Vidi, moramo biti malo realni, +35 nje razlog da odustanemo od togaexdomorocki je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 6:40 pmrodrigo87 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 6:31 pmMislim da je po pravilima foruma zabranjeno iznositi imena forumasa ili drugih ljudi javno. Niko ti ne brani da putujes, ali ides na vlastitu odgovornost.exdomorocki je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 6:29 pm
I neka su,eto im organizacija,napunili 6 buseva,odbili masu ljudi,umjesto da nas bude 700 i vise biće nas 300-400.
Da mi neki Ćemo određuje čim da putujem,i gdje da kartu kupim,e svašta
Uzmi primjer iz nase drzave, u Siroki mozes samo busem, u Tuzlu i na romobilu ako hoces? Sta je sad problem sto se moze samo busevima u Podgoricu?
Otidji, sjedi na domacu tribinu i gledaj tekmu, niko ti ne brani.
Naravno da je problem da idem busom na + 35,čuj ne možeš dobit kartu ako ides privatnim aranzmanom.
Valjda imam toliko mozga,da se saceka kolona,pri ulazu i izlazu,nismo ti ja od onih furaca na baterije,da se idem kupati i bacati slike.

Karte imaju brojeve
Ako je zahtjev da se ide u grupi a tebe i tebi slicnim nadu sa kartom van grupe imaju puno pravo da ti onemoguce dolazak na tekmu. Diskrec
isko pravo drotovi cesto koristr i nisu duzni da ti daju bilo kakva pbjasnjena. Nemere i gotovo.
Poslije sacinjenih brzbjednosnih zapisnika nakon tekme murija konstatuje da su karte prodane iz naseg kluba i to ide dalje. Hajduk je u nekoliko navrata kaznjen od UEFAe zbog toga.
Da ne napominjem koliko su BBB napravili sranja u privat aranzmanu jer Dinamo nije htio preuzeti niti jednu kartu.
Maribor ima praksu da takve karte prodaje samo clanovima poslije sranja u Sarajevu.
Iz godine u godinu pravila ce biti strozija