Gledam izjavu Sablje neki dan. S njim PL dobija na zanimljivosti. Hajde Sablja odvedi Mladost u Evropu

Ja i dalje necu prezaliti sto smo se rijesili covjeka... ne znam sta se desavalo iza scene, nisam tu, ne mogu to komentarisati ali smo imali trenera koji voli zelju, koji je imao rezultat iza sebe i neko za koga sam se nadao da ce biti dugorocno rijesenje na klupiLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 9:43 amGinulo se i ginut ce se!![]()
Gledam izjavu Sablje neki dan. S njim PL dobija na zanimljivosti. Hajde Sablja odvedi Mladost u Evropu![]()
Bosnia je napisao/la:Ja i dalje necu prezaliti sto smo se rijesili covjeka... ne znam sta se desavalo iza scene, nisam tu, ne mogu to komentarisati ali smo imali trenera koji voli zelju, koji je imao rezultat iza sebe i neko za koga sam se nadao da ce biti dugorocno rijesenje na klupiLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 9:43 amGinulo se i ginut ce se!![]()
Gledam izjavu Sablje neki dan. S njim PL dobija na zanimljivosti. Hajde Sablja odvedi Mladost u Evropu![]()
![]()
Rodjak mi igra u Mladosti ...Kaže za Sablju da je baš dobar...dva puta dnevno ih lomi na treninzima...i sve ti kaže ako mu se nešto ne svidja i sl ..pravi fanatik za fudbal...Bosnia je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 10:19 amJa i dalje necu prezaliti sto smo se rijesili covjeka... ne znam sta se desavalo iza scene, nisam tu, ne mogu to komentarisati ali smo imali trenera koji voli zelju, koji je imao rezultat iza sebe i neko za koga sam se nadao da ce biti dugorocno rijesenje na klupiLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 9:43 amGinulo se i ginut ce se!![]()
![]()
Zar Stana nema bar 32-33!? Majke mi sam mislio da je 30+, eto koliko se odomacio u Zelji!azbaha je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 10:40 amA ne znam ni sa Sabljom nismo imali igre, znam desavalo se da cijelu tekmu napadamo samo preko desne strane, da ne mijenja nista i da se ide na to "sta igraci urade". To da voli Zelju stoji i da je covjek nekako ispao zrtveno janje, ala Oda, takodjer, ali nisam nesto siguran da je prava osoba za toga.
Usput, jedan spogodak bi mogao leci danas zar ne![]()
![]()
Nije diskutabilno jos je ovo tabela prije nego sto smo usrali motiku sa Krupom i derbijemLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 10:31 amSad da je imao rezultate, diskutabilno jer s njim nismo Evropu uhvatili.
Mada svi su ocekivali da on bude dugorocno rjsenje. Zasto je puklo u finisu, za dublje je analize.
Mislim da je sa 16 debitovao za prvi timDominic je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 10:42 amZar Stana nema bar 32-33!? Majke mi sam mislio da je 30+, eto koliko se odomacio u Zelji!azbaha je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 10:40 amA ne znam ni sa Sabljom nismo imali igre, znam desavalo se da cijelu tekmu napadamo samo preko desne strane, da ne mijenja nista i da se ide na to "sta igraci urade". To da voli Zelju stoji i da je covjek nekako ispao zrtveno janje, ala Oda, takodjer, ali nisam nesto siguran da je prava osoba za toga.
Usput, jedan spogodak bi mogao leci danas zar ne![]()
![]()
![]()
Pa recimo kad se na kraju utakmice pošaketaš sa svima - pokazuješ nemoć.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 10:31 amSad da je imao rezultate, diskutabilno jer s njim nismo Evropu uhvatili.
Mada svi su ocekivali da on bude dugorocno rjsenje. Zasto je puklo u finisu, za dublje je analize.
Sevilja je prodavala kocku na broju dresa 2x2(nisam siguran). Oko 5-10 €, nije nesto skupo bilo.Mirek11 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 9:13 amOdličan marketinški potez za prodaju dresova, ovo se može uraditi kod nas za članove
http://sport1.ba/ino-fudbal/2100-navija ... zonu/87598
A danas aBd 0:2 ( 2x Zec)![]()
Je li se zezaš što to porediš, ili šta? Pa imali bi i Zrinjski i pitari i sad više bodova da su umjesto još dvaput međusobno i dvaput s nama igrali sa Rudarima, Slavijama, Travnicima itd.Bosnia je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 10:43 amNije diskutabilno jos je ovo tabela prije nego sto smo usrali motiku sa Krupom i derbijemLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 10:31 amSad da je imao rezultate, diskutabilno jer s njim nismo Evropu uhvatili.
Imao je vise bodova osvojenih po utakmici od slavka, odovica i ostalih. Mulalicevi konkurenti su osvojili rekordan broj bodova u sezoni
evo primjera konkurenata:
- Zrinjski je osvojio 2,37 bodova po utakmici dok je Mulalic bio na klupi zelje
- Sarajevo 2,00
- Sloboda 2,26
- Listica 2,1
Evo koliko su te ekipe osvojile bodova dok je Slavko bio trener
- Zrinjski 1,96
- Sarajevo 1,92
- Sloboda 1,23
- Listica 1,08
Jos da napomenem da dok je Mulalic bio trener konkurenti su osvojili medju najvise bodova u historiji premijer lige, dok u Slavkinom slucaju su osvojili skoro rekordno nisko broj bodova.
E kraaaajPlava Porodica je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 11:07 amhttp://sport.ske.ba/u-crnoj-gori-mijenj ... ljeznicar/
Joj sinane ti si gori od njih majke mi![]()
![]()
Sto volim kad neko otvora usta samo da bi bilo sta rekao bez ikakvih argumenata ili dokaza. evo ti broj osvojenih bodova bez liga za prvaka i lige za opstanak