Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hare79
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 25, 2017 12:28 pm

Elegant je napisao/la:
uto jul 25, 2017 11:27 am
Hare79 je napisao/la:
uto jul 25, 2017 11:13 am
Zna li iko išta za Crnova? Kad se vraća?
Treba da ide na operaciju koljena (sem ako vec nije otisao), a onda dugotrajni oporavak.
Znači nema ga do proljeća, a možda cijelu sezonu?

tm8782
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:34 pm

Nisam pisao nakon smjene Petrovica, u jednu ruku nisam htio da doljevam 'ulje' na vatru. Ima sam mnogo toga za reci. Pogresan je trenutak bio za smjenu. Definitivno. Ko je kome radio iza ledja i sta je radio fkt ne znam. Da se radilo iza ledja vidjivo je bilo sinoc. Da svako ima gresaka, ima. Imaju ih i ovi ljudi iz uprave. Bar sto se tice sportskog dijela. Imam ih i ja. Mislim da cemo svi upamtiti, nadam se da necemo, danasnji datum 25.07. Danas bi trebala biti vanredna sjednica, na kojoj ce se ljudi iz uprave zahvaliti nama navijacima i prepustiti klub ljudima koji ce bolje da rade posao od njih, ako ih ima. Nadam se da ce novi ljudi izgraditi zapoceto i da na kraju nece biti klub u dugovima u kakvim je bio. Trazili smo dobili smo, meni je iskreno zao ali tako se izgleda mora desiti...

Sent from my thl T6S using Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Dominic
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:35 pm

Hare79 je napisao/la:
uto jul 25, 2017 12:28 pm
Elegant je napisao/la:
uto jul 25, 2017 11:27 am
Hare79 je napisao/la:
uto jul 25, 2017 11:13 am
Zna li iko išta za Crnova? Kad se vraća?
Treba da ide na operaciju koljena (sem ako vec nije otisao), a onda dugotrajni oporavak.
Znači nema ga do proljeća, a možda cijelu sezonu?
I onda ces ga skoro izlijecenog otpustiti jer badava bacas pare godinu i po, da nas razvaljuje po lijevoj strani kad se vrati u Listicu ili Svinjski, mada oni mozda ne budu budale pa uzmu kao mi povrijedjenog igraca.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:36 pm

Vakat je, Upravo :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kontranogama
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:39 pm

tm8782 je napisao/la:
Nisam pisao nakon smjene Petrovica, u jednu ruku nisam htio da doljevam 'ulje' na vatru. Ima sam mnogo toga za reci. Pogresan je trenutak bio za smjenu. Definitivno. Ko je kome radio iza ledja i sta je radio fkt ne znam. Da se radilo iza ledja vidjivo je bilo sinoc. Da svako ima gresaka, ima. Imaju ih i ovi ljudi iz uprave. Bar sto se tice sportskog dijela. Imam ih i ja. Mislim da cemo svi upamtiti, nadam se da necemo, danasnji datum 25.07. Danas bi trebala biti vanredna sjednica, na kojoj ce se ljudi iz uprave zahvaliti nama navijacima i prepustiti klub ljudima koji ce bolje da rade posao od njih, ako ih ima. Nadam se da ce novi ljudi izgraditi zapoceto i da na kraju nece biti klub u dugovima u kakvim je bio. Trazili smo dobili smo, meni je iskreno zao ali tako se izgleda mora desiti...

Ne kontam. Jel ti to ozbiljno?
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:40 pm

E to ne bi valjalo nikako.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:40 pm

tm8782 je napisao/la:

to mi ne lici na Misimovica.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:42 pm

A razumljivo je.. Šta su ljudi pretrpili ja bih do sad 10.puta pokupio se i ko Čala na istok kao obični navijač.. Ja im skidam kapu za sve.

Mada, opet i ne vjerujem u to pretjerano.
Hadžija je to hehehe
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:42 pm

tm8782 je napisao/la:

Ako se desi ovo što si naveo, očekujem od novih ljudi u upravljačkim strukturama da do nastavka polusezone naprave novi JUG i ja ću im halaliti 3 godine bez trofeja. Ovima što su napravili Istok sam isto obećao.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

damirfile
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:43 pm

Nismo bolje ni zasluzili kakvi smo ne svi al bar 50 posto.

kontranogama
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:45 pm

Ma to bi bio korak unazad, ma sta korak decenija unazad.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Budi Željo
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:45 pm

Ako je istina da upava odlazi, mislim da nam dolaze tmurni dani... Jer svi oni dobročinitelji tesko da ce se uhvatiti posla, jer oni samo znaju da s.erendaju. FUJ!!! Na čast svakome ko je bio inicijator ovoga!!!!
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

rodrigo87
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:46 pm

Nije da to niste trazili svojim naprdjivanjem svaki dan.

Ajzea
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:47 pm

Ko pi.cke idete, govnari jedni !
Znam da citate, ko pi.cke idete !

Niko nikada ovakvu podrsku nije imao, niko vam nikada rijeci nije progovorio iako je stotine igraca prodifelovalo kroz klub, iako smo ostali bez Europe, iako smo prokockali titulu jer ste ko biva postenjacine, iako je sportski segment bio ravan nuli ! Posjeta vam je sve rekla, u neke od vas smo se kleli a sada dizete sidro ko zadnje pizde jer se samo jedan od vas prozvao ! Uplate za istok su vam takodjer rekle koliko su ljudi vjerovali u vas !
Da vam niko nije vjerovao, ne bi tolika sila raje uplatila !

Da je ko vas zelio otjerati, to bi vam bilo poruceno, pi.cke ! Svi do jednog !
Kome cete klub prepustiti!?

tm8782
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:48 pm

Iskreno zatecen sam. Ali ih razumijem.

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:49 pm

Ne prihvatamo ostavke uprave i idemo dalje u nove pobjede.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

Izlija je napisao/la:
Ne prihvatamo ostavke uprave i idemo dalje u nove pobjede.
Kratko i jasno. :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Budi Željo
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:51 pm

Ajzea je napisao/la:
uto jul 25, 2017 12:47 pm
Ko pi.cke idete, govnari jedni !
Znam da citate, ko pi.cke idete !

Niko nikada ovakvu podrsku nije imao, niko vam nikada rijeci nije progovorio iako je stotine igraca prodifelovalo kroz klub, iako smo ostali bez Europe, iako smo prokockali titulu jer ste ko biva postenjacine. Posjeta vam je sve rekla, u neke od vas smo se kleli a sada dizete sidro ko zadnje pizde jer se samo jedan od vas prozvao !

Da je ko vas zelio otjerati, to bi vam bilo poruceno, pi.cke ! Svi do jednog !
Kome cete klub prepustiti!?
De ne kenjaj majke ti i ti, ja da sam na njihovom mjestu do sad bi otisao dvadeset puta kroz sta su sve prosli. Ti ljudi koji vuku sve konce imaju savršene zivote, novac sve obezbjeđeno, oni su ovo radili jer vole Želju, trosili svoj novac i vrijeme koje im niko ne može vratiti, a za uzvrat svakodnevno dobijali more bljuvotina, laži, opstrukcija, podmetanja i koje čega. Samo se stavi na njihovo mjesto i zapitaj se da li treba njima to u zivotu. Ako su oni odabrali Ceanana znači da mu vjeruju i da im treba, ako ulica želi da skine CEnana onda se svakako doci sutra i red na njih... Sramota jos jednom!
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Ajzea
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:51 pm

tm8782 je napisao/la:
uto jul 25, 2017 12:48 pm
Iskreno zatecen sam. Ali ih razumijem.

Zbog cega ih razumijes? Hoces reci da nisu imali najvecu mogucu podrsku?
Pa da je bilo koja druga garnitura samo bez Europe ostala, pozelio bih im da krepaju u najgorim mukama ! Da ne govorim o ostalom.
Uvrijedjene mlade, fuj !

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 25, 2017 12:52 pm

Niko nikad nije bio bolji a vise napadan.

To samo govori da se radi dobro, jer ova zemlja ne trpi dobro.
Ja da sam na njihovom mjestu, vec davno bi digao ruke od svega. Sto meni to treba da me neke furde, profiteri prozivaju javno i ko zna sta podmecu.
Svi oni imaju svoje poslove, kompanije, ne treba im zbog zdravlja.

Ako ostanu ja im se previse divim.
A ako odu, potpuno razumijem, samo onda klub ostade na miloosti i nemilosti supaka.

Osvojicemo titulu sigurno s njima. Ostalo izgleda nije bitno obicnom navijacu koji ne vidi dalje od nosa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava