Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 25, 2017 1:51 pm

Ma glupo je ba, to je sve. Nismo bekani. Ako se ne mogu nosit sa 100 ljudi koji skandiraju nekom Cenanu onda stvarno... Imam osjecaj da je ovo samo spin i kontrola stete, nakon tog skandiranja i lutanja sa trenerima i slicno. Bezveze totalno, al eto. Napisah u poduzem postu prije par minuta sta mislim. Inace, kad je ta sjednica?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

LARSSON
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:53 pm

Amidza je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:46 pm
LARS1921 je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:45 pm
Bogami imamo i mi svoje Husiče u upravi :lol: svako 3 mjeseca idu
To mene i nervira. Znaci nesto se ovako desi oni ce sad ponudit mandate "na raspolaganje", pa ce skupstina to odbit. Jel to?
Ili nešto tipa Leonardo u Partizanu = Naša uprava

oni bi ko da idu, ovi drugi im ko nedaju

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:54 pm

AsharaK je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:49 pm
PP brate, ja tebi mogu uvijek ban spucat :D
Ti i ja smo završili :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

GRANDE MISKE !!!!!!
Željezničar ante portas !

Amidza
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:55 pm

LARS1921 je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
To mene i nervira. Znaci nesto se ovako desi oni ce sad ponudit mandate "na raspolaganje", pa ce skupstina to odbit. Jel to?

Ma ako je to to, prozirna im je igra. Nepotrebno totalno.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

storm_raider
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:55 pm

Apsolutna podrska Upravi!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:56 pm

Plava Porodica je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:49 pm
PP brate, ja tebi mogu uvijek ban spucat :D
Ti i ja smo završili :ganja:
:baklja: :baklja:

south side
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:56 pm

Ma nek idu vise. ko uvrijeđene mlade, svaki put nesto glume i daju mandate na raspolaganje. Znam uradili su puno lijepi stvari za klub, bar sto se tiče infrastrukture i hvala im na tome al sad svaki put kad nesto bude oni prijete ostavkama
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Charlie Sheen
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:57 pm

Trazila se ostavka sa Juga,bilo to 30 ili 3000 isto je.Drago mi je sto ljudi imaju sluh i mislim da je posteno ako traze ostavku Cenana da i ostavku da Misimovic...samo ne znam sta ocekuju od Cenana sa nikakvim budzetom,kod nas se mora neko tjerati izgleda.
Ja sam na strani uprave sto posto,ne bi volio da odu ali ako zele ne treba nikog nazor drzati.Bio je Zeljo i prije njih a bice i poslije.

Grbavica
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:58 pm

Pojedini "prijatelji" kluba i veliki navijači presretni. Smatraju da je ovo blagodet.

Nije to glumljnje uvrijeđene mlade, misliš da se ne radi dobro, ok evo mi ćemo se skloniti pa neka radi ko može i zna bolje. A vrijeme će pokazati...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ivicahuljev
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:59 pm

Ma treba je.bat cenanu opet sve,pitar frajer,gdje ce nam on biti sportski direktor,postaviti neandretalca za SD,on ce dovesti vukotica,ordagica I ostale vedete ciji klubovi su umislili da je ovo seria A u najmanju ruku

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:59 pm

Jasta, udara se na Cenana, a puna podrska upravi. :placeodsmijeha:
Cenan doveo koliko ono igraca u klub jel? Koja se cifra vrti, 50-ak cini mi se? Cenan i Nikolic krivi za raskide ugovora sa igracima i trenerima?

:placeodsmijeha:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

kvalitet
Kontakt:

uto jul 25, 2017 2:00 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:44 pm
kvalitet je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:41 pm
Pošto, izgleda, čitaju forum, da samo kratko napišem. Od svih ljudi u Klubu, otkaz treba dobiti samo Čenan. Slavko je već otišao i to je dobro. Čenan ništa nije napravio i to mi svi vidimo. Nije bitno je li on pitar ili ne, već njegov rad. I da, Adisa poslati na kakav kurs engleskog i neko obučavanje za odnose s javnošću (profesionalniji pristup na presicama i profesionalniji nastup pred kamerama).

Nađite novog sportskog direktora. Nekoga ko će znati raditi svoj posao. Dajte mu budžet za plaće i transfere. Pa nek se on uklapa u to. Kao svugdje u svijetu. Ako mu treba veći motiv, dajte mu 10% od svakog izlaznog transfera. Ali da te transfere vi morate odobriti, naravno. Ni "projekti kluba" nisu isključeni, ako su izvan tog budžeta. Ovo je samo jedan primjer, a ima ih puno širom Evrope. Nađite najbolji za nas i primijenite ga.

Podršku većine imate, nemojte se s tim igrati.
Hajde samo 1-2 stvari navedi zbog cega navedeni uposlenik kluba treba dobiti otkaz...cisto da razjasnimo neke stvari. Sta to nije napravio ili je pogresno napravio?
Evo ovako. Otkad je ovdje mi nismo poštenog mladog igrača doveli, zar ne? Ljudi ga nisu viđali po utakmicama drugih timova, zar ne? Jer je prošla cijela sezona, a Slavko i on nisu uspjeli niti jednog mlađeg igrača ubaciti u prvi tim, zar ne? Jer su nam otišla dva najbolja igrača iz prošle sezone, a nije doveo dostojne zamjene, zar ne (znači, neozbiljan igrački kadar za Evropu)? Nije uspio dovesti igrače koji su nam se, bukvalno, nudili, a koji bi nam itekako bili od koristi, zar ne (Vukotić npr.)? Jer je on nadležan za dovođenje igrača, a mi sezonu dočekasmo bez pojačanja koja su nam neophodna, bar 2 ili 3, zar ne?

Eto ti malo više stvari, ako treba još više i detaljnije, nije problem. Dobro znam šta su nadležnosti sportskih direktora širom svijeta i samo prema tome ću navoditi.

Volio bih vidjeti anketu s pitanjem da li smo za odlazak Čenana. Uz odgovore, "da, s cijelom upravom", "da, samo on" itd.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 25, 2017 2:00 pm

Meni stvarno jedna stvar bas smeta u zadnje vrijeme, a to je da se ti ljudi iz kopa smatraju nekim ultra bitnim facama i da je kao njihovo misljenje vrijednije od ostatka navijaca.

Realno vecina nas je u svoje vrijeme bila u tom kopu, tako da neka prica "mi ostali nemamo pojma" je glupa prica...

Sa sigurnoscu mogu reci da nista vise ti momci ne vole zelju nego ja ili drugi ljudi sa sjevera ili istoka...

Ona su glasniji, pa mozda njihovo dodje do izrazaja, al definitvno njihovo misljenje ne prestavlja misljenje svih navijaca...

Nadam se da ce ova uprava ostati, a svako ko zeli drugacije po meni nije dobar sekunde...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Zadnja izmjena: TheBlue, dana/u uto jul 25, 2017 2:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto jul 25, 2017 2:01 pm

Amidza je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
nema nista postenije i moralnije od toga.
u ovom trenutku, nema nista ni mudrije od toga. zatraziti razrjesenje ili podrsku skupstine.
to je provjera svoje snage i pozicije.

mislim da jos uvijek uzivaju veliku podrsku medju clanovima skupstine. i da nece biti promjena.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

rodrigo87
Kontakt:

uto jul 25, 2017 2:02 pm

Jucer na izlazu sa stadiona cujem komentar: "Ponudli samo 30k za onakvog Vukotica, yebo im 30k sve"
To je vrhunac.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jul 25, 2017 2:03 pm

naravno da je moralno i lijepo ponuditi mandate nakon onakvih skandiranja . tek bi nas bolilo da ih boli q za navijačima. ;)

avlami97
Kontakt:

uto jul 25, 2017 2:03 pm

LARS1921 je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:53 pm
Amidza je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

Stipu Upravu sada :D Je li legla godišnja? Je li sve OK ;)
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

GoodisonPark
Kontakt:

uto jul 25, 2017 2:04 pm

Evo na stranu ova "vanredna situacija" ali meni nikako nisu jasni ljudi koji konstantno na ovom forumu tjeraju ovog ili onog, hajde jednom napisati volio bih da ode ovaj ili ovaj ali se to ovdje iz dana u dan dešava!?

Onaj jedan tjera Sinišu, drugi Radinovića, treći Blagojevića, Bekrića bruku njih, Jahića haman svi, Ćenana dosta raje, Zebu, Bogičevića, Stanića, Beganovića, Nikolića..., pa hoće li iko ostati u Želji ako se ispune želje navijača?

Zašto se najviše stranica ispiše o tjeranju i promjenama? Evo vidjeli smo sinoć da većina tih igrača i zna i može igrati a druga je stvar što im je trener nametnuo ograničenja i nije znao iz svakog od njih ponaosob da izvuče maksimum. Igrač na utakmici pošalje pogrešan pas odmah ga treba otjerati, onaj promašio zicer i njega nogiraj, Zeba nije dao 6 lopti da valja e i njega tjeraj. Razumijem konstruktivnu kritiku na igru, na igrača ali se ovdje raja toliko nafurala na yebene menadžere da je to fascinantno.

Da li u Želji postoje ljudi u koje imamo povjerenja? Postoje dabome. Da li je i njima kao i nama cilj napraviti boljeg i jačeg Želju? Naravno da jeste. Zašto se onda konstantno pokušava praviti neka negativnost i pokušava pametovati oko svega i svačega? Ono kao ja bi taj sportski segment riješio za 20 dana, to je pi**** dim, ovi veze nemaju.

Ne mora se 300 puta ponavljati jedno te isto i ne morate glumiti eksperte za fudbal kad to niste isto kao ni ja, ako ne možeš pružiti podršku onda bar kritikuj argumentovano i umjereno jer situacija u Želji nije ni blizu alarmantne pa da se iz dana u dan drobi tjeraj, tjeraj, tjeraj... Evo to se očigledno prenijelo i na tribinu i sad bi oni nekoga tjerali i hajde neka tjeraju ali što psovati majku to mi nije jasno, kako god glupost totalna.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Amidza
Kontakt:

uto jul 25, 2017 2:05 pm

1. Navijaci: Nikolicu ubleho odlazi!
2. Uprava: Evo pusite ga, dajemo svi ostavke. Skupstino, izvoli mandate.
3. Skupstina: Ni govora, ostanite!

*delirijum*

1. Navijaci: Cenane ubleho odlazi!
2. Uprava: Evo pusite ga, dajemo svi ostavke. Skupstino, izvoli mandate.
3. ?

Sta li ce se desit, nemoguce predvidjet. :kafa:

Sad mi treba da se tresemo, kumimo, molimo, placemo?

Grijesili ste - normalna stvar. Podrzavalo vas 99% ljudi, bez obzira na te greske. I podrzavacemo, ja prvi! Postoje opstrukcije i pritisci, uvijek ce postojat i sto si bolji bice ih sve vise. Neko iznenadjenje mozda? Nije, tako je kako je. Nije to, kako se cesto podmece, samo ovdje tako, nego svugdje u svijetu. Gdje se dobro radi i gdje se pocnu pravit pare, stvaraju se paraziti koji bi da se uvale. Nista posebno. Nesto na sto su clanovi uprave, kao biznismeni, siguran sam navikli i nesto s cime se moraju bolje nositi od "evo necemo vise nikako", jer to nije bas ucinkovita metoda i jer ce skupstina jednog dana stvarno prihvatit ostavke, kada se dovoljno opozicije uvali u istu.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.

Prijava