Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ponosannavas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 19, 2017 4:12 pm

arelinho je napisao/la:
sri jul 19, 2017 3:27 pm
ponosannavas je napisao/la:
sri jul 19, 2017 3:25 pm
Evo Radnik doveo ALema Merajića kojeg ja ovdje spominjah dugo. Predvidjam raspravu da platimo obeštećenje na kraju godine. :titula:
Ja njega ne bih doveo da nam se nudi besplatno da igra. I nadam se da nikad neće biti u kombinaciji da dođe, a pogotovo da se dovede.
MOžeš li mi dati neki razlog zbog kojeg to govoriš ili onako eto što ti se digao :rofl1:

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:13 pm

Stanin život i stil je njegova prokleta mogućnost izbora
Trenerova je takodje da ga ne uvrsti u prvi tim u da ubaci boljeg od njega. Kostić je to uradio a Stana nas nije povlačio po sudovima i presicama u prostorijama FKS.
Stana je svašta nešto ali karina nije
5. - 7. Okt 1992.

Amidza
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
sri jul 19, 2017 4:11 pm
Zato što mu diramo Sinišu :D
Vjerovatno. Mozda misli da dolaskom Projica lijevo Sinisa gubi mjesto na desnom beku, ali ja ipak mislim da ce Stana ulaziti na krila i mijenjati Sinisu u slucaju kartona i sl.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:14 pm

Govorim igracki i ne zanima me je li on moj jaran ili nije. Posao i prijateljstvo je skroz drugo.
Igrali su i Bekric i Jahic za Zelju pa su losi.

Dobro je ChWilla rekao, da nije bilo te povrede vjerovatno bi odradio neki ino angazman i opet se vratio ovdje jer na stranu sve on nije inteligentan igrac, a to donekle samo kod nas moze prolaziti.

BabOsim
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:14 pm

Navijači Aik-a planiraju alarm aktivirati u hotelu gdje naši igrači borave. Valjda je to neka tradicija kod njih..

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:20 pm

Amidza je napisao/la:
Vjerovatno. Mozda misli da dolaskom Projica lijevo Sinisa gubi mjesto na desnom beku, ali ja ipak mislim da ce Stana ulaziti na krila i mijenjati Sinisu u slucaju kartona i sl.
Hajd Plava Porodica se zeza, al ti fakat mislis da je to razlog?!

Boli me neka stvar za Sinisu, kao da ja imam koristi od njeg. Ne daje meni Sinisa pola plate, sta ti je.
Da ima mogucnost dolaska boljeg igraca **** Sinisu vodi ga gdje hoces.

Stana kao karina, odnosilo se na igru, nikako na njega kao covjeka, a vidim svi se hvatate argumenta da nikad nije tuzio, borio se i sl. To su odlike covjeka.

Nemoj da trazim postove gdje sam govorio da Stana treba ostati u klubu jer pokriva mnogo pozicija ali nikako da bude startna postava i neko na koga se mozemo osloniti.
A konstantna pisanja i stavljanja Stanu u prvu su me ispizdila.
Po meni Stana trenutno je karina od igraca i iza toga stojim.

NEMOJTE MJESATI, ja sam za igru govorio.

Bosnia

sri jul 19, 2017 4:21 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sri jul 19, 2017 4:03 pm
Da je Stana imao u glavi koliko u nogama puno bi dalje dogurao nego sto jeste.. Steta sto se onda povrijedio kada je bas poceo osjetnije napredovati.. Stana nije kvalitet ali vazda je davao svoj maksimum i nije se stedio..
Ima mozda to da je falilo malo u glavi ali veliki dio ima ona povreda kada je imao 21-22 godine ne sjecam se. Znate da se povezivao sa nekim klubom iz Holandije u to vrijeme i poslije se nikad nije vratio u normalu. To je bio period cini mi se kad su neposredno poslije/prije coliceve i kvesiceve povrede.

Sve trojica se nisu vratili poslije tih povreda.

azbaha
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:28 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
Hajd Plava Porodica se zeza, al ti fakat mislis da je to razlog?!

Boli me neka stvar za Sinisu, kao da ja imam koristi od njeg. Ne daje meni Sinisa pola plate, sta ti je.
Da ima mogucnost dolaska boljeg igraca **** Sinisu vodi ga gdje hoces.

Stana kao karina, odnosilo se na igru, nikako na njega kao covjeka, a vidim svi se hvatate argumenta da nikad nije tuzio, borio se i sl. To su odlike covjeka.

Nemoj da trazim postove gdje sam govorio da Stana treba ostati u klubu jer pokriva mnogo pozicija ali nikako da bude startna postava i neko na koga se mozemo osloniti.
A konstantna pisanja i stavljanja Stanu u prvu su me ispizdila.
Po meni Stana trenutno je karina od igraca i iza toga stojim.

NEMOJTE MJESATI, ja sam za igru govorio.
Leon trigrd :ganja:

ponosannavas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 19, 2017 4:32 pm

arelinho je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
sri jul 19, 2017 3:27 pm

Ja njega ne bih doveo da nam se nudi besplatno da igra. I nadam se da nikad neće biti u kombinaciji da dođe, a pogotovo da se dovede.
MOžeš li mi dati neki razlog zbog kojeg to govoriš ili onako eto što ti se digao :rofl1:
Gledao ga u Olimpiku i ništa nije pokazao. Karina je od igrača.
A što je karina od igrača. Imaš li neko obrazloženje?

exbabilon
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:33 pm

Nije problem Stanic, problem smo mi, kao klub. Nama je Stanic u kakvom god stanju da je, prva opcija ne jednoj, druga opcija na 3 pozicije. Ozbiljan fudbal i ovo ne idu u istu recenicu. Svasta jos nesto u trenutnoj ekipi ne ide s ozbiljnim fudbalom i zato i nismo favoriti za titulu, iako je i konkurencija tanka ko lizalo.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:40 pm

Kad smo kod tih dodatnih treninga, kazu da mali Hajdarevic radi dosta individualno, pored ovih ekipnih treninga.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ponosannavas
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:42 pm

Stana treba spomenik iskopati ispred Grbavice jer je što bi rekao Mulalić poginuao za ovaj klub. Nijedna mrlja, a odigrao stotoine tekmi za Želju. Momak i po. Raja prava sarajevska. karina ko čoek nimalo. Igrački, što rekao @cwilla trenutno karina, a razlog jednostavan da je sa 29 još uvijek u ovoj ligi. Mogao je više sigurno ali povreda ga je sputala a i stalno mijenjanje pozicija. I tu je bio Željin vojnik pa ga nije lijepo nazvati karinom ni u igračkom smislu, mada bi se moglo reći karina ako samo gledamo igračke kvalitete, jer kod nas to karina je ukratko opisan nivo kvaliteta igrača ili nečeg drugog. Igrao je gdje mu se kaže, a da je možda ofrsirao jedno mjesto možda bi dalj edogurao. AKd pričate o tom izrazu karina, morate razumiti šta se misli pod njim pa nećete ovoliko raspravljati. Mislim da i Stana shvata i ne ljuti se kad se žargonski kaže karina za igračke kvalitete.

ponosannavas
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 19, 2017 4:46 pm

arelinho je napisao/la:
sri jul 19, 2017 4:40 pm
arelinho je napisao/la:

Gledao ga u Olimpiku i ništa nije pokazao. Karina je od igrača.
A što je karina od igrača. Imaš li neko obrazloženje?
Pa nije nešto specijalno da bi nama bio neki upgrade. Nije ništa bolji od Stane i samo mu je prednost što je mlađi.
Što bi eto značilo da bi mogao napredovati. Pitanje j ekoliko prihvata želju za radom i koliko brzo upija promejne tj upute od strane trenera. MOžda bi bio beton. MOžda mu tamo trener nije davao prave zadatke i sl da ne ponavljam one stvari koje sam danas spominjao a vezane su za trenutnu formu igrača. Osnovne fizičke i igračke predispozicije ima i ot je meni dovoljno da bude i ispred Stane i ispred Projića, ali eto. Najlakše je naći mane. Vijdet ćemo. Možda ti budeš u pravu.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:46 pm

exbabilon je napisao/la:
Nije problem Stanic, problem smo mi, kao klub. Nama je Stanic u kakvom god stanju da je, prva opcija ne jednoj, druga opcija na 3 pozicije. Ozbiljan fudbal i ovo ne idu u istu recenicu. Svasta jos nesto u trenutnoj ekipi ne ide s ozbiljnim fudbalom i zato i nismo favoriti za titulu, iako je i konkurencija tanka ko lizalo.

:pljesak: :pljesak:

Mada opet ne treba nam puno da isplivamo u favorita.

Zrinja koliko god oslabljen opet igra onu svoju igru. Doveli su neke igrace na kojima mogu profitirati, hajmo reci Handzic je kapitalac i ocekujem od njih bar jos jednog takvog igraca.
Presing im je bio pravo dobar protiv Maribora. Onako kako je Marinovic igrao i sto im je bila odlika.
Dok se kod nas evo poslije Ode ustalila igra nabijanja, ubacivanja i pobjeda 1-0. Nekako prepoznatljivi smo po tome :D

Siroki je i prosle godine imao igracki fin sastav. Sad to nije nesto aman zaman, ali igraju vjerovatno najbolje i igraju drugacije.
Igrali smo i mi s Odom dobro, imali dobre rezultate u Evropi i po medijima bili prvi favoriti. U ligi nas nije islo, nismo ni srece imali i znamo kako zavrsi.
Kako god, ja Sirokog vidim kao jednog od kandidata, jer dole je msm bolje sredina nego ovdje i ima se vise strpljenja.

Sarajevo je slabije nego prosle godine. Najbolji igrac otisao, drugi najbolji niko ne zna gdje je ( Crnkic ), otisli su tu jos neki igraci koji su imali neke uloge.
Vidjet cemo u prvom kolu jesu li spremni odigrati dobro protiv Zrinjskog. Njih vidim kao slabije od nas, iako opet igraju vise napadacki od nas a na odbrani im se bas i ne osjeti jer su bili bara bara s nama po primljenim golovima.

Zanimljiv ce biti Borac. Mladost sa Sabljom ce bit nezgodan protivnik, tu se nadam otkidanju bodova Sarajevu, Zrinji jer Sablja je nas vojnik :D
Sloboda ce opet bit supacka ekipa al mogu probleme napraviti. Krupa bi ove godine mogla malo ispuhat i ne uhvatiti Plejof.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 19, 2017 4:49 pm

Leon_Professional je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:

:pljesak: :pljesak:

Mada opet ne treba nam puno da isplivamo u favorita.

Zrinja koliko god oslabljen opet igra onu svoju igru. Doveli su neke igrace na kojima mogu profitirati, hajmo reci Handzic je kapitalac i ocekujem od njih bar jos jednog takvog igraca.
Presing im je bio pravo dobar protiv Maribora. Onako kako je Marinovic igrao i sto im je bila odlika.
Dok se kod nas evo poslije Ode ustalila igra nabijanja, ubacivanja i pobjeda 1-0. Nekako prepoznatljivi smo po tome :D

Siroki je i prosle godine imao igracki fin sastav. Sad to nije nesto aman zaman, ali igraju vjerovatno najbolje i igraju drugacije.
Igrali smo i mi s Odom dobro, imali dobre rezultate u Evropi i po medijima bili prvi favoriti. U ligi nas nije islo, nismo ni srece imali i znamo kako zavrsi.
Kako god, ja Sirokog vidim kao jednog od kandidata, jer dole je msm bolje sredina nego ovdje i ima se vise strpljenja.

Sarajevo je slabije nego prosle godine. Najbolji igrac otisao, drugi najbolji niko ne zna gdje je ( Crnkic ), otisli su tu jos neki igraci koji su imali neke uloge.
Vidjet cemo u prvom kolu jesu li spremni odigrati dobro protiv Zrinjskog. Njih vidim kao slabije od nas, iako opet igraju vise napadacki od nas a na odbrani im se bas i ne osjeti jer su bili bara bara s nama po primljenim golovima.

Zanimljiv ce biti Borac. Mladost sa Sabljom ce bit nezgodan protivnik, tu se nadam otkidanju bodova Sarajevu, Zrinji jer Sablja je nas vojnik :D
Sloboda ce opet bit supacka ekipa al mogu probleme napraviti. Krupa bi ove godine mogla malo ispuhat i ne uhvatiti Plejof.
Ja ocekujem još zajebaniju Krupu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:51 pm

I ovaj Čelik nije loš mlada ekipa,, Radnik odlične igrače ima, GOŠK također standardno dobar, a tek VItez

predviđam nam borbu od 6 do 11 mjesta

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:57 pm

Kad se Memiju guralo na neprirodnu poziciju, trener je bio bolid. Kad Stana popuni prazninu jer ovi nisu u stanju da dovedu beka 3 godine, onda je stana karina i slicno.
Da su barem svi kao Stana, pa da svaku utakmicu igraju onako kako on igra.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Amidza
Kontakt:

sri jul 19, 2017 4:58 pm

Kad smo vec kod toga, ja ne znam kako ovakvi pitari misle dohvatit Europu ove sezone :rofl1:. Mi, Siroki, Zrinjski, po meni poprilicno jaci od njih. Vjerujem da cemo se mi i Zrinjski dodatno pojacat. Borac sasvim finu ekipu sastavlja i bice dobri pravo, Krupa zadrzala sve igrace, jos ce vjerovatno ubosti par novih da valja. Eto, iz glave, 5 ekipa. Mladost, Radnik, Kozojebi...oni ce isto redovno otkidat bodove. Mogli bi Kinezi lagano u ligu za opstanak, gdje i pripadaju.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

Vidjet cemo @Pile, moguce i to.
Prosle sezone na pocetku kad sam ih gledao bas su mi se svidjeli i predvidjao sam dobar plasman.
Vidjet cemo dok krenu igrati.
Ovo je onako na osnovu osjecaja :D

Kospicar
Kontakt:

Aman sto smo mi luda nacija, ljudi sutra jedna frljoka udje i mi u 3. pretkolu aBd, a raspravljamo se o stvarima koje smo presli x puta
Haj malo dohavizajte se
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava