Jasno je da je po zadatku ali pitanje je po cijem zadatku? Nije u redu da nam svako malo na ovakav nacin puls opipavaju.. Nije u redu da ultimativno reaguju na svaku mogucu kritiku koja dodje od malo veceg broja ljudi.. Prva su uprava posle rata kojoj su navijaci dali konkretnu podrsku, podrsku koja se ne zasniva samo na lijepim rijecima vec i najkonkretnijim djelima. Milion maraka nije malo a navijaci su u zadnje dvije godine u otprilike tom iznosu, ne racunajuci na zaradu od jedne od najvecih posjeta u regiji, direktno pomogli da se sve sto je uradjeno uradi.. Kostalo je to sve puno vise ali bez tog miliona i te podrske navijaca koju nikad niko nije imao u nasem sportu ne bi bilo nista od "Evropske Grbavice".. Ako oni kritiku od tih navijaca vide kao zlonamjernu onda ne vide na pravi nacin.. Pravi navijac kritikuje da bi pomogao a ne odmogao.. Klimaci glavama ne mogu nigdje nista dobro donijeti..
Ovako bi bilo i protiv pitara,da je nije onaj ribar Tiago dirao
Nemoćni su. A i nisu neka inteligencija niti potencijal.Onda koriste sve metode, a najćešće neke sitne, prljave, mahalske iz okruženja u kojim su odrasli. Sticajem okolnosti su na nekim pozicijama, ali objektivno, poznavajući ko su, nema tu posebnog znanja i kvaliteta, niti ljudskog, niti poslovnog,a niti sportskog.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:16 pmJasno je da je po zadatku ali pitanje je po cijem zadatku? Nije u redu da nam svako malo na ovakav nacin puls opipavaju.. Nije u redu da ultimativno reaguju na svaku mogucu kritiku koja dodje od malo veceg broja ljudi.. Prva su uprava posle rata kojoj su navijaci dali konkretnu podrsku, podrsku koja se ne zasniva samo na lijepim rijecima vec i najkonkretnijim djelima. Milion maraka nije malo a navijaci su u zadnje dvije godine u otprilike tom iznosu, ne racunajuci na zaradu od jedne od najvecih posjeta u regiji, direktno pomogli da se sve sto je uradjeno uradi.. Kostalo je to sve puno vise ali bez tog miliona i te podrske navijaca koju nikad niko nije imao u nasem sportu ne bi bilo nista od "Evropske Grbavice".. Ako oni kritiku od tih navijaca vide kao zlonamjernu onda ne vide na pravi nacin.. Pravi navijac kritikuje da bi pomogao a ne odmogao.. Klimaci glavama ne mogu nigdje nista dobro donijeti..
Solidan, ali neuspjesan pokusaj spina. Ocito si zbog toga ovdje. Ova uprava ima moju apsolutnu i bezrezervnu podrsku. Kome se da, moze slobodno proci kroz moje ranije postove ovdje, ako to ista znaci.
Ti si bolestan lik.
Obojica imate istu sliku, zanimljivoBudi Željo je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:27 pmNemojte da napadate decka, sinoc je bilo burno poslije tekme i svakavi scenariji su bili moguci. Jos uvijek nije načisto sta ce biti, tako da TM8287 je samo rekao ono sto se i priča danas, a ja sam iz tri izvora različita čuo isto.
Ne treba sad da odustaju!!!ŽELJOOOOOOOOOO
Sa takvim postom (sa kojim se ja slazem) rizikujes da ti se nakaci neko ko predstavlja tu stvarnu, zlonamjernu opozociju, sto znaci da rizikujes da budes svrstan medju takve. To je ono sto je pogubno po nas, jer je lose da se dijelimo na ove i one struje, a izgleda da je haman pa neminovno.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:16 pmJasno je da je po zadatku ali pitanje je po cijem zadatku? Nije u redu da nam svako malo na ovakav nacin puls opipavaju.. Nije u redu da ultimativno reaguju na svaku mogucu kritiku koja dodje od malo veceg broja ljudi.. Prva su uprava posle rata kojoj su navijaci dali konkretnu podrsku, podrsku koja se ne zasniva samo na lijepim rijecima vec i najkonkretnijim djelima. Milion maraka nije malo a navijaci su u zadnje dvije godine u otprilike tom iznosu, ne racunajuci na zaradu od jedne od najvecih posjeta u regiji, direktno pomogli da se sve sto je uradjeno uradi.. Kostalo je to sve puno vise ali bez tog miliona i te podrske navijaca koju nikad niko nije imao u nasem sportu ne bi bilo nista od "Evropske Grbavice".. Ako oni kritiku od tih navijaca vide kao zlonamjernu onda ne vide na pravi nacin.. Pravi navijac kritikuje da bi pomogao a ne odmogao.. Klimaci glavama ne mogu nigdje nista dobro donijeti..
Znam ko si i sta si pp.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:27 pmTi si bolestan lik.
Javi se na pp ako te interesuje ko sam i šta sam..
Banujte mitomana!
Amidza je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 3:23 pmSolidan, ali neuspjesan pokusaj spina. Ocito si zbog toga ovdje. Ova uprava ima moju apsolutnu i bezrezervnu podrsku. Kome se da, moze slobodno proci kroz moje ranije postove ovdje, ako to ista znaci.
Jedino sto nema moju podrsku su sateliti uprave koji bacaju spinove po forumima i prijete ostavkama, sa dobro poznatim frazama "eto, nek vam se vrati Zujo, Kozaric i kompanija" i slicno. To nije nacin na koji se bori protiv zlonamjerne kritike, konstruktivne kritike, opozicije, ubacenih elemenata, pritisaka sa strane itd. Vjeruj mi da znam o cemu pricam. Nema potrebe za tim.
Stotinjak ljudi psovalo Cenanu, s kojim namjerama i zbog cega, to ne znam. Nisam u kopu. Ono sto znam je da ovo sto si ti probao (i neko na Faktoru ili Faktor samo prenosi odavde) ne funkcionise, cak stavise vrijedja inteligenciju ljudi koji prate i vole ovaj klub. Izdas saopstenje vis a vi te grupe nezadovoljnih u stilu: "Aldin Cenan je odradio sve zadatke koji su pred njega postavljeni, u okviru budzeta koji mu je bio na raspolaganju, stoga njegova pozicija ne dolazi u pitanje" i kraj price. Tako se staje iza svog covjeka, iza nekoga u koga imas puno povjerenje, ako ga imas, jel. Efektnije, profesionalnije i pametnije nego forumsko spinovanje. Barem po mom misljenju.