Ove sezone cemo preko lijeve strane dati najvise golova. Ili sto raja voli reci, citirajte me nekad poslije. Nije ironija.LARS1921 je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 1:08 pmhttp://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... u?lang=lat
Ove sezone cemo preko lijeve strane dati najvise golova. Ili sto raja voli reci, citirajte me nekad poslije. Nije ironija.LARS1921 je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 1:08 pmhttp://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... u?lang=lat
Postoje 2 vrste klubova, oni koji stvaraju igrace i oni koji ih kupuju. Mi pripadamo onima koji stvaraju igrace i za takav klub bi bilo pogubno dovoditi veterane jer nam budzet zavisi uveliko od prodaje igraca.Eric Cantona je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 12:59 pmKakav debil ovaj Guardiola, dovodi Dani Alves-a. 34 mu godine, i jos nece moci nista zaraditi na njemu.
Sinan pise da im dzaba dolazi, kao nama Projic.Bosnia je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 1:29 pmPostoje 2 vrste klubova, oni koji stvaraju igrace i oni koji ih kupuju. Mi pripadamo onima koji stvaraju igrace i za takav klub bi bilo pogubno dovoditi veterane jer nam budzet zavisi uveliko od prodaje igraca.Eric Cantona je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 12:59 pmKakav debil ovaj Guardiola, dovodi Dani Alves-a. 34 mu godine, i jos nece moci nista zaraditi na njemu.
Smijesno ti je to poredjenje jer City ima nepresusan izvor novca dok se mi hvatamo za slamku svake godine.
Ne moze u Partizan medju 24 fudbalera upast,a nama se ovdje predstavlja kao KAPITALAC.Sutra kad bi odigrali s tim Partizanom,bilo bi 1-1...Ndare je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 1:44 pmPošto neki Projića napraviše Livajom i "argumentovano" objasniše karijeru a svršavaju na Subića pa eto da onako natrabunjam ko i pojedinci pa da izgleda gori od Projića (kad hoćeš napisati hejterski sve se može). Subić plafon kariere Partizan u kojem nije se nametnuo ni kako valja šutnuo loptu te Borac BL i Sloboda TZ u kojoj je razvaljivao i sve su osvojili baš preko njegove strane. Ah da bože pa on je više bio povrjeđen. Sad slobodan da bira posudbu a klub mu uveliko na pripremama. Prednost mladost i BH (vjerovatno dvojno) državljanstvo.
Pretpostavljam da jest, Slavko ga je tražio i prošli put, a mi nismo ni znali ko je.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 1:58 pmAko je Projić iz famozne kartoteke, onda puno povjerenje u njega i u šefa.![]()
Yebi ga sada.pile87 je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 10:50 amOvo se zove donošenje zaključka unaprijed bez i jednog parametra koji bi ukazao da je bolji ili losi.Plava Porodica je napisao/la:Niko ne pljuje. Kritikujemo. Dok kritikujemo nece se ponavljati iste greske dvije godine zaredom. Dok se klima glavom ko i prije, necemo na bolje.
Ako ti sta nije jasnije,pogledaj opet parolu iz zadnjeg kola.
Bliže mi je kao takvo pljuvanju nego kritici, kritika ima neke temelje na čemu se bazira, a igraca niko nije vidio u našem dresu.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
heisenberg je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 11:49 amMislim da nasi nisu odustali od Subica.. Ne bi on tu bio visak, jer imamo dosta igraca koji igraju na 2+ pozicije.. Stanic moze na obje strane, Subic na beku i na krilu, Zakaric i desno i lijevo , Zec takodjer, Sinisa je desno, Crnov je tu lijevo.... Imali bi potrebnu sirinu i dosta mogucnosti
Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 2:42 pmMa boli me qrac sto neko misli da sam pljuvac, jednostavno se ne mogu sloziti da je tridesetogodisnji, rezervni igrac Napretka iz Krusevca rjesenje koje je dovoljno dobro za najtrofejniji klub u drzavi koji ima sampionske ambicije.. Ko misli drugacije neka misli, ko misli da ce ovaj biti pojacanje ima puno pravo da tako misli isto kao sto i ja imam pravo na svoje misljenje.
Malo je to novaca za Lendrica i ne bih volio da ga nasi prodaju. Moze to visemavi je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 2:36 pmProšle godine nam je ponuđen lijevi bek iz Travnika, Irfan Jašarević, mlad, perspektivan bek, igrač koji bi došao za siću i kojeg smo mogli vezati dugogodišnjim ugovorom i plus zaraditi na njemu. Naši u klubu nisu bili tog mišljenja. Usput, za Lendrića se nudi 180 hiljada eura, on lično donio ponudu u klub. Po principu, uzmi ili ostavi.
Baš me interesuje kako da se nazovu ovi što sve živo opravdavaju i što im je sve super, dobro, odlično...Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 2:42 pmMa boli me qrac sto neko misli da sam pljuvac, jednostavno se ne mogu sloziti da je tridesetogodisnji, rezervni igrac Napretka iz Krusevca rjesenje koje je dovoljno dobro za najtrofejniji klub u drzavi koji ima sampionske ambicije.. Ko misli drugacije neka misli, ko misli da ce ovaj biti pojacanje ima puno pravo da tako misli isto kao sto i ja imam pravo na svoje misljenje.