Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eric Cantona
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 1:19 pm

Ove sezone cemo preko lijeve strane dati najvise golova. Ili sto raja voli reci, citirajte me nekad poslije. Nije ironija.

Bosnia

sub jul 01, 2017 1:29 pm

Eric Cantona je napisao/la:
sub jul 01, 2017 12:59 pm
Kakav debil ovaj Guardiola, dovodi Dani Alves-a. 34 mu godine, i jos nece moci nista zaraditi na njemu.
Postoje 2 vrste klubova, oni koji stvaraju igrace i oni koji ih kupuju. Mi pripadamo onima koji stvaraju igrace i za takav klub bi bilo pogubno dovoditi veterane jer nam budzet zavisi uveliko od prodaje igraca.

Smijesno ti je to poredjenje jer City ima nepresusan izvor novca dok se mi hvatamo za slamku svake godine.

Eric Cantona
Kontakt:

sub jul 01, 2017 1:33 pm

Bosnia je napisao/la:
sub jul 01, 2017 1:29 pm
Eric Cantona je napisao/la:
sub jul 01, 2017 12:59 pm
Kakav debil ovaj Guardiola, dovodi Dani Alves-a. 34 mu godine, i jos nece moci nista zaraditi na njemu.
Postoje 2 vrste klubova, oni koji stvaraju igrace i oni koji ih kupuju. Mi pripadamo onima koji stvaraju igrace i za takav klub bi bilo pogubno dovoditi veterane jer nam budzet zavisi uveliko od prodaje igraca.

Smijesno ti je to poredjenje jer City ima nepresusan izvor novca dok se mi hvatamo za slamku svake godine.
Sinan pise da im dzaba dolazi, kao nama Projic.

Ndare

sub jul 01, 2017 1:44 pm

Pošto neki Projića napraviše Livajom i "argumentovano" objasniše karijeru a svršavaju na Subića pa eto da onako natrabunjam ko i pojedinci pa da izgleda gori od Projića (kad hoćeš napisati hejterski sve se može). Subić plafon kariere Partizan u kojem nije se nametnuo ni kako valja šutnuo loptu te Borac BL i Sloboda TZ u kojoj je razvaljivao i sve su osvojili baš preko njegove strane. Ah da bože pa on je više bio povrjeđen. Sad slobodan da bira posudbu a klub mu uveliko na pripremama. Prednost mladost i BH (vjerovatno dvojno) državljanstvo.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

Jaozinho22

sub jul 01, 2017 1:58 pm

Ako je Projić iz famozne kartoteke, onda puno povjerenje u njega i u šefa. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Masinovodja
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:00 pm

Ndare je napisao/la:
sub jul 01, 2017 1:44 pm
Pošto neki Projića napraviše Livajom i "argumentovano" objasniše karijeru a svršavaju na Subića pa eto da onako natrabunjam ko i pojedinci pa da izgleda gori od Projića (kad hoćeš napisati hejterski sve se može). Subić plafon kariere Partizan u kojem nije se nametnuo ni kako valja šutnuo loptu te Borac BL i Sloboda TZ u kojoj je razvaljivao i sve su osvojili baš preko njegove strane. Ah da bože pa on je više bio povrjeđen. Sad slobodan da bira posudbu a klub mu uveliko na pripremama. Prednost mladost i BH (vjerovatno dvojno) državljanstvo.
Ne moze u Partizan medju 24 fudbalera upast,a nama se ovdje predstavlja kao KAPITALAC.Sutra kad bi odigrali s tim Partizanom,bilo bi 1-1...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:01 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
sub jul 01, 2017 1:58 pm
Ako je Projić iz famozne kartoteke, onda puno povjerenje u njega i u šefa. :kafa:
Pretpostavljam da jest, Slavko ga je tražio i prošli put, a mi nismo ni znali ko je.
Željezničar ante portas !

mali plavisa
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:01 pm

Pojedinima niko ne valja, pa odite u klub i nek vas prijave kao igrace Zelje mozda ste vi toliki talenti, ponizavate svakog igraca ma fuuj

boja mora
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:21 pm

Za mjesec puni 30

ChWilla
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:24 pm

sa našim platežnim sposobnostima ne postoji igrač sa kojim nema rizika i koji će sto, milion posto biti dobar. neki od kojih se najviše očekivalo nisu pokazali ništa, i duga je lista najboljih igrača lige iz drugih klubova koji dođu kod nas i u istoj toj ligi ne pokažu ništa, od jasmina memiševića, prepolija, sergeja tice do joce stokića.
gradi željo boli te *****

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 2:28 pm

pile87 je napisao/la:
sub jul 01, 2017 10:50 am
Plava Porodica je napisao/la:Niko ne pljuje. Kritikujemo. Dok kritikujemo nece se ponavljati iste greske dvije godine zaredom. Dok se klima glavom ko i prije, necemo na bolje.
Ako ti sta nije jasnije,pogledaj opet parolu iz zadnjeg kola.
Ovo se zove donošenje zaključka unaprijed bez i jednog parametra koji bi ukazao da je bolji ili losi.
Bliže mi je kao takvo pljuvanju nego kritici, kritika ima neke temelje na čemu se bazira, a igraca niko nije vidio u našem dresu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Yebi ga sada.
Previse smo slicnih igraca odgledali u nasem dresu i ni jedan se nije pokazao. Argumenti za kritiku su na zalasku karijere, rezerva u prijasnjem klubu.
Vrtimo se u krug a vrijeme prolazi.
Ako vi mislite da ce Lendric sa 29 godina igrati isto kao sa 23,24koliko le imao kada je nama dosao, grdno se varate.
Na nasim prostorima balavci od 19 godina nemaju vecih ambicija od sise a da ocekujm od nekoga koji je cenera stariji je preoptimisticno. Posebno kada imam na umu koliko je tjelo izraubano. Glava mozda hoce ali noge ne.
Nadam se da cemo kriticari biti u krivu.
I za kraj nije lijepo da nas nazivate pljuvacima.
Sam znas da to nisam.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

mavi
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:36 pm

Prošle godine nam je ponuđen lijevi bek iz Travnika, Irfan Jašarević, mlad, perspektivan bek, igrač koji bi došao za siću i kojeg smo mogli vezati dugogodišnjim ugovorom i plus zaraditi na njemu. Naši u klubu nisu bili tog mišljenja. Usput, za Lendrića se nudi 180 hiljada eura, on lično donio ponudu u klub. Po principu, uzmi ili ostavi.

Elegant
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:41 pm

Mi navijac definitivno nemamo vise strpljenja, hocemo sve i odmah ali to ne ide tako.

Bojim se da ce ova predstojeca sezona biti najteza po pitanju borbe na terenu i borbe za trofeje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:42 pm

Ma boli me qrac sto neko misli da sam pljuvac, jednostavno se ne mogu sloziti da je tridesetogodisnji, rezervni igrac Napretka iz Krusevca rjesenje koje je dovoljno dobro za najtrofejniji klub u drzavi koji ima sampionske ambicije.. Ko misli drugacije neka misli, ko misli da ce ovaj biti pojacanje ima puno pravo da tako misli isto kao sto i ja imam pravo na svoje misljenje.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Mirek11
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:46 pm

heisenberg je napisao/la:
sub jul 01, 2017 11:49 am
Mislim da nasi nisu odustali od Subica.. Ne bi on tu bio visak, jer imamo dosta igraca koji igraju na 2+ pozicije.. Stanic moze na obje strane, Subic na beku i na krilu, Zakaric i desno i lijevo , Zec takodjer, Sinisa je desno, Crnov je tu lijevo.... Imali bi potrebnu sirinu i dosta mogucnosti
:palacgore: slazem se sa ovim razmisljanjem a mislim da je Slavko svjestan toga i da je upravo spomenuo kako su bocne pozicije problem.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:48 pm

nije se odustalo ali trenutno imaš dva seniora koji su bekovi...obojica primarno desni.
gradi željo boli te *****

Model1964

sub jul 01, 2017 2:50 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Ma boli me qrac sto neko misli da sam pljuvac, jednostavno se ne mogu sloziti da je tridesetogodisnji, rezervni igrac Napretka iz Krusevca rjesenje koje je dovoljno dobro za najtrofejniji klub u drzavi koji ima sampionske ambicije.. Ko misli drugacije neka misli, ko misli da ce ovaj biti pojacanje ima puno pravo da tako misli isto kao sto i ja imam pravo na svoje misljenje.
:palacgore:
Dovedite mladog ambicioznog pa cemo ga istrpiti.
Najlakse je kupiti paprike za 12 e po kili.
Budi frajer pa ih uzgoji 109 kg i nesto zaradi.
Das mi buđet i ja nakupujem polovne robe a poslije moram platiti kamion da to odveze na smetljiste.
Zanima me kako ce Cenan kupovati kad nestane para.
Gdje je ono da se po feralki traze mladi igraci?
Nema?
Ma ja. Kao sto nije bilo ni Jasarevica :placeodsmijeha: .
Za takvo nesto trebaju ambicije, radne navike i znanje.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

pestabudimpesta
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:53 pm

Gdje bio rezerva,u januaru ste pricali kako ce biti dobar,i sad ne valja,po videu na yt je dobar,ako napravi u pola ovakvih poteza bit ce bolji od mladenovica,kramarica,stojanovica....
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Mirek11
Kontakt:

sub jul 01, 2017 2:54 pm

mavi je napisao/la:
sub jul 01, 2017 2:36 pm
Prošle godine nam je ponuđen lijevi bek iz Travnika, Irfan Jašarević, mlad, perspektivan bek, igrač koji bi došao za siću i kojeg smo mogli vezati dugogodišnjim ugovorom i plus zaraditi na njemu. Naši u klubu nisu bili tog mišljenja. Usput, za Lendrića se nudi 180 hiljada eura, on lično donio ponudu u klub. Po principu, uzmi ili ostavi.
Malo je to novaca za Lendrica i ne bih volio da ga nasi prodaju. Moze to vise :)
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Jaozinho22

sub jul 01, 2017 3:04 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Baš me interesuje kako da se nazovu ovi što sve živo opravdavaju i što im je sve super, dobro, odlično... :D
A ta ponuda za Lendru stoji već mjesec dana, u kešu 180k evra, bez rata.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava