exbabilon je napisao/la: ↑sri jul 19, 2017 4:33 pm
Nije problem Stanic, problem smo mi, kao klub. Nama je Stanic u kakvom god stanju da je, prva opcija ne jednoj, druga opcija na 3 pozicije. Ozbiljan fudbal i ovo ne idu u istu recenicu. Svasta jos nesto u trenutnoj ekipi ne ide s ozbiljnim fudbalom i zato i nismo favoriti za titulu, iako je i konkurencija tanka ko lizalo.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Mada opet ne treba nam puno da isplivamo u favorita.
Zrinja koliko god oslabljen opet igra onu svoju igru. Doveli su neke igrace na kojima mogu profitirati, hajmo reci Handzic je kapitalac i ocekujem od njih bar jos jednog takvog igraca.
Presing im je bio pravo dobar protiv Maribora. Onako kako je Marinovic igrao i sto im je bila odlika.
Dok se kod nas evo poslije Ode ustalila igra nabijanja, ubacivanja i pobjeda 1-0. Nekako prepoznatljivi smo po tome
Siroki je i prosle godine imao igracki fin sastav. Sad to nije nesto aman zaman, ali igraju vjerovatno najbolje i igraju drugacije.
Igrali smo i mi s Odom dobro, imali dobre rezultate u Evropi i po medijima bili prvi favoriti. U ligi nas nije islo, nismo ni srece imali i znamo kako zavrsi.
Kako god, ja Sirokog vidim kao jednog od kandidata, jer dole je msm bolje sredina nego ovdje i ima se vise strpljenja.
Sarajevo je slabije nego prosle godine. Najbolji igrac otisao, drugi najbolji niko ne zna gdje je ( Crnkic ), otisli su tu jos neki igraci koji su imali neke uloge.
Vidjet cemo u prvom kolu jesu li spremni odigrati dobro protiv Zrinjskog. Njih vidim kao slabije od nas, iako opet igraju vise napadacki od nas a na odbrani im se bas i ne osjeti jer su bili bara bara s nama po primljenim golovima.
Zanimljiv ce biti Borac. Mladost sa Sabljom ce bit nezgodan protivnik, tu se nadam otkidanju bodova Sarajevu, Zrinji jer Sablja je nas vojnik
Sloboda ce opet bit supacka ekipa al mogu probleme napraviti. Krupa bi ove godine mogla malo ispuhat i ne uhvatiti Plejof.