Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 20, 2017 8:51 pm

Bolji su od nas nezz sta se toliko nervirate. Fali nama jos kvaliteta da igramo sa najboljim svedskim klubovima.
Da smo lose igrali nismo ali ne mozemo bolje jbg.

Eisenbahner1921
Kontakt:

kako da opišem ovo: jebiga
Kasnije nešto više
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

igla
Kontakt:

Amarofili i Tuborg druzino, dobro vas je.

shzna
Kontakt:

čet jul 20, 2017 8:52 pm

TheTacTica je napisao/la:
čet jul 20, 2017 8:49 pm
Slavko P, je dostigao vrhunac i pokazao max koji moze uraditi kod nas...silovo je igru silovo raju citavo vrijeme... izgubio sve kljucne utakmice koje je mogao izgbubiti... nikakav napredak u igri nije napravio,... neka ide vodit krupu i radnik cao.... ziheraska igra bez Mud.... dosta vise
Sad si nayebo.
1987

MrkiMedo
Kontakt:

čet jul 20, 2017 8:53 pm

Slavko P, je dostigao vrhunac i pokazao max koji moze uraditi kod nas...silovo je igru silovo raju citavo vrijeme... izgubio sve kljucne utakmice koje je mogao izgbubiti... nikakav napredak u igri nije napravio,... neka ide vodit krupu i radnik cao.... ziheraska igra bez Mud.... dosta vise
I vi ga vala kenjate o njemu talno, a veze o nogometu nema. Jel njegovo da odigra ? Frajer je postavio dvomec bez greske. Znaci bez jedne greske sa njegove strane. Ubacio je najbolje sto je imao, ko ga jebe sto Stanic jucer pusi marlboro, a danas igra. To niko ziv od vas dezurnih sto se pojavie ne spominje. Eto Stana je nekad nesto uradio pa sad treba pustiti da palamude on i slicni kako hoce. Eto Bekrica, nekad ga dizali u nebesa i na kraju bojkotuje Zelju, a svi krive Petrovica ?
Pogledajte snimak intervjua Kostica poslije utakmice sa Vitezom. i sve ce vam biti jasno sta i kako se u nasoj ekipi desavalo ili se jos uvijek desava.

Bosnia

Cestitke AIK-u bolji su bili u dvomecu.

Steta, moglo se proci ali eto par bitnih trenutaka gdje trebas biti priseban, mi zakazemo.

Pruzili smo dobar otpor, bili dostojan protivnik... okrecemo se GOSKu

NAPRIJED ABERDEEN!

staaarinavijac
Kontakt:

Jednostavno NE MOŽE se sa ovakvom igrom ( a pogotovo igračkim kadrom ) početi igranje u PL , nek se niko ne žali kad bude sve manje i manje publike na stadionu ...
ili , u protivnom nek se najavi borba za sredinu tabele ...

igla
Kontakt:

čet jul 20, 2017 8:54 pm

Amarofili i Tuborg druzino, dobro vas je.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Mi sa ovim veznim redom nemamo sta traziti i to je cinjenica.

Pod hitno dovesti...bolje bi bilo Cenanu da je ostao ovdje da zavrsava transfere.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Refa1921
Kontakt:

Samo mlađi i brži igrači u vezi, napadač će vjerovatno doći. U odbranu dovesti jednog štopera i kakvog trenera što preferira napadačku igru. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Bosnia

čet jul 20, 2017 8:55 pm

slika

Ndare

Po meni Projic extra bek i gorebi dole pofin. Sad ovo na kraju Zaka precka pa bomba Ugija bilo je onako fino za kraj. Imam utisak da smo mogli proci da smo imali spica kao Lendru i da Zeba ne zasrlja kod starta. Al jbg to je sport i Zeljo vidimo se protiv GOSKa. Nisam toliko ni razocaran jedino mozda sto oni nisu bili za dva gola bolji jer ovo je to sto sa ovom ekipom mi mozemo napraviti a za prvenstvo vidjet cemo.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

Valter
Kontakt:

Rezultat ocekivan i realan.
E sad nase prvenstvo. Kako sa ovim igracima stvarati sanse i nekome dati gol veliko je pitanje. Zakaric meni do sada nikakav igrac, brzina za krilo-nula.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

hardwell
Kontakt:

Refa1921 je napisao/la:
Samo mlađi i brži igrači u vezi, napadač će vjerovatno doći. U odbranu dovesti jednog štopera i kakvog trenera što preferira napadačku igru. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
+1
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

ellaxaz
Kontakt:

čet jul 20, 2017 8:56 pm

Ispali smo od bolje ekipe.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

droba
Kontakt:

čet jul 20, 2017 8:56 pm

nije uopste lose nisu nas nadigrali igraju tvrdo kao i mi, jebiga mislim da smo dobili dosta sa sinanom i projicem i mislim da necemo imat konkurenciju u nasoj ligi. pozzzzz i Zeljo je sampion!!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

čet jul 20, 2017 8:57 pm

Razocaran sam ovim izmjenama. Tacno se po govoru tijela vidi da ismijavaju Slavka. Ovome se mora stati u kraj...

Inace, nema veze, idemo dalje!

Volim te Zeljo!!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fcz
Kontakt:

MrkiMedo je napisao/la:
I vi ga vala kenjate o njemu talno, a veze o nogometu nema. Jel njegovo da odigra ? Frajer je postavio dvomec bez greske. Znaci bez jedne greske sa njegove strane. Ubacio je najbolje sto je imao, ko ga jebe sto Stanic jucer pusi marlboro, a danas igra. To niko ziv od vas dezurnih sto se pojavie ne spominje. Eto Stana je nekad nesto uradio pa sad treba pustiti da palamude on i slicni kako hoce. Eto Bekrica, nekad ga dizali u nebesa i na kraju bojkotuje Zelju, a svi krive Petrovica ?
Pogledajte snimak intervjua Kostica poslije utakmice sa Vitezom. i sve ce vam biti jasno sta i kako se u nasoj ekipi desavalo ili se jos uvijek desava.
Slavkina postavka me pozitivno iznenadila i on je jedna od svijetlih tacaka veceras. Iz polovne ekipe je izvukao maksimum. Ovom timu fale cetiri jaka igraca. Ako to ne mozemo obezbijediti, sa lovom od Evrope i od Lendrica, onda nek se javno iznesu stvarni ciljevi i prihvati uloga kluba koji nesto vreba iz sjene a ne da se vise mazu oci kako smo mi najveci i uvijek imamo najvise ciljeve.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

storm_raider
Kontakt:

čet jul 20, 2017 8:59 pm

fcz je napisao/la:
MrkiMedo je napisao/la:
Slavkina postavka me pozitivno iznenadila i on je jedna od svijetlih tacaka veceras. Iz polovne ekipe je izvukao maksimum. Ovom timu fale cetiri jaka igraca. Ako to ne mozemo obezbijediti, sa lovom od Evrope i od Lendrica, onda nek se javno iznesu stvarni ciljevi i prihvati uloga kluba koji nesto vreba iz sjene a ne da se vise mazu oci kako smo mi najveci i uvijek imamo najvise ciljeve.
Slazem se, nemam zamjerki na postavku i kako smo igrali. Jednostavno fali kvaliteta. Plasim se da je Zeba na zalasku karijere i on mora biti u Zelji, ali da pomogne sa klupe. Da bude taj zlatni dzoker i da NEMA problema sa tim!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

gavran
Kontakt:

čet jul 20, 2017 8:59 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
kako da opišem ovo: jebiga
Kasnije nešto više
da dodam jebaji ga
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava