Jos ova budala sudi, i ovako me hastra ugljese sinise stanica i blagojevica da ne prenese ono njegovoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 9:42 pmJoj zamisli njega u pocetnoj, pa mi bi bili sa igracem manje.

Jos ova budala sudi, i ovako me hastra ugljese sinise stanica i blagojevica da ne prenese ono njegovoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 9:42 pmJoj zamisli njega u pocetnoj, pa mi bi bili sa igracem manje.
Istina, ali bi i kod njih bile 2-3 noge manjePlava Porodica je napisao/la:Jos ova budala sudi, i ovako me hastra ugljese sinise stanica i blagojevica da ne prenese ono njegovoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 9:42 pmJoj zamisli njega u pocetnoj, pa mi bi bili sa igracem manje.
Mi ili bilo koja nasa ekipa da izvucemo Rangers vec bi prije utakmice skinuli gace, tuzno ali istinito..
To i jest problem ne samo nas nego svih sportskih kolektiva u ovoj drzavi..Zato mi i ne mozemo nigdje da se plasiramo ili osvojimo nesta jer skidamo gace cim neko jace ime se spomene..
A jeko benjaChWilla je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:16 pmovamo sejo, elvis, tifa, đuro a tamo memo i benja...11plavih'92 je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:10 pmEJK the Kingcikazubo je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 1:36 pmhttps://www.radiosarajevo.ba/kolumne/el ... tan/267553
![]()
![]()
Doduše imaju i pitari kvalitetan pandan,
Memo the Gurbet
Benja Isovic, legenda njihova. Kako 'jeko benja'..?11plavih'92 je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 10:29 pmA jeko benjaChWilla je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:16 pmovamo sejo, elvis, tifa, đuro a tamo memo i benja...11plavih'92 je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:10 pm
EJK the King![]()
Doduše imaju i pitari kvalitetan pandan,
Memo the Gurbet
... Jergović, Hemon (budući nobelovac), ...
Kako je krenulo, nece ni biti. Sve satro ponuda iz Rumunije, a zove nas da se cjenka.