Prvo, debilno je predbacivati nesto navijacima (mislim na sve, ne samo jug i kop) i praviti od nas ovakve i onakve. Opet tvrdim, nema boljih, lojalnijih i strpljivijih navijaca u drzavi. Nije to samo teorija i u praksi su to navijaci FK Zeljeznicara pokazali vise puta. Hvatali se za novcanike kad je god trebalo i opet cemo, koliko ko moze. Nikakav problem.
Jucer Cenanu skandira i psuje 100-200 ljudi i sta sad? Jesu tjerali citavu upravu, naravno da nisu. Kako, zasto i zbog cega skandiraju, to nek se uprava zapita i neka to rijesi. Ocigledno je to protest prema lutanju u onome sto pitarski nazivamo "sportski segment" i oni toga moraju biti svjesni. Da li je nesto vise od toga? Gospodo, saznajte i izborite se s tim. Nismo imali bolje uprave nikad, ali ovako preko svojih satelita bacat nama koske i sta sad, kao, mi treba da se tresemo svi kolektivno jer oni hoce ostavke da podnesu? Ne, ne pada mi na pamet. Odlicno radite, nastavite tako, Imate podrsku najveceg dijela navijaca, milion puta ste se mogli uvjeriti u to. Grijesite, ali greske vam halalimo sve dok se trudite da ih ispravite. To je sve sasvim normalno.
Jesu opstrukcije problem? To je smijesan, smijesan spin. Otvori stand s kokicama na Vilsonovom i imaces opstrukcije od konkurencije, drotova, drzave, porezne itd. To je normalno i, na kraju krajeva, znak da nesto dobro radis. Ljudi koji su u upravi su decenijama u visokom biznisu i sami dobro znaju da su opstrukcije sastavni dio toga i nesto s cime se uvijek treba boriti, nesto sasvim prirodno. Ne pravite nas budalama. Ako vam se ide, ljudski recite to i vozdra. Pamticemo vas po dobrom, ali i po nacinu na koji ste otisli. Ako vam se ne ide, a ispipavate puls navijaca (nakon psovki Cenanu) pustanjem ovakvih glasina u promet, zajebali ste se, ne moze ni to tako.
Ukratko, sujetu kod kuce ostavit.