Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 15, 2017 12:22 am

storm_raider je napisao/la:
sub jul 15, 2017 12:11 am
+1.

Takodjer, veoma konstruktivni postovi su od sinoc napisani i one natpise o nekom padu kvaliteta postova necu ni komentarisati. Slazem se sa gore napisanim, pogotovo ovome za Stanica. Ramovic ce, samo da se oporavi, uveliko ubrzati nasu igru. I Slavko jedva ceka da ga ima na raspolaganju.
:palacgore:

Znas li mozda kad se ocekuje da Sinan bude 100% spreman?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

storm_raider
Kontakt:

sub jul 15, 2017 12:26 am

Pa je li moguce da je Stanic opet ispao i kod onog zicera kada je onaj promasio glavom nakon kornera?

Istok nevjerovatno izgleda, svaka cast.

@Amidza, on ce biti spreman za revans, ali ne znam je li prijavljen.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 15, 2017 12:27 am

prijavljen je
Željezničar ante portas !

BabOsim
Kontakt:

sub jul 15, 2017 12:30 am

Prolit čemo lažne švabe 2-2 taman

Pompey
Kontakt:

sub jul 15, 2017 12:31 am

Samo ne znam da li ste primijetili. Pjevamo pjesmu za Đildu, zavrsavamo je kad.., desi se ona greska odbrane AIKa i dobra prilika Zeca.
Nije to slucajnost!
Zadnja izmjena: Pompey, dana/u sub jul 15, 2017 12:31 am, ukupno mijenjano 1 put.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Leon_Professional
Kontakt:

Tek sad vidim koliko je blizu bio ovaj korner. Auuu sreca pa promasi.
Stana ovdje nije znao gdje je i koga treba cuvati, da li komarce ili covjeka. Sreca, sreca, bas velika.

Zanimljiva im je postavka kod ovog kornera. Mogli smo ih pitat za savjet pa da prodajemo foru u ligi :D

Ajzea
Kontakt:

Ali Manijaci...
Kakvo prekucavanje i izivljavanje nad scenom.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 15, 2017 12:32 am

Ma jeste, ali i dalje ne shvatam kako nije dosuđen faul nad Vedranom tu :D
Željezničar ante portas !

Amidza
Kontakt:

sub jul 15, 2017 12:36 am

AsharaK je napisao/la:
sub jul 15, 2017 12:32 am
Ma jeste, ali i dalje ne shvatam kako nije dosuđen faul nad Vedranom tu :D
Ne vidi se na izvjestaju, ali na snimku se vidi. Ljudi bukvalno prave blok kao u kosarci, a jedan je Vedrana za ruke drzao na momenat. 100% faul. Moralo se svirati.

EDIT:

Ovdje se bolje vidi, premotan je video na taj korner:

phpBB [video]
Zadnja izmjena: Amidza, dana/u sub jul 15, 2017 12:53 am, ukupno mijenjano 2 puta.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

bianco blu
Kontakt:

sub jul 15, 2017 12:45 am

damirfile je napisao/la:
pet jul 14, 2017 5:36 pm
Ordagic je prije 3 sezone napravio životnu grešku kad je prelazio u slobodu a imo ponude želje i Sarajeva . Pa onda prošle god kada nije u Koreju i Mađarsku otišo a ovo sada samo pokazuje o kakvom se bolidu radi
Zašto pišeš malim slovima ime Željezničara, a ime sarajva velikim. Nemoj da ti se to u budućnosti ponavlja.

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 15, 2017 12:46 am

bianco blu je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
pet jul 14, 2017 5:36 pm
Ordagic je prije 3 sezone napravio životnu grešku kad je prelazio u slobodu a imo ponude želje i Sarajeva . Pa onda prošle god kada nije u Koreju i Mađarsku otišo a ovo sada samo pokazuje o kakvom se bolidu radi
Zašto pišeš malim slovima ime Željezničara, a ime sarajva velikim. Nemoj da ti se to u budućnosti ponavlja.
Garant auto-correct zbog grada, ne kluba

bianco blu
Kontakt:

sub jul 15, 2017 12:56 am

a i taj Ordagić, ima 24 godine. Da je šta valjao, prodao bi se ranije.
I ako dođe kod nas i odigra sezonu, dvije, mislite da će neko kupiti igrača od 26 godina iz BH.lige?
Hoće, hoće, al u limburgu...

LARSSON
Kontakt:

sub jul 15, 2017 12:59 am

bianco blu je napisao/la:
sub jul 15, 2017 12:56 am
a i taj Ordagić, ima 24 godine. Da je šta valjao, prodao bi se ranije.
I ako dođe kod nas i odigra sezonu, dvije, mislite da će neko kupiti igrača od 26 godina iz BH.lige?
Hoće, hoće, al u limburgu...
Ordagic je provala od igrača, ali ovo za godine

https://www.transfermarkt.ba/ivan-lendr ... ler/133822

ali, jedan je Ivan :D

Amidza
Kontakt:

sub jul 15, 2017 1:01 am

Ma, nece niko pljusnut milione za 26-ogodisnjaka iz PLBiH ali da ce ga kupit ako se pokaze - hoce. Druga stvar je sto momak ocito nije bardo - ili pokusava sebi dici cijenu vise nego sto je realno ili iskreno zeli ostati u raspalom klubu kozojeba koji funkcionise na nivou seoske zadruge. Sam ce sebe najvise zajebat na kraju.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 15, 2017 1:18 am

Pompey je napisao/la:
Samo ne znam da li ste primijetili. Pjevamo pjesmu za Đildu, zavrsavamo je kad.., desi se ona greska odbrane AIKa i dobra prilika Zeca.
Nije to slucajnost!
I kad smo pjevali Dunavom brodovi.... nafurase se pravo, Zakara baci strasan prolaz i centarsut..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

rodrigo87
Kontakt:

sub jul 15, 2017 1:21 am

Ne mogu da vjerujem da kad je Jug poceo dunavom brodovi plove, sjever nastavlja dunavom brodovi plove, a Jug vec na: da li se bar jedan zove... to mi je zasmetalo sinoc, ostalo je bilo fino

Locomotiva
Kontakt:

Rambo_Amadeus je napisao/la:
sub jul 15, 2017 1:18 am
Pompey je napisao/la:
Nije to slucajnost!
I kad smo pjevali Dunavom brodovi.... nafurase se pravo, Zakara baci strasan prolaz i centarsut..
Ako bi tako navijali tako 90 minuta i Real Madrid bi pao
STOP IZGOVORIMA RAZNIM! STOP STOLICAMA PRAZNIM!
NAVIJAČI NA GRBAVICU - SVAKU ŽELJINU UTAKMICU !

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 15, 2017 1:30 am

rodrigo87 je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem da kad je Jug poceo dunavom brodovi plove, sjever nastavlja dunavom brodovi plove, a Jug vec na: da li se bar jedan zove... to mi je zasmetalo sinoc, ostalo je bilo fino
Ma mogu se uskladit' u prvoj strofi, druga vec mora pobjec' zbog odjeka..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 15, 2017 5:42 am

Sad hvalimo odbranu, a to ne valja.. Kad god smo ih pohvalili,oni u sljedecoj pokazu sve svoje mane i gluposti koje mogu uciniti.
Obrnuta situacija, sra.li smo na njih nakoj utakmice sa Zetom, i ja pisah neki dan, da sigurno necemo imati problema sa odbranom u prvoj utakmici, jer kad god jednu kiksaju sljedecu perfketno odrade.
A sve te lose partije su bile na gostovanjima, tako da se s pravom bojim njihovih zutih minuta, pogotovo ako AIK silovito krene.
Ali, eto,opet se navijacki nadam da cemo ga nekako zabiti i zatvoriti utakmicu, ali realno, nase sanse su nekih 10%. Vece nego nakon prve, bar meni, jer sam ocekivao da cemo primiti ovde, a hvala Bogu nismo.. Sta god da se desi, neka trce koliko i preksinoc i ja im necu zamjerit.
Ali u svakom slucaju,pobjedili ili izgubili 5-0, nama trebaju minimalno dva klasna igraca.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

sub jul 15, 2017 8:54 am

Iz razloga što se teško dovode kvalitetni igrači, ili ako hocete iz razloga što ne mozemo platiti određene kvalitetne igrače po meni ne bi bilo loše da nadjemo neku solidnu ekipu iz jace lige od naše, koja ima koliko toliko razvijenu skauting mrezu te da nam ta ekipa ili šalje svoje igrače koji nisu nivo za njih ili da predlozi određenog "talenta" za koji taj klub smatra da nije nivo lupam "AIK-a" već da bi mu dobro doslo da zaigra u Bosni pa dalje sta bude.

Malo sam nakaradno slozio recenicu, ali shvatit cete poentu. Vec imamo B tim koji će neke stvari dovesti na bolji nivo, ali i ovaj "eksperiment" ne bi bio loš po meni, dok sami ne stvorimo skauting mrezu koja će djelovati malo dalje od granica BiH.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava