Allahuuuuu Dragiii sta je ovooo
Sisaj zeto sisaj zeto leeeeee
Zuriooooosm
Fkt se ne zna. Ali ono što je sigurno da je stara garnitura tu karti bi bilo sutra još 10000. Nikad neću zaboraviti protiv njukastla gledam sa tribine(jug) ljudi se vraćaju sa zapada ne mogu da udju sa kartom na tu tribinu, puna. Gudalo naštampalo po 2000 više za svaku tribinu. Eh da su ti ljudi ovdje sutra ne bi bilo brige za karte(sigurno ne bi imali ni tribinu) ali eto da su kojim slučajem je napravili.djoxxx1921 je napisao/la:Nije objavljeno koliko je danas puklo karti?
Kakva je to bruka tada bila...tm8782 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:01 pmFkt se ne zna. Ali ono što je sigurno da je stara garnitura tu karti bi bilo sutra još 10000. Nikad neću zaboraviti protiv njukastla gledam sa tribine(jug) ljudi se vraćaju sa zapada ne mogu da udju sa kartom na tu tribinu, puna. Gudalo naštampalo po 2000 više za svaku tribinu. Eh da su ti ljudi ovdje sutra ne bi bilo brige za karte(sigurno ne bi imali ni tribinu) ali eto da su kojim slučajem je napravili.djoxxx1921 je napisao/la:Nije objavljeno koliko je danas puklo karti?
Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Ma k'o šibicaLARS1921 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:09 pmProdano 6.000 ulaznica, prodaja na dan utakmice od 10 sati
https://fkzeljeznicar.ba/prodano-6-000- ... ati/26924/
Ja sam ubijeđen u pobjedu, zasluzili smo svi!storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:16 pm12 000 ljudi na stadionu ce u ovo doba sutra da slavi dobru igru nasih i 2 gola u mrezi Zete!
Dobro se sjećam, ja na zapadu stojim, u istom redu ispred mene i moje raje stajali neki momci, a na stolicama iznad nas još ljudi. Zamisli po dvoje ljudi na onim uskim prolazima između stolica jedni iza drugih, ***** li mu pleme i 17 titula. Bilo je i više od dvije hiljade viška na zapadu. Pola ljudi nije moglo gledati utakmicu.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:03 pmKakva je to bruka tada bila...tm8782 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:01 pmFkt se ne zna. Ali ono što je sigurno da je stara garnitura tu karti bi bilo sutra još 10000. Nikad neću zaboraviti protiv njukastla gledam sa tribine(jug) ljudi se vraćaju sa zapada ne mogu da udju sa kartom na tu tribinu, puna. Gudalo naštampalo po 2000 više za svaku tribinu. Eh da su ti ljudi ovdje sutra ne bi bilo brige za karte(sigurno ne bi imali ni tribinu) ali eto da su kojim slučajem je napravili.djoxxx1921 je napisao/la:Nije objavljeno koliko je danas puklo karti?
Takvi kao ti jedva cekaju da se Slavko smjeni, a to dobro znamo sta znaci, dovoljno si napisao!!!chile je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:24 pmJesam li ja dobro skontao ili se ovdje psuje radi izjave da je strahovito permanentnom ovaj dvomec biti ili ne biti na klupi... Cemu toliko laganja samih sebe ako je to u pitanju, svi znamo ako ne daj boze useru i ispadnu ne da ce doticni strucnjak letiti nego i pola tima. Pa to je za sve nas nezamislivo pogotovo nakon onakvog sramotnog gubitka titule. Ako sam fulio poentu izvinjavam se, ali ako nisam 100% sam siguran da ovi sto brane strahovitog permanentno ce biti najglasniji u tjeranju istog.
...
U biti clanak i nebitan sutra idemo poderati golubicu iz zete.
Ja sa rajom na zadnjem redu na jugu u čošku, gledamo i ne možemo da vjerujemo. Psuju ljudi hoće na silu. Karte im u rukama. Kontam odakle karte, šta se dešava. Kad nakon nekog vremena sve izađe na vidjelo. Zamišljam kako sam ja mogao biti među masom ljudi dole. Uh jb te.Haklapuc je napisao/la:Dobro se sjećam, ja na zapadu stojim, u istom redu ispred mene i moje raje stajali neki momci, a na stolicama iznad nas još ljudi. Zamisli po dvoje ljudi na onim uskim prolazima između stolica jedni iza drugih, ***** li mu pleme i 17 titula. Bilo je i više od dvije hiljade viška na zapadu. Pola ljudi nije moglo gledati utakmicu.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:03 pmKakva je to bruka tada bila...tm8782 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:01 pmFkt se ne zna. Ali ono što je sigurno da je stara garnitura tu karti bi bilo sutra još 10000. Nikad neću zaboraviti protiv njukastla gledam sa tribine(jug) ljudi se vraćaju sa zapada ne mogu da udju sa kartom na tu tribinu, puna. Gudalo naštampalo po 2000 više za svaku tribinu. Eh da su ti ljudi ovdje sutra ne bi bilo brige za karte(sigurno ne bi imali ni tribinu) ali eto da su kojim slučajem je napravili.
Sta znaci?mali plavisa je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:34 pmTakvi kao ti jedva cekaju da se Slavko smjeni, a to dobro znamo sta znaci, dovoljno si napisao!!!chile je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:24 pmJesam li ja dobro skontao ili se ovdje psuje radi izjave da je strahovito permanentnom ovaj dvomec biti ili ne biti na klupi... Cemu toliko laganja samih sebe ako je to u pitanju, svi znamo ako ne daj boze useru i ispadnu ne da ce doticni strucnjak letiti nego i pola tima. Pa to je za sve nas nezamislivo pogotovo nakon onakvog sramotnog gubitka titule. Ako sam fulio poentu izvinjavam se, ali ako nisam 100% sam siguran da ovi sto brane strahovitog permanentno ce biti najglasniji u tjeranju istog.
...
U biti clanak i nebitan sutra idemo poderati golubicu iz zete.