Demagog i strucnjak za price za laku noc..
Forumskom puku je tesko pao otkaz zato sto su zbog Petrovica popljuvali sve i svasta i kao slag na tortu nastavljaju sa pljuvanjem uprave..
Funclub Petrovic na aparatima

GoodisonPark je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 4:40 pmU revansu u Podgorici kod rezultata 1:2 i hajmo reci sigurnog prolaza, Slavko pravi izmjenu Radinovic-Markovic, tada je vec bilo jasno da nece jos dugo..
Demagog i strucnjak za price za laku noc..
Forumskom puku je tesko pao otkaz zato sto su zbog Petrovica popljuvali sve i svasta i kao slag na tortu nastavljaju sa pljuvanjem uprave..
Funclub Petrovic na aparatima![]()
psihopata je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 4:18 pm![]()
sa tim se slazem u potpunosti,ali takva "ledja" ne mogu napraviti ljudi iz uprave,to mogu samo navijaci,koji su tako jedino stajali iza amara zato je i imao to sto je imao,osim toga sto je i znao sa ovom bagrom,jer bez obzira šta ljudi iz uprave kazu kad kola krenu nizbrdo a navijaci pocnu traziti glave tu ne moze biti velikog otpora nego se ide najbezbolnije,a to je strucni stab.
Stagnacija lod svih 5 trenera? Kostic i Slavko daju neke misteriozne izjave za portale i ti mislis da je stagnacija jedini razlog?hardwell je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 4:37 pmNakon što je poslije gubitka titule odlučeno da se nastavi saradnja sa Slavkom Petrovićem očekivalo se da se uočeni nedostaci isprave, te da ekipa zaigra onako kako se od nje očekuje. Međutim, nakon nastupa u Evropskoj ligi evidentno je da se stagnacija nastavila, te da poboljšanja u igri gotovo i nema. Zbog toga jednoglasno je odlučeno da se sa dosadašnjim šefom stručnog štaba prekida saradnja.
Za tvoju informaciju Bekric je medju najlosijim u b timu. I Sanel je u pravu jelde? Vidjecemo sutra koliko ce nas biti na tribinama i kakvo ce biti raspolozenje.GoodisonPark je napisao/la:Neshvatljivo je meni bilo zasto se pljuju igraci koji su otvoreno rekli da Petrovic nema pojma. Konkretno igrac koji je osvojio sa Zeljom titula koliko debeli nece u cijeloj svojoj karijeri.
Tad ste se izivljavali i takmicili ko ce smisliti bolju sprdanciju na racun igraca a pritom u zvijezde kovali trenera i njegovo umijece, ali ne kazu dzaba karma je qrva.
Nas klub nije na aparatima jer bi nas prizeljkivani kontinuitet na trenerskoj klupi unazadio na nacin da bi ovaj rastjerao raju sa tribina svojom davno procitanom taktikom i antipropagandom fudbala.
Bekricu svaka ti je zlatna!!!
Ne likujem, boli me neka stvar za Petrovicem. Meni je Zeljo na prvom mjestu, ostalo me ne intereuje jer sam navijac. Normalno je da pokusavam formirati misljenje o nekome i necemu na osnovu cinjenica, informacija iz prve ruke, onoga sto vidim svojim ocima i sl.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 4:53 pmAdzem, Odovic, Capljic, Mulalic, Kostic, Petrovic|. Koliko oci moras zatvoriti pa da ne vidis neke stvari. Slavkin fan klub nije nikad ni postojao i oni koji tako nesto nabacuju time dokazuju da nemaju pojma o cemu pricaju. Nas klub je na aparatima, bar kada je teren u pitanju. Likovati zbog smjene trenera na ovakav nacin je neshvatljivo.