sub jul 08, 2017 2:15 pm
Morzy opusti se, uzivaj u velikom uspjehu, a svako ima pravo da iznese svoje misljenje o utakmici. Sta mu se svidjelo, sta nije, sta bi bilo dobro promjeniti, koga dovesti, koga otjerati, boom, janje, Dado...Uvijek se tako pisalo na svim forumima, uvijek ce se i pisati, ne vidim u cemu je problem. Ima vas nekoliko koji stvarno imate ozbiljan problem sa shvatanjem foruma. 90% raje na stadionu iskreno boli ***** za forum i nemaju pojma sta se pise na istim, tako da ostane 9% onih koji dodju da napisu nesto, razmijene misljenja, pljuju, hvale, seru, talasaju, okrecu domace zivotinje. Postoji i 1% onih koji imaju neke licne interese i vode razne ratove kroz postove. Ja sam uvijek pisao sta mislim da je dobro, pohvalio, uvijek sam i kritikovao sve ono sto mislim da je lose. Nadam se da nije problem.
Ukoliko prodje dobro ljekarski pregled ostacemo bez naseg najproduktivnijeg igraca, te drugog od tri igraca koji su bukvalno vukli ekipu kroz proslu sezonu. Nije nam Ivan donio samo ovih 300.000 eura, donio nam je i prolaz dalje protiv Zete koji je opet nagradjen lijepom novcanom sumom, donio mnogo pobjeda u ligi i ucinio da se do samog kraja nadamo tituli. Ja ga iskreno i nisam mnogo volio, ali sam postovao ono sto radi za ovaj klub. Imao je neke krace periode neke letargije, ali vecinu vremena se jasno vidjelo da je njemu stalo. On se svadjao sa saigracima, protivnicima, samim sobom, svadjao se s nasim navijacima, tudje gadjao bakljama...To radi samo neko kome je zaista stalo. Nekako ostaje zal za odnosom, jer je Ivan zasluzio da ga na rukama nosimo do Francuske, uzevsi u obzir kako smo neke dizali u zvijezde iako nisu uradili ni pola kao on za nas klub. Bio je nekako abnormalan po svemu, jedan od rijetkih napadaca koji nije "grtalica" bio je prava lisica pred protivnickim golom i napast za sve odbrane. Lijepo to bilo gledati na Grbavici. Isto tako djeluje nepravedno da nije uspio osvojiti neki trofej s nasim klubom, ali poznavajuci njega sve je moguce. Mozda se vrati i to napravi, a mozda za pola godine potpise za pitare i pred nasim Jugom proslavi gol na derbiju. Svasta je ocekivati od njega. Kako god, hvala mu za sve golove i sretno u nastavku karijere.
Zaradili smo lijepih para ovog ljeta, a moze se i vise. Imamo realne sanse protiv Aika, iako su favoriti. Sada ostaje pitanje kako dalje. Izgubili smo Stevanovica i Lendrica, Blagojevic se sam izgubio i ostali smo nekako bez glavnih uzdanica na terenu. Pojacati se moramo, a koliko ce se rizikovati vidjecemo. Ukoliko zelimo zagarantovan kvalitet moramo nesto i platiti. Vec se spominje Ordagic, ali ima tu jos igraca koji mogu totalno promjeniti nasu ekipu i podici kvalitet igre. Siguran sam da se radi na tome i mozemo se samo nadati da cemo ubosti s igracima.