A Subic i Vukota pred vratima...pile87 je napisao/la:Eto da hoce se ovo obistiniti za Ordagica i Dulju ne treba nam niko vise vala!
100% napredujemo svakim danom i vracamo se na staze stare slave.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 9:48 pmMa to je najbitnije. Pre nekoliko mjeseci se pisalo kakav to mi status imamo ovo ono.Dr. Kostic je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 7:39 pmSta kaze ovaj navijac lensa za Ivana. Dolazi iz Zelje valjda ce biti ko Dzeko. Postuju nas ljudi sirom svijeta i znaju kakve igracine pravimo. Samo jos kad bi poceli milionske transvere pravit ih
Mozda nemamo strasan u odnosu na Partizan i slicne, ali u Bosni imamo najjaci i to ubjedljivo.
Daj nek mi neko nabroji igrace ostalih klubova koji su tu ponikli i otisli negdje i postali neka bitna karika.
Sigurno ce neko u Turskoj reci : Vidi ti ovog Bajica odakle li je on, vidi Amira odakle li je. Mozda u tom Zelji ima jos neko.
Da je govorim o Dzeki ( mada on nije neku bitnu ulogu odigrao u Zelji )
Uglavnom sad za sad smo na Turskoj, ali ici ce to i bolje samo da se pocne pametnije raditi.
Pa Partizan proda dijete koji ima jedva 5nastupa za prvi tim i to masno, ali sve na osnovu jake reputacije i jake omladinske skole.
P.S Ne nisam poredio nas sa nekim, da se odmah razumijemo nego sam pokusao pribliziti. Mozda nasa trenutna reputacija nije ni blizu njihovoj, ali opet ponavljam, u BiH je najjaca.
Trebaju naši kadeti
Pun mi inbox ali sam javio Larsu slobodno njega pitajte.
Dosta jos jednog Enes SipovicLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 10:15 pmJoj odmah sastavi ahahahah
Pile baci jos jedno 2 igraca, krenulo te.![]()