Znači nema ga do proljeća, a možda cijelu sezonu?
I onda ces ga skoro izlijecenog otpustiti jer badava bacas pare godinu i po, da nas razvaljuje po lijevoj strani kad se vrati u Listicu ili Svinjski, mada oni mozda ne budu budale pa uzmu kao mi povrijedjenog igraca.
Ne kontam. Jel ti to ozbiljno?tm8782 je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 12:34 pmNisam pisao nakon smjene Petrovica, u jednu ruku nisam htio da doljevam 'ulje' na vatru. Ima sam mnogo toga za reci. Pogresan je trenutak bio za smjenu. Definitivno. Ko je kome radio iza ledja i sta je radio fkt ne znam. Da se radilo iza ledja vidjivo je bilo sinoc. Da svako ima gresaka, ima. Imaju ih i ovi ljudi iz uprave. Bar sto se tice sportskog dijela. Imam ih i ja. Mislim da cemo svi upamtiti, nadam se da necemo, danasnji datum 25.07. Danas bi trebala biti vanredna sjednica, na kojoj ce se ljudi iz uprave zahvaliti nama navijacima i prepustiti klub ljudima koji ce bolje da rade posao od njih, ako ih ima. Nadam se da ce novi ljudi izgraditi zapoceto i da na kraju nece biti klub u dugovima u kakvim je bio. Trazili smo dobili smo, meni je iskreno zao ali tako se izgleda mora desiti...
Sent from my thl T6S using Tapatalk
to mi ne lici na Misimovica.tm8782 je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 12:34 pmNisam pisao nakon smjene Petrovica, u jednu ruku nisam htio da doljevam 'ulje' na vatru. Ima sam mnogo toga za reci. Pogresan je trenutak bio za smjenu. Definitivno. Ko je kome radio iza ledja i sta je radio fkt ne znam. Da se radilo iza ledja vidjivo je bilo sinoc. Da svako ima gresaka, ima. Imaju ih i ovi ljudi iz uprave. Bar sto se tice sportskog dijela. Imam ih i ja. Mislim da cemo svi upamtiti, nadam se da necemo, danasnji datum 25.07. Danas bi trebala biti vanredna sjednica, na kojoj ce se ljudi iz uprave zahvaliti nama navijacima i prepustiti klub ljudima koji ce bolje da rade posao od njih, ako ih ima. Nadam se da ce novi ljudi izgraditi zapoceto i da na kraju nece biti klub u dugovima u kakvim je bio. Trazili smo dobili smo, meni je iskreno zao ali tako se izgleda mora desiti...
Ako se desi ovo što si naveo, očekujem od novih ljudi u upravljačkim strukturama da do nastavka polusezone naprave novi JUG i ja ću im halaliti 3 godine bez trofeja. Ovima što su napravili Istok sam isto obećao.tm8782 je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 12:34 pmNisam pisao nakon smjene Petrovica, u jednu ruku nisam htio da doljevam 'ulje' na vatru. Ima sam mnogo toga za reci. Pogresan je trenutak bio za smjenu. Definitivno. Ko je kome radio iza ledja i sta je radio fkt ne znam. Da se radilo iza ledja vidjivo je bilo sinoc. Da svako ima gresaka, ima. Imaju ih i ovi ljudi iz uprave. Bar sto se tice sportskog dijela. Imam ih i ja. Mislim da cemo svi upamtiti, nadam se da necemo, danasnji datum 25.07. Danas bi trebala biti vanredna sjednica, na kojoj ce se ljudi iz uprave zahvaliti nama navijacima i prepustiti klub ljudima koji ce bolje da rade posao od njih, ako ih ima. Nadam se da ce novi ljudi izgraditi zapoceto i da na kraju nece biti klub u dugovima u kakvim je bio. Trazili smo dobili smo, meni je iskreno zao ali tako se izgleda mora desiti...
Kratko i jasno.
De ne kenjaj majke ti i ti, ja da sam na njihovom mjestu do sad bi otisao dvadeset puta kroz sta su sve prosli. Ti ljudi koji vuku sve konce imaju savršene zivote, novac sve obezbjeđeno, oni su ovo radili jer vole Želju, trosili svoj novac i vrijeme koje im niko ne može vratiti, a za uzvrat svakodnevno dobijali more bljuvotina, laži, opstrukcija, podmetanja i koje čega. Samo se stavi na njihovo mjesto i zapitaj se da li treba njima to u zivotu. Ako su oni odabrali Ceanana znači da mu vjeruju i da im treba, ako ulica želi da skine CEnana onda se svakako doci sutra i red na njih... Sramota jos jednom!Ajzea je napisao/la: ↑uto jul 25, 2017 12:47 pmKo pi.cke idete, govnari jedni !
Znam da citate, ko pi.cke idete !
Niko nikada ovakvu podrsku nije imao, niko vam nikada rijeci nije progovorio iako je stotine igraca prodifelovalo kroz klub, iako smo ostali bez Europe, iako smo prokockali titulu jer ste ko biva postenjacine. Posjeta vam je sve rekla, u neke od vas smo se kleli a sada dizete sidro ko zadnje pizde jer se samo jedan od vas prozvao !
Da je ko vas zelio otjerati, to bi vam bilo poruceno, pi.cke ! Svi do jednog !
Kome cete klub prepustiti!?
Zbog cega ih razumijes? Hoces reci da nisu imali najvecu mogucu podrsku?