Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 23, 2017 4:40 pm

U revansu u Podgorici kod rezultata 1:2 i hajmo reci sigurnog prolaza, Slavko pravi izmjenu Radinovic-Markovic, tada je vec bilo jasno da nece jos dugo..

Demagog i strucnjak za price za laku noc..

Forumskom puku je tesko pao otkaz zato sto su zbog Petrovica popljuvali sve i svasta i kao slag na tortu nastavljaju sa pljuvanjem uprave..

Funclub Petrovic na aparatima :ganja:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Brkoo
Kontakt:

ned jul 23, 2017 4:42 pm

Ne kontam ove ugovore do 2018, sto su onda uopste bili potpisivani, odigra junior dobro i onda moze besplatno ici, jedino je dobar ugovor za Sabanadzovica sto je do 2020-te..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Zeljo1921*

ned jul 23, 2017 4:43 pm

GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 23, 2017 4:40 pm
U revansu u Podgorici kod rezultata 1:2 i hajmo reci sigurnog prolaza, Slavko pravi izmjenu Radinovic-Markovic, tada je vec bilo jasno da nece jos dugo..

Demagog i strucnjak za price za laku noc..

Forumskom puku je tesko pao otkaz zato sto su zbog Petrovica popljuvali sve i svasta i kao slag na tortu nastavljaju sa pljuvanjem uprave..

Funclub Petrovic na aparatima :ganja:
:palacgore:

bistrikboy
Kontakt:

ned jul 23, 2017 4:43 pm

slika
1921-1987-2007

boju dao si nebu...
Kontakt:

ned jul 23, 2017 4:44 pm

Model1964 je napisao/la:
ned jul 23, 2017 4:19 pm
boju dao si nebu... je napisao/la:
ned jul 23, 2017 4:09 pm
psihopata je napisao/la:
ned jul 23, 2017 4:04 pm

po mom misljenju igra je glavni problem tj. nikakav napredak u istoj,a to su i rekli na zvanicnoj.

Koja igra? :placeodsmijeha:

Nije smijesno :oops: :rofl1:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

storm_raider
Kontakt:

ned jul 23, 2017 4:47 pm

Bilo bi lijepo kada bi se raja sa foruma i ove godine (kao i prosle) ponudila da sponzorise koju godisnju za nekoga sa foruma.

Evo da ja otvorim: Ako nekome treba godisnja za Jug, neka mi se javi u privatnim porukama. Veoma rado cu sponzorisati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

boju dao si nebu...
Kontakt:

ned jul 23, 2017 4:51 pm

psihopata je napisao/la:
ned jul 23, 2017 4:18 pm
ChWilla je napisao/la:
ned jul 23, 2017 4:02 pm
ne može se niko pokazati u nefudbalskom smislu ako mu je njegov status manje siguran nego što je status igrača (ne jednog ili dvojice, nego zbirno). nema mangupluka u toj situaciji, to je bajka i utopija.
:palacgore:

sa tim se slazem u potpunosti,ali takva "ledja" ne mogu napraviti ljudi iz uprave,to mogu samo navijaci,koji su tako jedino stajali iza amara zato je i imao to sto je imao,osim toga sto je i znao sa ovom bagrom,jer bez obzira šta ljudi iz uprave kazu kad kola krenu nizbrdo a navijaci pocnu traziti glave tu ne moze biti velikog otpora nego se ide najbezbolnije,a to je strucni stab.

Opet ponavljam, nije tacno! Kek prije dvije sezone nije bio ni blizu otkaza kada mu se svlacionica pobunila.
Epilog prosle sezone Dinamo i Mamic na aparatima. :shisha:

Zeljo1921*

ned jul 23, 2017 4:51 pm

Pricamo o igracima koje treba otjerati koji prave probleme pa zar nije Petrovic rekao da je ocistio truhle jabuke, ako su mu se igraci opet poceli kurciti onda je to do njega jer je njemu uprava dala odrijesene ruke a on ocito pored lose igre nije imao ni autoritet, ovo je najbolje rjesenje u ovom trenutku, Petrovicu zelim sve najbolje u zivotu i puno uspjeha ali u Zelji nije opravdao ocekivanja.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned jul 23, 2017 4:53 pm

Adzem, Odovic, Capljic, Mulalic, Kostic, Petrovic|. Koliko oci moras zatvoriti pa da ne vidis neke stvari. Slavkin fan klub nije nikad ni postojao i oni koji tako nesto nabacuju time dokazuju da nemaju pojma o cemu pricaju. Nas klub je na aparatima, bar kada je teren u pitanju. Likovati zbog smjene trenera na ovakav nacin je neshvatljivo.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Reha1921
Kontakt:

ned jul 23, 2017 4:54 pm

Eric Cantona
Kontakt:

ned jul 23, 2017 4:59 pm

Ko ne dođe sutra zajebache se
:zeljeznicar1:

ISB87
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:00 pm

hardwell je napisao/la:
ned jul 23, 2017 4:37 pm
ISB87 je napisao/la:
ned jul 23, 2017 4:32 pm
Ajde nek neko stisne damu iz uprave i kaze sta se sve desilo. Koji je razlog svemu ovome, ajde stisnite...

Nadam se makar juniorima...
Nakon što je poslije gubitka titule odlučeno da se nastavi saradnja sa Slavkom Petrovićem očekivalo se da se uočeni nedostaci isprave, te da ekipa zaigra onako kako se od nje očekuje. Međutim, nakon nastupa u Evropskoj ligi evidentno je da se stagnacija nastavila, te da poboljšanja u igri gotovo i nema. Zbog toga jednoglasno je odlučeno da se sa dosadašnjim šefom stručnog štaba prekida saradnja.
Stagnacija lod svih 5 trenera? Kostic i Slavko daju neke misteriozne izjave za portale i ti mislis da je stagnacija jedini razlog?

Da su izasli u javnost sa tipa istok je kostao previse, tj previse se para potrosilo mora se negdje ustedit, trener je kostao dosta a nije opravdao ta uglaganja..blabla ... razgovarat cemo i sa igracima jer je evidentno u njima problem i rijesiti se igraca koji se bave stvarima koje nisu njihova nadleznost...

Nema finjaka, nema vise niko strpljenja, samo u kost. Ovako cemo se samo vratiti na prosjek od 3k. Zivi bili...

Veca(C), Graovac, Kemo, D.BEK, Projic, Zeric, Hasanovic, Ramovic, Zec, Zakaric i NAPADAC

Gonite se bekrici, jahici, bogicevici, zebe, markovici, stevanovici i ostale zeljine "legende"
Ovo ako ne uradite gubite polako podrsku svih nas gospodo.
MIRZA RASCIC

Elegant
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:07 pm

Kakvi debili trose zrak na onom tamo forumu Amar i sam Amar i neka njegova uprava, neki njihovi milioni, kamioni, qurci ...

Ja vam garantujem da ce ove "struje" sto rade protiv kluba vec sutra poceti da tjeraju Misimovica i ostale iz uprave.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bianco blu
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:09 pm

ehhh da je došao Ivan Vukomanović ljeta 2016. danas bi rahat bili.

VOLIM TE ŽELJEZNIČARE

GoodisonPark
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:09 pm

Neshvatljivo je meni bilo zasto se pljuju igraci koji su otvoreno rekli da Petrovic nema pojma. Konkretno igrac koji je osvojio sa Zeljom titula koliko debeli nece u cijeloj svojoj karijeri.

Tad ste se izivljavali i takmicili ko ce smisliti bolju sprdanciju na racun igraca a pritom u zvijezde kovali trenera i njegovo umijece, ali ne kazu dzaba karma je qrva.

Nas klub nije na aparatima jer bi nas prizeljkivani kontinuitet na trenerskoj klupi unazadio na nacin da bi ovaj rastjerao raju sa tribina svojom davno procitanom taktikom i antipropagandom fudbala.

Bekricu svaka ti je zlatna!!!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Zeljo1921*

ned jul 23, 2017 5:10 pm

Puna podrska upravi!

LARSSON
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:11 pm

E ako Bekrić kaže mora da je tako. Bekrića za trenera

Locomotiva
Kontakt:

Svaka godina repriza. Treba Odovica ugovor na 10 godina za A ekipu i to je to. Adzem nije nesto imponirao u A-ekipu. Trebao bi ostati on s juniorima, tu ima i uspjeh.

Kako god nadam se da ce me pozitivno iznenaditi.

Skickat från min iPhone med Tapatalk
STOP IZGOVORIMA RAZNIM! STOP STOLICAMA PRAZNIM!
NAVIJAČI NA GRBAVICU - SVAKU ŽELJINU UTAKMICU !

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

GoodisonPark je napisao/la:Neshvatljivo je meni bilo zasto se pljuju igraci koji su otvoreno rekli da Petrovic nema pojma. Konkretno igrac koji je osvojio sa Zeljom titula koliko debeli nece u cijeloj svojoj karijeri.

Tad ste se izivljavali i takmicili ko ce smisliti bolju sprdanciju na racun igraca a pritom u zvijezde kovali trenera i njegovo umijece, ali ne kazu dzaba karma je qrva.

Nas klub nije na aparatima jer bi nas prizeljkivani kontinuitet na trenerskoj klupi unazadio na nacin da bi ovaj rastjerao raju sa tribina svojom davno procitanom taktikom i antipropagandom fudbala.

Bekricu svaka ti je zlatna!!!
Za tvoju informaciju Bekric je medju najlosijim u b timu. I Sanel je u pravu jelde? Vidjecemo sutra koliko ce nas biti na tribinama i kakvo ce biti raspolozenje.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u ned jul 23, 2017 5:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

boju dao si nebu...
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:12 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ned jul 23, 2017 4:53 pm
Adzem, Odovic, Capljic, Mulalic, Kostic, Petrovic|. Koliko oci moras zatvoriti pa da ne vidis neke stvari. Slavkin fan klub nije nikad ni postojao i oni koji tako nesto nabacuju time dokazuju da nemaju pojma o cemu pricaju. Nas klub je na aparatima, bar kada je teren u pitanju. Likovati zbog smjene trenera na ovakav nacin je neshvatljivo.
Ne likujem, boli me neka stvar za Petrovicem. Meni je Zeljo na prvom mjestu, ostalo me ne intereuje jer sam navijac. Normalno je da pokusavam formirati misljenje o nekome i necemu na osnovu cinjenica, informacija iz prve ruke, onoga sto vidim svojim ocima i sl.
Klub je trenutno na aparatima sto se tice terena prvenstveno zbog trenera i njegove filozofije fudbala, SD-a koji svugdje u svijetu snosi dio odgovornosti, te uprave koja ocigledno nema dovoljno znanja da poslozi sportski segment.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava