Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 25, 2017 3:36 pm

Sinoc ono psovanje je bilo besspotrebno, trebalo je samo "odlazi Cenane" jasna bi bila poruka, ovako mozda on sam podnese osavku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:38 pm

hahahhahahahhahahhahahhahhhahahahhahahhahahha

salle86
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:41 pm

Ajzea je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:49 pm
Amidza je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:46 pm
LARS1921 je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:45 pm
Bogami imamo i mi svoje Husiče u upravi :lol: svako 3 mjeseca idu
e Željo

To mene i nervira. Znaci nesto se ovako desi oni ce sad ponudit mandate "na raspolaganje", pa ce skupstina to odbit. Jel to?
Neka se ne odbiju. Dosta je ispipavanja pulsa i treniranja zivaca. Ko zeli da ide, neka ide.
ZELJEZNICAR UBER ALLES !
:palacgore:
sličnog sam razmišljanja
ne znam kako drugi vide, kako sami sebe vide ali ja jasno znam da uprava niti je jedno lice, niti je "hobotnica" koja ide u paketu
ko god ne zna organe kluba, ima na zvaničnoj stranici, nek ode i pogleda
4 stavke- počasni predsjednik, skupština, nadzorni odbor, upravni odbor
svako se pita za "svoj posao", svako ima svoje polje odgovornosti i ne može ivica osim biti = npr.selim babić, amar bajramović...
svako je zamjenjiv, naravno da je teže zamjeniti sve odjednom, ali iako rade kao ekipa svi oni imaju svoj posao za koji odgovaraju
e ako misle "svi ili niko", iako imaju od mene 100%-tnu podršku, trenutno naginjem na to da onda kad tako razmišljaju i prikrivaju greške pojedinaca, treba da idu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Budi Željo
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:41 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
uto jul 25, 2017 3:29 pm
Budi Željo je napisao/la:
uto jul 25, 2017 3:27 pm
Nemojte da napadate decka, sinoc je bilo burno poslije tekme i svakavi scenariji su bili moguci. Jos uvijek nije načisto sta ce biti, tako da TM8287 je samo rekao ono sto se i priča danas, a ja sam iz tri izvora različita čuo isto.
Ne treba sad da odustaju!!!ŽELJOOOOOOOOOO
Obojica imate istu sliku, zanimljivo :D
Ova slika je najjača!!! Jedan jedini bog otac ŽELJE!!!!
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

salle86
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:43 pm

Grbavica je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:58 pm
Pojedini "prijatelji" kluba i veliki navijači presretni. Smatraju da je ovo blagodet.

Nije to glumljnje uvrijeđene mlade, misliš da se ne radi dobro, ok evo mi ćemo se skloniti pa neka radi ko može i zna bolje. A vrijeme će pokazati...
ja da se kunem u Želju, da znam da radim dobro, da 2/3 onih koji vole Želju misle isto tako...ma bolila bi me kita za ovu 1/3
nema te puške koja bi me otjerala sa posla koji sam počeo...
a da se sklonim i namjerno prepustim klub "dokazanim neprijateljim"...to bi bilo isto ko da i sam radim onda to što oni rade
tako ja to vidim
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Okolele
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:45 pm

Sve kazu u PP a pisu ovde :D

Daj ohladite malo..Nemojte nam vise nikakve insjaderske objavljivati bile pozitivne bile negativne..Ima zvanicna stranica i sve cete znati na vrijeme..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:45 pm

Grbavica je napisao/la:
uto jul 25, 2017 3:31 pm
Normalno da je neminovno da se dijelimo kad pojedinci prizivaju prošlost a napadaju i vrlo često bespotrebno kritikuju trenutnu situaciju. Mislim da je očigledno ko je problem.
A ko priziva proslost? Jedan od stotinu ljudi.. Ja licno ne poznajem nikog ko tako nesto prizeljkuje.. Kada se kaze da je prelazni rok nedovoljno dobro odradjen jer se nije dovela adekvatna zamjena za Lendrica, kada se kaze da je los tajming za smjenu trenera kojem je iza ledja radilo pola ekipe a neki od njih to i javno potvrdili, kada se kaze da se trebaju gurati djeca iz OP u odnosu na igrace koji po dvije godine ne igraju a dovode se u vezu sa nama, jel to dovoljno da neko bude prozvan opozicijom i nekim ko tjera upravu.. Koliko sam ja vidio kritike takve vrste su se najvise povlacile i ako neko u tome vidi neko destruktivno djelovanje onda fakat ne vidi dobro.. Imaju konkretnu podrsku koju su zasluzili i igrati se emocijama navijaca nije u redu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Roberto Baggio
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:46 pm

Ali zamisli logike, baciš lažnjak, pa onda napadaš raju da su se, lafo, ponadali da je istina...

phpBB [video]
FK Željezničar 1921

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jul 25, 2017 3:47 pm

tm8782 je napisao/la:
uto jul 25, 2017 3:34 pm
Plava Porodica je napisao/la:
uto jul 25, 2017 3:27 pm
tm8782 je napisao/la:
uto jul 25, 2017 3:10 pm
Amidza i pp to vam krivo sto nema istine ha?

Sent from my thl T6S using Tapatalk
Ti si bolestan lik.
Javi se na pp ako te interesuje ko sam i šta sam..

Banujte mitomana!
Znam ko si i sta si pp.
Ja tebe necu nazvati mitomanom, kad porastes mozda onda.
A bolestan lik, hmmm... Ovdje me zna sigurno 20-30 forumasa, ako oni kazu da jesam onda jesam.

Budi pozdravljen PP. ;)
Još bolje ako znaš. Onda znaj i da stojim iza tih riječi. Jer po ko zna koji put štetiš drugima i prolaziš nekažnjeno.
Mene bi bilo sram ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

dell21
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:48 pm

Najbolje bi bilo odmoriti od foruma do vikenda, nit znamo diskutovati niti se zezati niti kritikovati ma bosnjo je za malo dobrih stvari stvoren

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:51 pm

Najteže je bit moderator :ganja: :ganja:
Željezničar ante portas !

Ajzea
Kontakt:

o neeee ti nisii otislaa jos si tuuu
phpBB [video]
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto jul 25, 2017 3:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

azbaha
Kontakt:

Roberto Baggio je napisao/la:
Ali zamisli logike, baciš lažnjak, pa onda napadaš raju da su se, lafo, ponadali da je istina...

phpBB [video]
slika

Veteran1965
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:52 pm

Pa sinošnja utakmica, lijepo izdanje i igra (bez obzira na kvalitet protivnika) golovi, pobjeda i jesu razlog današnje panike. Oni bi bili najsretniji da je ostao Slavko, da je sinoć igra bila katastrofalna, da smo zijanili, ili nerješeno odigrali ne daj Bože. Da raja zviždi, prijeti, vrijeđa poziva na ostavke, cijeli stadion. Vide oni da bi ova priča sa Adom mogla biti lijepa i potrajati. Jer rezultati i sportski uspjeh je taj koji ih ponovo zatjera u mišje rupe odakle su i ispuzali. Zato kažem zakucajte ih sada!!! Budite pametni i inteligentni sada je to najpotrebnije!!! Ne uzdajte se isključivo u sportsku sreću i kvalitet, nemamo ga dovoljno..
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Edis Mulalic 1921

uto jul 25, 2017 3:53 pm

Realno smijesno ako uopste razmisljaju o odlascima, dugo smo bez trofeja, toliko fula su imali i uvijek je isla podrska. Sad ja ne smijem jebat mater Cenanu koji samo floskule prica da ne bi Senad i Aamar otisli? hahahaha...smijesno iskreno, nek se ne ofiraju, nego usmjere energiju na dovodjenje kvalitetnog igraca i izgradnju Juga, nek se ubace u savez i zavrse protekciju sudija jer smo zbog njih ispusili titulu, ukratko nek TITULA BUDE PRIORITET NAD PRIORITETIMA, NIJE BITNO KAKO I KOLIKO,pa nece biti nikakvih skandiranja tamo nekom sportskom direktoru za cije vrijeme je ekipa imala prosjek 30 godina, a ostala bez trofeja u ovom jadu od lige i s prosjekom deset milja po utakmici.
Svi su prolazni, mi ostajemo, volim te ZELJO.
Modus vivendi !

boju dao si nebu...
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
uto jul 25, 2017 3:16 pm
Amidza je napisao/la:
uto jul 25, 2017 2:58 pm
Ma lik je to napisao po zadatku, necemo se pravit glupi.
Jasno je da je po zadatku ali pitanje je po cijem zadatku? Nije u redu da nam svako malo na ovakav nacin puls opipavaju.. Nije u redu da ultimativno reaguju na svaku mogucu kritiku koja dodje od malo veceg broja ljudi.. Prva su uprava posle rata kojoj su navijaci dali konkretnu podrsku, podrsku koja se ne zasniva samo na lijepim rijecima vec i najkonkretnijim djelima. Milion maraka nije malo a navijaci su u zadnje dvije godine u otprilike tom iznosu, ne racunajuci na zaradu od jedne od najvecih posjeta u regiji, direktno pomogli da se sve sto je uradjeno uradi.. Kostalo je to sve puno vise ali bez tog miliona i te podrske navijaca koju nikad niko nije imao u nasem sportu ne bi bilo nista od "Evropske Grbavice".. Ako oni kritiku od tih navijaca vide kao zlonamjernu onda ne vide na pravi nacin.. Pravi navijac kritikuje da bi pomogao a ne odmogao.. Klimaci glavama ne mogu nigdje nista dobro donijeti..
Dao sam i ja pare, podrsku, nazovi kako hoces...nisam klimac, al nisam ni supljator, ne trazim nista zauzvrat. Sto se tice kritike, naravno da ce je vidjeti kao zlonamjernu ako ta kritika nije na mjestu. Mislis li da oni nisu svjesni da su zglajzali u sportskom segmentu? Napisite konkretno koga smatrate krivim i za sta, ne mislim na tebe samo, mislim na sve navijace.
Uprava je kriva za lutanje u sportskom segmentu, kratko i jasno. Krivi su jer ocigledno nisu znali kako, ali su imali najbolju namjeru, vjerujem da jesu.
Da li je to dovoljno za manjak podrske? Ocigledno nije, bar se meni cini, a evo i ti spominjes da imaju veliku podrsku.
Konkretno i argumentovano samo, a onda mozemo dalje.
Tribina je zavrsena, a nema ni jedne kante za smece na cijeloj tribini ili je ja nisam nasao. Nemam pojma ciji je propust, al ***** mu misa pa da li je tesko postaviti 4-5 kanti od 15-ak maraka.
Konkretno, ne zelim da ostavljam smece na tribini, zelim ko sav normalan svijet da tetrapak od soka bacim u kantu.

Uprava napolje!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

psihopata
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:54 pm

Roberto Baggio je napisao/la:

phpBB [video]
fakat nevjerovatno. :rofl: :klanjase2:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

dell21
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:56 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
uto jul 25, 2017 3:16 pm
Amidza je napisao/la:
uto jul 25, 2017 2:58 pm
Ma lik je to napisao po zadatku, necemo se pravit glupi.
Jasno je da je po zadatku ali pitanje je po cijem zadatku? Nije u redu da nam svako malo na ovakav nacin puls opipavaju.. Nije u redu da ultimativno reaguju na svaku mogucu kritiku koja dodje od malo veceg broja ljudi.. Prva su uprava posle rata kojoj su navijaci dali konkretnu podrsku, podrsku koja se ne zasniva samo na lijepim rijecima vec i najkonkretnijim djelima. Milion maraka nije malo a navijaci su u zadnje dvije godine u otprilike tom iznosu, ne racunajuci na zaradu od jedne od najvecih posjeta u regiji, direktno pomogli da se sve sto je uradjeno uradi.. Kostalo je to sve puno vise ali bez tog miliona i te podrske navijaca koju nikad niko nije imao u nasem sportu ne bi bilo nista od "Evropske Grbavice".. Ako oni kritiku od tih navijaca vide kao zlonamjernu onda ne vide na pravi nacin.. Pravi navijac kritikuje da bi pomogao a ne odmogao.. Klimaci glavama ne mogu nigdje nista dobro donijeti..
Dao sam i ja pare, podrsku, nazovi kako hoces...nisam klimac, al nisam ni supljator, ne trazim nista zauzvrat. Sto se tice kritike, naravno da ce je vidjeti kao zlonamjernu ako ta kritika nije na mjestu. Mislis li da oni nisu svjesni da su zglajzali u sportskom segmentu? Napisite konkretno koga smatrate krivim i za sta, ne mislim na tebe samo, mislim na sve navijace.
Uprava je kriva za lutanje u sportskom segmentu, kratko i jasno. Krivi su jer ocigledno nisu znali kako, ali su imali najbolju namjeru, vjerujem da jesu.
Da li je to dovoljno za manjak podrske? Ocigledno nije, bar se meni cini, a evo i ti spominjes da imaju veliku podrsku.
Konkretno i argumentovano samo, a onda mozemo dalje.
Tribina je zavrsena, a nema ni jedne kante za smece na cijeloj tribini ili je ja nisam nasao. Nemam pojma ciji je propust, al ***** mu misa pa da li je tesko postaviti 4-5 kanti od 15-ak maraka.
Konkretno, ne zelim da ostavljam smece na tribini, zelim ko sav normalan svijet da tetrapak od soka bacim u kantu.

Uprava napolje!
Cuj ovog nema kate za smece na tribi hahhhha.

salle86
Kontakt:

uto jul 25, 2017 3:57 pm

barbarez je napisao/la:
uto jul 25, 2017 2:06 pm
storm_raider je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:55 pm
Apsolutna podrska Upravi!
Normalno da je podrska upravi, ali cu ti nesto reci najiskrenije. Sve ove zajebancije i mnoge druge, krenu upravo od foruma i piskaranja po njemu. Pa se onda nadje grupa ljudi da skandira nesta, i samo se bezveze napravi sranje.
90% ljudi nema pojma na koji nacin radi taj Cenan a pljuju po covjeku. Pa krene od jednog, pa se nakaci jedan pa drugi i ode to lagano u pizdu materinu.
Cenan ne radi nista sto mu Misimovic ne odobri. Ako mu Misimovic da pare on ce dovesti Ordagica, i sta sad tu se pametuje.
Ali krene se od pitarskog kera, i to traje vec neko vrijeme, a slicno se radila i sa Lendricem,pa sa Zebom, Bogicevic....
Fudbal se igra zbog navijaca, ali gdje god navijaci, pogotovo oni za koje drugi razmisljaju, vode politiku kluba, nema tu hajra. Navijaci su htijeli vodit Dinamo, pa Mamic kulturno odjebao. Evo sad gospoda se puno vise pitaju, pa ne mogu u Hrvatskoj biti prvi.
Gospodin Misimović je kod mene odma nakon gospodina Ivice...po poštovanju onoga što je uradio za klub, radi ili će raditi.
Ali mene nervira jedna stvar, nek mi niko ne zamjeri.
- šta je posao upravnog odbora, na čelu sa gospodinom Vukotićem ?
- šta je posao nadzornog odbora na čelu sa gospodinom Misimovićem ?
- šta je posao direktora kluba, ospodina Šiljka ?
Željo nije = gospodin Misimović, niti će biti. Po mom shvatanju, gospodin Misimović ima jedan jedini posao, a to da prati rad Vukotića (i ekipe) i da kaže kad se ne radi kako treba. A ne da on "organizuje" sve.
PS:evo upravo se nakanih opet da isčitam statut i zadatke/obaveze ponaosob svakog
da ne bude da lupam u prazno
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hurmasica
Kontakt:

uto jul 25, 2017 4:00 pm

ako neko nije vidio viewtopic.php?f=73&t=521 :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava