Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

psihopata
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 24, 2017 4:29 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:22 pm
@azbaha Ma nema tu realno.On ako ide na klupu ima da to prihvati najnormalnije i ponasa se profesionalno kao neko ko je pod ugovorom.E tu je problem,sto bi oni sve da bude profesionalno u i oko njih i kluba,a da se oni ponasaju kao mahalci,kao sto se i ponasaju.E nece ici i tu klub KONACNO treba da povuce crtu i kaze-kraj.Bice ovako i ispunjavace se ovi uslovi ili u Zelji necete biti.Ovo pomenuto zahtjeva viziju,strategiju i cvrst pravac jer nece ici lako,pogotovo u drustvu kakvo je nase.Nije se lako izidici iz drustvenog sljama kakva je Bosna i Hercegovina.
nazalost i vecina forumasa je takva,svi se satro kunu u to da treba mahalu odstraniti iz kluba a kad se da zasluzen otkaz treneru,onda ide prica mi smo zeljo,nismo nikad bili takvi,mi smo porodicni klub,karma je kurva etc...dok je takvog razmisljanja kod vecine navijaca nikad se mahala nece i ne moze iskorijeniti iz kluba...
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Gola
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:32 pm

Bekricu ugovor vazi do 30.5.2019. Tako da ne postoji sansa da raskinemo ugovor ako to on ne zeli jer bi nas kostao previse. Bekricu budi covjek i sporazumno raskini uz prihvatljivu naknadu i pokazi da volis Zelju, jer vise za Zelje nisi.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

GoodisonPark
Kontakt:

MileZeljovac je napisao/la:
pon jul 24, 2017 3:38 pm
Ja mislim da bi svima nama bilo puno bolje kad se ne bi bavili stvarima kojima se bavimo. Svaki igrac nam je dobrodasao,bio to Sanel, Bekric i ne trebamo bas biti tako ostri u kritikama. U svakoj firmi gdje ima puno ljudi nemoguce je da se svi vole, a kad bi mi udovoljavali svakom navijacu onda bi to bio cirkus od kluba. Ja ne volim Bogicevica, neko drugi ne voli Bekrica, a onaj treci mrzak mu je Ugljesa.
Po nekom mom gledanju navijac treba da kupi kartu, ide na utakmicu, bodri klub kad pobjedjujemo i kad gubimo. A ko ce igrati zato postoji strucni stab, pa nije strucni stab tribina. Po meni je dobrodosao Jahic da se vrati, sto da ne. Smiriti malo strasti jer u svakoj prici imaju dvije strane a mi cesto ne znamo obje, znamo jednu po kojoj donosimo sud a to nije ispravno.
Zasto bi smetao Bekric, decko je nama dao puno i mi smo njemu, nije se slagao s trenerom Boze moj. Nije rekao rijec o klubu. Imao je on konflikt s Amarom al to je zivot. Ja licno ne volim Bogicevica al mi ne smeta, sto se mene tice neka igra jos dvije godine.
Poceti malo ubacivati mladje igraci s ovim starijim bio to Bekric, Zeba, Jahic njima ce znaciti, a mi cemo sigurno biti jaci s njima.
Bravo Mile, pravo osvjezenje na forumu :palacgore:

Nije problem ako uprava FKŽ odluči da joj taj i taj igrač nije potreban i raskine ugovor. Pozdraviti se i ćao... Problem je što ovdje ljudi lažu i izmišljaju odnosno konstruišu razne verzije priče samo da bi zadovoljili svoj bolesni ego i pljuvali nekoga pa makar i na forumu.. Jedan laže da Tuce pljuje po Želji, drugi izmišlja da je Bekrić bojkotovo Želju (ko je bio u Krupi mogao je vidjeti da su Marković i Zakarić bili najblizi tom tzv. bojkotu). Ako opet pričamo o derbiju onda jedino Miro i Veca mogu proci ostalo svi do jednog ispod prosjeka..

Manite se tog pitarluka i pljuvanja po svemu i svačemu, pa nema igrača u Želji da ga neko nije popljuvao. Svega mi samo čekate neke negativnosti da se raspišete a pola će vas večeras tražiti strim pa da usput lagano još malo seruckate na svaki dodir lopte dok tekma traje..

Vidimo se na Grbavici..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

damirfile
Kontakt:

Eto oslobodena jedna fina plata da se da nekom dobrom napadacu.

Blueworld21
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:33 pm

Pa normalno da ne očekujem drastične promjene nije čovjek odradio nijedan trening. Igrat će isti dok ne vidi sta i kako dalje. Ne kontam vas kojima preko noći više ništa ne valja. De malo se trznite.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:36 pm

psihopata je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:22 pm
@azbaha Ma nema tu realno.On ako ide na klupu ima da to prihvati najnormalnije i ponasa se profesionalno kao neko ko je pod ugovorom.E tu je problem,sto bi oni sve da bude profesionalno u i oko njih i kluba,a da se oni ponasaju kao mahalci,kao sto se i ponasaju.E nece ici i tu klub KONACNO treba da povuce crtu i kaze-kraj.Bice ovako i ispunjavace se ovi uslovi ili u Zelji necete biti.Ovo pomenuto zahtjeva viziju,strategiju i cvrst pravac jer nece ici lako,pogotovo u drustvu kakvo je nase.Nije se lako izidici iz drustvenog sljama kakva je Bosna i Hercegovina.
nazalost i vecina forumasa je takva,svi se satro kunu u to da treba mahalu odstraniti iz kluba a kad se da zasluzen otkaz treneru,onda ide prica mi smo zeljo,nismo nikad bili takvi,mi smo porodicni klub,karma je kurva etc...dok je takvog razmisljanja kod vecine navijaca nikad se mahala nece i ne moze iskorijeniti iz kluba...
Zato i jesmo tu gdje jesmo,nazalost.Drustvo nam je puno mahalaca,kao i klub.Dok god navijace interesuje i sto treba i sto ne treba,znaci da smo mahala.I dan danas se prepricava kako je Svabo poslao Nikica na Sjever,jer su mu skandirali i trazili ga i svima nam je to smijesno,a ustvari je to bio pravi odgovor "mahali" ko je tu gazda i ko se pita za takve stvari.E takvi ljudi nam trebaju.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Plava Porodica
Kontakt:

pile87 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:26 pm
Realno ljudi,kakav god da je Blagojevic jos ivijek je za klasu bolji od Ugljese pa pricajte sta hocete.Nisam ni za jednog,ali ako vec biram,njih dvojica su neuporedivi.Ugljesa nije igrac ni za Pofalickog.
Sve vas koji mastate o nekim novim formacijma i sklanjate i postavljate igrace moram razocarati danas, odnosno veceras ce igrati isti sastav kao i do sad.
A šta je trebo nakon 0 odrađenih treninga promjeniti?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:37 pm

Kad se Adzem urinira po nama i izvede Veca - Besirevic, Dzindo (znam da je povrijeđen) Kemo, Sehic - Dino, Šabanadzovic, Zeric - Hrvanovic Zakaric Zajimovic. :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Reha1921
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:37 pm

Bekricu truhlovino obraduj nas raskini ugovor ako toliko volis Zelju
Zadnja izmjena: Reha1921, dana/u pon jul 24, 2017 4:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:38 pm

Blueworld21 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:33 pm
Pa normalno da ne očekujem drastične promjene nije čovjek odradio nijedan trening. Igrat će isti dok ne vidi sta i kako dalje. Ne kontam vas kojima preko noći više ništa ne valja. De malo se trznite.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
To je to.Ovako svi trezveni razmisljaju.Niko ne ocekuje da sad Adzem odmah promjeni pola ekipe,ali kroz i nakon prvog dijela prvenstva,postepeno,svakako da ocekujemo promjene na terenu.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

LARSSON
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:39 pm

Ma sad za Adžema je najbitnije da dobije prva 22 kola, a za ostalo ćemo lako :D

Veteran1965
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:28 pm
Sanelee mrsss.

Nek smo se rijesili parazita. Ima ih jos, hajmo jednog po jednog.
Ovaj Bekric odbija posudbe, ponude al i dalje ostaje.

Ako treba i finansijska steta samo se rijesite.
Je li Samir Bekrić uposlenik Želje pod ugovorom? Jeste. dakle organizovati mu radni dan da pošteno zaradi platu. Dodati mu još neke "zaslužne" prvotimce. Plan rada odprilike:
8.00 početak radnog vremena, do 9.00 sklekovi u serijama, trbušnjaci takođe, vježbe snage- bez pauze
9.00 - 11.00 šprintevi cijeli teren, zatim šprintevi pola terena, nakon toga trčanje sa loptom, naizmjenično lijeva i desna noga.
11.00-11.30 pauza
11.30 -13.30 gledanje snimaka utakmica juniora, šampionski put sezona 2106/17
13.30.-14.30 ručak
14.30-16.00 Trening tehnike, igranje "veselih golića" u jakom ritmu zajedno sa kolegama iz nešampionske i bezmude ekipe.
16.00 odlazak kući
Svaki drugi dan obavezno gledanje treninga prve ekipe umjesto "veselih golića"

Da se brate zaradi ta plata, i izdrži do kraja ugovora...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

damirfile
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:40 pm

A danas izade tekst na nekim oprtalima o Sanelu istom odma demant kluba u vidu otkaza hahahahahah

heisenberg
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:41 pm

azbaha je napisao/la:
pon jul 24, 2017 3:35 pm
slika

Ovo je nesto sto bih ja volio vidjeti veceras. Dok se ne saberemo nekako. Komentari?

EDIT: Zanemarite brojeve, mrsko mi bilo stimati

:palacgore:

Leon_Professional
Kontakt:

Gola je napisao/la:
Bekricu ugovor vazi do 30.5.2019. Tako da ne postoji sansa da raskinemo ugovor ako to on ne zeli jer bi nas kostao previse. Bekricu budi covjek i sporazumno raskini uz prihvatljivu naknadu i pokazi da volis Zelju, jer vise za Zelje nisi.
Ma taj je odbijao i bolje ponude sa istoka jer nidje nije bolje nego u Bosni kad imas toliku platu.
Uhljupcina.

Jednog Saida smo se rijesili drugog daBogda jer on je vcrs na klupi kao sto glledam

Bravo Veteran@

LARSSON
Kontakt:

Veteran1965 je napisao/la:
Sanelee mrsss.

Je li Samir Bekrić uposlenik Želje pod ugovorom? Jeste. dakle organizovati mu radni dan da pošteno zaradi platu. Dodati mu još neke "zaslužne" prvotimce. Plan rada odprilike:
8.00 početak radnog vremena, do 9.00 sklekovi u serijama, trbušnjaci takođe, vježbe snage- bez pauze
9.00 - 11.00 šprintevi cijeli teren, zatim šprintevi pola terena, nakon toga trčanje sa loptom, naizmjenično lijeva i desna noga.
11.00-11.30 pauza
13.30.-14.30 ručak
14.30-16.00 Trening tehnike, igranje "veselih golića" u jakom ritmu zajedno sa kolegama iz nešampionske i bezmude ekipe.
16.00 odlazak kući

Crko bi do 8 i 15

ponosannavas
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:42 pm

azbaha je napisao/la:
pon jul 24, 2017 3:35 pm
slika

Ovo je nesto sto bih ja volio vidjeti veceras. Dok se ne saberemo nekako. Komentari?

EDIT: Zanemarite brojeve, mrsko mi bilo stimati
I ja isto bi ovo voli vidjeti, pa čak i Zajmovića umjesto NIkolića.

Ja ću vam ponoviti. Prejudiciramo. Sačkajte press da vidimo šta je plan sa Adžemom i malo detaljnije razloga prekida saradnje sa Slavkom.
Večeras svi na tekmu. Podrška Adžemu, a ako se neki igrač ne bude zalagao nogom ga u glavu. ako Bekrić bude igrao gađat ću ga nečim.
Jahiću, uživaj u Grčkoj na odmoru i ne vraćaj se nikad u Želju pa ni kao čistač tribina. Ako se ikad u klub vrate Jahić, Đelo, Žujo ili Violina samo tad prestajem gledati Želju. I Bekrić isto. Inače tu sam i da igramo petu ligu.

@lars kad je izvlačenje za LP juniorsku?

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 24, 2017 4:43 pm

LARS1921 je napisao/la:
Veteran1965 je napisao/la:
Sanelee mrsss.

11.00-11.30 pauza
13.30.-14.30 ručak
16.00 odlazak kući

Crko bi do 8 i 15
Crko bi on sat ranije kad bi vidio ovaj program :rofl:

pile87
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:26 pm
Realno ljudi,kakav god da je Blagojevic jos ivijek je za klasu bolji od Ugljese pa pricajte sta hocete.Nisam ni za jednog,ali ako vec biram,njih dvojica su neuporedivi.Ugljesa nije igrac ni za Pofalickog.
Sve vas koji mastate o nekim novim formacijma i sklanjate i postavljate igrace moram razocarati danas, odnosno veceras ce igrati isti sastav kao i do sad.
A šta je trebo nakon 0 odrađenih treninga promjeniti?
Nista po meni ali vidim sastave kakvi se pisu po forumu. Samo da naglasim da od toga nema nista.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

ponosannavas je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:42 pm

@lars kad je izvlačenje za LP juniorsku?
29 August 2017

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 27 gostiju.

Prijava