Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 3:48 pm

ublehas je napisao/la:
pet jun 30, 2017 3:42 pm
Model1964 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 2:45 pm
kb80 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 2:31 pm

Bravo majstore, tako se to trebalo i rijesiti, ako vec nije, a nije se JASNO izaslo sa saopstenjem za djecu, bilo je mjesta na sjeveru, moglo se naci rjesenje i nadam se da se vise NIKADA to nece desiti...
Ove pametnice sto :pljesak: poređenju nekog kina i Grbavice bi morali pogledati kako u svijetu veliki klubovi brinu o najmlađim navijacima.
Upravo na ovaj ili slican nacin sto je storm napisao.
Pogledajte samo Juve, tuku se za svaki euro a djeca imaju vrtic na stadionu da roditelji u miru pogledaju tekmu. Moras u zivotu dati da bi dobio Rujesiti problem djece je ulaganje u buducnost.

Starija raja je preskakala sa tranzita ogradu i godinama gledala tekme đaba. Sada ta ista raja kupuje godisnje, 10godisnje, pomaze klub na sve nacine. Cak ima skupstinara i drugih vodecih koji su preskakali i bjezali redarima.
I na kraju porazno je da se Željo stavlja u ravan nekog kina.
Ove pametnice ne stavljaju u ravan Želju i kino, nego su samo povukle neku paralelu. Željo je puno više, i samim tim je rad da se i plati bar malo više. Opet ponavljam, roditeljima nije puno dati gomilu para za neke gluposti za svoju djecu, ali eto za 2-3 utakmice godišenje kada se to zahtjeva, onda je problem.
Koliko znam na ostalim tekmama bez problema djeca uđu sa roditeljima na utakmicu. Problem je na ovim Evropskim, a i objasno sam zbog čega, samo ako neko hoće da čita. Jel' fakat teško skontati da je štampano ulaznica koliko ima mjesta i da ne možeš ostaviti nekog ko ima kartu bez mjesta koje je platio, da ne bi neki tata potrošio još koju marku za dijete. U ostalom za 15KM su na jug mogli i tata i dva djeteta.
Baš me zanima da li na Juventusov stadion ulaze djeca džaba kada se igraju tekme. Ili na tekme Manchestera ili Arsenala...
ULAZE
ako roditelj ima godisnju djeci do 7 godina je đaba stim da sjede u krilu.
Igrom sudbine vise puta bio na tekmama sva tri nabrojana kluba.
Sa ovim zavrsavam svaku raspravu na ovu temu
Nije se sa rogatim bosti. :kafa:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 3:50 pm

Budi Željo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
pet jun 30, 2017 2:56 pm
Model1964 je napisao/la:
Ove pametnice sto :pljesak: poređenju nekog kina i Grbavice bi morali pogledati kako u svijetu veliki klubovi brinu o najmlađim navijacima.
Pogledajte samo Juve, tuku se za svaki euro a djeca imaju vrtic na stadionu da roditelji u miru pogledaju tekmu. Moras u zivotu dati da bi dobio Rujesiti problem djece je ulaganje u buducnost.

Starija raja je preskakala sa tranzita ogradu i godinama gledala tekme đaba. Sada ta ista raja kupuje godisnje, 10godisnje, pomaze klub na sve nacine. Cak ima skupstinara i drugih vodecih koji su preskakali i bjezali redarima.
Ovo su sve konstruktivne kritike i tako ih i treba posmatrati, ko ih tako ne posmatra, ni ne treba biti dio ove zajednice. Evo navest cu vam primjer jednog mog prijatelja sto je otisao vani u Norvesku.

Otisao je prije par godina, ko zna na koji nacin, i radio svakakve poslove na pocetku. Posto nije imao auto, kupio je biciklo. U Norveskoj, kao i u ostatku civilizovanog svijeta biciklo mora cim padne noc imati lampicu i tamo je odnos takav da je sramota ne postovati te, neke elementarne stvari. Jednostavno se nosi od kuce. Elem, jednom kasno se vracao sa posla, lampu nije imao i zaustavi ga policija. Stariji policajac na biciklu, pred penziju i kada je vidio da je stranac, upitao ga je na engleskom jeziku zasto nema lampicu i da li je svjestan sta zakon nalaze. Ovaj nas se naravno prepao i poceo izvinjavati. Znate li sta je uradio taj policajac? Posto je prvi prekrsaj, nije ga ni zapisao, vec je otisao do svog bicikla donio mu lampu, pricvrstio je na njegovo biciklo i pozelio mu sretnu voznju kuci uz blagi usmeni ukor. Istu noc me taj prijatelj zove i kaze da se 10 puta okretao iza sebe dok je isao kuci, jer je mislio da je neka zajebancija. Mislio da ga skrivena kamera skriva.

Ucimo od njih, ucimo od takvih postupaka ako zelimo i sebi i Zelji dobro. Djeci cokoladu, Braco - Seka, a roditelju iskren pogled u oci i stisak ruke uz objasnjenje kako i zasto. Nije to neko ulaganje specijalno vjerujte mi. Svima ce to znaciti vise, nego nekakve hrmpalije na vratima i prosipanje sile. Uvijek se rjesenje moze naci, a svako ko se vrati sa stadiona, a da nije pogledao utakmicu, iako je prethodno dosao sa tim ciljem je gubitak. Pogotovo djeca.

Ponovi li se, naravno da ima postupak i za to, ali svi smo na istoj strani.

Uz veliko uvažavanje tebe, poređenje ti nije neko. U uređenim državama gdje možeš tužiti nekoga jer se glasno sexa, taj isti policajac bi ostao bez posla da se kojim slučajem da je kojim slučajem tog kolegu ko satro nakon sto ga je on zaustavio, ljudi rade prevencije zbog zakona i zastite ljudi. Evo ja cu ti reci kako to ide u ovom javašluku od države. Mene je prosle godina zaustavila murija ja popio malo vise od dozvoljenog i napuhao, moja greska sto sam vozio ali hajde brat dobio sina morao sam, policajac nakon sto je konstatovao da sam učini prekrsaj dao mi prekrsajni nalog uzeo vozačku i pozdravio se sa mnom, ja hladno ušao u auto i otisao kuci. Sutradan opet sjedne mu uato znači bez vozačke i odem u stanicu po nju. Eto tako se to kod nas radi, puka formalnost bez imalo samosvijesti i svijesti. Da sam kojim slučajem to uradio u americi bio bi uhapsen i odveden u stanicu ili ako ako ustanove da bas nisam toliko pijan morao bi zakljucati auto i neko bi mroao doci po mene. Sad su valjda ovim novim zakonom to promjenili nesto ali evo pouzdano znam da je ovako vec od kad su uveli one alkotestere.
Kad si vec kod piredjenja i ti si dobrano fulio nebi ti auto zakljucali i ostavili te da cekas vec bi ti u stanicu na cuveno trijeznjenje a auto pred stanicu. Taman i da nisi pijan da ti nadju alkohol u autu a da nije u gepeku prenocio bi u stanici.
Ali vrijeme je sto covijek rece da se krene ka boljem a ne prica mi smo balkanci i ne moze kod nas. Sinoc smo vjerovatno fin broj navijaca izgubili radi ovog vracanja, dosta njih se vratilo i tesko da ce neki naredni period prici stadionu i to je ono sto se ne smije nikako desavati. Nije samo problem sto klinci nisu mogli uci nego i odnos i bahatost ljudi na ulazima.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

boccaccio
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:52 pm

Ispade sada kako su izostala djeca sa stadiona. Ovo su bili sparadicni slucajevi koji vjerovatno nisu dobro shvatili saopstenje kluba. Tu se mislilo da svaki navijac mora imati svoju kartu. To je od Uefe. Nema to veze sa nasim pravilima, na nasim utakmicama u prvenstvu djeca regularno ulaze i to je normalno. Ovo je uputa od Uefinog delegata i shodno tome ,to su bila pravila za evropsku utakmicu. Pod svaki navijac, se mislilo i na djecu. Jer svaka osoba koja udje na stadion treba imati kartu, radi jasnog broja navijaca na stadionu. Ja sam stvarno vidio veliki broj djece koja su bila na stadionu i ta djeca su bila sretna. Veliki broj ljudi je shvatilo sadrzaj saopstenja. Mozda su trebali u tom saopstenju da naglase da to vazi i za djecu, posto je u prvenstvu drugacije, to bi bio jednostavan produzetak recenice koji bi to naglasio, ali u svakom slucaju su mnogi jasno shvatili kada se u saopstenju kaze "svaki navijac" mora imati kartu da bi usao na stadion. Jer bilo je mnogo djece.

ublehas
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:55 pm

Model1964 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 3:48 pm
ublehas je napisao/la:
pet jun 30, 2017 3:42 pm
Model1964 je napisao/la:

Ove pametnice ne stavljaju u ravan Želju i kino, nego su samo povukle neku paralelu. Željo je puno više, i samim tim je rad da se i plati bar malo više. Opet ponavljam, roditeljima nije puno dati gomilu para za neke gluposti za svoju djecu, ali eto za 2-3 utakmice godišenje kada se to zahtjeva, onda je problem.
Koliko znam na ostalim tekmama bez problema djeca uđu sa roditeljima na utakmicu. Problem je na ovim Evropskim, a i objasno sam zbog čega, samo ako neko hoće da čita. Jel' fakat teško skontati da je štampano ulaznica koliko ima mjesta i da ne možeš ostaviti nekog ko ima kartu bez mjesta koje je platio, da ne bi neki tata potrošio još koju marku za dijete. U ostalom za 15KM su na jug mogli i tata i dva djeteta.
Baš me zanima da li na Juventusov stadion ulaze djeca džaba kada se igraju tekme. Ili na tekme Manchestera ili Arsenala...
ULAZE
ako roditelj ima godisnju djeci do 7 godina je đaba stim da sjede u krilu.
Igrom sudbine vise puta bio na tekmama sva tri nabrojana kluba.
Sa ovim zavrsavam svaku raspravu na ovu temu
Nije se sa rogatim bosti. :kafa:
Izvini rogati, nisam te prepoznao. :rofl1:
Ovdje nisu važile godišnje, tako da ti priča pada u vodu. Davno je rečeno da na centralni dio tribine ide 1 čovjek 1 stolica.
I kao što rekoh, jug je bio 5 KM. Ne moraju svi na istok ili na sjever. ;)

I što reče boccaccio iznad, ovo je samo za euro tekme. Na obične djeca ulaze bez problema.

storm_raider
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:56 pm

Ma fulate poentu, nije problem sto je jedna karta - jedna osoba omjer, vec sto neki roditelji to nisu shvatili, jer nije nigdje jasno navedeno za djecu, a navikli da djeca ne placaju, pa nisu znali da trebaju i za djecu platiti. Nije uopste poenta da neko dzaba hoce da uvodi djecu. I mislim da je to jasno. Plus je zalba na bahatost ljudi koji rade osiguranje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:57 pm

Na SK 1 pocinje snimak u 16 sati
Alea iacta est!

Model1964

pet jun 30, 2017 4:00 pm

Ma fulate poentu, nije problem sto je jedna karta - jedna osoba omjer, vec sto neki roditelji to nisu shvatili, jer nije nigdje jasno navedeno za djecu. Nije uopste poenta da neko dzaba hoce da uvodi djecu. I mislim da je to jasno. Plus je zalba na bahatost ljudi koji rade osiguranje.
Zbog Źelje niti jedno djete ne smije zaplakati!
Postoje nacini da se stvari urede.
Prica o markama o feninzima je bas odvratna.
U slucaju djece klub je vise izgubio nego zaradio.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

djoxxx1921
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:03 pm

Nemam SK. Lars hoce li brzo tvoj upload?

LARSSON
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:06 pm

djoxxx1921 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 4:03 pm
Nemam SK. Lars hoce li brzo tvoj upload?
još 40-50 min :D

Amidza
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:07 pm

Evo da kazem i ja neko svoje vidjenje svega ovoga, nakon pregledanog snimka, uz ono sto sam vidio uzivo na stadionu. Prvo, mislim da svi mozemo biti zadovoljni trudom i angarzmanom. To je ono sto se uvijek, s pravom, trazi i sto je ovaj put bilo do kraja odradjeno. Tu nema nikakvih zamjerki. Oprostite na duzem postu i zauzetom prostoru, kome se ne cita nek scrolla dole. :D

Kjosevski - Nije imao previse posla, srecom, jer mu ovo nije jedna od boljih utakmica. Par losih procjena kod izlazenja, ispucavanja katastrofalna. Svaka mu je preko noge otisla. Inace u tome ne briljira, ali sinoc je uvezao par bas katastrofalnih degaziranja. Cinio mi se dekocentrisan i nervozan.

Stoperi - Bogi i Graovac odlicni. Jadranko maestralan, kao u najboljim danima. Komanduje odbranom, upucuje saigrace, dere se citavu tekmu. Odlican u skoku, markiranje perfektno. Graovac me odusevio. Veliko pojacanje, stvarno. Odlican na zemlji, za s loptom, hladan, inteligentan, postavlja se za 10. Odlicno su se dopunjavali njih dvojica, cine jedan drugog boljim. Jedva par sitnih gresaka da su napravili. Nema im se sta zamjerit.

Bekovi - Otprilike maksimum koji Stana i Sinisa mogu dati. Sinisa odlican u odbrani, pravio pametne prekrsaje, trudio se. U napadu - ne postoji. Drugi igrac kad predje centar, mada je ovu tekmu ofanzivno pruzio cak i vise nego inace. Mislim da nam je ovo veliki problem, jer se to odrazava na krilo na njegovoj strani, pa i na sredinu radi pas igre. Stana u napadu dobar, trud za 10, pretrcao nenormalno puno, par puta iza sebe ostavio prostor. Tesko da moze bolje odigrati na lijevoj strani. Stvarno nam treba lijevi bek. Sa dobrim lijevim bekom, koji je koristan i ofanzivno, bi mogli stavit Stanica desno, gdje se puno bolje snalazi (ofanzivno i defanzivno) i vjerujem da bi ovako nasa igra bila 20% bolja i sasvim sigurno bi dobili jos jednu dimenziju ofanzivno. Sinisi svaka cast, ali ispastamo zbog njegove limitiranosti u napadu. Lijevi bek nam treba ko hljeb.

Ugljesa - Mozda i najbolja njegova utakmica do sad. Vidi se koliko moze i zna i nadam se da ce ovako nastaviti. Plivao par puta, bez lopte. Izgubi se u prostoru, pa onda ganja igraca, faulira za karton. Mada je sasvim solidno obavljao posao, destrukciju na sredini, vecinu vremena. Ofanzivno dosta dobar i koristan. Mislim da mu jednostavno treba utakmica, da osjeti malo i teren i loptu i prostor, da se uigra. Samo ako ovako nastavi i ako se nastavi ovoliko trudit - ne treba nam bolje pojacanje na njegovoj poziciji od njega samog. Sve je na njemu, nadam se da shvata situaciju i da je spreman da radi. Bilo je par situacija, kad se oko njega stvori nekoliko igraca Zete i igraju presing i ti ocekujes neki logican potez, neki pas, a on izmisli nesto nenormalno lucidno, izbaci igraca u for, plasira loptu kreativno...to je onaj instinkt, talenat, s kojim se radjas i ne moze se naucit.

Blagojevic - OK partija, ako se poredi sa time kako igra u zadnje vrijeme. Ako se poredi sa onim starim Celom, opet ni blizu. Mada, dosta je bolje odigrao nego sto smo u zadnje vrijeme navikli, dosta trcao, kretao se, pokusavao prema naprijed, ali uz svoje standardno prodavanje lopte i neke nerezonske pasove. Srecom, nisu kaznjene te greske i ispravljao ih je defanzivnim angarzmanom i trkom.

Zeba - Jako dobar, nekih 50ak minuta. Usudio bih se reci, skoro kao u najboljim danima. Poslije, jednostavno ne moze vise. Zbog toga postane nervozan, grijesi, simulira, ljuti se na saigrace...imam nekako osjecaj da bi stvarno htio, ali ne konta da njegovo tijelo ne moze. Opet, i takav svojom lucidnoscu stvori prostor, napravi sansu iz nicega. Tek sam na snimku vidio ono negodovanje kad je izveden. Nadam se da ce prihvatiti da ne moze igrati koliko prije. Ne bih volio da se to, nedaj Boze, pretvori u neko miniranje u svlacionici ili nesto tako.

Zakaric - Njegova najbolja utakmica do sad. Opasan u napadu, jako puno trke, ispravljao greske pametnim faulovima i presingom na bocne igrace Zete. Grijesio jeste, ali to je i normalno kad konstanto probijas i pokusavas napravit visak. Sut, centarsut odlican. Steta sto ne udje ono pred kraj, bilo bi odlicno za njegovo samopouzdanje. Mislim da mu toga fali. Vidjelo se kako reaguje na bodrenje s istoka. Padao u nekim momentima, fizicki prije svega, ali odlicna partija. Bice on top ove sezone.

Zec - Dosta dobar, agresivan, koristan, opasan, mada mislim da moze puno bolje od ovoga. Pao nakon 60ak minuta i nije se vise probudio. Sve u svemu, bice i on dobar ove sezone, to vjerujem.

Lendric - Jos jedna fantasticna partija. Ubio trkom i presingom. Go kakav samo on moze zabit. Nema mu se sta zamjerit. Steta sto su mu zvizdali neki na pocetku, stvarno nam ne treba to, bez obzira na sve sto se izdesavalo, meni nekako nije OK. Drago mi je sto je ispracen aplauzom, zasluzio ga je.

Markovic - Unio dosta enegije svojim ulaskom, ali tu njegov doprinos otprilike zavrsava. Dosta pogresnih pasova, opet puno onih alibi pasova nazad. U skoku radi ludosti, rukama i laktovima. Ne znam sto mu to treba, rizikuje karton uvijek.

Zeric - Sasvim simpatican, sto bi Amar reko. Fino igra, unio dosta zivosti. Vidi se da zna dat pas, fine lopte salje, dobro se krece, dobro proigrava.

Stevo - Premalo igrao da ista kazem.

Sve u svemu, zadovoljan sam ali ima dosta prostora za napredak. Skripimo mi jos uvijek, u razlicitim segmentima, ne treba se zavaravati. Ipak, mislim da nam ne treba puno da budemo dosta, dosta dobra ekipa. Prioritet je dobar lijevi bek, to svi znamo. Jako puno bi nasa igra dobila time, pogotovo (po mom misljenju) sa prelaskom Stanica na desnu stranu. Puno opasniji i konkretniji bi bili u napadu, defanzivno agresivni...ne znam. Nadam se da cemo izmislit lijevog beka nekako.

Jos jedan problem, ako ne i veci, je manjak tih nekih akcija, uigranosti, pasova, pravljenja viska. Patimo se i poradjamo svaku sansu. Poginemo da se neko nadje u prilici da sutira na go. To je, evidentno, do veznog reda. Ako Ugljesa nastavi i ako se nastavi dizat u formi, tu nema zime. Sa Zericem i Ramovicem mozemo dosta dobiti na agilnosti i pas igri. Kvalitetan centralni vezni bi nam isto sjeo kao budali samar, ali eto, vidjecemo.

Navijanje, ambijent - sve za 10. Organizacija i ne bas (cuo sam za probleme oko pica, citam ovdje voda, ulazak s djecom...nije OK), ali eto. Valjda ce i oni nesto naucit iz ovoga.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

BabOsim
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:28 pm

Dr. Adzem
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:31 pm

Dobro je i to sto smo poceli sutati van 16
Cuva Bog Zelju svog!

bistrikboy
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:39 pm

Model1964 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 4:00 pm
Ma fulate poentu, nije problem sto je jedna karta - jedna osoba omjer, vec sto neki roditelji to nisu shvatili, jer nije nigdje jasno navedeno za djecu. Nije uopste poenta da neko dzaba hoce da uvodi djecu. I mislim da je to jasno. Plus je zalba na bahatost ljudi koji rade osiguranje.
Zbog Źelje niti jedno djete ne smije zaplakati!
Postoje nacini da se stvari urede.
Prica o markama o feninzima je bas odvratna.
U slucaju djece klub je vise izgubio nego zaradio.
Ma mora se naci neki nacin da se tom porodicnom posjetu stadionu olaksa,ili kroz cijenu ili kroz neke druge pogodnosti.Desava se nazalost i vjerujem da ce ispraviti greske.

Vezano za tekmu,djelujemo zrelije i bolje od Zete i ocekujem da cemo i u revansu pobjediti 1-0.Graovac veoma siguran,bekovi boze sacuvaj.Idemo dalje!
1921-1987-2007

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:40 pm

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 4:42 pm

chile je napisao/la:
pet jun 30, 2017 3:50 pm

Kad si vec kod piredjenja i ti si dobrano fulio nebi ti auto zakljucali i ostavili te da cekas vec bi ti u stanicu na cuveno trijeznjenje a auto pred stanicu. Taman i da nisi pijan da ti nadju alkohol u autu a da nije u gepeku prenocio bi u stanici.
Ali vrijeme je sto covijek rece da se krene ka boljem a ne prica mi smo balkanci i ne moze kod nas. Sinoc smo vjerovatno fin broj navijaca izgubili radi ovog vracanja, dosta njih se vratilo i tesko da ce neki naredni period prici stadionu i to je ono sto se ne smije nikako desavati. Nije samo problem sto klinci nisu mogli uci nego i odnos i bahatost ljudi na ulazima.
prije jedno dvije i po godine, prijatelj napuhao vrijednost da se usereš... :DD: po medicinskim udžbenicima - između sna i kome. i uzmu mu dozvolu i puste ga da vozi kući. živa istina.
gradi željo boli te *****

Pompey
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:44 pm

Ajde LA RSO NE, ajde LA RSO NE, ajde LA RSO NE
ajde LAAAAAAA RSONEEEEEE
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

LARSSON
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:46 pm

slika

sinoc je rtcg1 prenosila mladost, mozda ce i nas u cetvrtak

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:52 pm

Ma X ko munara u PG u CG
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

black64
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:56 pm

Jedno pitanje:Bogicevicu dal si dobio upute za dalje akcije u svlacionici od Bekrica danas na kahvi,mozda kako ponoviti igru iz zadnja dva kola u Podgorici.

ChWilla
Kontakt:

pet jun 30, 2017 4:56 pm

njima je sad mrsko stizati prednost.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava