Ova slika je najjača!!! Jedan jedini bog otac ŽELJE!!!!Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:29 pmObojica imate istu sliku, zanimljivoBudi Željo je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:27 pmNemojte da napadate decka, sinoc je bilo burno poslije tekme i svakavi scenariji su bili moguci. Jos uvijek nije načisto sta ce biti, tako da TM8287 je samo rekao ono sto se i priča danas, a ja sam iz tri izvora različita čuo isto.
Ne treba sad da odustaju!!!ŽELJOOOOOOOOOO![]()
ja da se kunem u Želju, da znam da radim dobro, da 2/3 onih koji vole Želju misle isto tako...ma bolila bi me kita za ovu 1/3
A ko priziva proslost? Jedan od stotinu ljudi.. Ja licno ne poznajem nikog ko tako nesto prizeljkuje.. Kada se kaze da je prelazni rok nedovoljno dobro odradjen jer se nije dovela adekvatna zamjena za Lendrica, kada se kaze da je los tajming za smjenu trenera kojem je iza ledja radilo pola ekipe a neki od njih to i javno potvrdili, kada se kaze da se trebaju gurati djeca iz OP u odnosu na igrace koji po dvije godine ne igraju a dovode se u vezu sa nama, jel to dovoljno da neko bude prozvan opozicijom i nekim ko tjera upravu.. Koliko sam ja vidio kritike takve vrste su se najvise povlacile i ako neko u tome vidi neko destruktivno djelovanje onda fakat ne vidi dobro.. Imaju konkretnu podrsku koju su zasluzili i igrati se emocijama navijaca nije u redu..
Još bolje ako znaš. Onda znaj i da stojim iza tih riječi. Jer po ko zna koji put štetiš drugima i prolaziš nekažnjeno.tm8782 je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:34 pmZnam ko si i sta si pp.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:27 pmTi si bolestan lik.
Javi se na pp ako te interesuje ko sam i šta sam..
Banujte mitomana!
Ja tebe necu nazvati mitomanom, kad porastes mozda onda.
A bolestan lik, hmmm... Ovdje me zna sigurno 20-30 forumasa, ako oni kazu da jesam onda jesam.
Budi pozdravljen PP.![]()
Roberto Baggio je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:46 pmAli zamisli logike, baciš lažnjak, pa onda napadaš raju da su se, lafo, ponadali da je istina...
Dao sam i ja pare, podrsku, nazovi kako hoces...nisam klimac, al nisam ni supljator, ne trazim nista zauzvrat. Sto se tice kritike, naravno da ce je vidjeti kao zlonamjernu ako ta kritika nije na mjestu. Mislis li da oni nisu svjesni da su zglajzali u sportskom segmentu? Napisite konkretno koga smatrate krivim i za sta, ne mislim na tebe samo, mislim na sve navijace.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:16 pmJasno je da je po zadatku ali pitanje je po cijem zadatku? Nije u redu da nam svako malo na ovakav nacin puls opipavaju.. Nije u redu da ultimativno reaguju na svaku mogucu kritiku koja dodje od malo veceg broja ljudi.. Prva su uprava posle rata kojoj su navijaci dali konkretnu podrsku, podrsku koja se ne zasniva samo na lijepim rijecima vec i najkonkretnijim djelima. Milion maraka nije malo a navijaci su u zadnje dvije godine u otprilike tom iznosu, ne racunajuci na zaradu od jedne od najvecih posjeta u regiji, direktno pomogli da se sve sto je uradjeno uradi.. Kostalo je to sve puno vise ali bez tog miliona i te podrske navijaca koju nikad niko nije imao u nasem sportu ne bi bilo nista od "Evropske Grbavice".. Ako oni kritiku od tih navijaca vide kao zlonamjernu onda ne vide na pravi nacin.. Pravi navijac kritikuje da bi pomogao a ne odmogao.. Klimaci glavama ne mogu nigdje nista dobro donijeti..
fakat nevjerovatno.Roberto Baggio je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:46 pmAli zamisli logike, baciš lažnjak, pa onda napadaš raju da su se, lafo, ponadali da je istina...
Cuj ovog nema kate za smece na tribi hahhhha.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:53 pmDao sam i ja pare, podrsku, nazovi kako hoces...nisam klimac, al nisam ni supljator, ne trazim nista zauzvrat. Sto se tice kritike, naravno da ce je vidjeti kao zlonamjernu ako ta kritika nije na mjestu. Mislis li da oni nisu svjesni da su zglajzali u sportskom segmentu? Napisite konkretno koga smatrate krivim i za sta, ne mislim na tebe samo, mislim na sve navijace.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:16 pmJasno je da je po zadatku ali pitanje je po cijem zadatku? Nije u redu da nam svako malo na ovakav nacin puls opipavaju.. Nije u redu da ultimativno reaguju na svaku mogucu kritiku koja dodje od malo veceg broja ljudi.. Prva su uprava posle rata kojoj su navijaci dali konkretnu podrsku, podrsku koja se ne zasniva samo na lijepim rijecima vec i najkonkretnijim djelima. Milion maraka nije malo a navijaci su u zadnje dvije godine u otprilike tom iznosu, ne racunajuci na zaradu od jedne od najvecih posjeta u regiji, direktno pomogli da se sve sto je uradjeno uradi.. Kostalo je to sve puno vise ali bez tog miliona i te podrske navijaca koju nikad niko nije imao u nasem sportu ne bi bilo nista od "Evropske Grbavice".. Ako oni kritiku od tih navijaca vide kao zlonamjernu onda ne vide na pravi nacin.. Pravi navijac kritikuje da bi pomogao a ne odmogao.. Klimaci glavama ne mogu nigdje nista dobro donijeti..
Uprava je kriva za lutanje u sportskom segmentu, kratko i jasno. Krivi su jer ocigledno nisu znali kako, ali su imali najbolju namjeru, vjerujem da jesu.
Da li je to dovoljno za manjak podrske? Ocigledno nije, bar se meni cini, a evo i ti spominjes da imaju veliku podrsku.
Konkretno i argumentovano samo, a onda mozemo dalje.
Tribina je zavrsena, a nema ni jedne kante za smece na cijeloj tribini ili je ja nisam nasao. Nemam pojma ciji je propust, al ***** mu misa pa da li je tesko postaviti 4-5 kanti od 15-ak maraka.
Konkretno, ne zelim da ostavljam smece na tribini, zelim ko sav normalan svijet da tetrapak od soka bacim u kantu.
Uprava napolje!
Gospodin Misimović je kod mene odma nakon gospodina Ivice...po poštovanju onoga što je uradio za klub, radi ili će raditi.barbarez je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 2:06 pmNormalno da je podrska upravi, ali cu ti nesto reci najiskrenije. Sve ove zajebancije i mnoge druge, krenu upravo od foruma i piskaranja po njemu. Pa se onda nadje grupa ljudi da skandira nesta, i samo se bezveze napravi sranje.
90% ljudi nema pojma na koji nacin radi taj Cenan a pljuju po covjeku. Pa krene od jednog, pa se nakaci jedan pa drugi i ode to lagano u pizdu materinu.
Cenan ne radi nista sto mu Misimovic ne odobri. Ako mu Misimovic da pare on ce dovesti Ordagica, i sta sad tu se pametuje.
Ali krene se od pitarskog kera, i to traje vec neko vrijeme, a slicno se radila i sa Lendricem,pa sa Zebom, Bogicevic....
Fudbal se igra zbog navijaca, ali gdje god navijaci, pogotovo oni za koje drugi razmisljaju, vode politiku kluba, nema tu hajra. Navijaci su htijeli vodit Dinamo, pa Mamic kulturno odjebao. Evo sad gospoda se puno vise pitaju, pa ne mogu u Hrvatskoj biti prvi.