Tacno...ChWilla je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 2:56 pmda, ti igrači nisu napravili nikakve transfere.Hare79 je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 2:52 pmNemam razloga da branim Ćenana, niti ga znam niti imam neko posebno mišljenje o njemu kao nekom stručnjaku, ali treba biti objektivniji kada govorimo o dovođenju igrača i njegovoj odgovornosti. Olako govorimo da nije uspio dovesti ovog ili onog a niko ne zna koje su mu mogućnosti date na raspolaganje da dovede npr. Vukotića ili Ordagića. Očigledno je da je Uprava postavila finansijsku granicu iznad koje se nije moglo ići (koja nije bila visoka zbog raznih finansijskih obaveza, npr. gradnja Istoka itd.), a koja nije bila dovoljna da se dovedu ti igrači. Nije on ispao nesposoban u smislu da mu je neko preoteo te igrače pa oni potpisali za drugi klub, eno ih u klubovima gdje su i bili jer traže nerealne cifre. Druga priča bi bila, a onda bi i ja bio prvi protiv njega, da mu je uprava dala jedan milion na raspolaganje, a on doveo neke letve i krampe. Vrlo teško je raditi kao SD u uslovima kad nemaš neki budžet za transfere a od tebe se očekuje da dovedeš igrače koji su ekstra ali su pod ugovorom. Kako da ih dovede onda? Kojim parama? Treba ovo sve malo realnije sagledati. Kao da on ne bi volio da je doveo sve igrače koje su bile na Petrovićevom spisku. Al kako da dovedeš Ordagića npr. kad klub ne želi da da 50.000 KM za njega. Treba imati na umu da je posao koji on radi pravo težak i da se traže rezultati iako nema ono osnovno za svoj uspjeh (pare), a da ih ima bila bi to druga priča.
ono što sloboda traži za ordagića, htjeli smo dati i mi i zrinjski. ali on nije htio nijedno, za nešto veću platu nego što ima u tuzli, nego hoće još puno više. i odustali i mi i oni. pa vi dumajte kakav je to mozak i ambicija.
ponosannavas je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 2:41 pmLako se čovjek na bolje navikne i zaboravi da nije imao za hljeba. RIjetki ostanu na zamlji. I ti rijetki su obično najveći svih vremena.Grbavica je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 2:29 pmdosta raje se pravi naivno, pa čak i glupo u dosta situacija. nešto zahtjevaju, traže, insistiraju, spominju se neki igrači, a zaboravljaju prijašnju situaciju. zaboravljaju razne ćutuke, japance turiste koji potpisaše ugovor sa nama, rušenje krova na zapadu, džunglu iznad juga i na istoku, svlačionice sa odvaljenim pločicama i bez tople vode, petice u po' somuna sa lukom u evropi, dresove koji više liče na majice za fizičko, pa o tome kako je 2 miliona za uspješnog privrednika pussy smoke, pa ne bi tih para od tog privrednika, nazivanje navijača konzumentima, duplih računa, dugova za porez, vodu, dugova igračima, prevoznicima... sve se to zaboravlja, ali izgleda opet se priželjkuje. ne trebaju nama dušmani, dovoljni su ovi koji "vole" želju a rade sve i radili su sve da ga svuku na nivo slobode i čelika.
To je OK, za nadati se da ovako nastavi.Ajzea je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 12:10 pmSabanadzovica prepustiti @tm8782 da mase nabije. Ali samo dva-tri dana, sa njim je cetiri vec previse.
@mirzza
Moj post se odnosio na to da ne treba vise nikad prerano suditi. Za mene nece biti igracina dok jos nekoliko ovakvih u nizu ne odradi.
Nismo se jednom opekli..
Ne mora se niko praviti druže kad upravo većina nasjeda na tu priču. Ponavljam, nije prvi put, ni drugi, a ni treći. Vazda ista priča i vazda raja diže sebi pritisak a da prije toga ne pročita ko je i šta je napisao.
Steta sto nije. Kakve kretnje i kakav pregled igre. Nadam se da ce dobijati neku doziranu minutazu ove godine.
Sta da napustim, to ti neki relevantan ovdje. Da vidis dalje od nosa bilo bi ti ok. Ne znas stvari tako da... Ustvari znas serviraju ti se...Plava Porodica je napisao/la:Insajderu, napusti sam..tm8782 je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 12:34 pmNisam pisao nakon smjene Petrovica, u jednu ruku nisam htio da doljevam 'ulje' na vatru. Ima sam mnogo toga za reci. Pogresan je trenutak bio za smjenu. Definitivno. Ko je kome radio iza ledja i sta je radio fkt ne znam. Da se radilo iza ledja vidjivo je bilo sinoc. Da svako ima gresaka, ima. Imaju ih i ovi ljudi iz uprave. Bar sto se tice sportskog dijela. Imam ih i ja. Mislim da cemo svi upamtiti, nadam se da necemo, danasnji datum 25.07. Danas bi trebala biti vanredna sjednica, na kojoj ce se ljudi iz uprave zahvaliti nama navijacima i prepustiti klub ljudima koji ce bolje da rade posao od njih, ako ih ima. Nadam se da ce novi ljudi izgraditi zapoceto i da na kraju nece biti klub u dugovima u kakvim je bio. Trazili smo dobili smo, meni je iskreno zao ali tako se izgleda mora desiti...
Sent from my thl T6S using Tapatalk
Amidza i pp to vam krivo sto nema istine ha?Amidza je napisao/la:Steta sto nije. Kakve kretnje i kakav pregled igre. Nadam se da ce dobijati neku doziranu minutazu ove godine.
Zato i govorim da tu nema neka objektivne odgovornosti Ćenana. Ne možeš budalu natjerati da mu bude bolje, i ako mu pare ponudiš.ChWilla je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 2:56 pmda, ti igrači nisu napravili nikakve transfere.Hare79 je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 2:52 pmNemam razloga da branim Ćenana, niti ga znam niti imam neko posebno mišljenje o njemu kao nekom stručnjaku, ali treba biti objektivniji kada govorimo o dovođenju igrača i njegovoj odgovornosti. Olako govorimo da nije uspio dovesti ovog ili onog a niko ne zna koje su mu mogućnosti date na raspolaganje da dovede npr. Vukotića ili Ordagića. Očigledno je da je Uprava postavila finansijsku granicu iznad koje se nije moglo ići (koja nije bila visoka zbog raznih finansijskih obaveza, npr. gradnja Istoka itd.), a koja nije bila dovoljna da se dovedu ti igrači. Nije on ispao nesposoban u smislu da mu je neko preoteo te igrače pa oni potpisali za drugi klub, eno ih u klubovima gdje su i bili jer traže nerealne cifre. Druga priča bi bila, a onda bi i ja bio prvi protiv njega, da mu je uprava dala jedan milion na raspolaganje, a on doveo neke letve i krampe. Vrlo teško je raditi kao SD u uslovima kad nemaš neki budžet za transfere a od tebe se očekuje da dovedeš igrače koji su ekstra ali su pod ugovorom. Kako da ih dovede onda? Kojim parama? Treba ovo sve malo realnije sagledati. Kao da on ne bi volio da je doveo sve igrače koje su bile na Petrovićevom spisku. Al kako da dovedeš Ordagića npr. kad klub ne želi da da 50.000 KM za njega. Treba imati na umu da je posao koji on radi pravo težak i da se traže rezultati iako nema ono osnovno za svoj uspjeh (pare), a da ih ima bila bi to druga priča.
ono što sloboda traži za ordagića, htjeli smo dati i mi i zrinjski. ali on nije htio nijedno, za nešto veću platu nego što ima u tuzli, nego hoće još puno više. i odustali i mi i oni. pa vi dumajte kakav je to mozak i ambicija.