Sad sam gledao ne pise da ce biti prenos neki dokumentarac u 20 i 20 na RTCG :/
A i ja druze. Neki mirisi Arabije, nestoD.B.Cooper je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 10:40 pmSad sam gledao ne pise da ce biti prenos neki dokumentarac u 20 i 20 na RTCG :/
Svaka čast. To je to.Brkoo je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 10:32 pmNije se stadion napunio samo zbog polovnjaka nego zbog toga sto su ljudi vidjeli napredak u funkcionisanju kluba. Napravljen je ogroman pomak. Klub je poceo da radi po zakonu i transparentno. Pozitivna prica je pocela. To je jedna od bitnih stvari koje privlace simpatizere na stadion. Dzaba bi bile i titule da osvajamo sad a da klub funkcionise kako je u blizoj proslosti funkcionisao jer taj put sa instant uspjehom i svim onim negativnim stvarima koje su se desavale, klubu donosi stecaj. To su ljudi prepoznali. To je jedan od razloga sto je Grbavica u top3 najposjecenijih stadiona na Balkanu.
HahahahahahahaaaAAhhahaHHahaahhaa )))IvanOsim je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 10:30 pmUpravo, sportski radnici u FK Zeljeznicar, molim vas produzite ugocor sa Vedranom Kjosevskim.
Produzite sa Kemalom Osmankovicem je.bo ti Bogicevic mater i njegova vrhunska partija..
Pusti Sehica malog da igra, je.bo ti Sinisa sve ne moze potrcati nakon pola sata..
Malo napravite neku strategiju, dovedite nekog mlafjeg igraca, koji ima perspektivu, koji ce nam kura.c istroseni Projic.
Zeba do prosle utakmice si mi bio drag, al kad poce mahati sto izlazis a ulazi dragulj kojem trebas dati savjet, ne da tersas, a mozes igrati pola sata.. smjesno..
Zeba ce biti problem u ovoj ekipi cim se stavi na klupu, to odgovorno tvrdim..
Iskreno, ja sam potpuno razocaran sportskim djelom..
Slavko ne vidi kad padamo, umjesto da uvede svjeze krvi, on takticku izmjenu u 90' minuti cuva, nama pola ekipe ne moze da stoji na nogama... smjesno..
Nazalost...
bravo,tako je bilo i u sektoru d,nekakvi penzioneri sjede i satro u miru gledaju utakmicu,vise bih volio da je jug bio cener nego sto su oni tu dosli samo zbog petaka,ako vec bi se mogao sjever spustiti na 10 bilo bi dobro zbog takvih,a ako vec ostaje 15,onda jug dici na cenera,svakako ce se napuniti ali bez ovih kojima nije mjesto tu....cikazubo je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 10:39 pmMora se napraviti razlika, na jugu sam bio u A sektoru, toliko novih lica, penzionera, žena, djece, A sektor nije ustajao ni kad su istok i sjever navijali, a npr u toku sezone kad se jug punio tako nije bilo već je i A bio kao i ostala 3 sektora, do karte za jug su nažalost došli ljudi kojima tu nije mjesto, a sve zbog previše napucane cijene za sjever..
Saigraci.. To se u juniorima moralo nauciti.hardwell je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:05 pmDo kretnje saigrača 90%SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:02 pmDa li je do njega ili do kretnje saigrača?Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:01 pm
Blagojevic mora biti brzi pogotovo u dodavanjima. On sve sto pokusa je presporo i cesto pokloni loptu protivniku
A jesu li saigrači krivi za "kretnju" ili trener?
Istog sam mišljenja. Žerića su zvali sa zagrijavanja dok je Zeba još ležao na zemlji. Kada je Zeba došao do aut linije, Žera je već bio spreman da uđe u igru. Nisam ja tu vidio neki veći problem.Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 10:47 pmSto ste uzeli Zebu na zub vidjelo se na istoku da je mahao rukama Slavki da nije povrijedjen i covjek je mislio da ga je izvadio iz igre radi toga a do tad je meni bio najbolji na terenu
Jesu li oni onda hladno maznuli stream sa Standardove stranice?
A pročitao sam to, al kontam da nije potvrđeno