Ne nego ćemo se mi raspasti

Stvarno dobar dio utakmice izgleda "mutavo", ali kad čovjek sumira, veliki broj golova smo dali pri kojim je Darko uputio ključni pas, uzeo važan duel, ukrao važnu loptu, a i sam je dao 3 vrlo bitna gola, 3 gola za pobjede, možda se i previše uzima na zub pored živog Blagojevića u veznom reduAsharaK je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 6:13 pmhttps://www.youtube.com/watch?v=hRZ5Sy_5YRU
Koliko važnih golova i asistencija, fakat
ja počeo zanovjetati za Istok, kad onaj momak reče samo je bitno uči na ulaz gdje ti piše a kasnije sjedaj gdje hoćeš
Volim što neko razmišlja kao ja...čim sam vidio da je Stjepanović napustio Slobodu odmah sam pomislio da ga je kod nas dovesti...baš tip veznjaka kakvog nemamo al godine problem...odmah bi se našli na udaru kritika zbog godina...al ako ne možemo dovesti Beširević,Ordagica ja bih se okrenuo njemu...može nam pomoći baš...
Moraš samo uci na ulaz koji ti piše na karti i možeš sjesti gdje hoćeš osim na sektor gdje su desetogodisnje.Bosnia je napisao/la:Moze li mi neko reci jel moramo na istoku sjesti na stolicu koja je naznacena na ulaznici... da ne trazim dzaba ko budala
Da i ja napokon skinem mrak sa ociju sto se istoka tice. prvi put hihi
Krpic je van forme skroz.Hoce li se nekad vratiti to mozemo nagadjati.Gledao sam ga par utakmica u AIK-u i tvrdim vam da bi njegovo dovodjenje u Zelju sad bio cist promašaj.Objelili bi smo svi cekajuci da proradi.