospodski prizna poraz i čestita boljoj ekipi... Sad se on malo vadi na sudjenje, mada je po meni sudjenje danas bilo i više nego dobro. Simulirali smo neke penale, valjali se umjesto da igramo...
Previše smo se digli i mi, a i Adžem. Možda zaboravlja da je Gošk pobijedjen zaslugom Petrovića, jer je on pripremao ekipu za tu utakmicu. Rekao sam poslije Goška da se ne smijemo dizati u nebesa, a mi jesmo. Pobjedili "drugoligaša" i trenutno najslabiju ekipu u ligi... Sve u svemu, katastrofalna utakmica, igrači, a i trener. Čestitke Mulaliću, ljudi su nas nadigrali, a i on je nadmudrio Adžema. Idemo dalje, sljedeću moramo pobjediti, kako znamo i umijemo. Mada ja ne vjerujem u pobjedu. Sve mi miriše na scenario kao sa Odom. Možda ćemo žaliti za Petrovićem, ko zna? Vidjet ćemo. Baš će biti interesantno koliko će biti ljudi sljedeći meč? Šta su im poručili (ako išta jesu) navijači na kraju?