Sretno mangupe.
#FreeOrdagic
#PrayForOrdagic
#JeSuisOrdagic
Ja se nadam da, na zadovoljstvo mnogih koji vole da pročitaju nešto mimo klišea, nećeš ostati dosljedan i da ćeš ponovo pisatiFanzi je napisao/la: ↑pon jul 10, 2017 3:49 pmNapisem pa obrisem.
Mogu li zamoliti administraciju foruma da izbrise ovo smece od komentara za Amilu?
U ljeto 2015. godine kada nismo imali jednu marku za marketing, kada nismo imali plakata u gradu, a volonteri se penjali na ljestve i crnom plahtom prekrivali veliku reklamu Turkish Airlines iznad istocne tribine stadiona Kosevo, imali smo ljude poput Amile. I podrsku dva-tri portala, dok su drugi sutili i ignorisali nastupe Kluba (ja znam sigurno da je jedan bio uz Klub). Jedan od njih je Source.
Lijepo to sve izgleda danas, kako je beznadezno i opasno po buducnost kluba izgledalo krajem maja i pocetkom juna 2015.
Pa shvatim, ali ne mogu ni da dokucim zasto, to da se vrlo lako pretvorimo u gamad od ljudi.
Jednom davno, bio je medju najboljim forumasima ikada Aner Selamovic. On bi cesto napisao-rekao da prije nego objavite nesto razmislite, a da ne pisete ako nemate sta pametno napisati. Malo kad razmislite prije objavljivanja, shvatit cete zapravo koliko rijetko imate sta konkretno reci.
Kao i na ORG forumu prije mjesec i po dana, svom FB profilu, ostao sam duzan i ovdje napisati... da sve svoje misli i ideje za javnost o Zelji sam ispucao.
Ima ovdje finih momaka. Ovo je pozdrav za njih i moj posljednji post.
Forza Zeljo!
Preuzeo SK.
a i mene toga strah, mada ne vjerujem da bi mogao biti peh
Zašto mislim da su karte skupe:nikson je napisao/la: ↑pon jul 10, 2017 8:33 pmU vezi ovih karata - Bosnji je sve puno....cekas utakmicu 15 godina i puno ti je...
Cekas blizu evropsko gostovanje i puno ti je 60 maraka da odes s grupom na more pa tek onda na utakmicu, jer se tako islo....ko je bio u busevima zna sta pricam i kako nam je bilo, Al kazu puno je....I uvijek kazu puno je oni sto imaju....A onaj sto radi za 600 maraka sacuva za tog Zelju zadnje pare i dovede I dijete na utakmicu, jer on zna da je to Zeljo....zna da je radnicki klub I zna zasto je ta karta 15 KM, zna koliko ta prodata ulaznica znaci tom klubu I ne zali...uglavnom poenta je da kukaju oni koji mogu pored sebe svaku tekmu voditi jos dvoje sa sobom I placati im...
Svaka mu cast.storm_raider je napisao/la: ↑pon jul 10, 2017 8:56 pmSretno Ivane jos jednom, nastavi da grizes na terenu! Odlican transfer, pare su dobre, ali je transfer koji nosi sad sobom reputaciju i treba se to eksploatisati. Samo naprijed!
Takodjer bih da pohvalim Slavku kako se ponio nakon svega. Privatno je izgladio sve sa Ivanom i ostali su u dosta boljim odnosima. Bilo je tu dosta dobrih zelja izmedju njih dvojice na oprostaju i zagrljaja. Slavko na dobrim stvarima gradi reputaciju, prvenstveno na postenom odnosu, a nakon ovoga moze samo dobiti postovanje. Mudro je ovo odradio, nema sta.
Ne znam zasto se taj Radinovic nazor gura. Nista on vise nije pokazao od Dade Sadikovica, ali eto data mu je sansa i ovo do sad nista bolje nije izgledao, ali hajd sacekat cemo.cikazubo je napisao/la: ↑pon jul 10, 2017 7:28 pmMalo se zaigram, dodajte još špica
http://sport1.ba/fudbal/hota-za-sport1- ... icar/88100Spoiler:
Ovaj momak je stvarno bio dobar i talentovan, bio je rame uz rame s Arom i Bajom, ne znam kako nije uspio na kraju, nadam se da će krenuti napokon kako treba..