I ja sam čuo ovo za 10.000 i to još prije godinu dana. navodno su mu ponudili 15.000 KM, a on odbio.pile87 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 11:03 amA brate pa gdje ćeš slusati njih, to su samodopadne nerealne budale.Leon_Professional je napisao/la:Tako su oni pisali na forumu. Prvo 9 hiljada pa 11 kao da su mu nudili i bonuse moguce do 50 hiljada nakon 6 mjeseci.
Mada vidim da ti bolje znas.
Tražio im je 10 000 eura i nisu mogli ili htjeli da mu daju a on je to tražio jer je očekivano da neće moći ili htjeti da bi mogao otići čistih papira.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Jedini garant osvjanja titule kod nas je da momački "zakitiš" sudije, i ne boj se, titula je tvoja 100%ublehas je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 12:00 pmI ja sam čuo ovo za 10.000 i to još prije godinu dana. navodno su mu ponudili 15.000 KM, a on odbio.pile87 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 11:03 amA brate pa gdje ćeš slusati njih, to su samodopadne nerealne budale.Leon_Professional je napisao/la:Tako su oni pisali na forumu. Prvo 9 hiljada pa 11 kao da su mu nudili i bonuse moguce do 50 hiljada nakon 6 mjeseci.
Mada vidim da ti bolje znas.
Tražio im je 10 000 eura i nisu mogli ili htjeli da mu daju a on je to tražio jer je očekivano da neće moći ili htjeti da bi mogao otići čistih papira.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Igrač od 11.000,00 Eura košta klub cca 37.000 KM (sa doprinosima) mjesečno, što izađe skoro 450.000 KMgodišnje. Ni Dulja ni Miro ne vijede toliko, pogotovo ne u ovim našim uslovima. Sami po sebi nisu garant osvajanja titule ili nekog značajnijeg rezultata u Evropi.
Vrijedilo bi potpisati njega na minimalno 3-4 godine sa tom platom da je samo mladji jer tada komotno mozes traziti oko 1-1.5miliona eura za njega... medjutim Stevanovic je dokazano Nedokazan u jacim ligama, ima 27 godina i neces nikad za njega dobiti milion eura da pokrijes makar plateublehas je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 12:00 pmI ja sam čuo ovo za 10.000 i to još prije godinu dana. navodno su mu ponudili 15.000 KM, a on odbio.
Igrač od 11.000,00 Eura košta klub cca 37.000 KM (sa doprinosima) mjesečno, što izađe skoro 450.000 KMgodišnje. Ni Dulja ni Miro ne vijede toliko, pogotovo ne u ovim našim uslovima. Sami po sebi nisu garant osvajanja titule ili nekog značajnijeg rezultata u Evropi.
Stanic je bolji i kompletniji bek od Sinise.. Ponekad je pogubljen ali prvenstveno iz razloga sto igra na kontra strani i kontra nogom.. I takav "pogubljen" na kontra strani je najbolji lijevi bek kojeg smo imali od Kvese a prodefilovalo ih je kamara.. Stana na desnom beku je dogurao haman do repke.. Jedino sto, navodno, jos ima nekih problema sa onim koljenom sto ga je povredjivao..
Nadam se. To je jedino logicno. Puno bi nasa igrala dobila ofanzivno.
Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 12:40 pmSve dok mi razgovaramo hoće li nama Stana igrati lijevo ili desno, ali u prvih 11 strahovaćemo da li možemo proći pretkolo protiv Zete i sličnih klubova...
Nemoj zaboraviti da su ovo sve prelazna rjesenja te da ce juniori zaigrati vjerovatnoVeteran1965 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 12:40 pmSve dok mi razgovaramo hoće li nama Stana igrati lijevo ili desno, ali u prvih 11 strahovaćemo da li možemo proći pretkolo protiv Zete i sličnih klubova...
Pretjerujes. Mislim i da je tako kako kazes, mi nemamo boljeg desnog beka u ekipi. Bolji i kompletniji igrac od Sinise Stevanovica, koji je uz to i stranac. Ako cemo dovodit desnog beka onda OK, ali nesto se nije o tome govorilo.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 12:40 pmSve dok mi razgovaramo hoće li nama Stana igrati lijevo ili desno, ali u prvih 11 strahovaćemo da li možemo proći pretkolo protiv Zete i sličnih klubova...
Ugljesa crveni Sinisa crveni Stanic crveni 100%
Misliš od zime, jer nekima već na zimskoj pauzi ističu ugovori...ja bi najsretniji bio kada neke od ovih već sada ne bih gledao u Željinom dresu...Brkoo je napisao/la: ↑pon jul 03, 2017 12:47 pmMa od sljedeceg ljeta ne zelim u nasem dresu da gledam Stanica, Zebu, Sinisu, Markovica, Bogicevica itd. Zahvaliti im se na saradnji pa taman da osvojimo duplu krunu. Umjesto njih dovesti pojacanja koja ce biti profesionalci. Pun mi je vise qrac mahalaca i prosjecnih igraca koji jedino u ovoj ligi jos uvijek mogu igrati, mada i to je upitno..
mašala