ja ne mogu da vjerujem da se neko tako ozbiljan može ovako blamirati, fakatFKZ1921 je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 10:57 amNe znam stvarno koliko ko drugi daje za plate pa nema smisla da to komentarisem.Blueworld21 je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 10:25 amEvo ja ću ti pouzdano reci da su pitari potrošili skoro 4 miliona na plate i bili treći. Kakvo ti je to mjerilo majke ti tvoje. Potrošio je i City milijardu pa jedva izborio ligu prvaka. Daj mi taj recept po kojem ćeš ti moći da sracunas i da kažeš evo ove godine će otići na plate milion a uzet ću zato karinu. A kad budem dva i po uzet ću titulu. Ne znam te ni ko si ni sta si ali vidim da te bas boli ko uvrijeđenu mladu sto te neko nabio spicem u prkno iz Zelje. To je moja jedina konstatacija.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
U pravu si ti...nema u nogometu garancija ni za šta. Ali postoji struka,postoje procjene,analize i odluke koje slijede iz toga. To je ono što zovemo sistemom i strategijom. To je ono stp ti rizike treba svesti na minimum.A to je ono što mi nemamo,a posebno nismo imali u 2016.g . Kao posljedicu toga imas cinjenicu da si bacio niz vodu dobar dio od tih 2.35 mil koje si dao za plate u prošloj godini.
Nikad ništa nisam bio u klubu,ni blizu, pa prema tome,niko me nije ni mogao ,kako kažeš,nabiti spicom u prkno.
možda nekog sa foruma znam lično, neke vjerovatno viđam po utakmicama non stop, ali nisam niti "uposlenik" kluba a ni "klimač glavom" pa da pišem ovako zbog toga, ali me fakat to čudi
valjda je "SALDO" najbitniji u cijeloj priči...a jok koliko si "bacio para"
Šta za 5 godina, počnemo dovoditi bolje igrače od ovih pa moradnemo davati 5 miliona za plate. Hoće li i tad biti ovakvi upitnici?
A prihod takođe uduplamo...ma nebitan prihod jel de, bitni samo troškovi?