Nisam nezadovoljan, nit sam razocaran. Poraz ocekivan, mislio sam da cemo 1 razlike zijaniti, ali nije ni ovo strasno.
Jednostavno ovo je nas maksimum sa ovim igrackim kadrom. Fali nam osnovnog fudbalskog znanja, discipline, koncentracije i iskustva kad su ovakve utakmice u pitanju. AIK je bio bolja ekipa, konkretnija, nije nam prvi put da nas evropske ekipe kaznjavaju za greske i manjak koncentracije.
Slavki nemam sta prigovoriti. Kao sto sam vec napisao, ograniceni smo igracki.
I dalje mi nije jasno kako Dzenis sa ovakvom fizickom spremom moze igrati prije Zajmovica?? Decko dao gol protiv Ferenca i sad ga treba do penzije trpiti? Hvala lijepo momak, ali ti nemas vise sta traziti u ozbiljnoj ekipi.
Igrace i njihovu partiju necu pojedinacno komentarisati, strucni stab ima oci i sigurno vidi ono sto i mi pa i bolje od nas. Nesto drugo je u pitanju pa se ne smiju napraviti neki rezovi ocigledno. Ima li iko da postroji ovih par nadmenih "igracina"?
Dosta nas je vec pisalo o tome i svi se uglavnom slazemo da do zime iz ove ekipe treba otici bar 5 igraca.
@Model - svaka ti cast za post, potrefio si u sredinu.
Nadam se da cemo protiv Goska gledati neke promjene u ekipi, promjene koje svi prizeljkujemo. Vec se pisalo o tome, hocemo Ramovica, Zerica, Sabana, Kemu u prvih 11. Od ovih trenutnih 11 nisu losiji sigurno, cak naprotiv.
Ako Bog da da bude solidna posjeta u ponedjeljak. Vise od solidne ne ocekujem, mada bi red bio da bude puna grbavica ako nista zbog pocetka nove sezone.
Nek nam je Bog na pomoci sa ovim igrackim kadrom. Valjda se jos pojacamo za jednog ili dva igraca (napadac pod hitno), jer sa ovima necemo daleko.
Bravo Vrbanjusa, to je to:
Poenta priče je, koliko uložiš toliko će se vrattiti. Mi nismo uložili ništa.