Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

zubanovic89
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 05, 2017 12:33 pm

cikazubo je napisao/la:
sri jul 05, 2017 11:55 am
zubanovic89 je napisao/la:
sri jul 05, 2017 11:35 am
cikazubo je napisao/la:
sri jul 05, 2017 11:07 am

Pa onda se nema šta nadati da će neko prenositi, ako neće ti njihovi onda nema ni direktnog signala za kupiti niti će biti streama, tekstualni i to je to..
Pa znam, zato ne kontam sto se raja ljuti na nase TV ovdje kad nije do nas. Ako njihove TV nece proizvodit signal nas niko ga ne moze kupit. A da nasa TV neka ide dole da snima to ja ne znam da je ikad iko i jednom uradio. Mada, iskoci mi na facebook-u Frekay-s pub kaze Zeta Zeljeznicar prenos. Ne znam otkud njima da ce bit prenosa il samo navlace raju bezveze.
Evo poslao sam Freaky's-u poruku pa ćemo vidjet šta oni kažu, ožda znaju nešto što mi ne znamo :D

EDIT Evo odgovorili su na poruku, kažu da su dovoljno opremljeni da prenose ako bude na bilo kojem regionalnom kanalu, znači piši propalo..
Gazda Freakys-a trenutno:
phpBB [video]

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:34 pm

Kad covjek pusti dejndzrs atakove :D
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:35 pm

Od opreme imaju kabal

Hurmasica
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:38 pm

LARS1921 je napisao/la:
Od opreme imaju kabal
i to ovaj

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:44 pm

ja sam dobio info da nece biti prenosa... ako ne bude potrudit cemo se sto prije da pustimo izvjestaj
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

azbaha
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:46 pm

1921.ba je napisao/la:
ja sam dobio info da nece biti prenosa... ako ne bude potrudit cemo se sto prije da pustimo izvjestaj
Moze kasniti 5 minuta, nama ne smeta :P

pestabudimpesta
Kontakt:

bit ce to dugih 90 minuta
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

zubanovic89
Kontakt:

1921.ba je napisao/la:
Ako ne prodjemo ne pustaj ga nikako :D

storm_raider
Kontakt:

1921.ba je napisao/la:
Kakve su sanse da vi u skorije vrijeme radite ovakve i slicne prenose? Interneta ako bude na stadionu naravno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:52 pm

sanse slabe, nikakve :D

nemamo mi ni previse vremena, ni znanja ni finansija da tako nesto radimo... izvjestaji, reporate i upitnici su nas fah :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:54 pm

1921.ba je napisao/la:
sri jul 05, 2017 12:52 pm
sanse slabe, nikakve :D

nemamo mi ni previse vremena, ni znanja ni finansija da tako nesto radimo... izvjestaji, reporate i upitnici su nas fah :D
Povedite Anarkija. :D

Trebali biste podrsku kluba dobiti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:54 pm

Sretno braci koja idu, u pamet, Varvari, bit ce i Sektor B blizu a ne treba zaboraviti ni Grobare iz PG.
1987

cikazubo
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:57 pm

Možda nisam dovoljno upućen, ali često se pitam zbog čega klub ne ponudi 1921 ekipi da preuzme taj komplet medijski sektor kluba a ne da funkcionišu kao zasebno udruženje, ima tu dosta prostora za napredak, uložiš u tu ekipu jer je očigledno da odlično odrađuju posao s vjerujem trenutno ograničenim uslovima, ovako bi možda mogli imati uslove izmeđuostalog i za live streamanje utakmica, pa uložiš u nekog od momaka da prođe edukaciju i dobije programe za skautiranje i analizu protivnika, ima tu još mali milion stvari koje taj sektor može pokriti, po meni neiskorišten potencijal, ali kao što rekoh možda nisam dovoljno upućen pa to i nije moguće, možda i momci kao udruženje to ne žele, ali eto samo na glas razmišljam..

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 05, 2017 1:00 pm

cikazubo je napisao/la:Možda nisam dovoljno upućen, ali često se pitam zbog čega klub ne ponudi 1921 ekipi da preuzme taj komplet medijski sektor kluba a ne da funkcionišu kao zasebno udruženje, ima tu dosta prostora za napredak, uložiš u tu ekipu jer je očigledno da odlično odrađuju posao s vjerujem trenutno ograničenim uslovima, ovako bi možda mogli imati uslove izmeđuostalog i za live streamanje utakmica, pa uložiš u nekog od momaka da prođe edukaciju i dobije programe za skautiranje i analizu protivnika, ima tu još mali milion stvari koje taj sektor može pokriti, po meni neiskorišten potencijal, ali kao što rekoh možda nisam dovoljno upućen pa to i nije moguće, možda i momci kao udruženje to ne žele, ali eto samo na glas razmišljam..
Dobro ti je razmišljanje, iskreno. To ne bi bila loša opcija, e sad šta sve treba da se poklopi to fkt ne znam.

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 05, 2017 1:03 pm

Sretno familijo ko putuje!
Yebite im majku majcinu!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

sri jul 05, 2017 1:10 pm

tm8782 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Možda nisam dovoljno upućen, ali često se pitam zbog čega klub ne ponudi 1921 ekipi da preuzme taj komplet medijski sektor kluba a ne da funkcionišu kao zasebno udruženje, ima tu dosta prostora za napredak, uložiš u tu ekipu jer je očigledno da odlično odrađuju posao s vjerujem trenutno ograničenim uslovima, ovako bi možda mogli imati uslove izmeđuostalog i za live streamanje utakmica, pa uložiš u nekog od momaka da prođe edukaciju i dobije programe za skautiranje i analizu protivnika, ima tu još mali milion stvari koje taj sektor može pokriti, po meni neiskorišten potencijal, ali kao što rekoh možda nisam dovoljno upućen pa to i nije moguće, možda i momci kao udruženje to ne žele, ali eto samo na glas razmišljam..
Dobro ti je razmišljanje, iskreno. To ne bi bila loša opcija, e sad šta sve treba da se poklopi to fkt ne znam.

Ja se nadam da ce u klubu nekad imati dovoljno sluha da pomognu ovim momcima, jer uopste nije lako raditi to sto oni rade, a sigurno je i finansijski zahtjevno. Vjerujem da uz pomoc kluba i live streaming utakmica ne bi bio neki problem, a ako nece klub pomocemo mi nekako. Nekom mjesecnom cifrom, pretplatom da gledamo, da se nesto osmisli. Siguran sam da bi puno ljudi bilo spremno dat pare za to. Prije nego platit neku qrcevu moju tv il nesto slicno. Samo na glas razmisljam.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Amidza
Kontakt:

sri jul 05, 2017 1:20 pm

ponosannavas je napisao/la:
sri jul 05, 2017 11:33 am
Kakvi su to šupci malo je reći. Ovo nam je svima nauk da nikog an edižemo u zvijezde i da nikad prije vremena ne sudimo o pregovorima. Mi da nismo potpisali Jahića ovdje bi svi psovali upravi sve od do. Eto ljudi moji dragi kakav karakter. Stana je za njih moralna vertikala. Ljudina. SPominjem Stanu jer je bio u sličnoj situaciji. I ako se desi da ne potpišemo sa Stanom novi ugovor zahvaliti se čovjeku dostojanstveno. Otvoriti mu vrata za sve što želi nakon karijere itd itd. Tako se ponaša pravi Željovac a ne ko ova dva šupčića.

SAmo je glupost vječna moj Sanele.
Bravo :palacgore:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Ivicahuljev
Kontakt:

sri jul 05, 2017 1:28 pm

Hurmasica je napisao/la:
sri jul 05, 2017 12:38 pm
LARS1921 je napisao/la:
Od opreme imaju kabal
i to ovaj

phpBB [video]
Da su I ostale gazde zeljovci kao sto su oni svijet bi bio puno ljepsi kao I grbavica.....

cikazubo
Kontakt:

sri jul 05, 2017 1:35 pm

Amidza je napisao/la:
sri jul 05, 2017 1:10 pm
tm8782 je napisao/la:

Ja se nadam da ce u klubu nekad imati dovoljno sluha da pomognu ovim momcima, jer uopste nije lako raditi to sto oni rade, a sigurno je i finansijski zahtjevno. Vjerujem da uz pomoc kluba i live streaming utakmica ne bi bio neki problem, a ako nece klub pomocemo mi nekako. Nekom mjesecnom cifrom, pretplatom da gledamo, da se nesto osmisli. Siguran sam da bi puno ljudi bilo spremno dat pare za to. Prije nego platit neku qrcevu moju tv il nesto slicno. Samo na glas razmisljam.
Medijski segment kluba je krucijalno važan pogotovu s marketinškog aspekta, pogledaj samo you tube kanale i stranice klubova na društvenim mrežama, npr stream utakmice napraviš a u uglovima imaš logo nekog sponzora, na poluvremenu na streamu se vrte samo reklame, snimaš treninge vrtiš reklame, intervjuišeš igrače, praviš one igrice, neke specijalne emisije, anketiraš navijače, sve to približi klub navijačima a takođe privlači i nove navijače, a ova ekipa to odlično može da radi što pokazuju kroz upitnik, pregled utakmica i priprema, a kad bi imali bolje finansijske uslov, bolju opremu i više ljudstva to bi sve bilo moguće, uvijek se sjetim primjera Bayerna, ljudi odu na kinesko tržište i ponude za par eura stream svake utakmice, to je zarada milionska na jednu utakmicu, zašto mi kao klub to ne bismo mogli uraditi, ne doslovno kao Bayern već u našim realnim okvirima, za neku simboličnu cijenuod par KM ili kroz članstvo lupam od 35KM da dobiješ taj benefit da gledaš utakmicu, jer ljudi iako ne mogu doći u Sarajevo ili ako su iz dijaspore ili navijači iz drugih gradova će imati približen klub takvim stvarima, poveća ti se eventualno broj članova, sponzorima nudiš širu lepezu reklamiranja itd itd.. Možda ja to sve olako prebacim preko tastature, laički, ali ne pišem ništa što nije zastupljeno ne u Bayernu kojeg sam spomenuo sa Kinom, nego u Mariboru, Rijeci, Dinamu i sličnim klubovima iz regiona koje težimo stići, pa evo što da ne spomenuti i Široki Brijeg koji radi gotovo redovno streamove utakmica.
Onda spomenuh gore skautiranje, sumnjam da imamo svoju skauting službu, znam da su edukacije i programi skupi da bi ih neko individualno završavao, gledao sam jedan dokumentarac kako je čovjek osmislio te programe i zaradio 5mil eura, prvobitno pravio za Dortmund skauting program međutim toliki je bum napravio da mu se posao proširio i da je došao i do košarke i NBA klubova za koje je prilagođavao isti taj sistem za kretnje, statistike, ma u svaki mogući mjerljivi detalj.
To je nešto bez čega se za par godina neće moći igrati ozbiljan fudbal.
Ove teme oko 1921 tima i medijske strane kluba se sjetih jer je sinoć kolega @1921.ba napisao da nisu baš svima dragi, nisam baš shvatio da li se radi o nekim ljudima u klubu ili nekim drugim likovima, ali ekipa je odlična i žao mi je što su ograničeni i finansijama i opremom i što vjerjem iz ljubavi crpe snagu za odlične stvari koje rade i nama omogućuju da pratimo svoj klub..

Model1964

sri jul 05, 2017 1:40 pm

AsharaK je napisao/la:
sri jul 05, 2017 11:18 am
čuj klasa je vječna ahahahahhaha
Dajte pušku njemu ili meni :placeodsmijeha:
Ja debila mako mila
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava