Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 27, 2017 10:44 am

Previše mirno jutro.
Razdrmajte nas hehehe
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

azbaha
Kontakt:

čet jul 27, 2017 10:54 am

Plava Porodica je napisao/la:
Previše mirno jutro.
Razdrmajte nas hehehe
Uprava napolje :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 27, 2017 10:58 am

azbaha je napisao/la:
čet jul 27, 2017 10:54 am
Plava Porodica je napisao/la:
Previše mirno jutro.
Razdrmajte nas hehehe
Uprava napolje :ganja:
Samo ti potpaljuj vatru :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Veteran1965
Kontakt:

čet jul 27, 2017 11:10 am

Interesantno kako razmišljaju, ali i djeluju najveći. Mnogo se pouka za trenere može izvući iz ove izjave...

Trener Chelseaja Antonio Conte objasnio je zašto je odlučio pokazati izlazna vrata kluba Diegu Costi iako je španski napadač bio najbolji strijelac Plavaca u prošloj sezoni.
"Logično je da budete strogi. Morate biti strogi. Ako želite identitet svi igrači moraju pratiti tvoju ideju. U suprotnom veoma je teško dati identitet klubu ukoliko, primjerice, tražim od 'desetke' da pazi na svoju poziciju, a ta je 'desetka' na nekom drugom mjestu na terenu, teško je dati identitet. Trener poludi, to je tačno. Trener mora imati totalnu kontrolu nad svlačionicom. U suprotnom, to je anarhija. Da, anarhija. Kada sam bio fudbaler, Lippi, Trapattoni i Ancelotti i Sachi, moji treneri su imali totalnu kontrolu nad svlačionicom", opisao je Conte.

Potom je na krajnje slikovit način objasnio problem u koji dolazite ukoliko nemate kontrolu nad ekipom.

"U suprotnom, vi se spremate umrijeti. Umrijet ćete. Ako to ne uspijete, vi sebe spremate za smrt. Ako izgubite kontrolu, dobit ćete otkaz za mjesec ili dva. Ako ste sretni, možda za tri mjeseca", rekao je Conte.

Costa je u prošloj sezoni u 35 ligaških nastupa postigao 20 golova, ali Conte mu je nakon kraja sezone kazao da više ne računa na njega.

Italijanski stručnjak je tokom priprema za predstojeću sezonu čak kazao da je Costi još u januaru rekao da će napustiti Plave.

Costa nije trenirao sa Plavcima tokom priprema i trenutno čeka novi klub iako je ugovorom vezan za Chelsea. Za njega su, među ostalim, zainteresirani Atletico Madrid i Milan. Problem vezano za prelazak u Atletico je taj što Atletico ima zabranu za dovođenje igrača do januara 2018. godine.

Conte je zamjenu za Costu našao u Morati kojeg je doveo iz Reala za 65 miliona eura što je rekord Chelseaja.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

cikazubo
Kontakt:

čet jul 27, 2017 11:38 am

azbaha je napisao/la:
čet jul 27, 2017 8:55 am
"Svoje juniore sam učio da i kod 6:0 napadaju kao da je 0:0 i to ću tražiti i u prvom timu."

Kako je ovo lijepo procitati :zeljeznicar1:
Ništa više ne vjerujem dok se na terenu ne pokaže stvarno stanje, Slavko je isto tako govorio kako u Njemačkoj ekipe na 3-0 hoće i četvrti pa i on teži kao tome, slične priče je stalno vrtio, a ispade da mi sa 1-0 pa makar to bilo i u prvih 20min u glavama završavamo utakmicu, eventualno ako primimo go počinjemo opet ganjati drugi..

Conte objasnio, odličan post iznad, do kad god Bekrić, Zeba, Blagojević, Stanić i ostala kompanija radi treneru iza leđa, psuju i negoduju dok izlaze iz igre, ismijavaju šefa struke, neće biti ni dugoročnog napretka, Amar je Zebu iz najboljih dana hladno otpisao, pa ti maši majci svojoj kad te mijenjam, Benju Čolića na klupu nije pustio da sjedne nakon izmjene u derbij nego odma pravac svlačionica, bruka pred cijelim stadionom, sličnih primjera mali milion, zna se ko kosi a ko vodu nosi, samo me zbog toga strah Adžema da neće biti previše mekad i raja s igračima, znanje, stil igre, rad s mladim i te fudbalske stvari su neupitne..

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 27, 2017 11:45 am

Veteran1965 je napisao/la:
čet jul 27, 2017 11:10 am
Interesantno kako razmišljaju, ali i djeluju najveći. Mnogo se pouka za trenere može izvući iz ove izjave...

Trener Chelseaja Antonio Conte objasnio je zašto je odlučio pokazati izlazna vrata kluba Diegu Costi iako je španski napadač bio najbolji strijelac Plavaca u prošloj sezoni.
"Logično je da budete strogi. Morate biti strogi. Ako želite identitet svi igrači moraju pratiti tvoju ideju. U suprotnom veoma je teško dati identitet klubu ukoliko, primjerice, tražim od 'desetke' da pazi na svoju poziciju, a ta je 'desetka' na nekom drugom mjestu na terenu, teško je dati identitet. Trener poludi, to je tačno. Trener mora imati totalnu kontrolu nad svlačionicom. U suprotnom, to je anarhija. Da, anarhija. Kada sam bio fudbaler, Lippi, Trapattoni i Ancelotti i Sachi, moji treneri su imali totalnu kontrolu nad svlačionicom", opisao je Conte.

Potom je na krajnje slikovit način objasnio problem u koji dolazite ukoliko nemate kontrolu nad ekipom.

"U suprotnom, vi se spremate umrijeti. Umrijet ćete. Ako to ne uspijete, vi sebe spremate za smrt. Ako izgubite kontrolu, dobit ćete otkaz za mjesec ili dva. Ako ste sretni, možda za tri mjeseca", rekao je Conte.

Costa je u prošloj sezoni u 35 ligaških nastupa postigao 20 golova, ali Conte mu je nakon kraja sezone kazao da više ne računa na njega.

Italijanski stručnjak je tokom priprema za predstojeću sezonu čak kazao da je Costi još u januaru rekao da će napustiti Plave.

Costa nije trenirao sa Plavcima tokom priprema i trenutno čeka novi klub iako je ugovorom vezan za Chelsea. Za njega su, među ostalim, zainteresirani Atletico Madrid i Milan. Problem vezano za prelazak u Atletico je taj što Atletico ima zabranu za dovođenje igrača do januara 2018. godine.

Conte je zamjenu za Costu našao u Morati kojeg je doveo iz Reala za 65 miliona eura što je rekord Chelseaja.
:palacgore:

Anarhija vlada. :D

Sta je ovo ovih dana tiho. Ispucamo se dan dva i onda pustos :D
Izgleda tekma u nedjelju. Bar je tako pisalo.
"Dan kasnije gledatelji pored malih ekrana bit će u prilici da pogledaju dva meča na Mojoj TV i to duele između Čelika i Sarajeva te Mladosti i Željezničara. Prvi meč počinje od 19.30, a drugi od 17.30 sati. Osim ta dva meča, na teren će istog dana i ekipe GOŠK-a i Borca."

slika
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u čet jul 27, 2017 11:53 am, ukupno mijenjano 1 put.

Vrag

čet jul 27, 2017 11:52 am

storm_raider je napisao/la:
čet jul 27, 2017 7:17 am
Vrag je napisao/la:
čet jul 27, 2017 12:38 am
Citam tekst na duplom o ovom Rusu sto je kupio Vardar. I na kraju napise "U moru neuspješnih projekata u komšiluku, ali i u našoj državi, Vardar je pravi izuzetak i primjer kako treba raditi. Gledajmo, učimo i nemojmo se zavaravati da je nešto nemoguće, kada nije."

650 km dalje nasi novinari su pronasli uspjesan projekat, a ne vide jedan ispred nosa. Ustvari vide ali se prave ludi jer sta skupiti milion maraka, napraviti tribinu novu tribinu, renovirati stadion. To uradi jedan jebeni milioner iz Rusije ili Italije preko noci. Pa dede mi malj je za vas milostinja. Treba vam bubreg kasikom vaditi kakva ste govna. Tudje sladje
Naravno da se ni Tan ne spominje, jer ipak valja jos malo musti komsije, Nesto kao Ibrakovic. Zbog ovakvih i slicnih selektivnih tekstova smo i otisli sa onog foruma. Jadno, ali ocekivano.
Na stranu Tan, sarajevo, ss.ba...
Ovo se odnosi na citavo naso sportsko novinarstvo ili kako mu je vec strucno ime. Ni ovaj portal nije nista bolji. Domace pljuju na sve strane, a na komsiluk drkaju. Pa samo o gradnji istoka se moze dokumentarac uraditi, a nasi novinari nisu u stanju jedan ozbiljan tekst napisati. Tu im pred nosom. Jebeni index ili onaj 24h napise nesto pismenije o nama. Zato je lijepa, pozitivna, bajkovita prica prodati klub Ruskom tajkunu koji je dosao oprat lovu, profitirati, uduplirati ulozeno... Sve pozitivno domace pada u samo dno, grobari sto brane sjever ide na naslovnici. Uz dužno poštovanje prema svim sportskim novinarima, ali nabijem ja njih na *****, a diplomom neka obrisu guzicu nije im vrijednija od tariguza.

Kospicar
Kontakt:

čet jul 27, 2017 11:58 am

Bez nikolica protiv mladosti
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

teatrale36
Kontakt:

čet jul 27, 2017 11:59 am

Vrag je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
čet jul 27, 2017 7:17 am
Vrag je napisao/la:
čet jul 27, 2017 12:38 am
Citam tekst na duplom o ovom Rusu sto je kupio Vardar. I na kraju napise "U moru neuspješnih projekata u komšiluku, ali i u našoj državi, Vardar je pravi izuzetak i primjer kako treba raditi. Gledajmo, učimo i nemojmo se zavaravati da je nešto nemoguće, kada nije."

650 km dalje nasi novinari su pronasli uspjesan projekat, a ne vide jedan ispred nosa. Ustvari vide ali se prave ludi jer sta skupiti milion maraka, napraviti tribinu novu tribinu, renovirati stadion. To uradi jedan jebeni milioner iz Rusije ili Italije preko noci. Pa dede mi malj je za vas milostinja. Treba vam bubreg kasikom vaditi kakva ste govna. Tudje sladje
Naravno da se ni Tan ne spominje, jer ipak valja jos malo musti komsije, Nesto kao Ibrakovic. Zbog ovakvih i slicnih selektivnih tekstova smo i otisli sa onog foruma. Jadno, ali ocekivano.
Ovo se odnosi na citavo naso sportsko novinarstvo ili kako mu je vec strucno ime. Ni ovaj portal nije nista bolji. Domace pljuju na sve strane, a na komsiluk drkaju. Pa samo o gradnji istoka se moze dokumentarac uraditi, a nasi novinari nisu u stanju jedan ozbiljan tekst napisati. Tu im pred nosom. Jebeni index ili onaj 24h napise nesto pismenije o nama. Zato je lijepa, pozitivna, bajkovita prica prodati klub Ruskom tajkunu koji je dosao oprat lovu, profitirati, uduplirati ulozeno... Sve pozitivno domace pada u samo dno, grobari sto brane sjever ide na naslovnici. Uz dužno poštovanje prema svim sportskim novinarima, ali nabijem ja njih na *****, a diplomom neka obrisu guzicu nije im vrijednija od tariguza.
Ma kakvo sportsko novinarstvo u BIH pa mi smo jedina zemlja na svijetu koja nema dnevni sportski list ili novine, cak ni sedmicne.
Garantujem da i ovi sto rade na portalima nisu ni novinari nego puki prepisivaci vijesti.

nookey
Kontakt:

čet jul 27, 2017 12:02 pm

Kospicar je napisao/la:
čet jul 27, 2017 11:58 am
Bez nikolica protiv mladosti
što

MrkiMedo
Kontakt:

čet jul 27, 2017 12:04 pm

Ozljeda desnog skocnog zgloba. Mozda nije nista strasno, mozda bude dobar do subote

azbaha
Kontakt:

čet jul 27, 2017 12:05 pm

MrkiMedo je napisao/la:
čet jul 27, 2017 12:04 pm
Ozljeda desnog skocnog zgloba. Mozda nije nista strasno, mozda bude dobar do subote
To je garant kod one fule posljednje, drzao je se za nogu dosta dugo

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 27, 2017 12:08 pm

Ajde Zajmoviću, ajde Zajmovićuuu
Željezničar ante portas !

ponosannavas
Kontakt:

čet jul 27, 2017 12:11 pm

Ja govorim grajer ga spucao u zglob kod one šanse i zato je fulio, a portali koji ne znaju napisati to što govorite, uredno se isčuđavaju Nikolićevom promašaju :)

ChWilla
Kontakt:

čet jul 27, 2017 12:14 pm

conte je sve rekao. ja bih samo dodao da trener mora i faktički, a ne samo na papiru imati mehanizme da drži svlačionicu. on to nije rekao jer se na nivou njegovih klubova to podrazumijeva.

a kod nas su sportske odluke iznuđene ponašanjem kolovođa svlačionice. i one koje izgledaju da nisu, jesu. ti tražiš ordagića, hoćeš da izletiš jedno 200 000 za godinu, a vidi kako jovan može odigrati kad mu je ćejf...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 27, 2017 12:15 pm

Koliko sam ja vidio prvo je zakačio loptu pa je tek onda po nozi dobio.. Možda i griješim.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 27, 2017 12:16 pm

ChWilla je napisao/la:
čet jul 27, 2017 12:14 pm
conte je sve rekao. ja bih samo dodao da trener mora i faktički, a ne samo na papiru imati mehanizme da drži svlačionicu. on to nije rekao jer se na nivou njegovih klubova to podrazumijeva.

a kod nas su hehe odluke iznuđene ponašanjem kolovođa svlačionice. i one koje izgledaju da nisu, jesu. ti tražiš ordagića, hoćeš da izletiš jedno 200 000 za godinu, a vidi kako jovan može odigrati kad mu je ćejf...
Mislim da je Jovan proigro samo što je ispred imao nekog ko može iznijeti i povući loptu, a da on nije jedini kao što uvijek i jeste.. Ali ko zna..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

čet jul 27, 2017 12:17 pm

Vrag je napisao/la:
pa kod nas je u "pravoj" ekonomiji prodaja zemlje arapinu - investicija :D i besmisleno je čuditi se, kad kritična masa i u "pravim" stvarima isto tako razmišlja...
gradi željo boli te *****

psihopata
Kontakt:

čet jul 27, 2017 12:27 pm

cikazubo je napisao/la:
čet jul 27, 2017 11:38 am
azbaha je napisao/la:
čet jul 27, 2017 8:55 am
"Svoje juniore sam učio da i kod 6:0 napadaju kao da je 0:0 i to ću tražiti i u prvom timu."

Kako je ovo lijepo procitati :zeljeznicar1:
Ništa više ne vjerujem dok se na terenu ne pokaže stvarno stanje, Slavko je isto tako govorio kako u Njemačkoj ekipe na 3-0 hoće i četvrti pa i on teži kao tome, slične priče je stalno vrtio, a ispade da mi sa 1-0 pa makar to bilo i u prvih 20min u glavama završavamo utakmicu, eventualno ako primimo go počinjemo opet ganjati drugi..

:palacgore:

dobro se sjecam da je u svom prvom intervjuu na pitanje kakvu igru preferira,posto nece sa zeljom moci igrati ko sa radnikom,on je rekao da je jako ofanzivan trener,samo da se ulize navijacima,sreca pa nismo docekali da vidimo kako igra defanzivu. :ganja:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 27, 2017 12:38 pm

E čuj očekuje se oko 500 Manijaka u Kaknju. :rofl1:
Pa toliko će ih iz Kaknja biti..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.

Prijava