ko nije bio zajebo segavran je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:59 pmda dodam jebaji gaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:51 pmkako da opišem ovo: jebiga
Kasnije nešto više
ko nije bio zajebo segavran je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:59 pmda dodam jebaji gaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:51 pmkako da opišem ovo: jebiga
Kasnije nešto više
To je to, u najkraćem. Ništa dodati, ništa oduzetiModel1964 je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:47 pmOva tekma je pokazala sve nase slabosti.
Padove koncetracije, spor prenos lopte, kronicnu bezidejnost u napadu. Ako na to dodas oskudan igracki kadar onda je ovo realnost.
Na kraju krajeva ja sam relativno zadovoljan. Nismo se obrukali, nesto smo i zaradili.
Sada nas ceka prvenstvo.....
Ma mene da poprijeko pogleda a da sam trener odmah bi da odstranio iz ekipe. Odstraniš Zebu, Blagojevića, Bogičevića i Stanića ovi ostali momci svi su relativno mladi i hoće raditi i napredovati. Koji god trener da dođe ovi će mu diktirati, tako da nije ni do trenera izmjenili smo ih 1000. Slavko samo treba veća muda izbacit i napadački igrati ili nekog drugog dovesti ko to preferira ali prije toga sve pobrojane igrače odstraniti.storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:57 pmRazocaran sam ovim izmjenama. Tacno se po govoru tijela vidi da ismijavaju Slavka. Ovome se mora stati u kraj...
Inace, nema veze, idemo dalje!
Volim te Zeljo!!!![]()
![]()
![]()
I ja sam to primjetio. Blagojevic se bezobrazno vuce iz igre a Zeba ono kao i obicno i bez komunikacije obadvojica sa Slavkom ko uvrjedjene mlade. Treba ovo stvarno glumcima iz dzepa malo izbiti.storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:57 pmRazocaran sam ovim izmjenama. Tacno se po govoru tijela vidi da ismijavaju Slavka. Ovome se mora stati u kraj...
Inace, nema veze, idemo dalje!
Volim te Zeljo!!!![]()
![]()
![]()
Vjeruj mi da me je onaj pogled vise iznervirao nego Kerlina ruka na derbiju. Pa je li on svjestan za kakav klub igra???
Po mom misljenju, stoper umjesto Bogicevica, a za nase lige bi to mogao biti i Kemo. Onda spic kojeg eto moze i Zec igrati, za nase lige odlican takodjer. Umjesto Zebe ubaciti Ramovica, Blagojevic-Ugljesa-Ramovic bi sigurno bolje izgledalo. Zakara lijevo, desno nekog dovesti ili Zec, spic Zec ili dovesti nekog. Znaci i sa tri igraca bi mogli dobro proci, nadam se da cemo sutra docekati lijepe vijesti.fcz je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:57 pmSlavkina postavka me pozitivno iznenadila i on je jedna od svijetlih tacaka veceras. Iz polovne ekipe je izvukao maksimum. Ovom timu fale cetiri jaka igraca. Ako to ne mozemo obezbijediti, sa lovom od Evrope i od Lendrica, onda nek se javno iznesu stvarni ciljevi i prihvati uloga kluba koji nesto vreba iz sjene a ne da se vise mazu oci kako smo mi najveci i uvijek imamo najvise ciljeve.MrkiMedo je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:53 pmI vi ga vala kenjate o njemu talno, a veze o nogometu nema. Jel njegovo da odigra ? Frajer je postavio dvomec bez greske. Znaci bez jedne greske sa njegove strane. Ubacio je najbolje sto je imao, ko ga jebe sto Stanic jucer pusi marlboro, a danas igra. To niko ziv od vas dezurnih sto se pojavie ne spominje. Eto Stana je nekad nesto uradio pa sad treba pustiti da palamude on i slicni kako hoce. Eto Bekrica, nekad ga dizali u nebesa i na kraju bojkotuje Zelju, a svi krive Petrovica ?TheTacTica je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:49 pmSlavko P, je dostigao vrhunac i pokazao max koji moze uraditi kod nas...silovo je igru silovo raju citavo vrijeme... izgubio sve kljucne utakmice koje je mogao izgbubiti... nikakav napredak u igri nije napravio,... neka ide vodit krupu i radnik cao.... ziheraska igra bez Mud.... dosta vise
Pogledajte snimak intervjua Kostica poslije utakmice sa Vitezom. i sve ce vam biti jasno sta i kako se u nasoj ekipi desavalo ili se jos uvijek desava.
Ali yebiga sta se moze... Igrac koji ce praviti prevagu ne postoji za djabole.. Vukotic se pokusao dovest, ali nema se tih para. Ordagic isto. Gotal krenuo kod nas pa pogrijeso put i otiso za Rusije... Pokusalo je se barem dovesti 2-3 startera ali sta je tu je. Nemas Stevanovica i Lendrica takodjer.barbarez je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:02 pmTreba biti posten i reci da se mi nismo kvalitetno pripremili za Europske tekme. Tu ne mislim na pripreme igraca. Ko hoce da shvati shvatice. Ako 2 godine ludo ganjas Europu, i onda kad je izboris, krenes u nju sa nedovoljno kvalitetnim igracima, i ponasas se pa blago receno nonsalantno po pitanju dolaska igraca. A pri tome ti dva najbitnija igraca napuste tim, onda je ovo super. Ovoj upravi maksimalna podrska zbog svega, ali ovo je vise njihov poraz nego Slavke i igraca. Ne mozes krenuti u ozbiljnu Europsku pricu, ako nemas klupe a u prvih 11 imas najmanje, ali najmanje 3 igraca koji ne zasluzuju nas dres.
Ako neće na klupu, ima stolica na tribina koliko hoće, pa neka sebi izabereSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:01 pmJa sam ne smijem zamisliti Zebu na klupi tu bi havarija nastala.
Nije mahala u klubu jer mi imamo insjadere na forumu, mahala u klubu je to sto mi imamo prenabjedjene igracestorm_raider je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:03 pmVjeruj mi da me je onaj pogled vise iznervirao nego Kerlina ruka na derbiju. Pa je li on svjestan za kakav klub igra???
Pa karina mrtva. On i Radinovic nisu zreli za ozbiljan fudbal. I jos kad se pri tome kurce ja bi to sve po Amarovom receptu. Kad je mogao nasu djecu poput Coce, odjebat moze se i ovo smece.storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:03 pmVjeruj mi da me je onaj pogled vise iznervirao nego Kerlina ruka na derbiju. Pa je li on svjestan za kakav klub igra???
Slavko ima podrsku Uprave, to mu je poruceno nakon sastanka. Dakle, Slavko pokazi ta muda i odradi ono sto bi svaki trener odradio!Simply Blue je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:05 pmAko neće na klupu, ima stolica na tribina koliko hoće, pa neka sebi izabereSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 9:01 pmJa sam ne smijem zamisliti Zebu na klupi tu bi havarija nastala.