Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LeBlue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 3:03 pm

Zvaka72 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 2:32 pm
Baš mi je drago da ste otvorili temu djeca ulaz bez karte, da ili ne. Imam desetogodišnju kartu i koliko znam djeca ne mogu ući na tu kartu sa roditeljem. Imao sam godišnji za sjever prošlu sezonu i dijete je regularno ulazilo sa mnom na utakmice. Pošto znam da uprava čita forum nek ponude porodične karte za ulaz po povoljnijim cijenama jer mi je puno platiti godišnje za sjever 240 KM godišnje + članarina. Uzgred da se zna i moje je dijete plakalo što neće na utakmicu i što mora ostati kući. Pravo mi je bilo mi je krivo što mu kartu nisam kupio. Billo je obavještenje, sigurno, iako znam da ne može ući na desetogodišnju.
Zato se treba ukinuti clansku a uvesti 4-5 razlicitih sezonskih karti da funkcionisu kao vrsta "paketa". Gold, silver, porodicni paket , i neka zadnja opcija za manje aktivnu publiku. Gold bi ti npr dao popust na sve karte, popust u fan shop, i npr +2 dzabne karte za odredjene utakmice. Silver logicnu daje manje opcije, itd. Mislim da bi se trebalo na ovakav model gledati.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:06 pm

arelinho je napisao/la:
pet jun 30, 2017 3:04 pm
Kod Zete sam zapazio da su dva igrača dobra, a da je ostalo tanko. To su brojevi 5 (stoper) i broj 7 (krilo). Odlični su igrači nema šta. Ne bi bilo loše dovesti ovog stopera jer smo svakako tu tanki sa brojem igrača.
Jel to ovaj stoper što se povrijedio :lol:

krajisnik87
Kontakt:

Ima u 4h na SK1 snimak utakmice pa ko hoce neka pogleda :)
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Pompey
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:07 pm

LARS1921 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 1:22 pm
Stavljam snimak meča na upload.

Rezolucija 1920x1080, najbolje što je moglo.
Od 39 minute mi je prekinuto snimanje, pa je nastavljeno u 41, od 41 do kraja prvog pol nema zvuka. Drugo poluvrijeme je uredu.

Zauzima 5 giga, tako da kad bude biće :D
Stavi da samo registrovani korisnici mogu pogledati snimak :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:07 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:10 pm

mene ne impresionira postavljanje stopera koji su najviši igrači na terenu, a dobiju gol glavom iz kornera + još jednu od najboljih naših šansi isto tako.

naročito kad se vidi kolika smo prijetnja na taj način bili u našoj ligi...
gradi željo boli te *****

Budi Željo
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:11 pm

storm_raider je napisao/la:
pet jun 30, 2017 2:56 pm
Model1964 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 2:45 pm
kb80 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 2:31 pm

Bravo majstore, tako se to trebalo i rijesiti, ako vec nije, a nije se JASNO izaslo sa saopstenjem za djecu, bilo je mjesta na sjeveru, moglo se naci rjesenje i nadam se da se vise NIKADA to nece desiti...
Ove pametnice sto :pljesak: poređenju nekog kina i Grbavice bi morali pogledati kako u svijetu veliki klubovi brinu o najmlađim navijacima.
Upravo na ovaj ili slican nacin sto je storm napisao.
Pogledajte samo Juve, tuku se za svaki euro a djeca imaju vrtic na stadionu da roditelji u miru pogledaju tekmu. Moras u zivotu dati da bi dobio Rujesiti problem djece je ulaganje u buducnost.

Starija raja je preskakala sa tranzita ogradu i godinama gledala tekme đaba. Sada ta ista raja kupuje godisnje, 10godisnje, pomaze klub na sve nacine. Cak ima skupstinara i drugih vodecih koji su preskakali i bjezali redarima.
I na kraju porazno je da se Željo stavlja u ravan nekog kina.
Ovo su sve konstruktivne kritike i tako ih i treba posmatrati, ko ih tako ne posmatra, ni ne treba biti dio ove zajednice. Evo navest cu vam primjer jednog mog prijatelja sto je otisao vani u Norvesku.

Otisao je prije par godina, ko zna na koji nacin, i radio svakakve poslove na pocetku. Posto nije imao auto, kupio je biciklo. U Norveskoj, kao i u ostatku civilizovanog svijeta biciklo mora cim padne noc imati lampicu i tamo je odnos takav da je sramota ne postovati te, neke elementarne stvari. Jednostavno se nosi od kuce. Elem, jednom kasno se vracao sa posla, lampu nije imao i zaustavi ga policija. Stariji policajac na biciklu, pred penziju i kada je vidio da je stranac, upitao ga je na engleskom jeziku zasto nema lampicu i da li je svjestan sta zakon nalaze. Ovaj nas se naravno prepao i poceo izvinjavati. Znate li sta je uradio taj policajac? Posto je prvi prekrsaj, nije ga ni zapisao, vec je otisao do svog bicikla donio mu lampu, pricvrstio je na njegovo biciklo i pozelio mu sretnu voznju kuci uz blagi usmeni ukor. Istu noc me taj prijatelj zove i kaze da se 10 puta okretao iza sebe dok je isao kuci, jer je mislio da je neka zajebancija. Mislio da ga skrivena kamera skriva.

Ucimo od njih, ucimo od takvih postupaka ako zelimo i sebi i Zelji dobro. Djeci cokoladu, Braco - Seka, a roditelju iskren pogled u oci i stisak ruke uz objasnjenje kako i zasto. Nije to neko ulaganje specijalno vjerujte mi. Svima ce to znaciti vise, nego nekakve hrmpalije na vratima i prosipanje sile. Uvijek se rjesenje moze naci, a svako ko se vrati sa stadiona, a da nije pogledao utakmicu, iako je prethodno dosao sa tim ciljem je gubitak. Pogotovo djeca.

Ponovi li se, naravno da ima postupak i za to, ali svi smo na istoj strani.

Uz veliko uvažavanje tebe, poređenje ti nije neko. U uređenim državama gdje možeš tužiti nekoga jer se glasno sexa, taj isti policajac bi ostao bez posla da se kojim slučajem da je kojim slučajem tog kolegu ko satro nakon sto ga je on zaustavio, ljudi rade prevencije zbog zakona i zastite ljudi. Evo ja cu ti reci kako to ide u ovom javašluku od države. Mene je prosle godina zaustavila murija ja popio malo vise od dozvoljenog i napuhao, moja greska sto sam vozio ali hajde brat dobio sina morao sam, policajac nakon sto je konstatovao da sam učini prekrsaj dao mi prekrsajni nalog uzeo vozačku i pozdravio se sa mnom, ja hladno ušao u auto i otisao kuci. Sutradan opet sjedne mu uato znači bez vozačke i odem u stanicu po nju. Eto tako se to kod nas radi, puka formalnost bez imalo samosvijesti i svijesti. Da sam kojim slučajem to uradio u americi bio bi uhapsen i odveden u stanicu ili ako ako ustanove da bas nisam toliko pijan morao bi zakljucati auto i neko bi mroao doci po mene. Sad su valjda ovim novim zakonom to promjenili nesto ali evo pouzdano znam da je ovako vec od kad su uveli one alkotestere.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:14 pm

ChWilla je napisao/la:
pet jun 30, 2017 3:10 pm
mene ne impresionira postavljanje stopera koji su najviši igrači na terenu, a dobiju gol glavom iz kornera + još jednu od najboljih naših šansi isto tako.

naročito kad se vidi kolika smo prijetnja na taj način bili u našoj ligi...
Znas ga ubost bas :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MATORI
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:17 pm

@model
Pratio sam vaše (nekoliko vas) naduravanje na ovom forumu oko ulaza djece na europske i ostale utakmice...
Da pravo kažem dokHurcili ste svi.
A to koliko si ti tvrdoglav u dokazivanju svog (VRLO ČESTO) pogrešnog stava to je za nepovjerovati.
Hajd se vrati koliko si postova pisao da svima dokažeš da si u pravu...
Zaustavi bolan, u redu je U PRAVU SI.
Dakle:
1. napraviti vrtić
2. sve djeca (do 18 g.) da ulaze džaba
3. svi ostali uslovi kako @ model zatraži

Pa j.ebo te...

LARSSON
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:20 pm

Najpoštenije da je džaba ulaz, i da se prebroje navijači i da se račun dostavi modelu i on to sve plati pošto je široke ruke :D

storm_raider
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:21 pm

Budi Željo je napisao/la:
pet jun 30, 2017 3:11 pm
pet jun 30, 2017 2:56 pm
Model1964 je napisao/la:

Ove pametnice sto :pljesak: poređenju nekog kina i Grbavice bi morali pogledati kako u svijetu veliki klubovi brinu o najmlađim navijacima.
Pogledajte samo Juve, tuku se za svaki euro a djeca imaju vrtic na stadionu da roditelji u miru pogledaju tekmu. Moras u zivotu dati da bi dobio Rujesiti problem djece je ulaganje u buducnost.

Starija raja je preskakala sa tranzita ogradu i godinama gledala tekme đaba. Sada ta ista raja kupuje godisnje, 10godisnje, pomaze klub na sve nacine. Cak ima skupstinara i drugih vodecih koji su preskakali i bjezali redarima.
Ovo su sve konstruktivne kritike i tako ih i treba posmatrati, ko ih tako ne posmatra, ni ne treba biti dio ove zajednice. Evo navest cu vam primjer jednog mog prijatelja sto je otisao vani u Norvesku.

Otisao je prije par godina, ko zna na koji nacin, i radio svakakve poslove na pocetku. Posto nije imao auto, kupio je biciklo. U Norveskoj, kao i u ostatku civilizovanog svijeta biciklo mora cim padne noc imati lampicu i tamo je odnos takav da je sramota ne postovati te, neke elementarne stvari. Jednostavno se nosi od kuce. Elem, jednom kasno se vracao sa posla, lampu nije imao i zaustavi ga policija. Stariji policajac na biciklu, pred penziju i kada je vidio da je stranac, upitao ga je na engleskom jeziku zasto nema lampicu i da li je svjestan sta zakon nalaze. Ovaj nas se naravno prepao i poceo izvinjavati. Znate li sta je uradio taj policajac? Posto je prvi prekrsaj, nije ga ni zapisao, vec je otisao do svog bicikla donio mu lampu, pricvrstio je na njegovo biciklo i pozelio mu sretnu voznju kuci uz blagi usmeni ukor. Istu noc me taj prijatelj zove i kaze da se 10 puta okretao iza sebe dok je isao kuci, jer je mislio da je neka zajebancija. Mislio da ga skrivena kamera skriva.

Ucimo od njih, ucimo od takvih postupaka ako zelimo i sebi i Zelji dobro. Djeci cokoladu, Braco - Seka, a roditelju iskren pogled u oci i stisak ruke uz objasnjenje kako i zasto. Nije to neko ulaganje specijalno vjerujte mi. Svima ce to znaciti vise, nego nekakve hrmpalije na vratima i prosipanje sile. Uvijek se rjesenje moze naci, a svako ko se vrati sa stadiona, a da nije pogledao utakmicu, iako je prethodno dosao sa tim ciljem je gubitak. Pogotovo djeca.

Ponovi li se, naravno da ima postupak i za to, ali svi smo na istoj strani.

Uz veliko uvažavanje tebe, poređenje ti nije neko. U uređenim državama gdje možeš tužiti nekoga jer se glasno sexa, taj isti policajac bi ostao bez posla da se kojim slučajem da je kojim slučajem tog kolegu ko satro nakon sto ga je on zaustavio, ljudi rade prevencije zbog zakona i zastite ljudi. Evo ja cu ti reci kako to ide u ovom javašluku od države. Mene je prosle godina zaustavila murija ja popio malo vise od dozvoljenog i napuhao, moja greska sto sam vozio ali hajde brat dobio sina morao sam, policajac nakon sto je konstatovao da sam učini prekrsaj dao mi prekrsajni nalog uzeo vozačku i pozdravio se sa mnom, ja hladno ušao u auto i otisao kuci. Sutradan opet sjedne mu uato znači bez vozačke i odem u stanicu po nju. Eto tako se to kod nas radi, puka formalnost bez imalo samosvijesti i svijesti. Da sam kojim slučajem to uradio u americi bio bi uhapsen i odveden u stanicu ili ako ako ustanove da bas nisam toliko pijan morao bi zakljucati auto i neko bi mroao doci po mene. Sad su valjda ovim novim zakonom to promjenili nesto ali evo pouzdano znam da je ovako vec od kad su uveli one alkotestere.
Hvala na uvazavanju, uvjeravam te da je obostrano. Cilj mog posta je da nam treba malo vise ljudskosti i sve se moze mnogo lakse rijesiti. Najlakse je da svako vuce na svoju stranu, a to nam ne treba. Cilj mog posta je da zakon treba biti zadnji resurs kojim se obracas, ako ne upali lijepa rijec. Znam veoma dobro kakva je ovo drzava, ali ovdje nije poenta drzave i sistem iste (tj. nemanje sistema), vec zajednice. Imati po jednog predstavnika kluba na svakoj kapiji koji pravosnazno moze ovo rijesiti ne zahtjeva neke specijalne resurse.

Ali hajde da stanemo ovdje, svi smo rekli svoje.. i mislim da se svi nacelno slazemo. Samo se Model ne slaze, al' on je svakako lazni Slovanc, a uz to i starkelja. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

psihopata
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:21 pm

Hurmasica je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:30 am
Model1964 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:28 am
Nacitani ispade ko iz tranBaja u drugom poluvremenu kod obe dubinske lopte u nas 16terac.
Njegove greske su takve da nas u vecini primjera kostaju gola.
I ona intervencija u prvom se ovdje hvali a umalo nam ne zavuce Bolje bi bilo da nije dirao.
Kada je lopta blizu njega ja pretrnem a vama biJo dobar.
Neko nema pojma o lopti a taj nisam Ja :D
phpBB [video]

Raduje se Janez k'o da je na Grbavici odrastao :D :D
nije krv voda. :karanje: :D
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

LARSSON
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:22 pm

arelinho je napisao/la:
pet jun 30, 2017 3:20 pm
LARS1921 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
pet jun 30, 2017 3:04 pm
Kod Zete sam zapazio da su dva igrača dobra, a da je ostalo tanko. To su brojevi 5 (stoper) i broj 7 (krilo). Odlični su igrači nema šta. Ne bi bilo loše dovesti ovog stopera jer smo svakako tu tanki sa brojem igrača.
Jel to ovaj stoper što se povrijedio :lol:
Jeste. On se povrijedio i na zagrijavanju, ali je ipak počeo utakmicu. :DD:
Dobio je čini mi se on 5-6 udaraca u toku igre, nije ni čudo što više nije mogao

hardwell
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:25 pm

Imamo ekstra igrače za našu ligu i za Evropu, fali par mjesta (štoper, lijevi bek, centralni vezni), ali općenito igrački smo jako dobri za našu ligu.

Problem je igra i taktika. Taktički stojimo jako loše, iole to dobro izgleda kada protivnik ima loptu, ali kada mi imamo loptu nastaju problemi. Sinoć smo dobili na borbu, trud, zalaganje i na huk navijača. Apsolutno ništa nismo odigrali, par poteza pojedinaca i to je to. Nema šanse da igrači odigraju čitavu sezonu ovim tempom i ovako borbeno. Ponavljam, sinoć je svaki pojedinac bio na nivou, niko nije bio toliko loš. Zeta nije mogla odigrati ništa jer smo im uzeli vezni red (trkom, zalaganjem) i uz svu tu dobru igru opet nismo uspjeli stvoriti ni jednu jedinu šansu. Sve se svelo na kornere i na šuteve sa distance. Šut Zeca koji je izblokiran je najopasnija šansa na utakmici, a ni to nije bilo iz neke akcije već iz prekida. Razumijem da smo još u fazi priprema, razumijem da su noge teške, ali isto ovako je bilo i prošlu sezonu. Igra bez igre. Skeptičan sam u vezi Petrovića, neće ovo ovako ići kada sezona krene. Možda neće ovako ići ni u Podgorici. Daj Bože da griješim, daj Bože da ovo bude najlošija partija ove sezone i da igramo sve bolje i bolje iz kola u kolo, iz utakmice u utakmicu. VTŽ!

I moram pohvaliti osobu koja je uigravala kornere, od Antalije i priprema počeli smo odlično kombinovati tokom kornera, dosta to lijepo izgleda. Nadam se da će sa ljepotom doći i efikasnost. Uz nekog korpuletnog napadača koji će doći kao zamjena Lendri i dva štopera naravno.
Zadnja izmjena: hardwell, dana/u pet jun 30, 2017 3:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Model1964

pet jun 30, 2017 3:27 pm

MATORI je napisao/la:
@model
Pratio sam vaše (nekoliko vas) naduravanje na ovom forumu oko ulaza djece na europske i ostale utakmice...
A to koliko si ti tvrdoglav u dokazivanju svog (VRLO ČESTO) pogrešnog stava to je za nepovjerovati.
Dakle:
1. napraviti vrtić

Pa j.ebo te...
Jesili ti prirodno takav ili treniras?
Ako treniras mjenjaj kondicionog.
Okreces sve sto sam napisao da bi nesto pokusao bitu ironican i duhovit.
Zakbidi me zivotati.
GP me je stavio na ignore listu pa ti i svi drugi konim se ne đasvi ucinite isto.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

MATORI
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:32 pm

Model1964 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 3:27 pm
MATORI je napisao/la:
@model
Dakle:
1. napraviti vrtić

Pa j.ebo te...
Jesili ti prirodno takav ili treniras?
Ako treniras mjenjaj kondicionog.
Okreces sve sto sam napisao da bi nesto pokusao bitu ironican i duhovit.
Zakbidi me zivotati.
GP me je stavio na ignore listu pa ti i svi drugi konim se ne đasvi ucinite isto.
Smaraš bolan ljude odbranom neodbranjivog po jedno brat bratu 15-ak puta - tj postova !!!
Ohani malo

Grbavica
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:38 pm

Sudar titana :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:39 pm

Grbavica je napisao/la:
pet jun 30, 2017 3:38 pm
Sudar titana :D
:kafa:
Spoiler:
slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ublehas
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:42 pm

Model1964 je napisao/la:
kb80 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 2:31 pm
pet jun 30, 2017 11:33 am

Posto sam vidio da si prozvao administraciju. Ti nisi vidio post jucer koji je obrisan, tako da nemas pravo na to.

@firestarter, slazem se da su trebali tacno naglasiti i da je za djecu potrebna karta. Propust koji te je eto zabolio. Apsolutno te razumijem, a UPRAVA neka pazi da sljedeci put pazi na vise detalja! Ovo je dijelom i vas propust, a jedno je dijete zaplakalo. To ne smijemo VISE NIKADA dopustiti. Djecije suze su iskrene, nevine i ciste i one se ne smiju proljevati. Pogotovo ne na Grbavici!

Takodjer, predstavnici kluba koji ce imati nadleznost da pravosnazno reaguju u novim i inim situacijama i moraju stajati kod ulaza. Da je .-26 ili +36. Nebitno! Onda bi se firestarteru i njegovom djetetu ponudilo mjesto na polupraznom Sjeveru i to uz neki popust. Cak bi dijete dobilo i Milku cokoladu. Tako se radi u civilizovanom svijetu.
Bravo majstore, tako se to trebalo i rijesiti, ako vec nije, a nije se JASNO izaslo sa saopstenjem za djecu, bilo je mjesta na sjeveru, moglo se naci rjesenje i nadam se da se vise NIKADA to nece desiti...

Ove pametnice ne stavljaju u ravan Želju i kino, nego su samo povukle neku paralelu. Željo je puno više, i samim tim je rad da se i plati bar malo više. Opet ponavljam, roditeljima nije puno dati gomilu para za neke gluposti za svoju djecu, ali eto za 2-3 utakmice godišenje kada se to zahtjeva, onda je problem.
Koliko znam na ostalim tekmama bez problema djeca uđu sa roditeljima na utakmicu. Problem je na ovim Evropskim, a i objasno sam zbog čega, samo ako neko hoće da čita. Jel' fakat teško skontati da je štampano ulaznica koliko ima mjesta i da ne možeš ostaviti nekog ko ima kartu bez mjesta koje je platio, da ne bi neki tata potrošio još koju marku za dijete. U ostalom za 15KM su na jug mogli i tata i dva djeteta.
Baš me zanima da li na Juventusov stadion ulaze djeca džaba kada se igraju tekme. Ili na tekme Manchestera ili Arsenala...

Bosanski lonac
Kontakt:

pet jun 30, 2017 3:45 pm

BHDragons je napisao/la:
pet jun 30, 2017 2:55 pm
Odličan rezultat, odlična igra, idemo u Podgoricu po prolaz!
Sad svi trebamo dati podršku Upravi i Slavki. Velike su stvari pred nama.
To je poenta. Sve ostalo je šuplja. Puna podrška ovim ljudima. To je Željo kakvog želimo. Posložen u svim segmentima, transparentan, u skladu sa svim propisima. Ovo je uprava koja je uradila toliko dobrog u kratkom periodu i imaju moju podršku taman ne bili prvaci još godinama.
Ako odu, bit ću razočaran pa makar i titulu uzeli.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava