ned jul 16, 2017 7:47 pm
Danas, za razliku od prosle nije igrao Olsson (iz Arsenala), te Markannen, odlican igrac, bukvalno kao lazna devetka, razradjuje lopte za prvog napadaca. Citao sam da je povrijedjen.
Te dva spica, Avdic i jos jedan. Umjesto njih stefaneli( srecom ne igra, vidi se da je klasa iznad ostalih), te goitom, odlican igrac, ja ne znam samo kako mu je ovako losa statistika, i ishizaki, kao neko lazno krilo sa odlicnom loptom.
Prednosti ekipe su trka, presing, UBACIVANJA(sanjam dan kad cemo imati ovakve centarsuteve), dobra kretnja, i ono jako bitno, od stopera pa do napadaca, svi lahko povlace loptu i zacas naprave visak, po dva tri igraca povaljaju. To u ovoj nasoj ekipi jedini Blagojevic radi, i to rijetko. Jos jedna boljka nasa.
Sa dobrom trkom, maksimalno koncetrisanim bekovima, te stoperima,koji inace na gostovanjima bruku gresaka prave, dok su na Grbavici odlicni, mozemo zatvoriti AIK do maksimalno postignutog jednog gola njihovog. Naravno, treba nam i Veca raspolozen drama.
U napadu, ja jedino vidim opciju sa Zecom u vrhu napada, ili eventualno Sinanom kao najisturenijim, pa da probamo uvaljati taj jedan za prolaz.
Niposto ne dizati loptu, nego je valjat koliko god mozemo da sto vise tempo igre padne, tu bi mogao Zeba sa svojim zadnjim pasom proigrati naprijed.
Babukini moleri !
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!