Nisam Lars majke mi nista lose mislio do mene...pogresno skontao jbg.
Nisam Lars majke mi nista lose mislio do mene...pogresno skontao jbg.
Sa tim se ne saliLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 5:38 pmHocemo skupa?!exdomorocki je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 3:37 pmNe čudi me toLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 3:23 pmBravo FACE.
Ja vec konto otic na Kosevo, gledat pitare.![]()
@Model, sta ti je bolan.![]()
Nema sansi, ali od svih se uhvatis ti i ovaj "pametnjakovic".
Tebe razumijem ti si vrele krvi, odmah za vrat![]()
A dva bez mukeАнарки je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 5:47 pmPetrović: Nadamo se da ćemo postići pogodak, mi smo ekipa kojoj je teško dati tri gola
http://sport1.ba/evropska-takmicenja/pe ... gola/87552
Ovaj put ti forumska zajednica oprasta manjak duhovitosti
Primio mi profesor projekat pa mi drago bilo.
Pa u BLu kad smo igrali protiv Metaleghe ima sve gore navedene pa opet nije ništa bilo.. Bez veze dižeš tenziju, oprezan biti da, paranoid ne.Plava Porodica je napisao/la:Ja bih vas razumio da je obavjestenje za karte bilo sinoc ili preksinoc, da je prodaja trajala dan ili dva, ali uplate traju cini mi se jos od proslog utorka, i na svakom postu na fejsbuk stranici Manijaka svaki dan je pisalo da samo se organizovano moze ici, da privatno niko ne moze (osim na svoju ruku na domacu tribinu).
Nije se to sigurno slucajno pisalo,nego takva su naredjena.
Ne idemo u Doboj Kakanj nego u Podgoricu. Sektor B, Varvari, Grobari, Delije, njihova "cetnicki" nastrojena policija, malo li je razloga bas..
Ne dizem tenziju nego govorim realnu situaciju zbog cega se nije moglo doci do karata. Non stop se upozoravaju ljudi koji idu u privatnim aranzmanima. Grupa je sigurna, jer ide dosta buseva, ali neki su vec tamo.BabOsim je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 5:55 pmPa u BLu kad smo igrali protiv Metaleghe ima sve gore navedene pa opet nije ništa bilo.. Bez veze dižeš tenziju, oprezan biti da, paranoid ne.Plava Porodica je napisao/la:Ja bih vas razumio da je obavjestenje za karte bilo sinoc ili preksinoc, da je prodaja trajala dan ili dva, ali uplate traju cini mi se jos od proslog utorka, i na svakom postu na fejsbuk stranici Manijaka svaki dan je pisalo da samo se organizovano moze ici, da privatno niko ne moze (osim na svoju ruku na domacu tribinu).
Nije se to sigurno slucajno pisalo,nego takva su naredjena.
Ne idemo u Doboj Kakanj nego u Podgoricu. Sektor B, Varvari, Grobari, Delije, njihova "cetnicki" nastrojena policija, malo li je razloga bas..
Onaj Kalezic ili kako vec je pravo dobar kod njih.