Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LeBlue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 9:19 pm

skretnicar je napisao/la:
sub jul 01, 2017 8:48 pm
Kemi se mora pruzati šansa ove sezone, ispred bogija.. ukoliko ga zelimo zadržati. Nakon evropskih nastupa, sa njim ce se razgovarati navodno on zeli da igra minimalno 10 utakmica u iducoj sezoni uz malo vecu platu oko 1000 kako bi produzio ugovor, sto je sasvim korektno on je tu godinama,a malo dobija sansu... ako cemo radi sindikalca izgubiti nekog ko je mlad i odlican, ko sportski zivi i ko voli Želju.. ja ne znam..
Pa treba momku dati neku garanciju. Problem je sto prosle sezone nije dobio nekoliko utakmica, tako da vec sad ima neko iskustvo, ali svakako mu treba dati da igra, vidilo se protiv Sirokog da se dobro nosi sa Krstanovicem. Ja bi mu npr odma dao protiv GOSKa kuci da odigra citavu utakmicu, pa neka pokaze svoj kvalitet. Bazirano na tome gledati kolika mu se garancija moze dati. Normalno kup sluzi isto za jos mladje igrace.

Babuka

sub jul 01, 2017 9:27 pm

Kakav je ovaj bek sto nam je doso ?

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 01, 2017 9:32 pm

Samo kod nas momak sa 20 godina ceka priliku i jos uvijek se smatra samo talentiranim. Moglo ga se komotno gurnut prije 2 godine i vidjet na cemu smo. To da igrac pregori samo kod nas moze bit' opravdanje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

reks1
Kontakt:

sub jul 01, 2017 9:33 pm

mavi je napisao/la:
sub jul 01, 2017 2:36 pm
Prošle godine nam je ponuđen lijevi bek iz Travnika, Irfan Jašarević, mlad, perspektivan bek, igrač koji bi došao za siću i kojeg smo mogli vezati dugogodišnjim ugovorom i plus zaraditi na njemu. Naši u klubu nisu bili tog mišljenja. Usput, za Lendrića se nudi 180 hiljada eura, on lično donio ponudu u klub. Po principu, uzmi ili ostavi

Kad vec iznsis informaciju i plasiras je onda to uradi kako treba i do kraja.Ko je odbio pomenutog Jasarevica.koji trener je to napravio prosle godine,da ih sad ne nabrajam,Ili mozda mislis da su za to odgovorni ovi iz uprave?
i Molim te prosvjetli nas
Koji klub nudi te pare po pomenutom principu?
Ono ,bilo bi lijepo!

fcz
Kontakt:

sub jul 01, 2017 9:37 pm

storm_raider je napisao/la:
sub jul 01, 2017 9:10 pm
djoxxx1921 je napisao/la:
sub jul 01, 2017 8:45 pm
Eh kakvom sam ekscesu sinoc svjedocio jednog naseg mladog i "perspektivnog" igraca, po*erem mu se u usta seljacka, kud ga ne snimih
?
Vala ako se nesto kaze, treba reci do kraja.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

psihopata
Kontakt:

sub jul 01, 2017 9:44 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
sub jul 01, 2017 9:32 pm
Samo kod nas momak sa 20 godina ceka priliku i jos uvijek se smatra samo talentiranim. Moglo ga se komotno gurnut prije 2 godine i vidjet na cemu smo. To da igrac pregori samo kod nas moze bit' opravdanje.
zatucani seljacki starinski mentalitet kod trenera i ne samo kod trenera,rekao bih da i vecina raje slicno razmislja i to ti je,treba nam neki mladi ambiciozan trener kao sto je bio kostic,ali avaj,on je previse strog i otima cips u autobusu,ima nekakve cunjeve i radimo neke cudne vjezbe,vratimo se mi starom dobro oprobanom receptu,dovedi sto vise povratnika,plus je ako se vracaju po drugi put odma ide kapitenska,a ako se vracaju treci put mogu treneru hebat mater i biti glavne baje u svlacionici,osim povratnika treba nakupiti dosta iskusnih igraca jer imamo imperativ rezultata,naravno posto je zeljo zeljo,uvijek ima imperativ rezultata,zato uvijek moraju igrati iskusni prekaljeni igraci,koji ce nam k. omladina kad niko nikad s njima nije nista osvojio,to mogu samo ove iskusne barabe izgurati.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Model1964

sub jul 01, 2017 9:46 pm

fcz je napisao/la:
djoxxx1921 je napisao/la:
sub jul 01, 2017 8:45 pm
Eh kakvom sam ekscesu sinoc svjedocio jednog naseg mladog i "perspektivnog" igraca, po*erem mu se u usta seljacka, kud ga ne snimih
?
Ma, Żeric pridrzo vrata nekoj curi kada je ulazila u kafic sa njim. Jos da zlo bude vece i stolicu joj odmako i primako.
Bruka i sramota :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

struja
Kontakt:

sub jul 01, 2017 9:55 pm

Vrag je napisao/la:
sub jul 01, 2017 8:31 pm
Na osnovu čega nam je odbrana beton ?
E jesi dosadan u vražju mater

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 01, 2017 9:59 pm

Model1964 je napisao/la:
fcz je napisao/la:

?
Ma, Żeric pridrzo vrata nekoj curi kada je ulazila u kafic sa njim. Jos da zlo bude vece i stolicu joj odmako i primako.
Ja ne znam momka onako kao osobu, ali mi je strasno pao u ocima na onom videu kad je Osim došao na trening, i on onako bez postovanja, nonšalantno sa žvakom prilazi njemu i rukuje se, a Šiljku nabacuje k'o da su odrasli zajedno pred zgradom.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Model1964

sub jul 01, 2017 10:05 pm

struja je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Sto je dosadan? Jeste on dosadan :rofl: ali nije sa ovim pitanjem.
I mene to zanima. Govorili smo zimus da je odbrana beton a u prvrnstvu primali golove ko levati.
Sada na osnovu bunkera Zete usuđujemo se isto tvrditi. Maestralno :placeodsmijeha:
Kao sto govorite da sacekamo sa ocjenama Projica isto tako treba sacekati sa ocjenom odbrane. Makar dok ne mine orkan Zeta.

Model1964

sub jul 01, 2017 10:08 pm

@Rambo
Ja se sprdam na racun " ekcesa" Bace kost pa se ispale😁
To ocemu ti pises sam i ja primjetio.
Bas papanluk.

Mirek11
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:16 pm

Evo dva slobodna igraca za lijeve strane Bojan Letić i Emir Halilović.
Cenane probaj :)
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:23 pm

Ne znam sta od decka ocekujete stari, a pogotovu mu amidza saneri iz svrakina. Stari mu bio najbolji tehnicar u Zelji od rata na ovamo ali tezi neradnik, Senadu dzoja draza od pice... vise utakmica je odigrao napusen nego cist... mali je jos i dobar. Jbg odrastao je u i uz Zelju vjerovatno njemu dodje svakodnevnica zezancija s ljudima u klubu, Ivicu gleda kao clana familije, a to legenda najvise i voli... Pretpostavljam da je ovako nekako ne treba te igrace ni gledati kao sto se sad gleda i zamjerati ima sve zivo.
Nama je najvaznijih onih 90 min na terenu i ako tu ostave zadnju kap znoja i daju sve od sebe ispunili su ono zbog cega i jesu u Zelji. Proslu polusezonu smo imali 5 / pet takvih igraca ( Veca, Stana, Mico, Zeba i Ivan ), sto je itekako premalo.
Kada bude takvih 11 na terenu niko ih ruzno nece pogledati taman i da izgube od bilo koga. Ovo sad je drz vodu dok majstori odu, vecina zalutala tu
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

storm_raider
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:24 pm

Model1964 je napisao/la:
fcz je napisao/la:

?
Pozvao lift i pobjegao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 10:29 pm

chile je napisao/la:
sub jul 01, 2017 8:33 pm
Morzhy je napisao/la:29 godina i "polovnjak"??? E dobri ste brate...
A sta je sa 29 god nego polovnjak, da nije mozda mladic ili talenat...
Jedino sto niko nema pojma kakav je igrac i sta moze to je istina ali isto tako da nam je svima pun qurac ovih prekodrinskih polovnjaka.
Opekli smo se do sad ko zna koliko puta na takvim i svi cekamo taj dan kada nam nece dolaziti igraci koji imaju vise od 23 god. I igraci koji ce nam biti pojacanja a ne prinove koje nista novog ne mogu i nece doprinjeti nasoj igri.
Traži ga trener i to bi trebalo trenutno da nam je dovoljno. Mi bolesnici pratimo i volimo ovu ligu i nama je najbolja, ali je realno gledajući isprdak. Dobro iko hoće da dođe kod nas iz inostrane i bolje lige kad ga traži naš trener. I 29 godina uopšte nije puno ako je igrač imao zdrav put i redovno prolazio pripreme

Vrag

sub jul 01, 2017 10:34 pm

struja je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Bmk

Model1964

sub jul 01, 2017 10:41 pm

Morzhy je napisao/la:
chile je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:29 godina i "polovnjak"??? E dobri ste brate...
Jedino sto niko nema pojma kakav je igrac i sta moze to je istina ali isto tako da nam je svima pun qurac ovih prekodrinskih polovnjaka.
Opekli smo se do sad ko zna koliko puta na takvim i svi cekamo taj dan kada nam nece dolaziti igraci koji imaju vise od 23 god. I igraci koji ce nam biti pojacanja a ne prinove koje nista novog ne mogu i nece doprinjeti nasoj igri.
Traži ga trener i to bi trebalo trenutno da nam je dovoljno. Mi bolesnici pratimo i volimo ovu ligu i nama je najbolja, ali je realno gledajući isprdak. Dobro iko hoće da dođe kod nas iz inostrane i bolje lige kad ga traži naš trener. I 29 godina uopšte nije puno ako je igrač imao zdrav put i redovno prolazio pripreme
Nema potrebe da nam ko dolazi iz vana. Ima u BiH puno talenata, puno mladih i ambicioznih samo im treba dati priliku
Klub se treba oslanjati na takve. Da trener trazi Robalda klub bi rekao da nemere :ne:
Isto tako treba reci ne za rezervu prosjecne srbske ekipe u dobro zrelim godinama
To sto je Projica trazio Slavko nije neki argument kada znamo kako je taj isti Slavko vodio ekipu.

Model1964

sub jul 01, 2017 10:49 pm

Mi smo inace cudni. Sto je nase nije dobro a tuđe govno mirise ko ruza.
Ako dode strani igrac svrsavamo a on taraba. Musa recimo.
Neki pitar na oostin diskusijama rece da u Jelenu ima u svakoj ekipi pi 3,4 ugraca koja bi bila u BiH pojacanja.
Imali iki da stisne danu i da gurne ove mlade?

Morzhy
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:50 pm

Model1964 je napisao/la:
sub jul 01, 2017 10:41 pm
Morzhy je napisao/la:
chile je napisao/la:

Nema potrebe da nam ko dolazi iz vana. Ima u BiH puno talenata, puno mladih i ambicioznih samo im treba dati priliku
Klub se treba oslanjati na takve. Da trener trazi Robalda klub bi rekao da nemere :ne:
Isto tako treba reci ne za rezervu prosjecne srbske ekipe u dobro zrelim godinama
To sto je Projica trazio Slavko nije neki argument kada znamo kako je taj isti Slavko vodio ekipu.
Digli su se Bgm i ovi mlađi u Bosni, ne leti niko da potpiše s nama jer nema čistih papira tek tako čim izleti neka ino ponuda. Svi bi mi radije nekog od 20 godina, ali nije to tako lako kao što se misli. Za mene 29 godina nije puno, ne mora svaki igrač služiti za buduću prodaju. Što se tiče trenera...mogao bi malo više ganjati napad, ali mu niko živ ne može osporiti impozantni broj osvojenih bodova

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:53 pm

Seoske lige i kopat kakvog Kolašinca za sirotinju. Sto se tice guranja mladih, preostaje nam jedino se nadat povredi Zebe, Bogicevica, Markovica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava