Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 20, 2017 9:00 pm

gavran je napisao/la:
čet jul 20, 2017 8:59 pm
Eisenbahner1921 je napisao/la:
čet jul 20, 2017 8:51 pm
kako da opišem ovo: jebiga
Kasnije nešto više
da dodam jebaji ga
ko nije bio zajebo se

Leon_Professional
Kontakt:

Nemamo kvaliteta da prodjemo Aik-a i to je to.
Maksimum je uradjen.

Nemamo napadaca, veznjaka kvalitetnog, a na krilu nemamo koga uvesti umjesto ova dva. Stoper bi isto bio pozeljan ali eto, Jadranku istice ugovor na zimu i niko ne drzi takvog igraca u prvoj vec se sad na ljeto kad ima vise mogucnosti dovodi stoper i uigrava se.

Sad je vjerovatno kasno za pojacanja ali i ne mora biti. Za prave igrace uvjek ima mjesta.
Samo smjesan je potez da Cenan ide u Svedsku. Zbog cega?! Koji ces ti kc gore?! Zabavi se s igracima, idi lomi celnike Krupe ili Radnika za igraca.. ccc

Takodjer, Slavko i nije neki napadac ali ne mogu ni igraci, manja je Slavkova krivica, on je odlicno postavio ova dva meca. Realno ovo je maksimum i ja sam zadovoljan, steta sto ne udje ono sa gol linije sto izvadise.

VECI PRODUZITE UGOVOR NE ZNAM STA CEKATE!!! NEMOJTE BIT GLUPI!

1950
Kontakt:

Blagojevic pogled prema Slavki ga treba istjerat iz kluba odmah po povratku

LARSSON
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:01 pm

arelinho je napisao/la:
Postavke u obje utakmice su bile dobre, ali ipak je kvalitet presudio. Kvalitetnija ekipa prolazi dalje i to je to. Mi moramo dobiti onu tekmu u ponedeljak.
Al opet ima glupana sto pisu da treba slavki otkaz dati

salle86
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
čet jul 20, 2017 8:47 pm
Ova tekma je pokazala sve nase slabosti.
Padove koncetracije, spor prenos lopte, kronicnu bezidejnost u napadu. Ako na to dodas oskudan igracki kadar onda je ovo realnost.
Na kraju krajeva ja sam relativno zadovoljan. Nismo se obrukali, nesto smo i zaradili.
Sada nas ceka prvenstvo.....
To je to, u najkraćem. Ništa dodati, ništa oduzeti
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Ja sam ne smijem zamisliti Zebu na klupi tu bi havarija nastala.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Amidza
Kontakt:

Kako smo samo prodisali kad je Zeba izaso.

Radinovic nije postojao na terenu.

Ne znam kako Zec ne uspijeva primit i zadrzat loptu, nevjerovatno...
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Refa1921
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:02 pm

storm_raider je napisao/la:
čet jul 20, 2017 8:57 pm
Razocaran sam ovim izmjenama. Tacno se po govoru tijela vidi da ismijavaju Slavka. Ovome se mora stati u kraj...

Inace, nema veze, idemo dalje!

Volim te Zeljo!!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ma mene da poprijeko pogleda a da sam trener odmah bi da odstranio iz ekipe. Odstraniš Zebu, Blagojevića, Bogičevića i Stanića ovi ostali momci svi su relativno mladi i hoće raditi i napredovati. Koji god trener da dođe ovi će mu diktirati, tako da nije ni do trenera izmjenili smo ih 1000. Slavko samo treba veća muda izbacit i napadački igrati ili nekog drugog dovesti ko to preferira ali prije toga sve pobrojane igrače odstraniti.

barbarez
Kontakt:

Treba biti posten i reci da se mi nismo kvalitetno pripremili za Europske tekme. Tu ne mislim na pripreme igraca. Ko hoce da shvati shvatice. Ako 2 godine ludo ganjas Europu, i onda kad je izboris, krenes u nju sa nedovoljno kvalitetnim igracima, i ponasas se pa blago receno nonsalantno po pitanju dolaska igraca. A pri tome ti dva najbitnija igraca napuste tim, onda je ovo super. Ovoj upravi maksimalna podrska zbog svega, ali ovo je vise njihov poraz nego Slavke i igraca. Ne mozes krenuti u ozbiljnu Europsku pricu, ako nemas klupe a u prvih 11 imas najmanje, ali najmanje 3 igraca koji ne zasluzuju nas dres.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u čet jul 20, 2017 9:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Reha1921
Kontakt:

Ova ekipa je smjesna svaka cast Veci Graovcu Projicu ostale suvisno komentarisati bez napadaca veznog stopera mi nemamo sta traziti ni u ligi Slavko mucis nas sa ovom igrom ne zeli niko vise ovakav mrtav fudbal gledati Stanic i Stevanovic dva najveca bolida Stevanovic sve u napadu je sjebo u obje utakmice. VTŽ :zeljeznicar1:

Ndare

čet jul 20, 2017 9:03 pm

Razocaran sam ovim izmjenama. Tacno se po govoru tijela vidi da ismijavaju Slavka. Ovome se mora stati u kraj...

Inace, nema veze, idemo dalje!

Volim te Zeljo!!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
I ja sam to primjetio. Blagojevic se bezobrazno vuce iz igre a Zeba ono kao i obicno i bez komunikacije obadvojica sa Slavkom ko uvrjedjene mlade. Treba ovo stvarno glumcima iz dzepa malo izbiti.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

storm_raider
Kontakt:

1950 je napisao/la:
Vjeruj mi da me je onaj pogled vise iznervirao nego Kerlina ruka na derbiju. Pa je li on svjestan za kakav klub igra???
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MrkiMedo
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:04 pm

fcz je napisao/la:
MrkiMedo je napisao/la:
čet jul 20, 2017 8:53 pm
TheTacTica je napisao/la:
čet jul 20, 2017 8:49 pm
Slavko P, je dostigao vrhunac i pokazao max koji moze uraditi kod nas...silovo je igru silovo raju citavo vrijeme... izgubio sve kljucne utakmice koje je mogao izgbubiti... nikakav napredak u igri nije napravio,... neka ide vodit krupu i radnik cao.... ziheraska igra bez Mud.... dosta vise
I vi ga vala kenjate o njemu talno, a veze o nogometu nema. Jel njegovo da odigra ? Frajer je postavio dvomec bez greske. Znaci bez jedne greske sa njegove strane. Ubacio je najbolje sto je imao, ko ga jebe sto Stanic jucer pusi marlboro, a danas igra. To niko ziv od vas dezurnih sto se pojavie ne spominje. Eto Stana je nekad nesto uradio pa sad treba pustiti da palamude on i slicni kako hoce. Eto Bekrica, nekad ga dizali u nebesa i na kraju bojkotuje Zelju, a svi krive Petrovica ?
Pogledajte snimak intervjua Kostica poslije utakmice sa Vitezom. i sve ce vam biti jasno sta i kako se u nasoj ekipi desavalo ili se jos uvijek desava.
Slavkina postavka me pozitivno iznenadila i on je jedna od svijetlih tacaka veceras. Iz polovne ekipe je izvukao maksimum. Ovom timu fale cetiri jaka igraca. Ako to ne mozemo obezbijediti, sa lovom od Evrope i od Lendrica, onda nek se javno iznesu stvarni ciljevi i prihvati uloga kluba koji nesto vreba iz sjene a ne da se vise mazu oci kako smo mi najveci i uvijek imamo najvise ciljeve.
Po mom misljenju, stoper umjesto Bogicevica, a za nase lige bi to mogao biti i Kemo. Onda spic kojeg eto moze i Zec igrati, za nase lige odlican takodjer. Umjesto Zebe ubaciti Ramovica, Blagojevic-Ugljesa-Ramovic bi sigurno bolje izgledalo. Zakara lijevo, desno nekog dovesti ili Zec, spic Zec ili dovesti nekog. Znaci i sa tri igraca bi mogli dobro proci, nadam se da cemo sutra docekati lijepe vijesti.
Jos smatram da treba uvesti i neki pravilnik o ponasanju za nase igrace. Znamo da su bojkotovali i jos niko nije kaznjen. Znamo da Stanic pusi, ali i dalje pusi. Udari po dzepu pa ce letjeti po terenu

sajo10
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:04 pm

barbarez je napisao/la:
Treba biti posten i reci da se mi nismo kvalitetno pripremili za Europske tekme. Tu ne mislim na pripreme igraca. Ko hoce da shvati shvatice. Ako 2 godine ludo ganjas Europu, i onda kad je izboris, krenes u nju sa nedovoljno kvalitetnim igracima, i ponasas se pa blago receno nonsalantno po pitanju dolaska igraca. A pri tome ti dva najbitnija igraca napuste tim, onda je ovo super. Ovoj upravi maksimalna podrska zbog svega, ali ovo je vise njihov poraz nego Slavke i igraca. Ne mozes krenuti u ozbiljnu Europsku pricu, ako nemas klupe a u prvih 11 imas najmanje, ali najmanje 3 igraca koji ne zasluzuju nas dres.
Ali yebiga sta se moze... Igrac koji ce praviti prevagu ne postoji za djabole.. Vukotic se pokusao dovest, ali nema se tih para. Ordagic isto. Gotal krenuo kod nas pa pogrijeso put i otiso za Rusije... Pokusalo je se barem dovesti 2-3 startera ali sta je tu je. Nemas Stevanovica i Lendrica takodjer.

Simply Blue
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:05 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Ako neće na klupu, ima stolica na tribina koliko hoće, pa neka sebi izabere
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

1950
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:06 pm

1950 je napisao/la:
Vjeruj mi da me je onaj pogled vise iznervirao nego Kerlina ruka na derbiju. Pa je li on svjestan za kakav klub igra???
Nije mahala u klubu jer mi imamo insjadere na forumu, mahala u klubu je to sto mi imamo prenabjedjene igrace

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Blagojevic, Stanic, Bogicevic, Radinovic nisu za prvih 11. Tu bi jos dodao Zebu ali da se poprica sa njim.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

barbarez
Kontakt:

1950 je napisao/la:
Pa karina mrtva. On i Radinovic nisu zreli za ozbiljan fudbal. I jos kad se pri tome kurce ja bi to sve po Amarovom receptu. Kad je mogao nasu djecu poput Coce, odjebat moze se i ovo smece.

Elegant
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:07 pm

Eto Goska iza coska, idemo po prve bodove.

Malo vise srece i pameti nam je falilo nocas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

čet jul 20, 2017 9:07 pm

Simply Blue je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:05 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
Ako neće na klupu, ima stolica na tribina koliko hoće, pa neka sebi izabere
Slavko ima podrsku Uprave, to mu je poruceno nakon sastanka. Dakle, Slavko pokazi ta muda i odradi ono sto bi svaki trener odradio!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava