ne znam od koga si čuo, al mi prijatelj uze kartu oko 10.30 i kaze da ima dosta rajeBudi Željo je napisao/la: ↑čet jun 29, 2017 3:01 pmpitam opet kako ide prodaja karata, čujem da je ostalo jos dosta neprodatih i da nije neka navala danas?
Pa ima i smisla, ova raja sto do sada nije kupila ocekuje kupiti pred tekmumirzoni1921 je napisao/la: ↑čet jun 29, 2017 3:04 pmne znam od koga si čuo, al mi prijatelj uze kartu oko 10.30 i kaze da ima dosta rajeBudi Željo je napisao/la: ↑čet jun 29, 2017 3:01 pmpitam opet kako ide prodaja karata, čujem da je ostalo jos dosta neprodatih i da nije neka navala danas?
Izasla raja iz rata pa daj im hljeba i igara. Bilo je svega.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 29, 2017 2:56 pmCovjek sve nesto konta da je danas nesto papanluk, a nikad veceg papanluka nije bilo kao nakon rata.mirzza je napisao/la: ↑čet jun 29, 2017 2:55 pmMa gdje se neces sjecati, izvlacio se da je drveni pod bio pa da ga je to onesvijestilo. Napisana pjesma Tigar iz Kladnja na osnovu ovog prevaranta (Nas sampion je naletio na stos).storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 29, 2017 2:52 pmZnam da nije tema, ali naletih slucajno: https://www.facebook.com/fokusba/videos ... f=NEWSFEED
Sjeca li se neko ovoga?![]()
![]()
![]()
![]()
Mi bolesnici smo kupili, ovi sto cekaju zadnji momenat , oni vala i nisu bitni,nek se guraju pred utakmicuazbaha je napisao/la: ↑čet jun 29, 2017 3:06 pmPa ima i smisla, ova raja sto do sada nije kupila ocekuje kupiti pred tekmumirzoni1921 je napisao/la: ↑čet jun 29, 2017 3:04 pmne znam od koga si čuo, al mi prijatelj uze kartu oko 10.30 i kaze da ima dosta rajeBudi Željo je napisao/la: ↑čet jun 29, 2017 3:01 pmpitam opet kako ide prodaja karata, čujem da je ostalo jos dosta neprodatih i da nije neka navala danas?
Našao onog kuhara iz SFOR-a da se bore i lik ga štocira, ahahahahahahastorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 29, 2017 2:52 pmZnam da nije tema, ali naletih slucajno: https://www.facebook.com/fokusba/videos ... f=NEWSFEED
Sjeca li se neko ovoga?![]()