Ma ja, od zime nekima isticu ugovori ali do ljeta bi bilo dobro kad bi se klub ocistio od svih tih igraca. Da se u tu sezonu udje sa drugim igracima. Gledam kako Siroki ocisti ekipu od losih igracaVeteran1965 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 12:50 pmMisliš od zime, jer nekima već na zimskoj pauzi ističu ugovori...ja bi najsretniji bio kada neke od ovih već sada ne bih gledao u Željinom dresu...Brkoo je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 12:47 pmMa od sljedeceg ljeta ne zelim u nasem dresu da gledam Stanica, Zebu, Sinisu, Markovica, Bogicevica itd. Zahvaliti im se na saradnji pa taman da osvojimo duplu krunu. Umjesto njih dovesti pojacanja koja ce biti profesionalci. Pun mi je vise qrac mahalaca i prosjecnih igraca koji jedino u ovoj ligi jos uvijek mogu igrati, mada i to je upitno..
Vala Stana je smijesan, ali za Sinisu je i dalje Alves i Marselo(ovisno o poziciji koju igra).Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 1:02 pmE cuj Stana bi nam unaprijedio igru.
Svasta.
Stana je smjesan igrac. E moj Boze.
Sinan na pregledima![]()
Znam samo da bi ovdje bilo kolektivnog svrsavanja da nam dolazi neki bek sa ovakvim klipomLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 1:02 pmE cuj Stana bi nam unaprijedio igru.
Svasta.
Sinan na pregledima![]()
Zabio je i Projic sličan Partizanu.Hadzijalagic je napisao/la:Znam samo da bi ovdje bilo kolektivnog svrsavanja da nam dolazi neki bek sa ovakvim klupomLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 1:02 pmE cuj Stana bi nam unaprijedio igru.
Svasta.
Sinan na pregledima![]()
Jos mu dodas onu golcinu protiv Slobode..
dok nije steg'o kokuzluk i dok je amar manje-više imao mogućnosti da to posloži po svom stana i nije bio starter. bio je prva zamjena za dvije-tri pozicije, u kojoj ulozi je optimalan, i bio bi optimalan i danas. slažem se da za neke veće domete nije za startera.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 12:48 pmTo je moje mišljenje. Ja ga ne cijenim kao igrača, i uvijek sam se pitao šta Amar vidi u njemu. Ne živi sportski, nema neko posebno nogometno znanje, niti ofanzivno niti defanzivno. Ono što priznajem je da je veliki borac, angažovan je i daje zandji atom snage svaku tekmu, valjda ga to drži kod trenera (osim Slovenca)
Svidja mi se ta ideja sa Ramovicem kao nekom vrstom poluspica, ja mislim da Zeric fakat moze taj posao uraditi, a za Ramovica pretpostavljam takodjer da moze. Ja se nadam da cemo vidjeti.cikazubo je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 1:30 pmBiće interesantno pratiti šta će se desiti sa tim najisturenijim veznjakom, hoće li Zajko ostati u prvih 11, ili će ipak tu poziciju pokriti Ramović, ili čak možda i Žerić.
Moja želja kada je vezni red u pitanju je trojac Uglješa-Žerić-Ramović, s Uglješom imamo brzog i startnog defanzivnog veznjaka koji zna ukrasti lopti brzo se iste riješiti, ima hirurški preciznu dugu i priličnu inteligenciju i mirnoću u igri, samo što je kao tip šifra i što svoje sposobnosti pokazuje svaku treću utakmicu do sada ali nadam se da će ostati motivisan i da je shvatio da može, ispred odnosno pored njega Žerić, djeluje kao igrač koji može prihvatiti i prenijeti loptu pa i kad nema otvorenih opcija mislim da je u stanju da je sakrije bolje nego igrač tipa Blagojević, brz je, posjedije potencijal da savlada sve elemnte igre za modernog centralnog veznjaka, na njemu je da radi, i najistureniji na poziciji "10" Ramović, jednostavno igrač koji je vrlo opasan po protivnički go, sudeći po igrama u Mladosti opasan i kad ulazi s krila i kad napada iz sredine, dobar pas, dobar osjećaj za prostor, vidjećemo šta nam nudi.
Ali ovakav vezni red ukoliko bi se mogao uigrati bio bi sigurno mnogo brži i efektivniji od trenutnog koji je jedan od najsporijih u ligi, a druga stvar sva trojica mladi igrači a na "skupim" pozicijama tako da su i potencijalne šuške u kasi, sumnjam da će išta iti od ovakvih pokušaja i promjena sistema ali eto, čisto lična želja..
Možda bi je i vratio da nije problema sa koljenom.ChWilla je napisao/la:dok nije steg'o kokuzluk i dok je amar manje-više imao mogućnosti da to posloži po svom stana i nije bio starter. bio je prva zamjena za dvije-tri pozicije, u kojoj ulozi je optimalan, i bio bi optimalan i danas. slažem se da za neke veće domete nije za startera.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 12:48 pmTo je moje mišljenje. Ja ga ne cijenim kao igrača, i uvijek sam se pitao šta Amar vidi u njemu. Ne živi sportski, nema neko posebno nogometno znanje, niti ofanzivno niti defanzivno. Ono što priznajem je da je veliki borac, angažovan je i daje zandji atom snage svaku tekmu, valjda ga to drži kod trenera (osim Slovenca)
izuzetak je ona sezona - sezona i po prije povrede kad je izgledao kao evropski (desni) bek, kad je dospio na širi spisak reprezentacije i kad ga je šmekao i dinamo...ali tu formu nije vratio.
Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 1:24 pmZnam samo da bi ovdje bilo kolektivnog svrsavanja da nam dolazi neki bek sa ovakvim klipomLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 1:02 pmE cuj Stana bi nam unaprijedio igru.
Svasta.
Sinan na pregledima![]()
Jos mu dodas onu golcinu protiv Slobode..