Dobar ovaj sto kosi travu original Forrest Gump.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 8:32 am
Ne znam je li neko postavljao.![]()
Trebala bi zvanicna zahajcat malo s kakvim videom ili sta vec.![]()
![]()
![]()
Dobar ovaj sto kosi travu original Forrest Gump.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 8:32 am
Ne znam je li neko postavljao.![]()
Trebala bi zvanicna zahajcat malo s kakvim videom ili sta vec.![]()
![]()
![]()
Ne znam koji je taj tvoj ali ja ono što sam vidio na turniru onde ima više od pet onih koji mogu. Po meni sigurno devet, deset sa onim Zilićem kojeg nisam lgedao. Eh sad ovaj mali Mujić je među njima a on je 2001. MOžda ih ima još koji su to godište i koji spadaju i sljedeć godine u kadete pa je onda pet ok, ali ja mislim i da taj Mujić treba igrati povremeno sa starijima. Znači kad bi imali taj drugi tim npr Šehić i Beširević bi igrali tamo i eventulano nekih par tekmi za juniore, a ove lakše tekme z ajuniore bi igrali po bekovima Mešić i DUraković. Igraju protiv godinu starijih igrača i napreduju. Meni su se svidjela obojica, a ako ova prva dvojica igraju stalno za juniore šta će ova dvojica kao godinu mlađi. Moraju igrati neke federalne juniorske lige godinu dana protiv možda straijih ali sigurno lošijih igrača od ovih što igraju juniorsku premijer ligu i nema tu nekog puno napretka jel tako? Realno je tako. Ja koliko ivdjeh negdj ena portalima sad ć eova juniorska biti neovisna od seniora i to je dobro, ali loše je što će biti samo 26 kola. Znači sedam tekmi manje nego prošle godine. Trebali su je proširiti na 18 klubova pa nek djeca igraju, pa imaš prostora da vrtiš igrače.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 9:24 amponosannavas je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 9:16 amPratim ove naše juniore donedavne. Neki dan sam spominjao da ih je samo pet koji se nisu izgubili u ovih godinu, dvije ili tri. Eh sad od njih pet trojica su potpisala za premijerligaše. Mekić u Radniku, Hiroš u Mladosti. Njima dvojici sam prognozirao malo lošije karijere, od ostale trojice tj od Kerima Palića (trenutno na pripremama Krupe i mislim da je potisao, Ćubare (Bosna V.) i Adnana Alihodžića (Bosna Sema i nadam se da će negdje i on potpisati kako Bog zapovjeda).
To implicira da je srašno bitan ovaj drugi tim. Mi ako dobijemo drugi tim u prvoj ligi FBiH, koja će ove godine biti izuzetno jaka svi ovi momci bi bili na mnogo većem nivou jer Bog sami zna ko ih je trenirao u ovim klubovima te u GOraždu i GOŠK-u gdje su bili Hiroš i Mekić. Palić je u prvoj polusezoni bio u Bosni Semi isto. Vjerujem da još neki nebi propali tipa Šehića onog malog koji je bio desni bek, a kojeg je možda i povreda zeznula. Sa druge strani ozbiljan trener i trenažni proces koji bi im Željo dao eventualno (jer se nadam da će se tako raditi sa tim drugim timom, a ne ko većina federalnih ligaša) digao bi njihovu igru na još veći nivo u ovih zadnjih par godina i sigurno da bi neki od njih sad bili za Želje a ne za Bosne V. Isto tako te tekme bi sigurno pratilo 1000 gledalaca minimum i navikli bi igrati pod nekim pritiskom kojeg u GOŠK-u nema i odmah bi vidio mogu li igrati velike tekme ili ne, a neki bi to i prevazišli dosta ranije nego bi to sada bio slučaj sa recimo Ćubarom koji se npr u 23-oj vrati u Želju, a nije ga gledalo nijednom preko 100 gledalaca. O bržem napredovanju juniora i kadeta koje bi tu gurnuli i koji bi igrali ozbiljnije tkme, sa jačim protivnicima da ne govorim. Ta djeca imaju deset jačih tekmi u toku godine i tako ne mogu puno napredovati. Ovako bi im i treninzi bili jači i brže bi napredovali. Jači dulei, brže reakcije itd. Sve to vodi ka bržem napretku i boljim navikama kojih nedostaje kod nas. Zato nam je liga ovakva. Ovaj drugi tim ne smijemo zapostaviti. Nadam se da neće biti kao većina stvari u državi krenemo u nešto i onda odjednom odustanemo. Bar to nisam navikao od naše uprave.![]()
Koliko je tacno da ne mozemo imati tim u 1ligi Federacije?!
Cak su i na zvanicnoj napisali da ce biti samo sparing partner.
P.S 5 kadeta je dobilo poziv u juniore, medju njima i ovaj moj poznanik i prijatelj. Za Bajram pricam s njim malo o tome. Govori da nije imao dana slobodno i da odmah poslije turnira poceo trening juniora. Za Adzema ima samo rijeci hvale. Govori strasan trener, treninzi mu dobri, zanimljivi i jos govori da ih ubija 2 sata koliko su jaki treninzi.
Adzem je pravi trener za mladje igrace.
Kako je ovaj Basa izgledao na pripremama tada, sta je samo radio... Ljudi su se za glavu hvatali kada god bi lopta dosla do njega.
Gledaj Memije i Dade i poteza iz prve, gledaj akcije kod Memijinog gola.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 11:29 amKako je ovaj Basa izgledao na pripremama tada, sta je samo radio... Ljudi su se za glavu hvatali kada god bi lopta dosla do njega.
Dobio je posao u elektroprivredi hzhbBrkoo je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 12:03 amPojedinci kao da su prespavali zadnjih par godina pa kao ne znaju ko je Beus i ostala pitarska kompanija u savezu. Beus navlaci Zrinjskom vec par godina, imaju fenomenalno sudjenje, i kuci i u gostima. Uvjeren sam da su sudiji Bandicu na ruke dali finu cifru za onaj smijesni penal koji je Zrinjskom donio titulu. I covjeka sad boli briga sto je suspendovan. Kad se vrati ako zatreba opet ce na ruke dobiti finu cifru, pa ce ga kao opet suspendovati a njemu lijepo. Begicu, Bakovicu, Pilavu i ostalim pitarima u savezu bitna je samo reprezentacija, nekad samo suspenduju sudije kad se sarajevo zali na sudjenje, odnosno kad izgube i to je to. Tako ide iz godine u godinu, nekad ce peljto svirati penal, nekad bandic, ali zrinjski nece biti ostecen budite uvjereni u to..
Ogroman minus za ovo! Pa jebeni Olimpic da igra u Evropi bilo bi karti u Titovoj.
Kakvi su ovo potezi i akcije Tito te ****, place mi se kad skontam kako sada igramomirzza je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 11:33 amGledaj Memije i Dade i poteza iz prve, gledaj akcije kod Memijinog gola.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 11:29 amKako je ovaj Basa izgledao na pripremama tada, sta je samo radio... Ljudi su se za glavu hvatali kada god bi lopta dosla do njega.
Složio bih se sa @ veteranom, možda zato što sam i ja veteran '65Veteran1965 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:05 amAdo Adžem je izuzetno inteligentan momak, prije svega odličan pedagog za te mladiće. Naravno osim toga ima on i nogometnog znanja, i stalno teži ka daljnjem usavršavanju. Što se smjene tiče, na žalost mislim da mu je "tunel" došao glave, od Metalurga pa dalje, ako znaš šta mislim. Nije bio samostalan u to vrijeme, i za to je popušio foru.
Ipak lijepo je da je ostao u klubu, odlično radi sa juniorima, i nadam se iskreno da će imati još jednom šansu da vodi prvu ekipu. Nekako imam osjećaj da bi mogao biti dugoročno rješenje na klupi, i praviti lijepe kombinacije kvaliteta i mladosti, što nam je želja i što bi moglo donijeti dodatni kvalitet ekipi.
Sa postovanjem, ovdje je jedino Model stariji od vas.MATORI je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 11:51 amSložio bih se sa @ veteranom, možda zato što sam i ja veteran '65Veteran1965 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:05 amAdo Adžem je izuzetno inteligentan momak, prije svega odličan pedagog za te mladiće. Naravno osim toga ima on i nogometnog znanja, i stalno teži ka daljnjem usavršavanju. Što se smjene tiče, na žalost mislim da mu je "tunel" došao glave, od Metalurga pa dalje, ako znaš šta mislim. Nije bio samostalan u to vrijeme, i za to je popušio foru.
Ipak lijepo je da je ostao u klubu, odlično radi sa juniorima, i nadam se iskreno da će imati još jednom šansu da vodi prvu ekipu. Nekako imam osjećaj da bi mogao biti dugoročno rješenje na klupi, i praviti lijepe kombinacije kvaliteta i mladosti, što nam je želja i što bi moglo donijeti dodatni kvalitet ekipi.![]()
Ma @model je godište u godinu - dvije sa mojim starim, rahmetlistorm_raider je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 11:54 amSa postovanjem, ovdje je jedino Model stariji od vas.MATORI je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 11:51 amSložio bih se sa @ veteranom, možda zato što sam i ja veteran '65Veteran1965 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:05 am
Ado Adžem je izuzetno inteligentan momak, prije svega odličan pedagog za te mladiće. Naravno osim toga ima on i nogometnog znanja, i stalno teži ka daljnjem usavršavanju. Što se smjene tiče, na žalost mislim da mu je "tunel" došao glave, od Metalurga pa dalje, ako znaš šta mislim. Nije bio samostalan u to vrijeme, i za to je popušio foru.
Ipak lijepo je da je ostao u klubu, odlično radi sa juniorima, i nadam se iskreno da će imati još jednom šansu da vodi prvu ekipu. Nekako imam osjećaj da bi mogao biti dugoročno rješenje na klupi, i praviti lijepe kombinacije kvaliteta i mladosti, što nam je želja i što bi moglo donijeti dodatni kvalitet ekipi.![]()
Kamo sreće da je i Edis imao "tunel"iza ledja.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 10:05 amAdo Adžem je izuzetno inteligentan momak, prije svega odličan pedagog za te mladiće. Naravno osim toga ima on i nogometnog znanja, i stalno teži ka daljnjem usavršavanju. Što se smjene tiče, na žalost mislim da mu je "tunel" došao glave, od Metalurga pa dalje, ako znaš šta mislim. Nije bio samostalan u to vrijeme, i za to je popušio foru.
Ipak lijepo je da je ostao u klubu, odlično radi sa juniorima, i nadam se iskreno da će imati još jednom šansu da vodi prvu ekipu. Nekako imam osjećaj da bi mogao biti dugoročno rješenje na klupi, i praviti lijepe kombinacije kvaliteta i mladosti, što nam je želja i što bi moglo donijeti dodatni kvalitet ekipi.